Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
τι εγινε τι εχασα??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σπιτι ειμαι :tooth:
Τίποτα ρε μλκ... :2funny: Απλά η ουσία αυτού που έγραψα είναι ότι γελάω με την απογοήτευση της ελλεηνίδας και με το ότι περίμενε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

ετοιμάζομαι να βγω με ενα ξεκωλιδι απο το badoo
Έλα ο ταξίαρχος ξεκωλιάστρας!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τίποτα ρε μλκ... :2funny: Απλά η ουσία αυτού που έγραψα είναι ότι γελάω με την απογοήτευση της ελλεηνίδας και με το ότι περίμενε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Έλα ο ταξίαρχος ξεκωλιάστρας!!!
θα φαει φλοκι

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Άκου εκεί κάτι πράγματα...
Να θέλει η ελλεηνίδα να την φορτωθούν για «μια ζωή» κι η μόνη απάντηση που λαμβάνει να είναι «πούτσα και δρόμο». :2funny: (κι αφού μοίρασε και 200 άκυρα στη πορεία)
Μήπως συμπάσχεις με το γράφον ελλεηνίδι και το βρήκες έκτακτο το μήνυμα της;
Τι το επιλήψιμο έχει το μήνυμα, θα μας πεις; Μία σοβαρή σχέση ψάχνει.
Άσε κατάλαβα, μια ζωή στη στρατιά των 200 άκυρων θα είσαι και αντιδράς έτσι.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Τι έχει το μύνημα; Μια χαρά είναι. Τουναντίον τα δικά σου σχόλια είναι τελείως αυθαίρετα,
Kissenverpackung_PCC_Ritter_2013_475.jpg

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.344
Πόντοι
34.538

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Ωραιος ο μαγκας...

Πως τις πετσοκοψε ετσι ο τρελος :rockon::rockon::rockon::rockon:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τι το επιλήψιμο έχει το μήνυμα, θα μας πεις; Μία σοβαρή σχέση ψάχνει.
Άσε κατάλαβα, μια ζωή στη στρατιά των 200 άκυρων θα είσαι και αντιδράς έτσι.
Έχει ενσωματωμένη όλη τους τη παράνοια. Στη σημερινή εποχή δηλαδή που μέχρι και ο τελευταίος κατσαπλιάς τις έχει πάρει χαμπάρι και τις έχει μόνο για να τις γαμεί, εκείνη γύρευε πρίγκιπες, έρωτες και μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Και δήλωνε και απορημένη ύστερα...

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Έχει ενσωματωμένη όλη τους τη παράνοια. Στη σημερινή εποχή δηλαδή που μέχρι και ο τελευταίος κατσαπλιάς τις έχει πάρει χαμπάρι και τις έχει μόνο για να τις γαμεί, εκείνη γύρευε πρίγκιπες, έρωτες και μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Και δήλωνε και απορημένη ύστερα...
Τσουβαλιάζοντας υιοθετείς την ίδια συμπεριφορά προς όλες, που θα είναι περιφρονητική και στο τέλος εσύ θα βγεις χαμένος, γιατί θα χάσεις ευκαιρίες.

Έχω δει πραγματικά παρανοικά μηνύματα. Αυτό δεν δίνει αφορμή για τέτοια σχόλια. Ο τύπος που το έβαλε ξεκίνησε με κακή προδιάθεση, επειδή από κάτι έγινε triggered (μάλλον τα πολλά άκυρα που γράφει ότι έριξε η κοπέλα) και μετά ψάχνει εναγωνίως να βρει λαβές για να την κατεδαφίσει. Σχόλια που δεν πατάνε πουθενά. Και πολλοί τον σιγοντάρετε, γιατί είτε έχετε την ίδια νοοτροπία είτε λόγω κεκτημένης ταχύτητας κι όποιον σας κοντράρει τον βγάζετε λευκό ιππόπη (μηχανισμός ψυχολογικής αυτοάμυνας).

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Αντιγράφω post από γνωστό φεμινιστικό πόρταλ όπου αποδεικνυείται πως οι δικές μας έχουν κάψει φλάντζα εκκεντροφόρου, σχόλια σε παρένθεση δικά μου:

Πριν ένα χρόνο βγήκα από μακροχρόνια σχέση και κάπου προς το τέλος καλοκαιριού αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο τιντερ για να ξαναμπώ στο παιχνίδι του flirt και του dating, καθώς δεν έχω πολλές ευκαιρίες να κάνω νέες γνωριμίες από κοντά (δεν της μιλάνε ούτε οι νυχούδες που φτιάχνει τα νύχια :grin: ).
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Απέρριψα πάνω από 200 προφιλ που ήταν συνήθως καγκουρες, κλαρινογαμπροι με φωτογραφίες που αναδεικνύουν μπράτσα κλπ (λες και αν δεν τους απέριπτε θα την ενέκριναν αυτοί :angel: ).
Εγώ ενδιαφέρομαι για πιο εναλλακτικούς τύπους :jerking: . Έκανα ματς με κάποιους, κυρίως όχι με Έλληνες (ας ελπίσουμε ήταν από χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης ή τουλάχιστον του ΝΑΤΟ :wink:). Μέχρι στιγμής 5 ραντεβού, τα 4 με ξένους, το 1 με Έλληνα. Από αυτά τα 3 ραντεβού είχαν μια πορεία που εξελίχθηκε σε σεξ και dating για μικρό χρονικό διάστημα.
Με τον τελευταίο που είναι και ο μόνος ντόπιος, βγαίνουμε ακόμα, αλλά η πορεία θα δείξει (αν ο τυχερός είναι μέλος του bou ας μας ενημερώσει :cheesy:).
Δυστυχώς αυτό που έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για γνωριμία, σεξ, και χαλαρό dating, να περνάμε καλά και μέχρι εκεί.
Εγώ ενδιαφέρομαι για γνωριμία που να υπάρχει η προοπτική για κάτι παραπάνω. Βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι είναι μέχρι το να περνάμε καλά χωρίς δεσμεύσεις, ή χωρίς αποκλειστικότητα (τρικυμία στο κεφάλι έχει αυτή :think:).
Η αλήθεια είναι πως έχω απογοητευτεί και δεν πιστεύω ότι θα βρω εύκολα αυτό που ψάχνω (απογοήτευση, γιατί άραγε :think: = ψυχολογικά=γάτες )
Δηλαδη εψαχνε κατι σοβαρο σε μη ντοπιους εναλλακτικους; :headbang:
Και οχι μονο αυτο, αλλα απογοητευτηκε κιολας, δηλαδη πιστευε πως κατι τετοιο ηταν αρκετα πιθανο.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Αυτό που μου τη σπάει πιο πολύ είναι ότι χαλάω λεφτά ενώ αυτές ανοίγουν τα πόδια τσάμπα τα βρωμομουνα και εμείς χρυσοπληρωνουμε

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Αυτό που μου τη σπάει πιο πολύ είναι ότι χαλάω λεφτά ενώ αυτές ανοίγουν τα πόδια τσάμπα τα βρωμομουνα και εμείς χρυσοπληρωνουμε
Αυτο ειναι που τρελαινει ολους,αυτες αμα θελουν να το κανουν βγαινουν μια εξοδο Σαββατο βραδυ διαλεγουν εναν που να τους γυαλιζει κουνανε ισα ισα την ουρα τους και η δουλεια γινεται για πλακα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: tony1

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Είπαμε, το 80% των γυναικών ανήκει στο 20% των ανδρών, γνωστό και ως ο κανόνας 80/20, γνωστό αλλιώς και ως γυναικεία υπεργαμία.

1*6I4HC1mwh4AePYRhNEHAXw.png
Το καλύτερο θα ταν να άνοιγαν τα πόδια τσάμπα πας μιλάς σε μια μέρα τα πόδια ανοικτά μέσα σε μια ώρα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτο ειναι που τρελαινει ολους,αυτες αμα θελουν να το κανουν βγαινουν μια εξοδο Σαββατο βραδυ διαλεγουν εναν που να τους γυαλιζει κουνανε ισα ισα την ουρα τους και η δουλεια γινεται για πλακα.
Αυτός όμως είναι και λόγος για να μην τις περνεις και τόσο στα σοβαρά. Οχι ότι δεν υπάρχουν σοβαρές γυναίκες, αλλά επειδή για όλες είναι τόσο απλά και ευκολα τα πράγματα, θα πρεπει να είσαι και λιγο μπενακης βγαινακης που λένε. Όλες σήμερα είναι αυριο δεν είναι.. Ότι λένε η κάνουν με σένα, την ίδια στιγμή το κάνουν και με άλλους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom