Δεν τις ξεχωρίζω και εύκολα πρώτη φορά βλέπωολο μαλακιες πια λες,αστο το κακο το χιουμορ δεν εισαι αστειος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.388
- Πόντοι
- 481
κατούρησε όρθια στο τέλος της συνεδρίας τύπε;;;μαλακια πως διαπιστωσες πως ειναι τραβελι?
Όχι πάλι καλά το μετάνιωσα θέλω πίσω τα 30 ευρώ και να μη είχα γαμησει ποτέ τραβελι στην ζωή μουκατούρησε όρθια στο τέλος της συνεδρίας τύπε;;;
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
δε εισαι αστειος ρεΟ Τζιμάκος τραγουδάει και από πισω όλη η μπάντα με τα μέλη του μπου
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
κριμα τι να κανεις αλλη φορα να εχεις το νου σου οι 15 φορες ποσες εχουν γινει τωρα?17?Από το πρόσωπο βγήκε γρήγορα στο σαλόνι και πρόσεξα μόνο το σώμα παν τα τριάντα ευρώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καταλαβα κριμα τα 30ευρω.Δεν τις ξεχωρίζω και εύκολα πρώτη φορά βλέπω
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
τωρα δε γυριζει πισω αλλη φορα να εισαι πιο προσεκτικος,βεβαια δε στο ειπε κιολας ειτε η τσατσα ειτε η κοπελα ωστε να το ξερεις συγουρα αλλα οκ.Όχι πάλι καλά το μετάνιωσα θέλω πίσω τα 30 ευρώ και να μη είχα γαμησει ποτέ τραβελι στην ζωή μου
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Αφου γελάς και συ ρε μλκδε εισαι αστειος ρε
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Γελάω για να μη κλάψω ρε τι να κάνω έχε χάρη που μου είπες ότι με συμπαθεις,δε πίστευα σε καμία περίπτωση ότι εσύ με συμπαθεις γιατί όλο μου την λες και το ξέρεις μέχρι και οι άλλοι εδώ το λένε ότι με αποπαιρνεις συνέχεια.Αφου γελάς και συ ρε μλκ
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Έλα πες τις κλασσικές μαλακίες σου να το κάνεις ξεβαρετο χαχχαα.Πόσο βαρετό έχει καταντήσει αυτό το νήμα ρε πούστη;
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Χαχαχα εγώ χάλασα το νήμα όχι εσύ ας πούμε που λες τη μία πατάτα μετά τη άλλη.Τζιμάκε σ'έβαλα στο αγνόησε,δεν αντέχεσαι άλλο
Έχεις γαμήσει το νήμα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.947
- Πόντοι
- 9.297
Δικος μας άνθρωπος ο εικονιζόμενος ...τα Σαββατοκύριακα του ανήκουν μέσω του Σταρ.Τζιμάκε σ'έβαλα στο αγνόησε,δεν αντέχεσαι άλλο
Έχεις γαμήσει το νήμα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Τζιμάκε σ'έβαλα στο αγνόησε,δεν αντέχεσαι άλλο
Έχεις γαμήσει το νήμα
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
I rest my case με τη θλιβερή σου πάρτη. Πολλώ δὲ μάλλον θλιβερότερο το γεγονός ότι θεωρούμαστε και συνομήλικοι (μονοψήφια διαφορά), διότι ας μην λησμονούμε ότι η γενιά μας έχει όλη τη πληροφόρηση στο πιάτο, συνεπώς θεωρείται επιεικώς απαράδεκτο, με τόση έκθεση των γυναικείων τακτικών και του mindset τους, να υπάρχουν υπνοβάτες του διαμετρήματος σου στις ηλικιακές μας τάξεις. Δεν λέει τέτοιες κλαπαρχιδιές σαν αυτές που λες εσύ κάνα γερόντι που έζησε ρομάτζα, λευκοϊπποτιλίκια , εποχές λουλουδιών και λοιπές μπούρδες, αλλά πιτσιρικάς που ζει στην εποχή του μεγαλύτερου φεμινιστικού παροξυσμού και μισανδρισμού που έχει υπάρξει ποτέ!!ειμαστε σε αλλος μηκος κυματος,εγω θεωρω οτι μια κοπελα χωρις εμπειριες ειναι δωρο για μενα ενω για σενα δεν ειναι αντιθετα κοιτας εμφανηση οτι θελει ο καθενας δε υπαρχει θεμα,ο σοβαρος ανθρωπος φαινεται να ξερεις,οταν λες ολες εχουν κανει σεξ και μονο ανηλικες να βρεις παρθενες δειχνεις ποσο στενα το βλεπεις,μη περιμενεις να σου ερθει σοβαρη ουτε εσενα ουτε στους ομοιους σου που κοιτας μια εμφανηση μονο και εισαι μυσογυνης λεγοντας πως ολες εχουν γαμηθει και λες πως η θει αμου και οι υπολοιπες που σου ειπα μου λενε ολες ψεματα.Εγω και οι αλλοι 3 που ανεφερα δε ειμαστε μισογυνιδες να λεμε πως παρθενα δε υπαρχει οπως εσυ,αρα λογικο ειναι να μας αξιζει μια τετοια και σε σενα να μη αξιζει,και για να λες ολες εχουν γαμηθει προφανως και δε γνωρισες ποτε παρθενα 20 εως 30 χρονων αρα εσυ απεδειξες οτι τετοιες κοπελες δε πανε μαζι σου.Δεν εχω να προσθεσω κατι σε αυτο καλη συνεχεια.
ΓΙα το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν θα είμαι εκεί να λιγωθώ στα γέλια, όταν η πρώτη ελλεηνίδα που θα σε πάρει στα σοβαρά, θα σε πετάξει, μετά από κάποιο διαστήμα, στα σκουπίδια σα χρησιμοποιημένη σερβιέτα, αφού πρώτα σε γλεντήσει. Αν και κάτι μου λέει πως ούτε τότε θα πάρεις χαμπάρι, διότι εκτός από χάφτας, κουβαλάς και πυρφοριλίκι με το τσουβάλι!
Τελευταία τροποποίηση:
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ναι σε λάθος εποχή είμαι νέος είναι η αλήθεια επρεπε να είμαι νέος το 1985 με 1990 που τοτε ακόμα οι γυναίκες δε ήταν φεμινίστριες ούτε μισούσαν τους άντρες,δε είναι υποτιλικια θεωρείς πως παρθένες δλδ δε υπάρχουν 20 έως 30 τόσες σου είπα λες να λένε όλες ψέματα? Δλδ λέει ψέματα μια γνωστή μου που μιλάμε ότι είναι 27 χρονών παρθένα?λέει ψέματα η θεία μου που το έκανε στα 30? Λέει ψέματα μια άλλη κοπέλα που είναι 26 και δε έχει κάνει ούτε φάση?λέει ψέματα μια φίλη μου η οποία έχει άλλες 2 φίλες η μία 20 η άλλη 21 και είναι παρθένες λέγαν ψέματα 2 παλιοί μου φίλοι που οι σχέσεις τους ήταν 20 χρονών κοπέλες και οι 2 και ήταν παρθένες και αυτοί το διαπίστωσαν και μου το είπαν γιατί είδαν το υμένα τους,επίσης μια άλλη κοπελα 25 χρονών και αυτή παρθένα είχε πει,δε λενε όλες ψέματα ούτε οι φίλοι μου λένε ψέματα,τόσες περιπτώσεις σου είπα κοπέλες παρθένες 20 έως 30,αν το αμφισβητείς ακόμα δε φταιω εγώ αλλά εσύ και μόνο,το ότι εσύ τυγχάνει να μη ξέρεις δε σημαίνει ότι δε υπάρχουν,το αν θα με πετάξει μια το ξέρω εγώ,εγώ τουλάχιστον ξέρω να φερθώ σωστά σε μια γυναίκα όχι σαν εσένα που το μόνο που κάνεις είναι να λες όλες γαμιουνται εσύ δε θα βρεις ποτέ γυναίκα που να σε εκτιμήσει πραγματικά με τα μυαλά που έχεις,συγουρα ζούμε σε εποχές που αρκετές έχουν χαλάσει και κοιτάνε να γαμηθουμε όπως κάνουμε εμείς τα ζώα οι άντρες αλλά υπάρχουν και σοβαρές γυναίκες οι οποίες είναι της σχέσης και θα προχωρήσουν μόνο άμα ο άλλος αξίζει σα άνθρωπος και πίστεψε με με σένα ποτέ δε θα πάει μια τέτοια γιατί δε πιστεύεις ότι υπάρχει εγώ που πιστεύω ότι υπάρχουν γιατί μου τα έχουν πει δε τα βγάζω από το μυαλό άρα είμαι 100 τα 100 συγουρος θα πάνε τέτοιες κοπέλες μαζί μου,το ότι μερικές κοπέλες έχουν μια μαλακισμενη τακτική δε σημαίνει πως την έχουν όλες αυτή τη τακτική,υπάρχουν κοπέλες που δε είναι υπέρ αυτής της εποχής και αυτής της τακτικής αυτές που σου ανέφερα αν θες το πιστεύεις δε έχω λόγο να πω ψέματα και να μου πουν.I rest my case με τη θλιβερή σου πάρτη. Πολλώ δὲ μάλλον θλιβερότερο το γεγονός ότι θεωρούμαστε και συνομήλικοι (μονοψήφια διαφορά), διότι ας μην λησμονούμε ότι η γενιά μας έχει όλη τη πληροφόρηση στο πιάτο, συνεπώς θεωρείται επιεικώς απαράδεκτο, με τόση έκθεση των γυναικείων τακτικών και του mindset τους, να υπάρχουν υπνοβάτες του διαμετρήματος σου στις ηλικιακές μας τάξεις. Δεν λέει τέτοιες κλαπαρχιδιές σαν αυτές που λες εσύ κάνα γερόντι που έζησε ρομάτζα, λευκοϊπποτιλίκια , εποχές λουλουδιών και λοιπές μπούρδες, αλλά πιτσιρικάς που ζει στην εποχή του μεγαλύτερου φεμινιστικού παροξυσμού και μισανδρισμού που έχει υπάρξει ποτέ!!
ΓΙα το μόνο που στεναχωριέμαι είναι που δεν θα είμαι εκεί να λιγωθώ στα γέλια, όταν η πρώτη ελλεηνίδα που θα σε πάρει στα σοβαρά, θα σε πετάξει, μετά από κάποιο διαστήμα, στα σκουπίδια σα χρησιμοποιημένη σερβιέτα, αφού πρώτα σε γλεντήσει. Αν και κάτι μου λέει πως ούτε τότε θα πάρεις χαμπάρι, διότι εκτός από χάφτας, κουβαλάς και πυρφοριλίκι με το τσουβάλι!
Τελευταία τροποποίηση:
14 είναι το τραβελι δεν πιάνεται τέρμα για μένα ο Βόλος θα έρχομαι στην Αθήνα μια στο τόσο και τελείωσεκριμα τι να κανεις αλλη φορα να εχεις το νου σου οι 15 φορες ποσες εχουν γινει τωρα?17?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καταλαβα κριμα τα 30ευρω.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
ναι ρε καλυτερα αθηνα,με κοπελα εκτος μπουρδελου δεν εχεις κανει τιποτα?ουτε φασωμα κλπ?14 είναι το τραβελι δεν πιάνεται τέρμα για μένα ο Βόλος θα έρχομαι στην Αθήνα μια στο τόσο και τελείωσε
Όχι δεν πρόκειται να βρωναι ρε καλυτερα αθηνα,με κοπελα εκτος μπουρδελου δεν εχεις κανει τιποτα?ουτε φασωμα κλπ?