Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ε μια κομωπολη στην κεντρικη ελλαδα.
Προσπάθησε το πρώτου είναι αργά και εγώ είμαι ντροπαλός αλλά κάποιες φορές ξεντραπηκα έχω προσπάθησει σε καμία 10 άρια να τους πω μαρεσεις και έχω βγει βόλτα με τις 3 έως 4

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Έχω ξάδελφο πιο μεγάλο - δάσκαλο και μουλεει : όλα είναι αριθμοί... Σε όσες πιο πολλές την πέσεις τόσες πιο πολλές θα γαμησεις.... Είχε πάντα γκόμενα γιατί κολλάγε σε 10 και εστω μια θα του καθόταν ...

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
καλα αυτα παιδες αλλα δεν ειναι για ολους οσο περιεργο και αν φαινεται

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έχω ξάδελφο πιο μεγάλο - δάσκαλο και μουλεει : όλα είναι αριθμοί... Σε όσες πιο πολλές την πέσεις τόσες πιο πολλές θα γαμησεις.... Είχε πάντα γκόμενα γιατί κολλάγε σε 10 και εστω μια θα του καθόταν ...
Το ξέρω εγώ σε καμία 10αρια τη έχω πέσει σύνολο και με τη μία έκανα κάτι όχι ολοκληρωμένο δλδ φασωματακι αλλά οκ σημασία έχει ότι έκανα κάτι.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καλα αυτα παιδες αλλα δεν ειναι για ολους οσο περιεργο και αν φαινεται
Μα και εσύ δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια να καταλάβει μια ότι τη θέλεις πως θα γίνει έτσι?όταν δε κάνεις ούτε μια προσπάθεια πως ξέρεις ότι δε κάνουν για σένα ? Κάνε 100 προσπάθειες και άμα δε κάτσει ούτε μια μου λες μετά δε είναι αυτά για μένα.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Μα και εσύ δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια να καταλάβει μια ότι τη θέλεις πως θα γίνει έτσι?όταν δε κάνεις ούτε μια προσπάθεια πως ξέρεις ότι δε κάνουν για σένα ? Κάνε 100 προσπάθειες και άμα δε κάτσει ούτε μια μου λες μετά δε είναι αυτά για μένα.
δε το εχω καθολου...ασε που αν η αλλη δει απειρος τον εχει στειλει χτες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δε το εχω καθολου...ασε που αν η αλλη δει απειρος τον εχει στειλει χτες
Δε το έχεις καταλάβει αν το έχεις ή όχι γιατί δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια επίσης δε ισχιει αυτό που λες δε είναι όλες καριολες που θέλουν τους έμπειρους υπάρχουν κοπέλες που θέλουν τους πιο άπειρους οι πιο σοβαρές συνήθως.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Δε το έχεις καταλάβει αν το έχεις ή όχι γιατί δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια επίσης δε ισχιει αυτό που λες δε είναι όλες καριολες που θέλουν τους έμπειρους υπάρχουν κοπέλες που θέλουν τους πιο άπειρους οι πιο σοβαρές συνήθως.
τεσπα να μην κουραζω....ας βγει οπου θελει

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τεσπα να μην κουραζω....ας βγει οπου θελει
Μη είσαι ξεροκέφαλος μιλά πρώτα σε πολλές και αν δε κάτσει ούτε μια έστω για ένα φιλί ή για ένα χουφτωμα μετά θα πεις ότι δε το έχεις οκ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γαμάτε γιατί δεν πάτε σε μπουρδέλα συχνότερα.Γιατι αφήνεις τη αποτυχία στις γυναίκες να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο;δεν σε αρέσει;
Mε τι λεφτά ρε παικτη;Οι Θεσσαλονικείς λένε έχει ακριβό εισιτήριο εισόδου.
Οι Αθηναίοι λένε το ενοίκιο τρώει τον μισό μισθό μου και βάλε....
Όλοι επί ξύλου κρεμάμενοι είναι....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Εγώ το έχω κάνει να μιλήσω σε άγνωστη και δε με παρεξηγησε αντίθετα βγήκαμε ραντεβού,τέτοιους θέλουν οι Ελληνίδες ρε να κάνουν το πρώτο βήμα,άμα είσαι ντροπαλός πάει στη Ελλάδα σε έφαγε η μαρμάγκα,ενώ στο εξωτερικό δε είναι έτσι κάνει και ο ντροπαλός και ο αυτοπεποιθησατος γιατί το καμάκι γίνεται και από τις 2 μεριές εδώ έχει επικρατήσει η μαλάκια ο άντρας πάντα θα κάνει το πρώτο βήμα.
Τζιμακο έρχεσαι από την δικιά μας εποχή αν και είσαι σαν γιος μας...ευ γέ!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
απλα το εχω αποδεκτει οτι θα ζησω ετσι τωρα τι θα βγει στο μελλον ποιος ξερει
Χαλάρωσε φίλε, αν και χαλαρό σε κόβω, αλλά ΜΗΝ αραδιάζεις τα προσωπικά σου εδώ μέσα!
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άσχετοι, μπάκουρες ως επί το πλείστον, εκκολαπτόμενοι - αν όχι ήδη- πυρφόροι και το χειρότερο, παθολογικοί παπατζήδες!!!

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμακο έρχεσαι από την δικιά μας εποχή αν και είσαι σαν γιος μας...ευ γέ!
να εισαι καλα φιλε μου ευχαριστω καλα μη φανταστεις οτι το να μιλαω σε αγνωστες το εχω συστημα αλλα το εχω κανει ειμαι λιγο περιεργος δλδ εκει που θα μιλησω και θα φανω το αντιθετο του ντροπαλου εκει κολωνω καποιες φορες.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χαλάρωσε φίλε, αν και χαλαρό σε κόβω, αλλά ΜΗΝ αραδιάζεις τα προσωπικά σου εδώ μέσα!
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άσχετοι, μπάκουρες ως επί το πλείστον, εκκολαπτόμενοι - αν όχι ήδη- πυρφόροι και το χειρότερο, παθολογικοί παπατζήδες!!!
παντως θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου εδω οντως οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι μπακουροι και εκκολαπτομενοι και πυρφοροι(καλα αυτο ειμαι και γω λιγο ειμαι της σχεσης πολυ) αλλα το κυριοτερο παθολογικοι ψευτες λενε πχ εχω παει με 50 με 100 ενω παιζει να ειναι μια.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
παντως θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου εδω οντως οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι μπακουροι και εκκολαπτομενοι και πυρφοροι(καλα αυτο ειμαι και γω λιγο ειμαι της σχεσης πολυ) αλλα το κυριοτερο παθολογικοι ψευτες λενε πχ εχω παει με 50 με 100 ενω παιζει να ειναι μια.
Αυτό έλειπε να μην συμφωνούσες κιόλας, που κουβαλάς όλο το συρφετό που προανέφερα (με εξαίρεση ίσως το υπέρμετρο παπατζιλίκι) + χαζομάρα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αυτό έλειπε να μην συμφωνούσες κιόλας, που κουβαλάς όλο το συρφετό που προανέφερα + χαζομάρα.
κοιτα φιλε δε ημουν αγενης μαζι σου για να εισαι εσυ πρωτον και δευτερον συμφωνω οτι εδω ειναι μπακουρια οι περισσοτεροι και μαζι με αυτους και εσυ και εκολαπτομενοι και πυρφοροι οπως εσυ και λενε τρομερα ψεματα επισης οπως εσυ.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
κοιτα φιλε δε ημουν αγενης μαζι σου για να εισαι εσυ πρωτον και δευτερον συμφωνω οτι εδω ειναι μπακουρια εδω οι περισσοτεροι και εκολαπτομενοι και πυρφοροι και λενε τρομερα ψεματα,δεν υπαρχει λογος να γινεσαι αγενης εγω συμφωνησα σε κατι που ειπες δε σε εκραξα.
Ε είσαι θλιβερός ρε μλκ. Τώρα βέβαια μπορεί να το βλέπεις ως αγένεια αλλά αν όχι αύριο, τότε σίγουρα μεθαύριο, θα μ’ ευγνωμωνείς για τα καντήλια που σου ρίχνω.
BTW χθες στο gym έδειχνα τα posts σου σε ένα τυπάκο που μιλάμε που και που και λιγωθήκαμε στα γέλια μ’ αυτά που έγραφες. Το ακόμη πιο αστείο ήταν ότι είχε έρθει μαζί με τη γκόμενα του και παρόλο που εκείνη δεν τα είδε μας άκουγε που τα σχολιάζαμε για λίγη ώρα και λέει «καλά ρε σεις μικρό παιδί είναι μην είστε κάφροι» κρυφογελώντας και η ίδια.
Η χαζομάρα σου διαδίδεται χαλβατζίκοοοοο!!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ε είσαι θλιβερός ρε μλκ. Τώρα βέβαια μπορεί να το βλέπεις ως αγένεια αλλά αν όχι αύριο, τότε σίγουρα μεθαύριο, θα μ’ ευγνωμωνείς για τα καντήλια που σου ρίχνω.
BTW χθες στο gym έδειχνα τα posts σου σε ένα τυπάκο που μιλάμε που και που και λιγωθήκαμε στα γέλια μ’ αυτά που έγραφες. Το ακόμη πιο αστείο ήταν ότι είχε έρθει μαζί με τη γκόμενα του και παρόλο που εκείνη δεν τα είδε μας άκουγε που τα σχολιάζαμε για λίγη ώρα και λέει «καλά ρε σεις μικρό παιδί είναι μην είστε κάφροι» κρυφογελώντας και η ίδια.
Η χαζομάρα σου διαδίδεται χαλβατζίκοοοοο!!
κοιτα φιλε δε ξερω τι απολα σου φανηκε περιεργο αλλα ξερω οσα δε φτανει η αλεπου...η γκομενα του και ο ιδιος γελαγαν γιατι δε ξερουν οι ανθρωποι οτι υπαρχουν κοπελες απο σπιτι και νομιζουν οτι ολες ειναι γελειες και τυπακια του γυμναστηριου με τατουαζ,δε θα κατσω να μιλησω με εναν ανωριμο που κοροιδευει μαζι με αλλους απλα το να κοροιδευεις μαζι με αλλους εναν αγνωστο εσυ δειχνεις ανωριμος οχι εγω,εγω δεν ξερω τι σου φανηκε τοσο παιδικο και αστειο,το ποιος ειναι χαλβας νομιζω ειναι συγουρο οτι εισαι εσυ που καθεσαι και κοροιδευεις αγνωστους και εσυ και ο φιλος σου γιατι πολυ απλα κανεις απο τους 2 δεν εχει προσωπικη ζωη και αντι να ασχοληθειτε με εσας ασχολειστε με τους ξενους

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
κοιτα φιλε δε ξερω τι απολα σου φανηκε περιεργο αλλα ξερω οσα δε φτανει η αλεπου...η γκομενα του και ο ιδιος γελαγαν γιατι δε ξερουν οι ανθρωποι οτι υπαρχουν κοπελες απο σπιτι και νομιζουν οτι ολες ειναι καριολες και τυπακια του γυμναστηριου με τατουαζ,δε θα κατσω να μιλησω με εναν ανωριμο που κοροιδευει μαζι με αλλους απλα το να κοροιδευεις μαζι με αλλους εναν αγνωστο εσυ δειχνεις ανωριμος οχι εγω,εγω δεν ξερω τι σου φανηκε τοσο παιδικο και αστειο.
Τι δεν φτάνω δηλαδή; τη χαζομάρα σου, την ευκολοπιστία σου, το ότι δεν έχεις ιδέα από ελλεηνίδες ή το ότι από τότε που ήρθες στο κόσμο βαράς χειρογλύκανο;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τι δεν φτάνω δηλαδή; τη χαζομάρα σου, την ευκολοπιστία σου, το ότι δεν έχεις ιδέα από ελλεηνίδες ή το ότι από τότε που ήρθες στο κόσμο βαράς χειρογλύκανο;
δε μπορεις απλα να διανοηθεις ουτε εσυ ουτε ο φιλος σου πως υπαρχουν σωστα κοριτσια μπορει να ειναι ελαχιστα αλλα υπαρχουν,επειδη ο φιλος σου δε μπορει να βρει μια σοβαρη αλλα και εσυ δε μπορεις να βρεις μια σοβαρη δε σημαινει οτι δε υπαρχουν φιλαρακο καταλαβε το αυτο επιτελους,απλα οι καλες κοπελες θα πανε με τα καλα παιδια και τετοια παιδια δεν ειναι εσυ και οι φιλος σου που κοροιδευετε αγνωστους χωρις αυτοι οι αγνωστοι να σας κοροιδεψαν ετσι εχετε μαθει δε πειραζει,εχω ιδεα απο ελληνιδες οτι πχ οι περισσοτερες ειναι λαθος αλλα αυτο δεν σημαινει και οτι δε υπαρχουν σωστες,επισης δε βαραω χειρογλυκανο μονο αυτο ισως το κανεις εσυ εγω εχω παει σε μπουρδελα πολλες φορες και κανω και καμια σε γκομενες,πραγματικα θλιβομαι και για εσενα και για το φιλο σου που ασχολειστε με εναν αγνωστο απο εκει δειχνει οτι δε εχετε προσωπικη ζωη και ασχολειστε με αλλους,η κοπελα κρυφογελαγε που λες και εσυ και ο φιλος σου γιατι δε μπορειτε να διανοηθειτε οτι υπαρχουν σωστες κοπελες γιατι πολυ απλα ειστε και οι 3 ανωριμα σουργελα χωρις ζωη εφοσον ασχολειστε και οι 3 με εναν ξενο και το αντιθετο των σοβαρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom