Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Άμα η άλλη είναι επαγγελματίας δεν έχει κανένα νόημα. Καλύτερα kolofatseas με τις γάτες: Γυναίκες που ταΐζουν αδέσποτα - bourdela.com forum
Υπάρχει τουλάχιστον ένα στόρυ. :grin:

Καλα,δεν ειναι οτι με νοιαζει,για να περναει η ωρα φιλος.Τα 2/3 απο αυτα που λενε ουτε καν τα θυμαμαι.Εγω δεν ξερω προς τα που να κανω,εχω δυο δικαστηρια για 20 στρ χωραφι απαλλοτριωση απο Εγνατια οδο,η μια δικηγορος δεν μου δινει τα χαρτια,ο αλλος με δουλευει οτι σε λιγες μερες τελειωνει το θεμα και μαλλον τιποτα δεν εχει κανει.Πρεπει να πουλησω αμαξι και 2 KTM γιατι κατα 99% Αυγουστο φευγω για την Αραπιά.Τωρα τι σκατα τσαμπουνανε οι σεξεργατριες,χαβαλε κανω.Απλα επειδη ειναι επαρχια και ειναι ολο οι ιδιες,παιρνουν θαρρος.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ειδα ενα θεμουνο σημερα στο σουπερ μαρκετ στη μαναβικη, μου γυρισε τα μυαλα. Απο κατω φορουσε φουστα και κατι σαν δικτυωτο μαυρο καλσον. Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα. Εκανα βολτες μεσα στο μαρκετ ταχα οτι κοιτουσα κονσερβες, μακαρονια και τουρσια ενω ειχα καρφωμενο το βλεμμα μου πανω της. Με το που την ειδα, μου αποστραγγισε καθε αλλη σκεψη που ειχα εκεινη τη στιγμη. Ποιος, εγω.
Ατιμη λιμιντο, ατιμα θηλυκα, δε μας αφηνετε να αγιασουμε :cool2:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ας πούμε μια αλήθεια τώρα.

Η σχέση θέλει θυσία και αρχιδια. Θέλει να έχεις αξίες ως άνθρωπος. Οι γυναίκες είναι ξήγα σε όσους από εμάς είμαστε καθαρά αρσενικά. Δηλαδή, να κάνουμε αυτό που λέμε, να δουλεύουμε, να έχουμε τα μυαλά μας σωστά. Όταν η γυναίκα μετατρέπεται σε αυτό που λέμε «ελεεινιδα», σημαίνει ότι έχασε τον σεβασμό προς εμάς. Δεν είναι το πρόβλημα η ελληνίδα. Σε εμένα πχ μπορεί να κερατώσει ή να πάρει αέρα. Τα κάνει γιατί οι δικές μου ενέργειες οδήγησαν εκεί. Απλά φεύγουμε, κάνουμε την αυτοκριτική μας και είμαστε σωστοί την επόμενη φορά. Το νήμα σαν νήμα είναι ίσως το πιο ηλιθιο που διάβασα ποτέ. Όλες οι γυναίκες είναι έτσι, εκ φύσεως. Αν δεν υπήρχαν οι προστριβές, οι καυγάδες, οι χωρισμοί κτλ δεν θα μαθαίναμε ποτέ. Ο εγωισμός μας είναι αυτό που μας κρατάει πίσω. Αν είσαι άεργος, τεμπέλης ή με το ζόρι πας να αγαπηθείς, θα πληγωθείς και θα πληγώσεις.

Επενδύστε στον εαυτό σας, μην πάτε να αλλάξετε τη γυναικεία φύση.

Φιλε μου,ωραιες οι αμπελοφιλοσοφιες αλλα δυστυχως,κατι που δεν προκειται ποτε να βρεις απο γυναικα,Ελλεινιδα κυριως γιατι αλλοδαπη γκομενα δεν ειχα ποτε,ειναι η κατανοηση.Ποιος τον χεζει τον ερωτα,τον πρωτο καιρο ειναι,ποιος την χεζει την εξωτερικη εμφανιση,συνηθεια ειναι.Ο σεβασμος οπως ειπες και κυριως η κατανοηση ειναι που μετρανε και μια Ελλεινιδα δεν προκειτε ποτε να δειξει κατανοηση.Τοσο απλα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τσουβαλιάζοντας υιοθετείς την ίδια συμπεριφορά προς όλες, που θα είναι περιφρονητική και στο τέλος εσύ θα βγεις χαμένος, γιατί θα χάσεις ευκαιρίες.

Έχω δει πραγματικά παρανοικά μηνύματα. Αυτό δεν δίνει αφορμή για τέτοια σχόλια. Ο τύπος που το έβαλε ξεκίνησε με κακή προδιάθεση, επειδή από κάτι έγινε triggered (μάλλον τα πολλά άκυρα που γράφει ότι έριξε η κοπέλα) και μετά ψάχνει εναγωνίως να βρει λαβές για να την κατεδαφίσει. Σχόλια που δεν πατάνε πουθενά. Και πολλοί τον σιγοντάρετε, γιατί είτε έχετε την ίδια νοοτροπία είτε λόγω κεκτημένης ταχύτητας κι όποιον σας κοντράρει τον βγάζετε λευκό ιππόπη (μηχανισμός ψυχολογικής αυτοάμυνας).
Ποια ήταν τελοσπάντων τα προκλητικά και παράλογα σχόλια του συμπάικτη; την χάιδεψε θα έλεγα εγώ.
Η γκόμενα είπε:
Ότι μπήκε στο ιντερνετικό dating που μέχρι και οι πέτρες ξέρουν ότι είναι πανεύκολη αρένα για τις γυναίκες. (γιατί δηλαδή να μπει αν είχε επιτυχίες στο ζωντανό καμάκι; είναι παράλογο να υποθέσει κανείς ότι δεν της την έπεφτε ούτε αρσενικό αρούρι irl; ή δέχεσαι τη πορδή που είπε περί λίγων ευκαιριών;)
Ότι της ξίνισαν 200 εμφανίσιμοι τύποι τους οποίους χαρακτήρισε κάγκουρες (σωματαράδες με εκκεντρικά looks φαντάζομαι θα εννοούσε) και των οποίων η εμφάνιση την απογοήτευσε κιόλας, χωρίς εντωμεταξύ να πει αν εκείνοι την ενέκριναν (βρίσκεις τίποτα το γελοίο εδώ ή μπα;)
Ότι τα ματσαρίσματα που αποδέχτηκε ήταν κατά 80% ξένοι, υπαινισσόμενη ότι εμείς είμαστε σάπιοι (και μη εναλλακτικοί :2funny: :jerking:) για τα στάνταρ της. (μήπως το βρίσκεις κι αυτό ένα αδιάφορο στατ; έλαχε απλώς να είναι ξένοι και το δήλωσε έτσι για την ιστορία;)

Σε ενόχλησε μήπως κάτι από τα υπόλοιπα που είπε ο συμπαίκτης;
Ότι η απογοήτευση της είναι κατά βάση απόρροια των χαζοπροσδοκιών της κι ότι αργά ή γρήγορα θα την οδηγήσει σε δημιουργία ψυχολογικών και μοναξιά (με συνοδεία στρατού από γάτες); κι αυτό too much;
Ή μήπως η ερώτηση-τρολλιά του για το αν τη καρφοπεταλιάζει κάνα μέλος από δω να βγει να το πει...;
Τώρα δεν αφήνεις λέω γω τις ψυχοθεωρίες; Ζέχνεις από χιλιόμετρα στο πόσο μονόπαντα τα βλέπεις τα πράματα. Και λίγα της έσουρε ξαναλέω.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ποια ήταν τελοσπάντων τα προκλητικά και παράλογα σχόλια του συμπάικτη; την χάιδεψε θα έλεγα εγώ.
Η γκόμενα είπε:
Ότι μπήκε στο ιντερνετικό dating που μέχρι και οι πέτρες ξέρουν ότι είναι πανεύκολη αρένα για τις γυναίκες. (γιατί δηλαδή να μπει αν είχε επιτυχίες στο ζωντανό καμάκι; είναι παράλογο να υποθέσει κανείς ότι δεν της την έπεφτε ούτε αρσενικό αρούρι irl; ή δέχεσαι τη πορδή που είπε περί λίγων ευκαιριών;)
Ότι της ξίνισαν 200 εμφανίσιμοι τύποι τους οποίους χαρακτήρισε κάγκουρες (σωματαράδες με εκκεντρικά looks φαντάζομαι θα εννοούσε) και των οποίων η εμφάνιση την απογοήτευσε κιόλας, χωρίς εντωμεταξύ να πει αν εκείνοι την ενέκριναν (βρίσκεις τίποτα το γελοίο εδώ ή μπα;)
Ότι τα ματσαρίσματα που αποδέχτηκε ήταν κατά 80% ξένοι, υπαινισσόμενη ότι εμείς είμαστε σάπιοι (και μη εναλλακτικοί :2funny: :jerking:) για τα στάνταρ της. (μήπως το βρίσκεις κι αυτό ένα αδιάφορο στατ; έλαχε απλώς να είναι ξένοι και το δήλωσε έτσι για την ιστορία;)

Σε ενόχλησε μήπως κάτι από τα υπόλοιπα που είπε ο συμπαίκτης;
Ότι η απογοήτευση της είναι κατά βάση απόρροια των χαζοπροσδοκιών της κι ότι αργά ή γρήγορα θα την οδηγήσει σε δημιουργία ψυχολογικών και μοναξιά (με συνοδεία στρατού από γάτες); κι αυτό too much;
Ή μήπως η ερώτηση-τρολλιά του για το αν τη καρφοπεταλιάζει κάνα μέλος από δω να βγει να το πει...;
Τώρα δεν αφήνεις λέω γω τις ψυχοθεωρίες; Ζέχνεις από χιλιόμετρα στο πόσο μονόπαντα τα βλέπεις τα πράματα. Και λίγα της έσουρε ξαναλέω.

Τύπε, το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρεις; γιατί έτσι το κάνατε κι ο flyman κι εσύ. Όλο υποθέσεις. Τουλάχιστον αυτός δεν το συνέχισε.

Τώρα θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση με βάση τις υποθέσεις σου; (Άσε που μας πρόσθεσες ότι και οι 200 άκυροι ήταν εμφανίσημοι που δεν προκύπτει από πουθενά). Στην τελική, νομίζεις ότι όλος ο κόσμος θα έπρεπε να λειτουργεί με τα δικά σου στάνταρντς, αλλιώς απορρίπτεται; ΟΚ, απόρριψέ την και ψάξε αυτήν που θα γράψει το τέλειο μήνυμα για να σε πείσει. Κι άμα τη βρεις να μου τρυπήσεις τη μύτη. Λες και οι άρρενες τα γράφουν ή συμπεριφέρονται καλύτερα.

Εμένα γιατί να με νοιάξει και μου το λες; σε κάναν αγαπούλη πέστα. Εγώ κάποιες γυναίκες,το έχω δηλώσει σε άλλο ποστ, ότι τις αντιμετωπίζω και σαν pets (αν συμπεριφέρονται σαν τέτοια). Απλά στο παρόν μήνυμα επεσήμανα ότι δεν βρίσκω κάτι που να δικαιολογεί όσα γράψατε. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η άποψή μου, τι να κάνουμε...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ο σεβασμος οπως ειπες και κυριως η κατανοηση ειναι που μετρανε και μια Ελλεινιδα δεν προκειτε ποτε να δειξει κατανοηση.Τοσο απλα.
Λες σε ένα λαό που ζει με τις ίδιες κοινωνικές αξίες, οι γυναίκες να έχουνε βγει σκάρτες, ενώ οι άντρες εντάξει; Δεν γίνονται αυτά.

Απλά οι Έλληνες, σαν λαός, δεν το έχουν με την αυτοκριτική και τα ρίχνουν οι μεν στους δε και στην προκειμένη περίπτωση οι άντρες στις γυναίκες και αντίστροφα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τύπε, το ανέκδοτο με το γρύλο το ξέρεις; γιατί έτσι το κάνατε κι ο flyman κι εσύ. Όλο υποθέσεις. Τουλάχιστον αυτός δεν το συνέχισε.

Τώρα θες να κάνουμε σοβαρή συζήτηση με βάση τις υποθέσεις σου; (Άσε που μας πρόσθεσες ότι και οι 200 άκυροι ήταν εμφανίσημοι που δεν προκύπτει από πουθενά). Στην τελική, νομίζεις ότι όλος ο κόσμος θα έπρεπε να λειτουργεί με τα δικά σου στάνταρντς, αλλιώς απορρίπτεται; ΟΚ, απόρριψέ την και ψάξε αυτήν που θα γράψει το τέλειο μήνυμα για να σε πείσει. Κι άμα τη βρεις να μου τρυπήσεις τη μύτη. Λες και οι άρρενες τα γράφουν ή συμπεριφέρονται καλύτερα.

Εμένα γιατί να με νοιάξει και μου το λες; σε κάναν αγαπούλη πέστα. Εγώ κάποιες γυναίκες,το έχω δηλώσει σε άλλο ποστ, ότι τις αντιμετωπίζω και σαν pets (αν συμπεριφέρονται σαν τέτοια). Απλά στο παρόν μήνυμα επεσήμανα ότι δεν βρίσκω κάτι που να δικαιολογεί όσα γράψατε. Στο κάτω κάτω αυτή είναι η άποψή μου, τι να κάνουμε...
Δεν γουστάρεις υποθέσεις, αλλά για τις γκομενίστικες αοριστολογίες της κουβέντα δεν είπες όμως. Το μόνο που συμπέρανες στο τάκα τάκα είναι ότι εγώ θα βρίσκομαι μόνιμα σ’ αυτούς που θα τρώνε τα άκυρα. Και μετά λες πως σ’ ενοχλούν τα «αυθαίρετα» συμπερασματάκια.
Πριν εγκαταλείψεις, πες μας τουλάχιστον πόσο «εναλλακτικός» νοιώθεις... :2funny:
Μπορεί να παρακολουθεί και η λεγάμενη, μην χάσεις τέτοιο κελεπούρ!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δεν γουστάρεις υποθέσεις, αλλά για τις γκομενίστικες αοριστολογίες της κουβέντα δεν είπες όμως. Το μόνο που συμπέρανες στο τάκα τάκα είναι ότι εγώ θα βρίσκομαι μόνιμα σ’ αυτούς που θα τρώνε τα άκυρα. Και μετά λες πως σ’ ενοχλούν τα «αυθαίρετα» συμπερασματάκια.
Πριν εγκαταλείψεις, πες μας τουλάχιστον πόσο «εναλλακτικός» νοιώθεις... :2funny:
Μπορεί να παρακολουθεί και η λεγάμενη, μην χάσεις τέτοιο κελεπούρ!
Ξεχνάς ότι προκάλεσες πρώτος, για ποιο λόγο «συμπάσχω με το γράφον ελλεηνίδι» και συνεχίζεις κι εδώ αυτό το ανόητο σχόλιο με το πόσο «εναλλακτικός νιώθω» .

Αν υπέθεσα ότι θα είσαι στη λίστα με τους άκυρους, με βάση τα σχόλια σου, τώρα είμαι πλέον σίγουρος ότι θα είσαι, γιατί δεν βλέπεις τίποτα λάθος στον τρόπο που σκέφτεσαι κι επομένως θα τρως συνέχεια άκυρα από γκόμενες.

Φυσικά και θα εγκαταλείψω, γιατί δεν είμαι 15χρονο σαν εσένα να πιστεύω ότι νικάει όποιος κρατήσει περισσότερο.

Κάνε λίγη υπομονή, θα ξαναγραφεί ο τζιμάκος με άλλο νικ, να ξαναπαίξετε με τα παιχνιδάκια σας. :grin:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ξεχνάς ότι προκάλεσες πρώτος, για ποιο λόγο «συμπάσχω με το γράφον ελλεηνίδι» και συνεχίζεις κι εδώ αυτό το ανόητο σχόλιο με το πόσο «εναλλακτικός νιώθω» .

Αν υπέθεσα ότι θα είσαι στη λίστα με τους άκυρους, με βάση τα σχόλια σου, τώρα είμαι πλέον σίγουρος ότι θα είσαι, γιατί δεν βλέπεις τίποτα λάθος στον τρόπο που σκέφτεσαι κι επομένως θα τρως συνέχεια άκυρα από γκόμενες.

Φυσικά και θα εγκαταλείψω, γιατί δεν είμαι 15χρονο σαν εσένα να πιστεύω ότι νικάει όποιος κρατήσει περισσότερο.

Κάνε λίγη υπομονή, θα ξαναγραφεί ο τζιμάκος με άλλο νικ, να ξαναπαίξετε με τα παιχνιδάκια σας. :grin:
Δεν το είπα αυτό ως επίπληξη, αλλά για να δω αν εναρμονίζεσαι με τα σπεκς της κλαίουσας χαζογκόμενας. Μέχρι κι ο Τζιμάκος θα το έπιανε αυτό... :2funny:
Άλλο ένα μυθικό συμπερασματάκι.
Κι ένα ακόμα
Γενικά η αξία των συμπερασμάτων σου θα έλεγα ότι ισοδυναμεί με μισό κιλό σκατά.
Τα λέγαμε!

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.490
Πόντοι
456
Τσουβαλιάζοντας υιοθετείς την ίδια συμπεριφορά προς όλες, που θα είναι περιφρονητική και στο τέλος εσύ θα βγεις χαμένος, γιατί θα χάσεις ευκαιρίες.

Έχω δει πραγματικά παρανοικά μηνύματα. Αυτό δεν δίνει αφορμή για τέτοια σχόλια. Ο τύπος που το έβαλε ξεκίνησε με κακή προδιάθεση, επειδή από κάτι έγινε triggered (μάλλον τα πολλά άκυρα που γράφει ότι έριξε η κοπέλα) και μετά ψάχνει εναγωνίως να βρει λαβές για να την κατεδαφίσει. Σχόλια που δεν πατάνε πουθενά. Και πολλοί τον σιγοντάρετε, γιατί είτε έχετε την ίδια νοοτροπία είτε λόγω κεκτημένης ταχύτητας κι όποιον σας κοντράρει τον βγάζετε λευκό ιππόπη (μηχανισμός ψυχολογικής αυτοάμυνας).
Όπως λέει ο λαός, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες κτλ κτλ .
Αυτό που πολλοί είδαν στο μύνημα και πιθανότατα εσύ δεν τον είδες ήταν πως η εν λόγω γκόμενα για να δικαιολογήσει την αποτυχία εύρεσης συμβατού συντρόφου υπερέβαλε σε όσα έλεγε και τσουβάλιασε μεγάλο μέρος των ανδρών με γελοία στερότυπα.

Αν αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί χλεύη πάω πάσο.

Τώρα αν εσύ παίρνεις σαν face value ότι γράφει μία ανώνυμη γκόμενα χώρις έστω την παραμικρή υποψία επίσης πάω πάσο.

Υπόψιν, είμαι απίστευτα θετικός απέναντι σε όλες τις γυναίκες. Οι γυναίκες όμως που έχω γνωρίσει από το tinder είναι ότι χειρότερο. Αν αυτά δεν είναι κόκκινες σημαίες που εσύ μάλλον δεν θέλεις να δεις και θεωρείς πως με τσίγκλισαν τα υποτιθέμενα άκυρα που ισχυρίζεται πως έριξε τότε πάω επίσης πάσο.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση όμως που λες πως ψάχνω εναγωνιώς λαβές να την κατεδαφίσω όταν αντιμετωπίζω το παραλήρημα της κατά των ανδρών με χιουμοριστική κατά βάση και όχι κριτική διάθεση. Αν ήθελα πραγματικά να την κατεδαφίσω θα έβλεπες τελειώς διαφορετικό ύφος και λεξιλόγιο. Όμως δεν αξίζει να ασχοληθώ πάνω από 5 λεπτά με μία ανώνυμη γυναίκα που παραλυρεί κατά των ανδρών από το ιντερνετ.

Εσύ όμως καλά κάνεις και αντιμετωπίζεις με θετική διάθεση όσα υποστηρίζουν ανώνυμες γυναίκες σε ανώνυμα φόρουμ χωρίς ίχνος υποψίας. Ψυχολογικά κάπως θα εξηγείται αυτό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και δε μπορει να κρυφτει ο πουστης σα τη μυγα μεσα στο γαλα ειναι

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Δεν το είπα αυτό ως επίπληξη, αλλά για να δω αν εναρμονίζεσαι με τα σπεκς της κλαίουσας χαζογκόμενας. Μέχρι κι ο Τζιμάκος θα το έπιανε αυτό... :2funny:
Άλλο ένα μυθικό συμπερασματάκι.
Κι ένα ακόμα
Γενικά η αξία των συμπερασμάτων σου θα έλεγα ότι ισοδυναμεί με μισό κιλό σκατά.
Τα λέγαμε!
Της εριξα ένα φλοκι χτες στη μουνάρα της που λες Σεβασμιότατε.Παω και τη περνω από τη νέα Ερυθραία (μακριά η πουτανα).. Κατεβαίνουμε προς κεντρο κοντά σε μένα (για να είμαι διπλα στη φωλιά του λυκου).. Την πιανω που λες στο φαναρι και την αρχίζω στα γλωσσοφιλα. Ως που να κάτσουμε για μπυρα εδώ Κουκάκι, είχε ήδη ζεσταθεί η κατάσταση οποτε μέσα σε ένα μισάωρο την πηγα κατευθείαν σπίτι. Απολογισμός.. Πήγαινε ελα βενζίνη 10 ευρώ, 2 μπυρες 10 ευρώ, και μετά καθίσαμε για σουβλάκια κοντά στο σπίτι της αλλα 10 ευρώ περιπου (σαλάτες, κοκα κολα) ... Συνολο 30...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
.......
Οι γυναίκες όμως που έχω γνωρίσει από το tinder είναι ότι χειρότερο.
.......
Εσύ όμως καλά κάνεις και αντιμετωπίζεις με θετική διάθεση όσα υποστηρίζουν ανώνυμες γυναίκες σε ανώνυμα φόρουμ χωρίς ίχνος υποψίας. Ψυχολογικά κάπως θα εξηγείται αυτό.
Δηλαδή έκρινες ένα μήνυμα με βάση το τσουβάλιασμα. Αυτό επισημαίνω από την αρχή. Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, ότι άλλο το τι ισχύει στατιστικά κι άλλο το τι βγαίνει από ένα μήνυμα;
Μαζί με τα ξερά καις και τα χλωρά. Ψυχολογικά κάπως θα εξηγείται αυτό.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Της εριξα ένα φλοκι χτες στη μουνάρα της που λες Σεβασμιότατε.Παω και τη περνω από τη νέα Ερυθραία (μακριά η πουτανα).. Κατεβαίνουμε προς κεντρο κοντά σε μένα (για να είμαι διπλα στη φωλιά του λυκου).. Την πιανω που λες στο φαναρι και την αρχίζω στα γλωσσοφιλα. Ως που να κάτσουμε για μπυρα εδώ Κουκάκι, είχε ήδη ζεσταθεί η κατάσταση οποτε μέσα σε ένα μισάωρο την πηγα κατευθείαν σπίτι. Απολογισμός.. Πήγαινε ελα βενζίνη 10 ευρώ, 2 μπυρες 10 ευρώ, και μετά καθίσαμε για σουβλάκια κοντά στο σπίτι της αλλα 10 ευρώ περιπου (σαλάτες, κοκα κολα) ... Συνολο 30...
Ντάξει αν έγιναν όπως τα λες και μιλάμε και για πρώτο ραντεβού, καλά σου ήρθε. Τι καλά δλδ ονειρικά. Το μόνο προβληματικό που βρίσκω είναι ότι της έκανες το νταρίφα :2funny: (κουκάκι- Νεα Ερυθραία και πάλι πίσω πρέπει να ήταν λίγο σκληρό). Μην την καλομαθαίνεις, άστην να πάρει και κάνα μέσο αν τραβήξει η δουλειά

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δείξε λίγο έλεος, τύπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom