Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ποια ταινία ?Πώς λέγεται η ταινία;
Ποια ταινία ?Πώς λέγεται η ταινία;
Στο μαστίγωμα ρε μλκέλεος σε τι ?
Για κάποιους αυτά που γράφεις είναι μαστίγωμα.έλεος σε τι ?
Θες να σου στείλω τη συνομιλία?Στο μαστίγωμα ρε μλκ
Είναι too good to be true, η αλήθεια να λέγεται
Όχι μόνο να την πέφτουμε.. Να σταματήσουμε παράλληλα τα λάικ τα σχόλια τα μηνύματα στα σόσιαλ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!Αν σταματούσαμε όλοι μαζικά να την πέφτουμε σε γυναίκες πιστεύω σε δυο χρόνια το πολύ θα άλλαζαν όλες συμπεριφορά άρδην!
Ε όχι ρε μλκ, είπαμε, να κάθομαι να παίρνω μάτι τι λέγατε...;Θες να σου στείλω τη συνομιλία?
Άκου τυπε.... Το ότι εσυ εισαι άσχετος δε σημαίνει ότι εγώ είμαι ψευτης η υπερβολικός.Αυτή που περιγράφεις.
φανταζομαι σαυτα τα μαγαζια δε θα μεθαει κανειςΣε μαγαζί κάτσαμε δεν την πηρα από περίπτερο
Το 20% γιατί να σταματήσει; Εξυπηρέτηση θα κάνατε και σε αυτούς και σε αυτές, γιατί ξεκαθαρίζει το τοπίο. (Λέμε τώρα, στο υποθετικό αυτό σενάριο)Αν σταματούσαμε όλοι μαζικά να την πέφτουμε σε γυναίκες πιστεύω σε δυο χρόνια το πολύ θα άλλαζαν όλες συμπεριφορά άρδην!
Τι ισχύει στατιστικά και τι βγαίνει από το μύνημα;Δηλαδή έκρινες ένα μήνυμα με βάση το τσουβάλιασμα. Αυτό επισημαίνω από την αρχή. Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά, ότι άλλο το τι ισχύει στατιστικά κι άλλο το τι βγαίνει από ένα μήνυμα;
Μαζί με τα ξερά καις και τα χλωρά. Ψυχολογικά κάπως θα εξηγείται αυτό.
Οχι ρε εδώ δίπλα μου την έφερα για να είμαι κοντά στο σπίτιφανταζομαι σαυτα τα μαγαζια δε θα μεθαει κανεις
Να σταματήσει το καμάκι είμαι κατά... Να σταματήσουν οι μαλακιες στα σοσιαλ που κάθε μπαζο το Θεοποιουν, ναιΤο 20% γιατί να σταματήσει; Εξυπηρέτηση θα κάνατε και σε αυτούς και σε αυτές, γιατί ξεκαθαρίζει το τοπίο. (Λέμε τώρα, στο υποθετικό αυτό σενάριο)
Σε αυτές γιατί; θα πάσχιζαν και θα ίδρωναν για να δαγκώσουν λίγο από το 20%. Και για να ενταχτούν πρακτικά στο χαρέμι του (20%), πράγμα που θα είχαν πάρει μυρωδιά από πριν. Θα αναγκαζόντουζαν να συμφιλιωθούν με την ιδέα ότι για τον καθένα θα ήταν μια από τις 5.Το 20% γιατί να σταματήσει; Εξυπηρέτηση θα κάνατε και σε αυτούς και σε αυτές, γιατί ξεκαθαρίζει το τοπίο. (Λέμε τώρα, στο υποθετικό αυτό σενάριο)
αυτοι δε θα ειχαν ανταγωνισμο, θα παιζαν μπαλα μονοι του και αυτες θα ειχαν την ησυχια τους απο τους ενοχλητικους και ανεπιθυμητουςΤο 20% γιατί να σταματήσει; Εξυπηρέτηση θα κάνατε και σε αυτούς και σε αυτές, γιατί ξεκαθαρίζει το τοπίο. (Λέμε τώρα, στο υποθετικό αυτό σενάριο)
βγηκα με μια γκομενα οπως κανει ολος ο κοσμος...(μεχρι εδω δεν υπαρχει κατι υπερβολικο)....πηγα και την πηρα,επειδη την ειχα κοψει ξεκωλιαρα απο τα τσατ δεν εχασα χρονο μεσα στο αμαξι και τις επιασα σιγα σιγα το χερι...μετα αφου ειδα οτι υπηρχε θετικη ανταπροκριση,στο φαναρι γερνω προς τα δεξια να τη χαμουρεψω...(στην αρχη με απεφυγε αλλα στο επομενο δεν γλιτωσε)...αφου κατσαμε για μπυρα ηταν τοσο ζεστη η φάση που τις ειπα να κατσουμε σπιτι..μου λεει "πειναω"...αν θες παμε σπιτι αλλα να παραγγειλουμε...οκ της ειπα,παμε αραζουμε στο καναπε και ξεκιναει το παιχνιδι...αφου εγινε οτι εγινε υστερα απο κανενα 2ωρο φυγαμε...στο δρομο μου λεει "πριν με πας σπιτι δεν σταματαμε καπου να τσιμπησουμε?" ....σταματησαμε εκει σε ενα σουβλατζηδικο στην ερυθραια,φαγαμε και μετα την αφησα σπιτι....μου ειναι η υπερβολη σε ολο αυτο? ποιο σημειο?Ε όχι ρε μλκ, είπαμε, να κάθομαι να παίρνω μάτι τι λέγατε...;
Δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που δεν πιστεύει αλλά καταλαβαίνω και τους άλλους.
Το μαστίγωμα είναι μια έκφραση που χρησιμοποιώ για όταν με φουσκώνουν με παραμύθια. ΔΕΝ υποστηρίζω ότι λες παραμύθια εν προκειμένω, διευκρινίζω τι εννοώ
Την επόμενη φορά να την πας να φάτε στην «αράχωβα». Είναι λίγο μετά τη συμβολή της Κηφισίας/Βενιζέλου με την Τρικούπη. Πάρε φιλέτο μοσχαρίσιο. Γαμάει, να ξέρεις!βγηκα με μια γκομενα οπως κανει ολος ο κοσμος...(μεχρι εδω δεν υπαρχει κατι υπερβολικο)....πηγα και την πηρα,επειδη την ειχα κοψει ξεκωλιαρα απο τα τσατ δεν εχασα χρονο μεσα στο αμαξι και τις επιασα σιγα σιγα το χερι...μετα αφου ειδα οτι υπηρχε θετικη ανταπροκριση,στο φαναρι γερνω προς τα δεξια να τη χαμουρεψω...(στην αρχη με απεφυγε αλλα στο επομενο δεν γλιτωσε)...αφου κατσαμε για μπυρα ηταν τοσο ζεστη η φάση που τις ειπα να κατσουμε σπιτι..μου λεει "πειναω"...αν θες παμε σπιτι αλλα να παραγγειλουμε...οκ της ειπα,παμε αραζουμε στο καναπε και ξεκιναει το παιχνιδι...αφου εγινε οτι εγινε υστερα απο κανενα 2ωρο φυγαμε...στο δρομο μου λεει "πριν με πας σπιτι δεν σταματαμε καπου να τσιμπησουμε?" ....σταματησαμε εκει σε ενα σουβλατζηδικο στην ερυθραια,φαγαμε και μετα την αφησα σπιτι....μου ειναι η υπερβολη σε ολο αυτο? ποιο σημειο?
oxi...αλλωστε και στις 2 φορες δεν ειδα κινηση να βγαλει να πληρώσει οποτε τρωει χΤην επόμενη φορά να την πας να φάτε στην «αράχωβα». Είναι λίγο μετά τη συμβολή της Κηφισίας/Βενιζέλου με την Τρικούπη. Πάρε φιλέτο μοσχαρίσιο. Γαμάει, να ξέρεις!
Ωχ έπεσες σε τζαμπατζίδικο σπονσορέτ... Τότε πήγαινε αφού την αφήσειςoxi...αλλωστε και στις 2 φορες δεν ειδα κινηση να βγαλει να πληρώσει οποτε τρωει χ
Θα σου πω παρόλαυτά γιατί να είδαν ενδεχομένως τη χθεσινή φάση με καχυποψία. Χθες στις ~18.10 μου λες ετοιμάζομαι να βγω με το ξέκωλο. Και μετά ξαναμπαίνεις από τις ~20.30 μέχρι τις ~21.15 και γράφεις εδώ στο νήμα. Οπότε σε συνδυασμό με αυτά που συμπλήρωσες μετά, σου λέει ο άλλος πότε πρόλαβε και πήγε να την πάρει, έκατσε μαζί της για μπύρα, άραξε σπίτι για να τη πηδήξει, την γύρισε και στο έλα ξαναέκατσε και για φαί, και πάει λέγοντας. Δεν ξέρω υπόθεσεις κάνω, μην αρχίσεις...βγηκα με μια γκομενα οπως κανει ολος ο κοσμος...(μεχρι εδω δεν υπαρχει κατι υπερβολικο)....πηγα και την πηρα,επειδη την ειχα κοψει ξεκωλιαρα απο τα τσατ δεν εχασα χρονο μεσα στο αμαξι και τις επιασα σιγα σιγα το χερι...μετα αφου ειδα οτι υπηρχε θετικη ανταπροκριση,στο φαναρι γερνω προς τα δεξια να τη χαμουρεψω...(στην αρχη με απεφυγε αλλα στο επομενο δεν γλιτωσε)...αφου κατσαμε για μπυρα ηταν τοσο ζεστη η φάση που τις ειπα να κατσουμε σπιτι..μου λεει "πειναω"...αν θες παμε σπιτι αλλα να παραγγειλουμε...οκ της ειπα,παμε αραζουμε στο καναπε και ξεκιναει το παιχνιδι...αφου εγινε οτι εγινε υστερα απο κανενα 2ωρο φυγαμε...στο δρομο μου λεει "πριν με πας σπιτι δεν σταματαμε καπου να τσιμπησουμε?" ....σταματησαμε εκει σε ενα σουβλατζηδικο στην ερυθραια,φαγαμε και μετα την αφησα σπιτι....μου ειναι η υπερβολη σε ολο αυτο? ποιο σημειο?
Γιατί είστε καχύποπτοι ρε τύποι?Θα σου πω παρόλαυτά γιατί να είδαν ενδεχομένως τη χθεσινή φάση με καχυποψία. Χθες στις ~18.10 μου λες ετοιμάζομαι να βγω με το ξέκωλο. Και μετά ξαναμπαίνεις από τις ~20.30 μέχρι τις ~21.15 και γράφεις εδώ στο νήμα. Οπότε σε συνδυασμό με αυτά που συμπλήρωσες μετά, σου λέει ο άλλος πότε πρόλαβε και πήγε να την πάρει, έκατσε μαζί της για μπύρα, άραξε σπίτι για να τη πηδήξει, την γύρισε και στο έλα ξαναέκατσε και για φαί, και πάει λέγοντας. Δεν ξέρω υπόθεσεις κάνω, μην αρχίσεις...