Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.786
Πόντοι
11.956
Πριν λιγο ειχα παει για τσαρκα..

Με το που βγαινω απο ενα σπιτακι, με βλεπει μια ελλεινιδα με εναν πυρφορο :2funny:

Μαγκες, επρεπε να δειτε το βλεμμα της! Εβραζε!!! :angry:

Οταν καταλαβαινουν οτι δεν τις εχεις αναγκη, και οτι την μεγαλυτερη δυναμη τους δλδ το μουνι τους, το αποκτας οποτε το επιθυμεις και οπως επιθυμεις τρελαινονται!!

Εγω ανετος και ωραιος με καμαρι χαχα μεσα μου το ειχα κατευχαριστηθει! :sunglasses: (ελεγα απο μεσα μου, τα βλεπεις μωρη καριολα? γαμαω οποτε θελω, οπως θελω, με οποια θελω! δεν σε εχω αναγκη!!) :rockon:
Για να καταλάβω έβγαινες από μπουρδέλο και σε είδε μια γυναίκα με το άντρα της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Αυτό δεν το ξέρω εγώ ....έχεις φίλους γνωστούς που δεν βρίσκουν γυναίκες όπως τις θέλουν.....το λέω αυτό γιατί πριν καιρό πριν ΛΟΚ ντάουν είχα βγει βράδι έξω με τον αδερφό μου ....2 φορές χωρισμένος και με γκόμενες ....και κοιτάνε μια πολύ χοντρή οκ με καλό πρόσωπο...και είχε τρελαθεί.....του είπα ότι είναι ανώμαλος.....και οι δυο πρωιν γυναίκες του ωραίες και κανονικά κιλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και για να συνεχίσω ειθελε αυτή γιατί νόμιζε ότι μια τέτοια δύσκολα θα βρει άλλον γκόμενο Χάχαχα....τι να πω
Υπάρχουν πολλοί που λειτουργούν έτσι και μάλιστα τις παντρεύονται αυτές....ίσα ίσα για το σπίτι και για να φροντίζουν τα παιδιά....σκέτη μιζέρια...αν έχουν και σηκωμαρες με τέτοιες μπαζολες τότε μιλάμε για κάτι παραπάνω από ηρωισμό....συγγνώμη,αλλά εγώ δεν θα πάρω....δεν πέφτω τόσο χαμηλά γιατί άνδρας που συμβιβαζομενος πέφτει τόσο χαμηλά δεν είναι άνθρωπος αλλά ανθρωπάκι.
Μετά Τιμής
Αργυροτοξος :hi:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.786
Πόντοι
11.956
Υπάρχουν πολλοί που λειτουργούν έτσι και μάλιστα τις παντρεύονται αυτές....ίσα ίσα για το σπίτι και για να φροντίζουν τα παιδιά....σκέτη μιζέρια...αν έχουν και σηκωμαρες με τέτοιες μπαζολες τότε μιλάμε για κάτι παραπάνω από ηρωισμό....συγγνώμη,αλλά εγώ δεν θα πάρω....δεν πέφτω τόσο χαμηλά γιατί άνδρας που συμβιβαζομενος πέφτει τόσο χαμηλά δεν είναι άνθρωπος αλλά ανθρωπάκι.
Μετά Τιμής
Αργυροτοξος :hi:
Μα έπαθα σοκ που κοιτάτε την χοντρή ...και έλεγε μια τέτοια δεν θα βρει άλλον γκόμενο....και τελικά κα οι χοντρές με κιλά κυτταρίτιδα...έχουν ποιο πολλές πουτσες από άλλες ....τι βλάκες ειμαστε

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.650
Πόντοι
8.346
Πολλοι πανε στις χοντρες με το σκεπτικό ότι αυτη θα μας κατσει ευκολα. Απο την απελπισία τους να γαμησουν καταλήγουν να κυνηγανε το οτιδήποτε αρκεί να εχει μουνι και πλέον έχουμε φτάσει στο σημειο ακομα κ αυτες να το παίζουν γκομενες, γιατί σου λέει τοσοι μ την πέφτουν αρα μετραω. Ολοι αυτοι οι απελπισμένοι πυρφοροι εχουν καταστρέψει το παιχνίδι εκει εξω και εχουν θεοποιήσει οτιδήποτε εχει μουνι ανάμεσα στα ποδια του

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Για να συνεννοούμεθα, όταν λέτε "χοντρές" πώς ακριβώς το εννοείτε?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Μα έπαθα σοκ που κοιτάτε την χοντρή ...και έλεγε μια τέτοια δεν θα βρει άλλον γκόμενο....και τελικά κα οι χοντρές με κιλά κυτταρίτιδα...έχουν ποιο πολλές πουτσες από άλλες ....τι βλάκες ειμαστε
Το να υπάρχουν ναυάγια που κοιτάνε τέτοιες σημαίνει ότι κάτι ποιοτικότερο είναι πιο διαθεσιμο για εμάς...ψυχραιμία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Πολλοι πανε στις χοντρες με το σκεπτικό ότι αυτη θα μας κατσει ευκολα. Απο την απελπισία τους να γαμησουν καταλήγουν να κυνηγανε το οτιδήποτε αρκεί να εχει μουνι και πλέον έχουμε φτάσει στο σημειο ακομα κ αυτες να το παίζουν γκομενες, γιατί σου λέει τοσοι μ την πέφτουν αρα μετραω. Ολοι αυτοι οι απελπισμένοι πυρφοροι εχουν καταστρέψει το παιχνίδι εκει εξω και εχουν θεοποιήσει οτιδήποτε εχει μουνι ανάμεσα στα ποδια του

Είναι τραγικό ειδικά οι εμφανίσιμοι να ρίχνουν τόσο τα στάνταρ τους.Και βλέπεις πολλούς με κάτι μπάζα,κοντές κλπ που τους κάνουν και ότι θέλουν.Δεν τους λυπάται κανένας,αλλά δεν καταλαβαίνουν και τη ζημιά που κάνουν αφού πλέον το κάθε μπάζο νομίζει ότι μπορεί να βρει γκόμενο πάνω απ'τα κυβικά της

Δυστυχώς όλοι στην απελπισία τους να έχουν σχέση,ψάχνουν ότι να'ναι.Και καταλήγουν να τις παντρεύονται κιόλας αφού οι ελλεεινίδες τους χειραγωγούν κανονικά.Betιλα,πιρφορίλα,μουνοδουλίλα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Είπαμε,αυτά μόνο οι ταρίφες τα κάνουν
σαντ μαν λεγε...να βγω? εχω την ευλογια σου?αεροσυνοδος ειναι 36
1649585653500.png

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
να τη σκισω και αυτη??? πες ενα ναι και παταω το κουμπι

μουναρα τη βλεπω στη φωτο

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.786
Πόντοι
11.956
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μενει μακρυα ομως αχαρναι....αυτο σημαινει πηγαινελα σιγουρα ενα 20ρικο (νατο το μπουρδελακι) βαλε και το κερασμα,παμε στα 30,αν τη κατεβασω απο εκει πανω και τη φερω σπιτι κεντρο,λογικα ανεβαινει η ταριφα...οριστε...να πως ζυγιζω τα μπουρδελακια

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.786
Πόντοι
11.956
μενει μακρυα ομως αχαρναι....αυτο σημαινει πηγαινελα σιγουρα ενα 20ρικο (νατο το μπουρδελακι) βαλε και το κερασμα,παμε στα 30,αν τη κατεβασω απο εκει πανω και τη φερω σπιτι κεντρο,λογικα ανεβαινει η ταριφα...οριστε...να πως ζυγιζω τα μπουρδελακια
Ποια ταρίφα....δεν έχεις εσύ πρόβλημα σε αυτο:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ποια ταρίφα....δεν έχεις εσύ πρόβλημα σε αυτο:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
τον ταριφα τον κανω μονο μεσα στο ταξι.... :tooth:

επισης μεσα στο ταξι ανεχομαι και τις μαλακιες τους...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297
Ωραίος...πάντα υπολογίζουμε την σχέση κόστους/ απόδοσης.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.174
Πόντοι
9.297

Stories

Νέο!