Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Αντιγράφω post από γνωστό φεμινιστικό πόρταλ όπου αποδεικνυείται πως οι δικές μας έχουν κάψει φλάντζα εκκεντροφόρου, σχόλια σε παρένθεση δικά μου:

Πριν ένα χρόνο βγήκα από μακροχρόνια σχέση και κάπου προς το τέλος καλοκαιριού αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο τιντερ για να ξαναμπώ στο παιχνίδι του flirt και του dating, καθώς δεν έχω πολλές ευκαιρίες να κάνω νέες γνωριμίες από κοντά (δεν της μιλάνε ούτε οι νυχούδες που φτιάχνει τα νύχια :grin: ).
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Απέρριψα πάνω από 200 προφιλ που ήταν συνήθως καγκουρες, κλαρινογαμπροι με φωτογραφίες που αναδεικνύουν μπράτσα κλπ (λες και αν δεν τους απέριπτε θα την ενέκριναν αυτοί :angel: ).
Εγώ ενδιαφέρομαι για πιο εναλλακτικούς τύπους :jerking: . Έκανα ματς με κάποιους, κυρίως όχι με Έλληνες (ας ελπίσουμε ήταν από χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης ή τουλάχιστον του ΝΑΤΟ :wink:). Μέχρι στιγμής 5 ραντεβού, τα 4 με ξένους, το 1 με Έλληνα. Από αυτά τα 3 ραντεβού είχαν μια πορεία που εξελίχθηκε σε σεξ και dating για μικρό χρονικό διάστημα.
Με τον τελευταίο που είναι και ο μόνος ντόπιος, βγαίνουμε ακόμα, αλλά η πορεία θα δείξει (αν ο τυχερός είναι μέλος του bou ας μας ενημερώσει :cheesy:).
Δυστυχώς αυτό που έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για γνωριμία, σεξ, και χαλαρό dating, να περνάμε καλά και μέχρι εκεί.
Εγώ ενδιαφέρομαι για γνωριμία που να υπάρχει η προοπτική για κάτι παραπάνω. Βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι είναι μέχρι το να περνάμε καλά χωρίς δεσμεύσεις, ή χωρίς αποκλειστικότητα (τρικυμία στο κεφάλι έχει αυτή :think:).
Η αλήθεια είναι πως έχω απογοητευτεί και δεν πιστεύω ότι θα βρω εύκολα αυτό που ψάχνω (απογοήτευση, γιατί άραγε :think: = ψυχολογικά=γάτες )

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Αντιγράφω post από γνωστό φεμινιστικό πόρταλ όπου αποδεικνυείται πως οι δικές μας έχουν κάψει φλάντζα εκκεντροφόρου, σχόλια σε παρένθεση δικά μου:

Πριν ένα χρόνο βγήκα από μακροχρόνια σχέση και κάπου προς το τέλος καλοκαιριού αποφάσισα να κάνω λογαριασμό στο τιντερ για να ξαναμπώ στο παιχνίδι του flirt και του dating, καθώς δεν έχω πολλές ευκαιρίες να κάνω νέες γνωριμίες από κοντά (δεν της μιλάνε ούτε οι νυχούδες που φτιάχνει τα νύχια :grin: ).
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν μια σκέτη απογοήτευση. Απέρριψα πάνω από 200 προφιλ που ήταν συνήθως καγκουρες, κλαρινογαμπροι με φωτογραφίες που αναδεικνύουν μπράτσα κλπ (λες και αν δεν τους απέριπτε θα την ενέκριναν αυτοί :angel: ).
Εγώ ενδιαφέρομαι για πιο εναλλακτικούς τύπους :jerking: . Έκανα ματς με κάποιους, κυρίως όχι με Έλληνες (ας ελπίσουμε ήταν από χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης ή τουλάχιστον του ΝΑΤΟ :wink:). Μέχρι στιγμής 5 ραντεβού, τα 4 με ξένους, το 1 με Έλληνα. Από αυτά τα 3 ραντεβού είχαν μια πορεία που εξελίχθηκε σε σεξ και dating για μικρό χρονικό διάστημα.
Με τον τελευταίο που είναι και ο μόνος ντόπιος, βγαίνουμε ακόμα, αλλά η πορεία θα δείξει (αν ο τυχερός είναι μέλος του bou ας μας ενημερώσει :cheesy:).
Δυστυχώς αυτό που έχω αποκομίσει μέχρι στιγμής είναι ότι οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για γνωριμία, σεξ, και χαλαρό dating, να περνάμε καλά και μέχρι εκεί.
Εγώ ενδιαφέρομαι για γνωριμία που να υπάρχει η προοπτική για κάτι παραπάνω. Βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι είναι μέχρι το να περνάμε καλά χωρίς δεσμεύσεις, ή χωρίς αποκλειστικότητα (τρικυμία στο κεφάλι έχει αυτή :think:).
Η αλήθεια είναι πως έχω απογοητευτεί και δεν πιστεύω ότι θα βρω εύκολα αυτό που ψάχνω (απογοήτευση, γιατί άραγε :think: = ψυχολογικά=γάτες )
Α, αυτή ψάχνει γαμπρό να βρει απ' το tinder.... Μάλιστα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.617
Πόντοι
8.346
Τι εννοείται?! Οτι δν ειναι το tinder μερος για να βρεις την μοναδική σου αγαπη?
Πεφτω απο τα σύννεφα..

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ρε μλκς,γιατι δεν βλεπω τα μηνυματα του Τζιμακου παρα μονο στις παραθεσεις που του κανετε?Απο την μια παλι καλα γιατι καθε φορα που τον κραζετε και διαβαζω τις απαντησεις του,θελω να ανοιξω το κεφαλι μου,να βγαλω το μυαλο και να το βουτηξω σε νεφτι.Επισης θελω να βγαλω και τα ματια μου και να τα κανω πυρομαχικα για σφεντονα.
εγω διαβάζω οτι εχει μικρο ογκο ...τα σεντονια του δεν τα διαβάζω.Αφου σκέφτομαι μηπως σπουδάζει αρχαια αντι για πληροφορικη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως αν ήμουν πλούσιος ούτε θα που θα γύριζα να κοιτάξω ελληνίδα! Φαντάζομαι και πολλοί εύρωστοι οικονομικά, πλέον σκέφτονται ανάλογα, εντάξει πλούσιοι είναι όχι βλάκες, βλέπουν τί γίνεται...
ε ναι ρε τυπε εννοειται.Δε χρειάζεται να εισαι πλουσιος,αρκει να εχεις τα φραγκα να μπορεις για ενα μεγαλο μερος του χρονου να βγαινεις εκτος ελλαδος (αν αυτο εννοεις,και οχι πουτάνες αλλοδαπες)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
1648471307751.png

tzimakos is typing....

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.660
Πόντοι
1.336
σημερα πηγα στη πολη για δουλειες. ηταν μεσημερι, και μπηκα σε ενα μικρο σουπερ μαρκετ. την ωρα που περιμενα στο ταμειο μπαινουν δυο εφηβες μουνιτσες, και λεει η μια στην αλλη, θελω τσιχλες. ναι αλλα εγω δεν εχω λεφτα, της κανει στη φιλη της.... εχω εγω, αλλα μονο 10 λεπτα... ε παρε αυτες που εχει δυο να τις μοιραστουμε.... φτωχα μου κοριτσια :tooth:
Αυτές σε λίγο με σπόνσορα θα σηκώνουν μαγαζιά ολόκληρα!

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
ε ναι ρε τυπε εννοειται.Δε χρειάζεται να εισαι πλουσιος,αρκει να εχεις τα φραγκα να μπορεις για ενα μεγαλο μερος του χρονου να βγαινεις εκτος ελλαδος (αν αυτο εννοεις,και οχι πουτάνες αλλοδαπες)
Εννοώ ιερόδουλες (και όχι... "πουτάνες"). Οι γκόμενες-σχέσεις κλπ. είναι χάσιμο χρόνου (και άρα χρημάτων! ).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εννοώ ιερόδουλες (και όχι... "πουτάνες"). Οι γκόμενες-σχέσεις κλπ. είναι χάσιμο χρόνου (και άρα χρημάτων! ).
αν πας εξω δεν ειναι καθολου χάσιμο χρονου...ουτε χρημάτων εκτος απο καποιες χωρες (ουκρανια πχ)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Τι έχει το μύνημα; Μια χαρά είναι. Τουναντίον τα δικά σου σχόλια είναι τελείως αυθαίρετα,

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
αν πας εξω δεν ειναι καθολου χάσιμο χρονου...ουτε χρημάτων εκτος απο καποιες χωρες (ουκρανια πχ)
Γιατί εκτός από Ουκρανία πχ?Πλησιάζουν οι γκόμενες εκεί νοοτροπία Ελλεινιδας?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τι έχει το μύνημα; Μια χαρά είναι. Τουναντίον τα δικά σου σχόλια είναι τελείως αυθαίρετα,
Άκου εκεί κάτι πράγματα...
Να θέλει η ελλεηνίδα να την φορτωθούν για «μια ζωή» κι η μόνη απάντηση που λαμβάνει να είναι «πούτσα και δρόμο». :2funny: (κι αφού μοίρασε και 200 άκυρα στη πορεία)
Μήπως συμπάσχεις με το γράφον ελλεηνίδι και το βρήκες έκτακτο το μήνυμα της;

sedigno

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Να θέλει η ελλεηνίδα να την φορτωθούν για «μια ζωή» κι η μόνη απάντηση που λαμβάνει να είναι «πούτσα και δρόμο». :2funny: (κι αφού στο δρόμο μοίρασε και 200 άκυρα)
εγω συμπασχω οσοι ειναι σχεδον αμεα ψυχικα απο ελλεινιδες εχουν γινει

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Γιατί εκτός από Ουκρανία πχ?Πλησιάζουν οι γκόμενες εκεί νοοτροπία Ελλεινιδας?
σκανε διαφοροι μαλακες που τις πληρώνουν,και χωρις λεφτα δυσκολο να βγαλεις γκόμενα.Και γενικως οι τουριστες πλεον δεν εχουν και τη καλυτερη φημη

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Να θέλει η ελλεηνίδα να την φορτωθούν για «μια ζωή» κι η μόνη απάντηση που λαμβάνει να είναι «πούτσα και δρόμο». :2funny: (κι αφού μοίρασε και 200 άκυρα στη πορεία)
ε δε θα της πεις ομως εσυ "πουτσα και δρομο'...θα της πεις "βλεποντας και κάνοντας" :tooth:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ε δε θα της πεις ομως εσυ "πουτσα και δρομο'...θα της πεις "βλεποντας και κάνοντας" :tooth:
Βλαντ! Άνοιξε μία το παράθυρο του ΤΑΞΙ, βγάλε κεφάλι όξω στο καθαρό αέρα και ξαναδιάβασε... :2funny:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Ρε μαλακες που ειναι ο Σαντμαν,χανει αιγλη το νημα ετσι

Stories