Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ΧαζοΤζιμάκο άκου: αφού θες νταλαβέρια με ελλεηνίδες κάνε για λίγο στη μπάντα τα «for» και τα «while» loops και ξεκίνα να μελετάς καμμιά γραμματική 1ης γυμνασίου (για το επίπεδο που σε κόβω, καλή είναι για αρχή). Παρόλο που κι αυτές είναι, κατά πλειοψηφία, ομόλογης εκφραστικής σκουπιδοσύνης με σένα, έχουν την απαίτηση από τους άντρες να ξέρουν να χειρίζονται το λόγο.
Επίσης διάβασε και κανένα βιβλίο (γραμμένο από άντρα) που να αναδεικνύει τον παπά που πουλάνε οι γυναίκες. Δεν είναι ρε μλκ δυνατόν να σε κοροιδεύει μέχρι και η θεία σου...
καταρχιν δεν σε ειπα χαζο για να με λες εσυ,κατα δευτερον δε σε ειρωνευτηκα για να με ειρωνευεσαι εσυ,το οτι πιστευεις οτι δε υπαρχουν παρθενες ηλικια 20 εως 30 ειναι δικη σου γνωμη,δε συμφωνω η θεια μου δε με κοροιδευει οντως ηταν παρθενα σε αυτες τις ηλικιες και οχι μονο η θεια μου αλλα και αλλες,καταλαβε το οτι υπαρχουν κοπελες 20 εως 30 παρθενες και λανθανεις οτι μονο ανηλικες να βρεις παρθενες,ξερω κοπελες 20 εως 30 παρθενες,μη το πιστευεις χεστηκα σημασια εχει οτι υπαρχουν απλα εσυ δε τις εχεις γνωρισει και ουτε προκειται να γνωρισεις τετοια διαμαντια.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
καταρχιν δεν σε ειπα χαζο για να με λες εσυ,κατα δευτερον δε σε ειρωνευτηκα για να με ειρωνευεσαι εσυ,το οτι πιστευεις οτι δε υπαρχουν παρθενες ηλικια 20 εως 30 ειναι δικη σου γνωμη,δε συμφωνω η θεια μου δε με κοροιδευει οντως ηταν παρθενα σε αυτες τις ηλικιες και οχι μονο η θεια μου αλλα και αλλες,καταλαβε το οτι υπαρχουν κοπελες 20 εως 30 παρθενες και λανθανεις οτι μονο ανηλικες να βρεις παρθενες,ξερω κοπελες 20 εως 30 παρθενες,μη το πιστευεις χεστηκα σημασια εχει οτι υπαρχουν απλα εσυ δε τις εχεις γνωρισει και ουτε προκειται να γνωρισεις τετοια διαμαντια.
Χαζό σε είπα επειδή παρατηρώ ότι γενικώς «ρολλάρεις» με μισό εγκέφαλο (επιεικώς). Τα άλλα που είπες για παρθένες ετών 30+ μου θύμισαν κάτι μεσοπολεμικά ανέκδοτα που έλεγε ο παππούς μου για να γελάσουμε...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
σσττ....τζιμάκο...μη μιλας...σταμάτα..λυπησου μας,τι σου καναμε? τι καναμε για να μας βασανίζεις ετσι? οκ...εχω κανει πολλες μαλακίες στη ζωη μου,αξιζω τετοια τιμωρια?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χαζό σε είπα επειδή παρατηρώ ότι γενικώς «ρολλάρεις» με μισό εγκέφαλο (επιεικώς). Τα άλλα που είπες για παρθένες ετών 30+ μου θύμισαν κάτι μεσοπολεμικά ανέκδοτα που έλεγε ο παππούς μου για να γελάσουμε...
ρε μλκ δεν μπορει να τα λεει σοβαρα αυτα....ωχχ θεε μου...βαριέμαι παω για δουλεια :confused:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καταρχιν δε ειπα 30+ ειπα 20 εως 30,μια γνωστη μου που μιλαμε 27χρονων πχ μου εχει πει οτι ειναι παρθενα γιατι ειναι μονο κοπελα της σχεσης και σεξ σε σχεση δε της ετυχε μονο ξεπετες της τυχαν στις οποιες ειναι καθετη,μη το πιστευεις χεστηκα,αμα θες αποδειξεις ειχα 2 φιλους που ειχαν κανει μια σχεση ο καθενας,και η μια ηταν παρθενα στα 20 και η αλλη παρθενα στα 20 επισης μη το πιστευεις,επισης μια αλλη φιλη μου μου εχει πει οι 2 αλλες φιλες της ηλικια 20 η μια 21 η αλλη παρθενες δε μπορει ολες να λενε ψεματα,επισης η θεια μου στα 30 το εκανε,μη πιστευεις τιποτα εσυ παραμυθιασου οτι ολες εχουν γαμηθει,επισης μια αλλη 26 χρονων μου ελεγε ενας φιλος μου οχι σεξ δεν εχει κανει ουτε φαση,αρα μη λες μαλακιες υπαρχουν,απλα ολες αυτες δε θα πανε με σενα ή με αλλους εδω γιατι εισαι γελοιοι σορυ κιολας γιαυτο και δε γνωριζετε τετοιες,αυτες οι κοπελες θελουν σοβαρους,και εδω οσους εχω γνωρισει και ειναι σοβαροι ειναι 3,ο φαραο,ο thundercat,ο leblanc,και εγω φυσικα μαζι με αυτους,σε μας αξιζουν τετοιες κοπελες,σε σενα και στους ομοιους σου δε προκειται ποτε να γνωρισετε τετοιες κοπελες γιατι δεν ειστε σοβαροι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σσττ....τζιμάκο...μη μιλας...σταμάτα..λυπησου μας,τι σου καναμε? τι καναμε για να μας βασανίζεις ετσι? οκ...εχω κανει πολλες μαλακίες στη ζωη μου,αξιζω τετοια τιμωρια?
σταματα ρε παππουκα.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
μο
καταρχιν δε ειπα 30+ ειπα 20 εως 30,μια γνωστη μου που μιλαμε 27χρονων πχ μου εχει πει οτι ειναι παρθενα γιατι ειναι μονο κοπελα της σχεσης και σεξ σε σχεση δε της ετυχε μονο ξεπετες της τυχαν στις οποιες ειναι καθετη,μη το πιστευεις χεστηκα,αμα θες αποδειξεις ειχα 2 φιλους που ειχαν κανει μια σχεση ο καθενας,και η μια ηταν παρθενα στα 20 και η αλλη παρθενα στα 20 επισης μη το πιστευεις,επισης μια αλλη φιλη μου μου εχει πει οι 2 αλλες φιλες της ηλικια 20 η μια 21 η αλλη παρθενες δε μπορει ολες να λενε ψεματα,επισης η θεια μου στα 30 το εκανε,μη πιστευεις τιποτα εσυ παραμυθιασου οτι ολες εχουν γαμηθει,επισης μια αλλη 26 χρονων μου ελεγε ενας φιλος μου οχι σεξ δεν εχει κανει ουτε φαση,αρα μη λες μαλακιες υπαρχουν,απλα ολες αυτες δε θα πανε με σενα ή με αλλους εδω γιατι εισαι γελοιοι σορυ κιολας γιαυτο και δε γνωριζετε τετοιες,αυτες οι κοπελες θελουν σοβαρους,και εδω οσους εχω γνωρισει και ειναι σοβαροι ειναι 3,ο φαραο,ο thundercat,ο leblanc,και εγω φυσικα μαζι με αυτους,σε μας αξιζουν τετοιες κοπελες,σε σενα και στους ομοιους σου δε προκειται ποτε να γνωρισετε τετοιες κοπελες γιατι δεν ειστε σοβαροι.

σταματα ρε παππουκα.
μολις επιβεβαιωσες τον Δασκαλο :rockon: :rockon: :rockon:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

σταματα ρε παππουκα.
Τι το προνομιακό έχει μια παρθένα, ὼστε να αξίζει να είναι με σένα και τους άλλους που βάφτισες «σοβαρούς» ρε χαλβατζίκο; Και τι σχέση έχει το αν θα τύχει να γνωρίσω παρθένα αναφορικά με τη «σοβαρότητα» μου; Και για ποιο λόγο να εκτιμήσω τη παρθενιά της και να ασχοληθώ μαζί της αμα τη βρίσκω σαβούρα, από άποψη εμφανισιμότητας; Και τι σημαίνει σοβαρός για σένα; Με λίγα λόγια:: !!Τι αρχιδιές ειν’ αυτές που λες;!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
κανεις μεγαλο λαθος εγω σχεση κανω μονο με παρθενα αλλιως να μην κανω σχεση,δεν σημαινει μια που ειναι παρθενα 20 εως 30 οτι οπωςσδηποτε αμα εισαι ο πρωτος της μετα θα σε κερατωσει για να αποκτησει εμπειριες δε ειναι ολες καριολες που θελουν περισσοτερες απο μια εμπειριες καταλαβε το αυτο,υπαρχουν κοπελες που ειναι παρθενες και θελουν να βρουν το αλλο τους μισο λιγες βεβαια αλλα υπαρχουν,εγω σοβαρη σχεση μονο με τετοια κανω τελος,ξεπετα δε με νοιαζει αν θα ειναι παρθενα η οχι αλλα σε σχεση εχω αυτο το στανταρ τελος.
Είπα εγώ ότι θα σε κερατώσει; Το αν θα το κάνει είναι ένα ζήτημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εγώ μίλησα για άκαμπτη στάση ζωής.

Δεν φτάνει που περιόρισες τόσο δραματικά το target group (παρθένες 20-30), έχεις και την ψευδαίσθηση ότι τόσο επιλεκτικά άτομα που αντιστέκονται στο ρεύμα των καιρών και στη βιολογία τους θα επιλέξουν εσένα που γράφεις όπως μιλάει ο πρόεδρος του εδεσσαικού.

Άτομα με τέτοιες αντιστάσεις έχουν εξιδανικευμένο πρότυπο για τον άντρα.
Θα περιμένουν τον τέλειο άντρα κι όταν απελπιστούν θα βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους και θα συμβιβαστούν με κάποιον που πλησιάζει το πρότυπό τους, με την ελπίδα όμως να τον φτιάξουν όπως θέλουν.

Αν προβάλεις αντιστάσεις θα αποβληθείς, ενώ αν συμβιβαστείς θα γίνεις ο παρίας στη σχέση, αν όχι σκυλάκι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τι το προνομιακό έχει μια παρθένα, ὼστε να αξίζει να είναι με σένα και τους άλλους που βάφτισες «σοβαρούς» ρε χαλβατζίκο; Και τι σχέση έχει το αν θα τύχει να γνωρίσω παρθένα αναφορικά με τη «σοβαρότητα» μου; Και για ποιο λόγο να εκτιμήσω τη παρθενιά της και να ασχοληθώ μαζί της αμα τη βρίσκω σαβούρα, από άποψη εμφανισιμότητας; Και τι σημαίνει σοβαρός για σένα; Με λίγα λόγια:: !!Τι αρχιδιές ειν’ αυτές που λες;!!!
ειμαστε σε αλλος μηκος κυματος,εγω θεωρω οτι μια κοπελα χωρις εμπειριες ειναι δωρο για μενα ενω για σενα δεν ειναι αντιθετα κοιτας εμφανηση οτι θελει ο καθενας δε υπαρχει θεμα,ο σοβαρος ανθρωπος φαινεται να ξερεις,οταν λες ολες εχουν κανει σεξ και μονο ανηλικες να βρεις παρθενες δειχνεις ποσο στενα το βλεπεις,μη περιμενεις να σου ερθει σοβαρη ουτε εσενα ουτε στους ομοιους σου που κοιτας μια εμφανηση μονο και εισαι μυσογυνης λεγοντας πως ολες εχουν γαμηθει και λες πως η θει αμου και οι υπολοιπες που σου ειπα μου λενε ολες ψεματα.Εγω και οι αλλοι 3 που ανεφερα δε ειμαστε μισογυνιδες να λεμε πως παρθενα δε υπαρχει οπως εσυ,αρα λογικο ειναι να μας αξιζει μια τετοια και σε σενα να μη αξιζει,και για να λες ολες εχουν γαμηθει προφανως και δε γνωρισες ποτε παρθενα 20 εως 30 χρονων αρα εσυ απεδειξες οτι τετοιες κοπελες δε πανε μαζι σου.Δεν εχω να προσθεσω κατι σε αυτο καλη συνεχεια.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Είπα εγώ ότι θα σε κερατώσει; Το αν θα το κάνει είναι ένα ζήτημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εγώ μίλησα για άκαμπτη στάση ζωής.

Δεν φτάνει που περιόρισες τόσο δραματικά το target group (παρθένες 20-30), έχεις και την ψευδαίσθηση ότι τόσο επιλεκτικά άτομα που αντιστέκονται στο ρεύμα των καιρών και στη βιολογία τους θα επιλέξουν εσένα που γράφεις όπως μιλάει ο πρόεδρος του εδεσσαικού.

Άτομα με τέτοιες αντιστάσεις έχουν εξιδανικευμένο πρότυπο για τον άντρα.
Θα περιμένουν τον τέλειο άντρα κι όταν απελπιστούν θα βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους και θα συμβιβαστούν με κάποιον που πλησιάζει το πρότυπό τους, με την ελπίδα όμως να τον φτιάξουν όπως θέλουν.

Αν προβάλεις αντιστάσεις θα αποβληθείς, ενώ αν συμβιβαστείς θα γίνεις ο παρίας στη σχέση, αν όχι σκυλάκι.
δε με νοιαζει δε εχω προβλημα να γινω αυτος που θελουν αρκει να με επιλεξουν και πιστεψε με εγω δειχνω καλο παιδι ολοι με συμπαθουν νεοι γεροι δειχνω το καλο το παιδι αρα εχω πιθανοτητες να με επιλεξουν μη ξεχνας πως μια κοπελα ηταν αυτο που ηθελα και εκεινη με ηθελε επισης,αλλα εκανα βλακεια απο ντροπαλοτητα ξερεις αρα πεφτεις εξω οτι δε με θελουν τετοιες,και επισης ποιος σου ειπε οτι θελω ομορφες,εγω θελω ασχημες ωστε να αυξησω τις πιθανοτητες να ειναι αυτο που θελω δλδ απειρη,αμα καποια ειναι ασχημη και γεροντοκορε στιλ ειναι σχεδον συγουρο οτι θα ειναι παρθενα ηλικια 20 εως 30 γιατι οι ασχημες δε αρεσουν,δλδ δεν ισχιει αυτο που λες οτι οι γυναικες που ειναι παρθενες αντιστεκονται στη βιολογια τους και στο ρευμα της εποχης και δε κανουν σεξ απο επιλογη γιατι θελουν το τελειο,γιατι αυτες που ειναι ασχημουλες και στο στιλ γεροντοκορε θελουν να προχωρησουν αλλα δε βρισκεται αντρας γιατι τις ασχημες δε τις θελουν και ειδικα αμα οι ασχημες ειναι και στο στιλ γεροντοκορε(παραδειγμα η θεια μου ηταν ασχημουλα στη φατσα του 5 και στιλ γεροντοκορε και την εχει προσεγγισει μονο ενας ελληνας και ειναι 46)αρα κανεις λαθος.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

σταματα ρε παππουκα.
Mικρε σ'αρέσει ?? Να στο παρω?

Συνημμένα

• Screenshot_2022-03-03-22-41-53-482_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2022-03-03-22-41-53-482_com.facebook.katana.jpg
    475 KB · Εμφανίσεις: 34
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.947
Πόντοι
9.297
ΧαζοΤζιμάκο άκου: αφού θες νταλαβέρια με ελλεηνίδες κάνε για λίγο στη μπάντα τα «for» και τα «while» loops και ξεκίνα να μελετάς καμμιά γραμματική 1ης γυμνασίου (για το επίπεδο που σε κόβω, καλή είναι για αρχή). Παρόλο που κι αυτές είναι, κατά πλειοψηφία, ομόλογης εκφραστικής σκουπιδοσύνης με σένα, έχουν την απαίτηση από τους άντρες να ξέρουν να χειρίζονται το λόγο.
Επίσης διάβασε και κανένα βιβλίο (γραμμένο από άντρα) που να αναδεικνύει τον παπά που πουλάνε οι γυναίκες. Δεν είναι ρε μλκ δυνατόν να σε κοροιδεύει μέχρι και η θεία σου...
Καμμία απαίτηση δεν έχουν ιδίως αν η μουσική που ακούνε κυρίως περιλαμβάνει γυφτολα'ι'κα και κλαρινοντιρινταχτα ακούσματα.
Απαιτηση έχουν στην τσέπη μόνο ,οχι στο πνευματικό επίπεδο αυτού που είναι δίπλα τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom