Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το ματς σε αυτες τις εφαρμογές μπορεί να γίνεται και λόγω κοινών ενδιαφερόντων (δεν ξέρω δεν έχω)
ναι...μια φορα ειχα αλλαξει ενδιαφέροντα και μου εβγαλε περισσότερα ματσ..(καλα δεν εβαλα και ψωνια-κρασι-ινστα οπως βαζουν αυτες :tooth: )

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
ναι...μια φορα ειχα αλλαξει ενδιαφέροντα και μου εβγαλε περισσότερα ματσ..(καλα δεν εβαλα και ψωνια-κρασι-ινστα οπως βαζουν αυτες :tooth: )
Πιλότος (microsoft flight simulator)
Γυναικολογος ( παιχνιδι οι μικκροι γιατροι)
3554211-image1_zoom-500x500.jpg

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056
Πριν λιγο ειχα παει για τσαρκα..

Με το που βγαινω απο ενα σπιτακι, με βλεπει μια ελλεινιδα με εναν πυρφορο :2funny:

Μαγκες, επρεπε να δειτε το βλεμμα της! Εβραζε!!! :angry:

Οταν καταλαβαινουν οτι δεν τις εχεις αναγκη, και οτι την μεγαλυτερη δυναμη τους δλδ το μουνι τους, το αποκτας οποτε το επιθυμεις και οπως επιθυμεις τρελαινονται!!

Εγω ανετος και ωραιος με καμαρι χαχα μεσα μου το ειχα κατευχαριστηθει! :sunglasses: (ελεγα απο μεσα μου, τα βλεπεις μωρη καριολα? γαμαω οποτε θελω, οπως θελω, με οποια θελω! δεν σε εχω αναγκη!!) :rockon:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Ήμουν Σαλόνικα σήμερα,ο καιρός καλοκαιρινός,της πουτάνας από μουνιά στο κέντρο,οι πιτσιρίκες να μοστράρουν κώλους,μπούτια,αφαλούς,ευτυχώς πάμε εκεί και ανοίγει λίγο το μάτι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Με το που βγαινω απο ενα σπιτακι, με βλεπει μια ελλεινιδα με εναν πυρφορο :2funny:

Οταν καταλαβαινουν οτι δεν τις εχεις αναγκη, και οτι την μεγαλυτερη δυναμη τους δλδ το μουνι τους, το αποκτας οποτε το επιθυμεις και οπως επιθυμεις τρελαινονται!!

Εγω ανετος και ωραιος με καμαρι χαχα μεσα μου το ειχα κατευχαριστηθει! :sunglasses: (ελεγα απο μεσα μου, τα βλεπεις μωρη καριολα? γαμαω οποτε θελω, οπως θελω, με οποια θελω! δεν σε εχω αναγκη!!) :rockon:

Συνημμένα

• QVR_2022_04_09_22_03_56.mp4
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ήμουν Σαλόνικα σήμερα,ο καιρός καλοκαιρινός,της πουτάνας από μουνιά στο κέντρο,οι πιτσιρίκες να μοστράρουν κώλους,μπούτια,αφαλούς,ευτυχώς πάμε εκεί και ανοίγει λίγο το μάτι
Την έπαιξες εκεί μπροστά τους?

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.239
Πόντοι
481
εμενα μου ειχε συμβει μια φορα το εξης απιστευτο...ειχα πει σε μια παμε σε ξενοδοχειο (τοτε που δεν εμενα μονος) και μου λεει "για ποια με περασες" ...και οταν της ειπα καλα παμε σπιτι αλλα ειναι στην αναβυσσο (τοτε που δεν εμενα μονος ειχα μονο αυτο ευκαιρο) μου ειπε οκ... :confused:
έχει συμβεί σε πολλούς από μας...
κι εγώ οταν σταμάτησα το αμάξι μπροστά από το ξενοδοχείο δεν κατέβαινε με τίποτα.
τελικά πήγαμε σπίτι της και πηδήχτηκε μέχρι λιποθυμίας

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456
sadman, γιατί δεν την πέφτεις σε καμμιά σαλονικιά αφού δε θα σε ξαναδει, μιας και είσαι πέρα δώθε? αν και εγώ πιστεύω κατεβαίνεις από κανένα εύοσμο, καμμιά περαία, κανένα δενδροπόταμο για να πηγαίνει; τόσο συχνά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656

Μου δίνεις πάσα να πω κάτι που έχω παρατηρήσει.

Πολλές κοιτάνε όταν είναι με γκόμενο.Ενώ όταν περπατάνε μόνες ή με φίλες,δεν κοιτάνε σχεδόν ποτέ.Και σήμερα το παρατήρησα 3-4 φορές.Να περνάει η άλλη χέρι χέρι με γκόμενο και να καρφώνει στα μάτια.Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.Ή τον έχουν βαρεθεί αυτόν που έχουν ή είναι τόσο τσουλάκια.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216

Εσύ πρόσεξες το βλέμμα αυτηνής. Το βλέμμα του πυρφόρου δεν το πρόσεξες... :grin:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
sadman, γιατί δεν την πέφτεις σε καμμιά σαλονικιά αφού δε θα σε ξαναδει, μιας και είσαι πέρα δώθε? αν και εγώ πιστεύω κατεβαίνεις από κανένα εύοσμο, καμμιά περαία, κανένα δενδροπόταμο για να πηγαίνει; τόσο συχνά.

Ε όχι και Δενδροπόταμο,ήμαρτον

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.644
Πόντοι
3.786
έχει συμβεί σε πολλούς από μας...
κι εγώ οταν σταμάτησα το αμάξι μπροστά από το ξενοδοχείο δεν κατέβαινε με τίποτα.
τελικά πήγαμε σπίτι της και πηδήχτηκε μέχρι λιποθυμίας
Υπάρχει εξήγηση.Κάποιες έχουν συνδυάσει στο μυαλό τους το πήδημα σε ξενοδοχείο με τη βίζιτα ή/και παράνομη σχέση

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μπα,δεν τον εχω για τοσο κοντα. Μαλλον καμια Χαλαστρα, καναν Λαγκαδα, η καπου σε τετοια αποσταση περιπου, απο τα λεγομενα του

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.644
Πόντοι
3.786
Μπα,δεν τον εχω για τοσο κοντα. Μαλλον καμια Χαλαστρα, καναν Λαγκαδα, η καπου σε τετοια αποσταση περιπου, απο τα λεγομενα του
Μέσα από το Λαγκαδά ή τα χωριά που εξυπηρετεί η αστική συγκοινωνία,δύσκολο.Από εκεί πετάγεσαι στη Θεσσαλονίκη για πλάκα και επιστρέφεις.Καμιά Χαλάστρα,κανα Ζαγκλιβέρι ίσως

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μου δίνεις πάσα να πω κάτι που έχω παρατηρήσει.

Πολλές κοιτάνε όταν είναι με γκόμενο.Ενώ όταν περπατάνε μόνες ή με φίλες,δεν κοιτάνε σχεδόν ποτέ.Και σήμερα το παρατήρησα 3-4 φορές.Να περνάει η άλλη χέρι χέρι με γκόμενο και να καρφώνει στα μάτια.Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση.Ή τον έχουν βαρεθεί αυτόν που έχουν ή είναι τόσο τσουλάκια.
Διοτι το βλεμμα αυτο ειναι "θωρακισμενο" δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Αν ειναι μονο κοπελες σου λεει μπορει να νομιζει οτι δινω σημα, κλπ ενω αν ειναι με αλλον ειναι ελευθερη να κοιταει το οτιδηποτε τριγυρω. Επισης εχουν αλλον αερα οταν ειναι συνοδευομενες "κατακτουν" περισσοτερο τον περιγυρο και εσενα ως μονο σε βλεπουν λιγο με λυπηση. Καποιες αλλες ψαχνουν εξτρα επιβεβαιωση, γιατι το να την κοιταξεις ενω ειναι συνοδευομενη που σημαινει μη διαθεσιμη και προστατευομενη, σημαινει οτι τη θαυμαζεις ακομα περισσοτερο απο το αν ητανε μονη, αφου υπερπηδας εμποδια.
Εγω ποτε δεν εχω κοιταξει γυναικα που συνοδευεται. Δε δινω τετοια χαρα ουτε στη γκομενα ουτε σε αυτον που τη συνοδευει, να νιωσει δηλαδη επιβητορας κι ετσι.
Παντα προσπερναω τα ζευγαρια σα να μην υπαρχουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτός βγαίνει έξω για να παρει "υλικό" Για το σπίτι

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.886
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories