εμενα παντως μαρεσει η συζητηση μετα το γαμησι και να μαθαινω διαφορα γιαυτην ειδικα στη σεξουαλικη της ζωη. παλια οταν φορτωνα τις νυχτες ενα πιπινι, φερναμε και ποτα μαζι μας. πηγαιναμε στις ερημιες σε μερος με θεα, πιναμε, συζητουσαμε, γαμιομασταν, ξανα μιλουσαμε, καναμε κεφαλι, ξανα γαμησι, και μετα ο καθενας σπιτι του. οχι βρεθηκαμε γαμηθηκαμε και μετα αντε γεια. δεν ειναι ωραιο ετσι.
Ετσι κανω εγω με τις πουτανες,δεν ξερω γιατι αλλα οι 3 στις 5 ανοιγονται λες και τις παταω κανενα κουμπι,κατι με πιανει μετα το γαμησι και μιλαω.Μια Ουκρανιδα πριν κανενα μηνα,απο την δευτερη φορα μου αραδιαζε οτι εχει 3 παιδια,οτι την κοροιδεψε ενας Ουκρανος οταν ηταν πιτσιρικα οτι θα την παρει και κατι τετοια.Εκατσες και εσυ της κανω και αδειασε τα φλοκια μεσα.Στην τεταρτη φορα αρχισε να μου δειχνει φωτο απο τα παιδια της,την μανα της,πατερα αδερφο,εδω στο σπιτι,εδω στην θεια μου κτλ.Γκομενος που ειναι λεω,Αζοφ κεφαλας Ουκρανος?Γκομενος γιοκ μου κανει,δεν υπαρχει,γιατι ρωτας μου λεει,ενδιαφερεσαι?Δεν ξαναπηγα.Μουναρος η πιτσιρικα,τελευταια φορα την ειδα 2 μερες πριν σαλτισει ο Πουτιν μεσα,με επιασε στο φιλοτιμο,3 παιδια εχει σκεφτηκα,θες το κινητο μου της λεω αν αναγκαστεις και ερθεις με την φαμιλια προς τα εδω,παρε με και θα σε φιλοξενησω.Κλαμα,αγκαλιες,κακο αυτη,τρεμω καθε φορα που χτυπαει το κινητο φιλε.Ελπιζω να μην με παρει ποτε.Ασχετο αλλα η μαμα της απιστευτος μουναρος
Η αλλη,Σερβα,μια ερωτηση της εκανα,ποσο καιρο εισαι Ελλαδα και μιλας τοσο καλα τα Ελληνικα,αρχισε οτι γεννηθηκα εδω,μεγαλωσα εδω,πηγα και σχολειο εδω,στην ταδε πολη,ερχεσαι καθολου στην πολη μου?Οχι,ποτε της κανω.Κριμα κανει,και η μαμα γνωρισε τον μπαμπα ετσι,στο σχολειο με πειραζαν,στα παπαρια μου σκεφτομουν εγω,βγαλε το στρινγκ να γινει παιχνιδι.Τεσπα,αφου την ξαπλωνω και αρχισε στοματικο,εγω της ετριβα μουνακι,σταματαει,με κοιταει,εσενα πως σε λενε μου κανει?Σηκωνω εγω το κεφαλι,την κοιταω,Κωστα της κανω,εμενα Μαριλενα μου κανει,χαρηκα.Την κοιταω,σκεφτομαι,να της ριξω καμια μπουφλα?Οχι μωρε,κριμα ειναι,χαρηκα και εγω της λεω.Μετα το περας δεν φευγει,καθεται στο κρεββατι,ηταν Σαββατο βραδυ,ωχ σκεφτομαι,εχουμε και δευτερο γυρο συνομηλιων.Που θα πας τωρα μου λεει,βολτα?Για ποτο,θα ερθεις?Σιγα μην με παρεις λεει.Θες καμια μερα μου κανει να παμε αληθεια για καφε ή ποτο?Ακομα τρεχω.
Εχω και αλλη μια ιστορια αλλα θα γινει υπερδιπλο το σεντονι οποτε αστο.Με οσες μη επαγγελματιες εχω βρεθει απο διαφορα σαιτ οπως kanesex,blindchat και badoo,ειναι εντελως το αντιθετο.Σεξ και μπραφ.Ουτε ξαναασχολουμαι,ουτε κουβεντα πιανω.Βεβαια οι περισσοτερες ηταν παντρεμενες οποτε λογικο.