Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.441
Πόντοι
1.446
Αυτός όμως είναι και λόγος για να μην τις περνεις και τόσο στα σοβαρά. Οχι ότι δεν υπάρχουν σοβαρές γυναίκες, αλλά επειδή για όλες είναι τόσο απλά και ευκολα τα πράγματα, θα πρεπει να είσαι και λιγο μπενακης βγαινακης που λένε. Όλες σήμερα είναι αυριο δεν είναι.. Ότι λένε η κάνουν με σένα, την ίδια στιγμή το κάνουν και με άλλους..
Καλα σιγουρα σιγα μην της παρω και στα σοβαρα ρε φιλε,τα one night stand εκτονωση ειναι,δεν τρεφω ψευδαισθησεις οτι τα λενε τα ιδια και κανουν τα ιδια με αλλους και εγω γελαω μεσα μου οταν σκεφτομαι ποσες πουτανες εχω γαμησει και ποσες φορες εχω πουλησει παραμυθι σε αλλες τυπισσες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Θα πω μια ιστορία πρόσφατη. Ξέρω μερικοί παλι θα με βγάλουν φιδεμπορα αλλά στα παπαρια μου. Γνώρισα μια γκομενα από τιντερ της εριξα μερικά γαμηδάκια αλλά μετά άρχισε να μου λέει για παιδια, να μείνουμε μαζί και την έστειλα.Εξαφανιζομαι για λίγο, εξαφανίστηκε και αυτή όμως. Δεν επεσε μπλοκ από κανέναν απλά δεν ξανά ασχολήθηκα.Υστερα από μια βδομαδα μου ξανά στέλνει. " Μου έλειψες, ματαρες μου, χειλαρες μου "και μαλακίες. . Με τα πολλα μου είπε ότι γνώρισε έναν αλλά μετά αυτός εξαφανίστηκε:zfuck:.Οκ της λέω και τι θες τώρα από μένα? Μου λέει να σε ξανά δω... Δηλαδή τις λέω αν δεν σε εκλανε ο άλλος θα με ξανά επερνε?? Γελαει λιγο αμήχανα... Και μου λέει " ΕΕ κοίτα σου ειπα θέλω κάτι σοβαρό οπότε οποίος με προλάβει ":headbang:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.441
Πόντοι
1.446
Θα πω μια ιστορία πρόσφατη. Ξέρω μερικοί παλι θα με βγάλουν φιδεμπορα αλλά στα παπαρια μου. Γνώρισα μια γκομενα από τιντερ της εριξα μερικά γαμηδάκια αλλά μετά άρχισε να μου λέει για παιδια, να μείνουμε μαζί και την έστειλα.Εξαφανιζομαι για λίγο, εξαφανίστηκε και αυτή όμως. Δεν επεσε μπλοκ από κανέναν απλά δεν ξανά ασχολήθηκα.Υστερα από μια βδομαδα μου ξανά στέλνει. " Μου έλειψες, ματαρες μου, χειλαρες μου "και μαλακίες. . Με τα πολλα μου είπε ότι γνώρισε έναν αλλά μετά αυτός εξαφανίστηκε:zfuck:.Οκ της λέω και τι θες τώρα από μένα? Μου λέει να σε ξανά δω... Δηλαδή τις λέω αν δεν σε εκλανε ο άλλος θα με ξανά επερνε?? Γελαει λιγο αμήχανα... Και μου λέει " ΕΕ κοίτα σου ειπα θέλω κάτι σοβαρό οπότε οποίος με προλάβει ":headbang:
Κοιτα ρε το πουτανακι χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα,αρχιδια σοβαροτητα θελει αυτη σπερματοδοχειο ειναι

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.548
Πόντοι
456
Είπαμε, το 80% των γυναικών ανήκει στο 20% των ανδρών, γνωστό και ως ο κανόνας 80/20, γνωστό αλλιώς και ως γυναικεία υπεργαμία.

1*6I4HC1mwh4AePYRhNEHAXw.png
Ενδιαφέρον. Γκούγκλαρα το redpillers.com και είδα ένα φόρουμ όπως και αυτό

Swallowing the Red Pill: a journey to the heart of modern misogyny
The online community hosted on Reddit is where men go to air their toxic views about women. Stephen Marche aims to find out if The Red Pill is perpetuating a culture of hatred – or if it’s just a place to vent

Από μια πολύ γρήγορη ματιά που έριξα θα έλεγα πως οι ξένοι ότι λέμε εμείς εδώ μεταξύ σοβαρού και αστείου το έχουν αναγάγει σε θεωρία.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556

The online community hosted on Reddit is where men go to air their toxic views about women. Stephen Marche aims to find out if The Red Pill is perpetuating a culture of hatred – or if it’s just a place to vent

Από μια πολύ γρήγορη ματιά που έριξα θα έλεγα πως οι ξένοι ότι λέμε εμείς εδώ μεταξύ σοβαρού και αστείου το έχουν αναγάγει σε θεωρία.
Να δειτε που οι Ιστορικοι του μελλοντος θα αναδειξουν ως πιο μαγκες της εποχης μας τους Ταλιμπαν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.107
Πόντοι
3.656

Μα όσα λέμε εδώ μέσα οι αφυπνισμένοι από το Εξωτερικό τα μάθαμε τύπε. ίσως επειδή αρπάξανε τις ροπαλιές πολύ πριν από εμάς. Και αυτές τις γνώσεις τις ονομάζουνε Μισογυνικές, μήπως και ξυπνήσουν πολλοί

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.602
Πόντοι
216
Το κορυφαίο το είχε πει κάποτε ο CRP αν δεν κάνω λάθος, ότι ο φεμινισμός είναι απλούστατα ένα μαζικό ασυνείδητο shit-test..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τι φυλής τι badoo τι τιντερ για μένα είναι το ίδιο και το αυτο. Για να μη πω ότι αυτές στα μπουρδελα με εκνευρίζουν λιγότερο..

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.441
Πόντοι
1.446
Τι φυλής τι badoo τι τιντερ για μένα είναι το ίδιο και το αυτο. Για να μη πω ότι αυτές στα μπουρδελα με εκνευρίζουν λιγότερο..
Αμα θες να αδειασεις φιλε οι πουτανες ειναι η καλυτερη περιπτωση,ειναι 100% σιγουρο οτι θα γαμησεις και δεν εχει α και ου ουτε πρηξιμο μετα,οι πουτανες ειναι μεγαλη υποθεση και σωτηρια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αμα θες να αδειασεις φιλε οι πουτανες ειναι η καλυτερη περιπτωση,ειναι 100% σιγουρο οτι θα γαμησεις και δεν εχει α και ου ουτε πρηξιμο μετα,οι πουτανες ειναι μεγαλη υποθεση και σωτηρια
Το ξέρω. Το έχω καταλάβει εδώ και χρόνια αλλά δε θέλω να χάσω την επαφή και με τις έξω.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.441
Πόντοι
1.446
Το ξέρω. Το έχω καταλάβει εδώ και χρόνια αλλά δε θέλω να χάσω την επαφή και με τις έξω.
Καλα κανεις οι εξω ειναι αλλη φαση οσο μπορω και εγω κυνηγαω αλλα δεν θελω να πολυσπαω τα παπαρια μου

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.602
Πόντοι
216
Αν σταματούσαμε όλοι μαζικά να την πέφτουμε σε γυναίκες πιστεύω σε δυο χρόνια το πολύ θα άλλαζαν όλες συμπεριφορά άρδην!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ένας σημαντικός λόγος που δεν θέλω να χάσω την επαφή με τις έξω ενώ ξέρω κατά βάθος ότι όλα θα καταλήξουν όπως σαν να πηγαινεις σε μπουρδελο, είναι γιατί οι έξω εμπειρίες σου δίνουν γνώση. Ένα μπουρδελο τι γνώση να πάρεις για τις γυναίκες?

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.069
Πόντοι
1.056
εμενα παντως μαρεσει η συζητηση μετα το γαμησι και να μαθαινω διαφορα γιαυτην ειδικα στη σεξουαλικη της ζωη. παλια οταν φορτωνα τις νυχτες ενα πιπινι, φερναμε και ποτα μαζι μας. πηγαιναμε στις ερημιες σε μερος με θεα, πιναμε, συζητουσαμε, γαμιομασταν, ξανα μιλουσαμε, καναμε κεφαλι, ξανα γαμησι, και μετα ο καθενας σπιτι του. οχι βρεθηκαμε γαμηθηκαμε και μετα αντε γεια. δεν ειναι ωραιο ετσι.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96

ο mgtowισμος που εκπροσωπει ο Δασκαλος εδω μεσα,καλα μυρωδια δεν πηρατε? :rockon: :rockon: :rockon:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
εμενα παντως μαρεσει η συζητηση μετα το γαμησι και να μαθαινω διαφορα γιαυτην ειδικα στη σεξουαλικη της ζωη. παλια οταν φορτωνα τις νυχτες ενα πιπινι, φερναμε και ποτα μαζι μας. πηγαιναμε στις ερημιες σε μερος με θεα, πιναμε, συζητουσαμε, γαμιομασταν, ξανα μιλουσαμε, καναμε κεφαλι, ξανα γαμησι, και μετα ο καθενας σπιτι του. οχι βρεθηκαμε γαμηθηκαμε και μετα αντε γεια. δεν ειναι ωραιο ετσι.

Ετσι κανω εγω με τις πουτανες,δεν ξερω γιατι αλλα οι 3 στις 5 ανοιγονται λες και τις παταω κανενα κουμπι,κατι με πιανει μετα το γαμησι και μιλαω.Μια Ουκρανιδα πριν κανενα μηνα,απο την δευτερη φορα μου αραδιαζε οτι εχει 3 παιδια,οτι την κοροιδεψε ενας Ουκρανος οταν ηταν πιτσιρικα οτι θα την παρει και κατι τετοια.Εκατσες και εσυ της κανω και αδειασε τα φλοκια μεσα.Στην τεταρτη φορα αρχισε να μου δειχνει φωτο απο τα παιδια της,την μανα της,πατερα αδερφο,εδω στο σπιτι,εδω στην θεια μου κτλ.Γκομενος που ειναι λεω,Αζοφ κεφαλας Ουκρανος?Γκομενος γιοκ μου κανει,δεν υπαρχει,γιατι ρωτας μου λεει,ενδιαφερεσαι?Δεν ξαναπηγα.Μουναρος η πιτσιρικα,τελευταια φορα την ειδα 2 μερες πριν σαλτισει ο Πουτιν μεσα,με επιασε στο φιλοτιμο,3 παιδια εχει σκεφτηκα,θες το κινητο μου της λεω αν αναγκαστεις και ερθεις με την φαμιλια προς τα εδω,παρε με και θα σε φιλοξενησω.Κλαμα,αγκαλιες,κακο αυτη,τρεμω καθε φορα που χτυπαει το κινητο φιλε.Ελπιζω να μην με παρει ποτε.Ασχετο αλλα η μαμα της απιστευτος μουναρος

Η αλλη,Σερβα,μια ερωτηση της εκανα,ποσο καιρο εισαι Ελλαδα και μιλας τοσο καλα τα Ελληνικα,αρχισε οτι γεννηθηκα εδω,μεγαλωσα εδω,πηγα και σχολειο εδω,στην ταδε πολη,ερχεσαι καθολου στην πολη μου?Οχι,ποτε της κανω.Κριμα κανει,και η μαμα γνωρισε τον μπαμπα ετσι,στο σχολειο με πειραζαν,στα παπαρια μου σκεφτομουν εγω,βγαλε το στρινγκ να γινει παιχνιδι.Τεσπα,αφου την ξαπλωνω και αρχισε στοματικο,εγω της ετριβα μουνακι,σταματαει,με κοιταει,εσενα πως σε λενε μου κανει?Σηκωνω εγω το κεφαλι,την κοιταω,Κωστα της κανω,εμενα Μαριλενα μου κανει,χαρηκα.Την κοιταω,σκεφτομαι,να της ριξω καμια μπουφλα?Οχι μωρε,κριμα ειναι,χαρηκα και εγω της λεω.Μετα το περας δεν φευγει,καθεται στο κρεββατι,ηταν Σαββατο βραδυ,ωχ σκεφτομαι,εχουμε και δευτερο γυρο συνομηλιων.Που θα πας τωρα μου λεει,βολτα?Για ποτο,θα ερθεις?Σιγα μην με παρεις λεει.Θες καμια μερα μου κανει να παμε αληθεια για καφε ή ποτο?Ακομα τρεχω.

Εχω και αλλη μια ιστορια αλλα θα γινει υπερδιπλο το σεντονι οποτε αστο.Με οσες μη επαγγελματιες εχω βρεθει απο διαφορα σαιτ οπως kanesex,blindchat και badoo,ειναι εντελως το αντιθετο.Σεξ και μπραφ.Ουτε ξαναασχολουμαι,ουτε κουβεντα πιανω.Βεβαια οι περισσοτερες ηταν παντρεμενες οποτε λογικο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
η πηγαινε Βορειο Κορεα να νιωσεις ανθρωπος επιτελους :rockon: :rockon: :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ετσι κανω εγω με τις πουτανες,δεν ξερω γιατι αλλα οι 3 στις 5 ανοιγονται λες και τις παταω κανενα κουμπι,κατι με πιανει μετα το γαμησι και μιλαω.
Άμα η άλλη είναι επαγγελματίας δεν έχει κανένα νόημα. Καλύτερα kolofatseas με τις γάτες: Γυναίκες που ταΐζουν αδέσποτα - bourdela.com forum
Υπάρχει τουλάχιστον ένα στόρυ. :grin:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Καλά ρε μλκςστις πουτάνες για καφέ και κους κους πάτε ή για να γαμήσετε;; :2funny:

Γαμησε τα φιλε,η καταντια της επαρχιας.Δεν φτανει που φερνουν τις ιδιες και τις ιδιες,καθονται και 20 μερες η καθε μια,παραγνωριζομαστε.Να βρεις γκομενα τι καταντια ρε φιλε,να τρως στην μαπα καθημερινα την Ελλεινιδα και να προσπαθεις να την ικανοποιησεις,οχι ετσι,με ποναει,μην βαζεις τα χερια εκει,με ενοχλει.Να γυρναω απο το 12ωρο στο εργοστασιο (που ειναι 100χλμ απο το σπιτι μου) που εφτυσα αιμα για να το βαλω μπροστα και μολις καθομαι να φαω,να με παιρνουν τηλεφωνο οτι η 3 μηχανη βγαινει εκτος και η Ελλεινιδα να μου λεει,μην καθεσαι,κανε μπανιο να παμε για καφε,ολη μερα μεσα εχω σκασει.Τρωει κροσε ή οχι?Μονο τα μουνολιβαδα θα μας σωσουν τυπε μου,αλλιως παμε χαμενοι. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom