Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
"Κουμπί πανικού" η "panic button" απο τον Κούλη σε όλα τα γυναικεία τηλέφωνα...
Όποια
Ελλεεινίδα αισθάνεται οτι απειλείται,θα πατάει ενα κουμπί και θα πλακώνουν τα "όργανα"...
(Εμείς θα ζητήσουμε να μπει το κουμπί "μπουρδέλα button" με άμεση σύνδεση στο bou.)

Θα καλουν κατευθείαν τον Κουλη

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
τιποτα μονο 3-4 φορες μπουρδελο
Δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γαμάτε γιατί δεν πάτε σε μπουρδέλα συχνότερα.Γιατι αφήνεις τη αποτυχία στις γυναίκες να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο;δεν σε αρέσει;

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν γαμάτε γιατί δεν πάτε σε μπουρδέλα συχνότερα.Γιατι αφήνεις τη αποτυχία στις γυναίκες να χειροτερέψει ακόμη περισσότερο;δεν σε αρέσει;
φιλε επαρχια ειναι δυσκολα αθηνα κατι θα ειχα κανει γενικα.Απλα το εχω παρει αποφαση...

• Like
Αντιδράσεις: tony1

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
φιλε επαρχια ειναι δυσκολα αθηνα κατι θα ειχα κανει γενικα.Απλα το εχω παρει αποφαση...
Πάντως έχεις δίκιο Τόνυ αφού βλέπει ο Γιάννης ότι δε βρίσκει να λιανησει τα μπουρδέλα είναι κριμα στα 30 μόνο 3 4 φορές θα μπορούσε να πάει 100 φορές και να έχει πείρα φουλ.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Βγες με τον τζιμακο να σε μυησει στα μυστικά του καμακιού
Εντάξει ειρωνεύεσαι τώρα αλλά οκ έτσι έχεις μάθει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζιμακο θέλω μια μέρα να βγουμε μαζι έτσι να με διδαξεις τα μυστικά.. Μη με πας όμως σε λουνα παρκ..
Φίλε δε νομίζω να ξεκίνησα να σε ειρωνεύομαι για να το κάνεις εσύ,μάθε λίγο τρόπους.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δε ισχιει εγώ ξέρω τύπους από επαρχία που έχουν κάνει πράγματα και τύπους από Αθήνα που δε έχουν κάνει τίποτα δε φταίει το μέρος αλλά να μη είσαι ντροπαλός για να κάνεις,εσύ λογικά δε θα έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια προσέγγισης.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμακο παιδι μου στη Ελλάδα κανεις δεν είναι γαμιας. Ουτε εγώ ουτε κανεις.
Σε αυτό συμφωνώ στη Ελλάδα θέλει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μη είσαι ντροπαλός για να κάνεις αλλά άσχετα από αυτο δε νομίζω να σε ειρωνεύτηκα καθόλου για να το κάνεις

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
30 χρονών ρε αδερφέ ούτε ένα φασωμα ένα φιλί?πως και έτσι?δε έχεις κάνει προσπάθειες με γυναίκες να προσεγγίσεις καμιά?
ασχημια συν ακμη απο εφηβια η ακμη εφυγε αλλα δεν νιωθω ελκυστικος

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Δε ισχιει εγώ ξέρω τύπους από επαρχία που έχουν κάνει πράγματα και τύπους από Αθήνα που δε έχουν κάνει τίποτα δε φταίει το μέρος αλλά να μη είσαι ντροπαλός για να κάνεις,εσύ λογικά δε θα έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια προσέγγισης.
ναι δεν εχω κανει ποτε και ουτε προκειται

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ασχημια συν ακμη απο εφηβια η ακμη εφυγε αλλα δεν νιωθω ελκυστικος
Κατάλαβα έλλειψη αυτοπεποίθησης και ντροπαλός με τις γυναίκες και ίσως να μην σε θέλουν και οι κοπέλες και αυτό να σε έχει κάνει να μη ξεντραπεις και να πας σε μια και εκτός από το να τη προσέγγισης με λόγια να κάνεις κίνηση για φιλιά ή χουφτωμα κλπ.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Κατάλαβα έλλειψη αυτοπεποίθησης και ντροπαλός με τις γυναίκες και ίσως να μην σε θέλουν και οι κοπέλες και αυτό να σε έχει κάνει να μη ξεντραπεις και να πας σε μια και εκτός από το να τη προσέγγισης με λόγια να κάνεις κίνηση για φιλιά ή χουφτωμα κλπ.
απλα το εχω αποδεκτει οτι θα ζησω ετσι τωρα τι θα βγει στο μελλον ποιος ξερει

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ναι δεν εχω κανει ποτε και ουτε προκειται
Δε έχεις κάνει προσπάθειες να πεις σε κάποιες ότι ενδιαφέρομαι για σένα?άσε το να κάνεις κίνηση να τη φιλήσεις η χουφτωσεις ούτε απλά να τη προσεγγίσεις να βγείτε ραντεβού και να της πεις μαρεσεις?

απλα το εχω αποδεκτει οτι θα ζησω ετσι τωρα τι θα βγει στο μελλον ποιος ξερει
Τι εννοείς τι θα βγει στο μέλλον?

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μετράει χειρότερα αν είσαι επαρχεία πληρώνεις τρεις φορές περισσότερο για το μουνι στο ίδιο χρόνο και με κατώτερη ποιότητα .Εγώ μάλλον θα έρχομαι στην Αθήνα 1 φορα το τρίμηνο 50 εισητηριο και 4 πουτανες περίπου 100 τον χρόνο 400 και τέλος τα έξοδα για τα βρωμομουνα.και πολλά πληρώνω κανονικά θα έπρεπε να ήταν τσάμπα

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Δε έχεις κάνει προσπάθειες να πεις σε κάποιες ότι ενδιαφέρομαι για σένα?άσε το να κάνεις κίνηση να τη φιλήσεις η χουφτωσεις ούτε απλά να τη προσεγγίσεις να βγείτε ραντεβού και να της πεις μαρεσεις?

Τι εννοείς τι θα βγει στο μέλλον?
εννοω για καταθλιψη γιατι κατι ημαδια τα βλεπω. Οχι δεν εχω παει να πω ξερεις μαρεσεις κτλ ποσο μαλλον χουφτομα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εννοω για καταθλιψη γιατι κατι ημαδια τα βλεπω. Οχι δεν εχω παει να πω ξερεις μαρεσεις κτλ ποσο μαλλον χουφτομα
Ε πώς περιμένεις να βρεις άμα δε κάνεις προσπάθεια να της πεις της άλλης μαρεσεις,ξέρεις πολύ καλά ότι στη Ελλάδα η πλειοψηφία των γυναικών δε θα σου μιλήσουν,πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα,άμα λοιπόν είσαι ντροπαλός χωρίς αυτοπεποίθηση σε όλη σου τη ζωή και δε το ξεπεράσεις δλδ να πεις σε μια σε θέλω μαρεσεις και μετά να κάνεις και κίνηση για φιλιά ή χουφτωμα πάει δε θα κάνεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom