Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμακο είσαι 22 βγες έξω ζήσε τη ζωή σου, προς το παρον δεν έχεις κάτι να πεις εδώ μέσα, και ξανά ελα σε καμία 10ετια.Δεν στο λέω υποτιμητικά.
τη ζω ρε φιλε και σε μπουρδελα παω και καμακι κανω αλλα να μη με κοροιδευουν και 3 σαπιοι εκει τωρα ενω εγω στη τελικη δε τους κοροιδεψα πρωτος.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν φτάνει ρε μλκ Τζιμάκο που έχεις γαμήσει ένα από τα πιο καλτ νήματα του bou και δεν μπαίνει να γράψει άνθρωπος, δεν φτάνει που είσαι λειψός, έχεις και την απαίτηση να μην σε γλεντά ο κόσμος...;
Ρε κάτι απίθανοι τύποι...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Τζιμακο είσαι 22 βγες έξω ζήσε τη ζωή σου, προς το παρον δεν έχεις κάτι να πεις εδώ μέσα, και ξανά ελα σε καμία 10ετια.Δεν στο λέω υποτιμητικά.
Αν υπάρχει έστω κι ένα μέλος από δω μέσα που να σέβεσαι και να εκτιμάς, πάρε τον τρόμπα και κυκλοφόρησε τον λίγο. Εν ανάγκη γνωρίσε του και καμμιά τεκνατζού, ξεχασμένη στο πίσω μέρος της λίστας επαφών σου, μπας και πάψει να έχει το πουλί του ως προέκταση του χεριού του.:hi:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αν υπάρχει έστω κι ένα μέλος από δω μέσα που να σέβεσαι και να εκτιμάς, πάρε τον τρόμπα και κυκλοφόρησε τον λίγο. Εν ανάγκη γνωρίσε του και καμμιά τεκνατζού, ξεχασμένη στο πίσω μέρος της λίστας επαφών σου, μπας και πάψει να έχει το πουλί του ως προέκταση του χεριού του.:hi:
Nα τα μάθει μόνος του. Όπως έκανα και εγώ που όχι μόνο δεν με βοηθήσε κανεις με τις γυναίκες αλλά με σαμπόταρανε κιόλας. Αυτή είναι η ζωή και έτσι πρεπει να την μάθει με το πραγματικό της προσωπο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Nα τα μάθει μόνος του. Όπως έκανα και εγώ που όχι μόνο δεν με βοηθήσε κανεις με τις γυναίκες αλλά με σαμπόταρανε κιόλας. Αυτή είναι η ζωή και έτσι πρεπει να την μάθει με το πραγματικό της προσωπο.
Δεν έχεις κι άδικο, αλλά δεδομένων των διανοητικών του ικανοτήτων, του steep learning curve που ενέχει η ενασχόληση με ελλεηνίδες και της μηδενικής (για να μην πω αρνητικής) του εμπειρίας, θα χρειαστεί 3-4 ζωές ρε μλκ ο δόλιος. Συνυπολόγισε τα κι αυτά και εύχομαι να επανεκτιμήσεις.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν φτάνει ρε μλκ Τζιμάκο που έχεις γαμήσει ένα από τα πιο καλτ νήματα του bou και δεν μπαίνει να γράψει άνθρωπος, δεν φτάνει που είσαι λειψός, έχεις και την απαίτηση να μην σε γλεντά ο κόσμος...;
Ρε κάτι απίθανοι τύποι...
Ρε γαμημενε δε έχω κάποια απαίτηση χοντρή όπως δε κορόιδεψαν ούτε εσένα ούτε το παπάρα από το γυμναστήριο ούτε τη Τσούλα του έτσι έχω τη απαίτηση να μη κοροϊδεύετε και σεις,δε θα το ξαναπώ γαμημενε κατάλαβες ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε γαμημενε δε περιμένω από το Βλαδίμηρο εγώ και σε μπουρδέλα έχω πάει και σε κοπέλες έχω μιλήσει οπότε δε έχω το πουλί ως προέκταση του χεριού μου απλά δε ανέχομαι να με κοροϊδεύουν άλλοι ενώ δε τους κορόιδεψα,επίσης βούλωσε το επιτελους και μάθε να σέβεσαι κολοσκυλο,το ποιος είναι αγαμητος φαίνεται εσύ είσαι ο αγαμητος που άλλη δουλειά δε είχες παρά να πας σε έναν μαλακα και μια Τσούλα στο γυμναστήριο και να με κοροϊδεύεις,εσείς οι 3 είστε οι αγαμητοι που ασχολείστε με ξένους.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε γαμημενε δε έχω κάποια απαίτηση χοντρή όπως δε κορόιδεψαν ούτε εσένα ούτε το παπάρα από το γυμναστήριο ούτε τη Τσούλα του έτσι έχω τη απαίτηση να μη κοροϊδεύετε και σεις,δε θα το ξαναπώ γαμημενε κατάλαβες ?
Ντάξει το κατάλαβα σταμάτα να το επαναλαμβάνεις. Θα νομίσει κανείς ότι είσαι κάποιο κακογραμμένο chatBot.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν έχεις κι άδικο, αλλά δεδομένων των διανοητικών του ικανοτήτων, του steep learning curve που ενέχει η ενασχόληση με ελλεηνίδες και της μηδενικής (για να μην πω αρνητικής) του εμπειρίας, θα χρειαστεί 3-4 ζωές ρε μλκ ο δόλιος. Συνυπολόγισε τα κι αυτά και εύχομαι να επανεκτιμήσεις.
Που ξέρεις εσύ ρε γαμημενε τι εμπειρίες έχω σε πληροφορω και σε μπουρδελα εχω πάει και ραντεβού με Ελληνίδες έχω και έχω κανει και κινήσεις,μη βγαζεις λοιπόν συμπεράσματα για μένα,έχω κάποια εμπειρία πολύ περισσότερη από σένα και από το μαλακόζευγαρο στο γυμναστήριο και αυτό αποδεικνύεται γιατί εγώ δε ασχολούμαι με άλλους όπως εσύ και οι άλλοι 2,κοιτάω τη ζωή μου,εσείς οι 3 είστε οι κακομοίρηδες οι αγαμητοι και οι δολιοι όχι εγώ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα παω για γκόμενες με τον τζιμακο θα πετάξει 2-3 καλές ατάκες από αυτές που λέει εδώ με την μπόλικη μπεσαμέλ και στο τελος ουτε εγώ θα γαμησω. Θα θέλει και κουνιες μετά..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ντάξει το κατάλαβα σταμάτα να το επαναλαμβάνεις. Θα νομίσει κανείς ότι είσαι κάποιο κακογραμμένο chatBot.
Βουλωσετο έχω γίνει έξαλλος αρκετά με έχεις προσβάλει κολοπαιδο που δε σου μαθαν τρόπους ούτε σε σένα ούτε στο μαλακόζευγαρο κολοσκυλο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε γαμημενε δε περιμένω από το Βλαδίμηρο εγώ και σε μπουρδέλα έχω πάει και σε κοπέλες έχω μιλήσει οπότε δε έχω το πουλί ως προέκταση του χεριού μου απλά δε ανέχομαι να με κοροϊδεύουν άλλοι ενώ δε τους κορόιδεψα,επίσης βούλωσε το επιτελους και μάθε να σέβεσαι κολοσκυλο,το ποιος είναι αγαμητος φαίνεται εσύ είσαι ο αγαμητος που άλλη δουλειά δε είχες παρά να πας σε έναν μαλακα και μια Τσούλα στο γυμναστήριο και να με κοροϊδεύεις,εσείς οι 3 είστε οι αγαμητοι που ασχολείστε με ξένους.
Ωραία αφού ισχυρίζεσαι ότι είμαι αγάμητος έλα αύριο στη πιάτσα της φυλής να με πάρεις μάτι που θα μετατρέψω το μπάτο της Ράνιας σε βουλγάρικο θυμιατό. Κράτα μαζί σου ένα κοσάρι και κάτι για να σκουπίζεις τα δάκρυα συγκίνησης...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ωραία αφού ισχυρίζεσαι ότι είμαι αγάμητος έλα αύριο στη πιάτσα της φυλής να με πάρεις μάτι που θα μετατρέψω το μπάτο της Ράνιας σε βουλγάρικο θυμιατό. Κράτα μαζί σου ένα κοσάρι και κάτι για να σκουπίζεις τα δάκρυα συγκίνησης...
Έχω πάει φυλής με ένα καρο και όχι μόνο φυλής τι θες να πεις? Και εγώ αποδεικνύεται ότι πάω εφόσον δε ασχολούμαι με τριτους εσύ είχες τη καύλα να πας γυμναστήριο και να κοροϊδεύεις τρίτους με ένα αγαμητο μαλακόζευγαρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα παω για γκόμενες με τον τζιμακο θα πετάξει 2-3 καλές ατάκες από αυτές που λέει εδώ με την μπόλικη μπεσαμέλ και στο τελος ουτε εγώ θα γαμησω. Θα θέλει και κουνιες μετά..
Κόφτω τώρα όμως οκ ? Μη υποστηρίζεις το καθήκι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θα πει η γκομενα χάρηκα.. Εσυ ποσο είσαι θα πει στον τζιμακο?? " 22 είμαι αλλα μην με βλέπεις έτσι... Παω και σε μπουρδελακια :confused: "
Σταματα φίλε μη υποστηρίζεις το καθαρμα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
:2funny:

Σταματα φίλε μη υποστηρίζεις το καθαρμα.
Τζιμάκος.. Ηρεμησε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
:2funny:

Τζιμάκος.. Ηρεμησε
Τι να ηρεμήσω δε με έχει ξανατσαντισει άλλος εδώ τόσο όσο αυτό το κοπρόσκυλο,σε παρακαλώ σταμάτα τώρα ζητά συγγνώμη που με κοροιδεψες με τους άλλους 2 αγαμητους να τελειώνουμε μη συνεχίζεις να γίνεσαι προκλητικός ενώ φταις.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Καλά ρε μλκ θα του κάνεις και σκηνή τώρα; άκου εκεί ζήτα συγγνώμη :2funny: :2funny:

Τζιμάκο πάντως τέτοιο attitude θα το ζήλευε ακόμα και ελλεηνίδα στα ντουζένια της ξινομουνίασης της...
Μαλάκες τι επικές στιγμές αυτό το νήμα... :2funny: :2funny:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μαλάκα που θα λυπηθείς εσύ εμένα που να ήξερες πως και σε μπουρδέλα πάω και με γκόμενες το προσπαθώ,που θα με πεις και δόλιο και να μου βρει τεκνατζου,πιο κατάντια από σένα και το αγαμητο μαλακόζευγαρο δε υπάρχει που είχατε τη καύλα να κοροϊδεύετε έναν ξένο εσείς είστε κακομοιριδες και δόλιοι,άι τραβά να βρεις εκεί πέρα καμιά κακομοίρα εν ανάγκη και 30αρα να σου κάτσει και σταματά να ασχολείσαι με ξένους γιατί δείχνεις ότι έχεις τόνους αγαμίας και εσύ και το μαλακόζευγαρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom