John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.360
- Πόντοι
- 3.786
Πολλές περιπτώσεις άεργων;Δε μιλάω για άνεργους,αλλά για άεργουςΥπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις,ειδικά στην επαρχία που οι περισσότεροι δε δουλεύουν
Πολλές περιπτώσεις άεργων;Δε μιλάω για άνεργους,αλλά για άεργουςΥπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις,ειδικά στην επαρχία που οι περισσότεροι δε δουλεύουν
Οχι.. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα της έκανα και γω το ίδιο. Και μάλιστα να της βάζω και χέρι στη τσάντα.
ΟχιΜήπως δούλευε καμια Φυλής η τύπισσα;
Πολλές περιπτώσεις άεργων;Δε μιλάω για άνεργους,αλλά για άεργους
Το ότι υπάρχουν και κοπελίτσες -κορόιδα δε σημαίνει ότι πρεπει και να τις εκμεταλλευτώ τυπε Σαντ μαν. Μόνο και μόνο για να μη μου κανει αυτή το αντίστροφο.Ασε που εμένα δεν την περνει καμια να με εκμεταλλευτεί ας ξεκινήσουμε από εκει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οχι
Σε μια μόνο περιπτωση θα δεχόμουν να δουλευω εγώ μόνο. Μόνο όταν η γυναίκα κρατουσε σπίτι το παιδι, και αυτό για κανα χρόνο. Οχι όμως εγώ να δουλευω για να πληρωνω το πεντικιουρ του κάθε ζώου
και τι πρεπει να κανω ρε τυπε εγω? ναι ετσι ειναι...τι θες να κανω να βρω μια να δουλευει για μενα και μαλιστα να της βάζω και χερι στη τσαντα? αυτη ειναι η λυση?Ποια γυναίκα κρατάει παιδί σπίτι,τα πετάνε στις μάνες τους κι αυτές συνεχίζουν τη ζωή τους όπως πριν
Είχε παιδι μαζί τουΓιατί τη λυπήθηκες ρε φίλε?αυτή έμπλεξε με τον μαλακα και εφόσον βλέπει ότι είναι σκατα δε φεύγει η τύπισσα,άσε μας που τη λυπήθηκες κιόλας εγώ καθόλου να μάθουν με ποιους μπλέκουν επιτελους μεγάλες κοπέλες είναι.
Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή ανηλίκου - Ήταν μαζί με 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη ΘεσσαλονίκηΟι γονείς της κοπέλας είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της από τις 10 Μαρτίου - Η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού»
www.protothema.gr
|
Μου χει φαει γκομενα Πακης.14χρονη απ'τη Θεσσαλονίκη το έσκασε με 32χρονο πακη
Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή ανηλίκου - Ήταν μαζί με 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη
Οι γονείς της κοπέλας είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της από τις 10 Μαρτίου - Η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού»www.protothema.gr
Μου χει φαει γκομενα Πακης.
Οταν τη ρωτησα τι του βρηκε απαντησε :μου φαιρεται σα κυρια και εχει ωραιο χαμογελο.Ειναι καλλιτεχνης.Σημειωση:τραγουδουσε κιολας.
Οταν επιασα τον ιδιο απο το γιακα:"Εγκω αγκαπαει αλητινα κοριτσι τελει παντρευτει"
Τους εδωσα την ευχη μου και γεια σας.
Τον γνωρισε σε φαναρια της καθαρισε το παρμπριζ και της προσφερε ενα τριανταφυλλο.
Απο εκει ξεκινησαν ολα.
Αν κρίνω από το nickname που να μάς αρχίσεις τα παράπονα και για την πεθεράΘέλω να πιστεύω ότι έχω μια από τις καλές ελληνίδες. Επιτρέψτε μου, γνωρίζοντάς την 15 χρόνια και με 13 χρόνια σχέση. Παρ'ολ'αυτά θα μου πείτε, τί δουλειά έχεις εδώ; Είμαι εδώ γιατί ακριβώς κάποιες από τις βασικές ψυχώσεις των γυναικών της σημερινής Ελλάδας με "οδηγούν" στο να ψάχνω διέξοδο. Το "οδηγούν" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ξέρω πως είμαι μεγάλο παιδί και αν δεν είχα από μόνος μου μια κλίση, απλά δεν θα με "οδηγούσε" τίποτα στο bourdela. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω πάει ποτέ με ###τάνα, ούτε έχω κερατώσει -ούτε αυτήν, ούτε τις προηγούμενες. Άρα τί κάνεις εδώ; θα ξανα-αναρωτηθεί κανείς.
Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έπρηζε να περιορίσω τις εξόδους μου χωρίς αυτήν, να περιορίσω το ποτό, να περιορίσω τις χαζομάρες που λέγαμε με τους φίλους μου και περνούσαν ώρες χωρίς να το καταλάβουμε. Εγώ εντωμεταξύ παίζει να μην της έχω ζητήσει να αλλάξει τίποτα στην ζωή της (τίποτα που να μην αγγίζει το τί κάνω εγώ). Ας έβγαινε όσο ήθελε, με όποιες φίλες ήθελε, κι εγώ να έκρινα μετά αν έκανε κάτι που με ξένιζε. Αλλά αυτή ήταν κάθετη: δεν πα να έβλεπε ότι βγαίναμε για παρεΐστικες ρετσίνες, για μπύρα και μπάλα, για γήπεδο, για αντρικές χαζομάρες, με φίλους που ήταν παντρεμένοι ή π.χ εντελώς ντροπαλοί κλπ; "Και πού ξέρω εγώ αν δεν κάνεις κάτι με καμιά πεταχτούλα; ". Όπου φυσικά το μόνιμο αντεπιχείρημά μου ήταν ότι, αν ήθελα να κάνω θα το κυνηγούσα έτσι κι αλλιώς, και με πιο "σωστό" τρόπο. Και στην τελική, αν ήταν να κάνω κάτι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Αφού δεν έκανα τίποτα, μην με πρήζεις. Είμαι άνθρωπος από μόνος μου, όχι μόνο σε συνάρτηση με εσένα. Έχω και δικά μου ενδιαφέροντα, φιλίες, θέματα για να κάτσω να αμπελοφιλοσοφήσω. Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσένα ή την σχέση μας.
Παρεμπιπτόντως δεν έκανα τίποτα ούτε όταν πήγα σε δεύτερη σχολή γεμάτη κοριτσούδια και ήμουν από τους πιο "κομπλέ" τύπους εκεί μέσα, λίγο πιο έμπειρος, λίγο πιο σοβαρός, λίγο πιο ανεξάρτητος, με δικό μου αμάξι, δουλειά και σπίτι. Και οι λίγες που γνώρισα καλά -γιατί ήμουν συγκρατημένος και πάντα δήλωνα ξεκάθαρα ότι έχω σχέση-, έπιναν νερό στο όνομά μου, αλλά δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα.
Ε κι έχουμε φτάσει τώρα, να είμαι οικογενειάρχης και σε όλα μου καλός, να δουλεύω όλη μέρα, να βγάζουμε τα προς το ζην χωρίς μεγάλες ανασφάλειες, παιδιά σκυλιά κτλ, η γυναίκα μου να τα'χει όλα που λέει ο λόγος (δουλεύει κι αυτή και δεν έχει καθόλου δικό της ελεύθερο χρόνο βέβαια, παρόλο που την παρακινώ εγώ να κανονίσει ό,τι θέλει)... και με πρήζει όποτε βρίσκω ευκαιρία να βγω με κανέναν φίλο, ακόμα και μέρες και ώρες που δεν με χρειάζεται στο σπίτι. Ε κι εγώ καταλήγω κάθε βράδυ που μου δίνεται η ευκαιρία, να πίνω σαν #ούστης, να τρώω σαν #ούστης, να ψάχνω με το δίκανο όποιον φίλο μπορώ να βρω για να ξενυχτήσω, ελπίζοντας να καταλήξουμε σε κωλόμπαρο για να κλείσει η νύχτα. Ενώ κανονικά θα με κάλυπτε και να πιω μια ρετσίνα όπως κάναμε παλιά, με φίλους στο μπαλκόνι.
Έπρεπε να τη ρωτήσεις αν ήθελε και ένα 20αρικοΔεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ άντρες... Μέχρι ένα σημείο ναι αλλά αυτό παρα πηγε. Μπαίνει μια κοπελιτσα στο ταξί 26 χρονών μου λέει. Την βλέπω να φυσάει και να ξεφυσάει... Της λέω όλα οκ..?? Μου λέει αν γίνεται να με αφήσετε σε ένα ΑΤΜ να βγάλω λεφτά γιατι μόλις είδα ότι δεν έχω. Σταματάω, την αφήνω σε μια τράπεζα και μου ξανά μπαίνει μεσα..Μου λέει ασε έχω μπλέξει με τον άντρα μου. Δεν δουλευει και μου βάζει συνέχεια χέρι στη τσάντα και μου βουτάει λεφτάεγώ να δουλευω 12 ώρες τη μέρα.. Ο άντρας μου 47 χρονών και γω 26 με ένα παιδί. Κάθε μέρα της βουτάει λεφτά και περα απο αυτο, του ακουμπάει και ένα 20ρικο για χαρτζιλίκι. Αυτά είναι.. Να με κάτι τσογλαναραιους που μπλεκουν.. Την λυπήθηκα μου λέει έχω ένα 50ρικο και δεν ξέρω που να το κρυψω
τύπε από αυτά που έγραψες δεν προκύπτει ότι το παιδί είναι δικό τουΕίχε παιδι μαζί του
Είναι σαφές ότι δεν θέλεις να αποδεχτείς το γεγονός πως για τέτοιους τύπους υγραίνουν το βρακάκι τους. Οι άλλοι είναι βαρετοίΔεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ άντρες... Μέχρι ένα σημείο ναι αλλά αυτό παρα πηγε. Μπαίνει μια κοπελιτσα στο ταξί 26 χρονών μου λέει. Την βλέπω να φυσάει και να ξεφυσάει... Της λέω όλα οκ..?? Μου λέει αν γίνεται να με αφήσετε σε ένα ΑΤΜ να βγάλω λεφτά γιατι μόλις είδα ότι δεν έχω. Σταματάω, την αφήνω σε μια τράπεζα και μου ξανά μπαίνει μεσα..Μου λέει ασε έχω μπλέξει με τον άντρα μου. Δεν δουλευει και μου βάζει συνέχεια χέρι στη τσάντα και μου βουτάει λεφτάεγώ να δουλευω 12 ώρες τη μέρα.. Ο άντρας μου 47 χρονών και γω 26 με ένα παιδί. Κάθε μέρα της βουτάει λεφτά και περα απο αυτο, του ακουμπάει και ένα 20ρικο για χαρτζιλίκι. Αυτά είναι.. Να με κάτι τσογλαναραιους που μπλεκουν.. Την λυπήθηκα μου λέει έχω ένα 50ρικο και δεν ξέρω που να το κρυψω
Kοντολογίς,Θέλω να πιστεύω ότι έχω μια από τις καλές ελληνίδες. Επιτρέψτε μου, γνωρίζοντάς την 15 χρόνια και με 13 χρόνια σχέση. Παρ'ολ'αυτά θα μου πείτε, τί δουλειά έχεις εδώ; Είμαι εδώ γιατί ακριβώς κάποιες από τις βασικές ψυχώσεις των γυναικών της σημερινής Ελλάδας με "οδηγούν" στο να ψάχνω διέξοδο. Το "οδηγούν" το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ξέρω πως είμαι μεγάλο παιδί και αν δεν είχα από μόνος μου μια κλίση, απλά δεν θα με "οδηγούσε" τίποτα στο bourdela. Να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω πάει ποτέ με ###τάνα, ούτε έχω κερατώσει -ούτε αυτήν, ούτε τις προηγούμενες. Άρα τί κάνεις εδώ; θα ξανα-αναρωτηθεί κανείς.
Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας με έπρηζε να περιορίσω τις εξόδους μου χωρίς αυτήν, να περιορίσω το ποτό, να περιορίσω τις χαζομάρες που λέγαμε με τους φίλους μου και περνούσαν ώρες χωρίς να το καταλάβουμε. Εγώ εντωμεταξύ παίζει να μην της έχω ζητήσει να αλλάξει τίποτα στην ζωή της (τίποτα που να μην αγγίζει το τί κάνω εγώ). Ας έβγαινε όσο ήθελε, με όποιες φίλες ήθελε, κι εγώ να έκρινα μετά αν έκανε κάτι που με ξένιζε. Αλλά αυτή ήταν κάθετη: δεν πα να έβλεπε ότι βγαίναμε για παρεΐστικες ρετσίνες, για μπύρα και μπάλα, για γήπεδο, για αντρικές χαζομάρες, με φίλους που ήταν παντρεμένοι ή π.χ εντελώς ντροπαλοί κλπ; "Και πού ξέρω εγώ αν δεν κάνεις κάτι με καμιά πεταχτούλα; ". Όπου φυσικά το μόνιμο αντεπιχείρημά μου ήταν ότι, αν ήθελα να κάνω θα το κυνηγούσα έτσι κι αλλιώς, και με πιο "σωστό" τρόπο. Και στην τελική, αν ήταν να κάνω κάτι όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Αφού δεν έκανα τίποτα, μην με πρήζεις. Είμαι άνθρωπος από μόνος μου, όχι μόνο σε συνάρτηση με εσένα. Έχω και δικά μου ενδιαφέροντα, φιλίες, θέματα για να κάτσω να αμπελοφιλοσοφήσω. Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από εσένα ή την σχέση μας.
Παρεμπιπτόντως δεν έκανα τίποτα ούτε όταν πήγα σε δεύτερη σχολή γεμάτη κοριτσούδια και ήμουν από τους πιο "κομπλέ" τύπους εκεί μέσα, λίγο πιο έμπειρος, λίγο πιο σοβαρός, λίγο πιο ανεξάρτητος, με δικό μου αμάξι, δουλειά και σπίτι. Και οι λίγες που γνώρισα καλά -γιατί ήμουν συγκρατημένος και πάντα δήλωνα ξεκάθαρα ότι έχω σχέση-, έπιναν νερό στο όνομά μου, αλλά δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα.
Ε κι έχουμε φτάσει τώρα, να είμαι οικογενειάρχης και σε όλα μου καλός, να δουλεύω όλη μέρα, να βγάζουμε τα προς το ζην χωρίς μεγάλες ανασφάλειες, παιδιά σκυλιά κτλ, η γυναίκα μου να τα'χει όλα που λέει ο λόγος (δουλεύει κι αυτή και δεν έχει καθόλου δικό της ελεύθερο χρόνο βέβαια, παρόλο που την παρακινώ εγώ να κανονίσει ό,τι θέλει)... και με πρήζει όποτε βρίσκω ευκαιρία να βγω με κανέναν φίλο, ακόμα και μέρες και ώρες που δεν με χρειάζεται στο σπίτι. Ε κι εγώ καταλήγω κάθε βράδυ που μου δίνεται η ευκαιρία, να πίνω σαν #ούστης, να τρώω σαν #ούστης, να ψάχνω με το δίκανο όποιον φίλο μπορώ να βρω για να ξενυχτήσω, ελπίζοντας να καταλήξουμε σε κωλόμπαρο για να κλείσει η νύχτα. Ενώ κανονικά θα με κάλυπτε και να πιω μια ρετσίνα όπως κάναμε παλιά, με φίλους στο μπαλκόνι.