Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τζιμακο κοιταξε παλικαρι μου να γαμας γιατι θα σε σβερκωσει ο Δασκαλος και θα σε σηκωσει απο τις φαβοριτες στον αερα για τιμωρια,προσεχε:rockon::rockon:
δε νομίζω να εχουν προχωρήσει τα γενια κατω απο το αυτι :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πράγματι ο Τζιμάκος βγάζει μία παιδικότητα, θα έλεγα αδικαιολόγητη για την ηλικία του.
ωρες ωρες θα ηθελα και γω να επιστρέψω σε αυτη την αθωότητα.Οσο πιο λιγα ξερεις τοσο πιο ευτυχισμένος εισαι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έχει ένα κοπαδι με γελάδια εκεί τριγύρω
αχχχααχχα εε ναι σωστος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δε νομίζω να εχουν προχωρήσει τα γενια κατω απο το αυτι :confused:
χααχαχαχ οχι ρε ελεος εχω και φαβοριτα και μουσια ειπαμε δεν ειμαι 15 χρονων 22 ειμαι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ωρες ωρες θα ηθελα και γω να επιστρέψω σε αυτη την αθωότητα.Οσο πιο λιγα ξερεις τοσο πιο ευτυχισμένος εισαι
εδω κανεις λαθος υπαρχουν κοπελες παρθενες και σωστες αλλα ειναι ελαχιστες,η θεια μου δλδ γιατι ειναι τοσο καλη?εκεινη στα 30 το εκανε με εναν μονο και αυτος αγγλο,με τον μοναδικο ελληνα που της την επεσε ηταν απο επαρχια μακρια και αυτη εμενε εδω αρα γιαυτο και δε προχωρησε ειχαν αποσταση ο καθενας εκει που εμενε.

τζιμάκο τι εγινε τελειωσες το σχολειο?
χαχαχα ελεος ρε.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Από το ένα άκρο πάμε στο άλλο; Δηλαδή αν δεν είναι παρθένα θα είναι εύκολη;
Δηλαδή να έχει μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή δεν παίζει;
Κοπέλλες 20-30 που είναι παρθένες (αν υπάρχουν) θα μου χτύπαγαν καμπανάκι για την ψυχολογία τους.... παναπεί συνήθως ότι έχουν άκαμπτη στάση ζωής και αν προσπαθήσεις να σχετιστείς μαζί τους θα θελήσουν να σε εντάξουν στο πρόγραμμα ζωής τους όπως το εννοούν αυτές.

Μία κοπελίτσα με υγιή ψυχολογία συμβαδίζει με την ηλικία της και την εποχή της. Θα βρεις κοπέλλες με πρόθεση για σοβαρή σχέση, αλλά δεν θα είναι ανέγγιχτες. Ποιος ο λόγος; θα κάνουν κι αυτές τις δοκιμές τους μέχρι να βρουν το σωστό άτομο. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
κανεις μεγαλο λαθος εγω σχεση κανω μονο με παρθενα αλλιως να μην κανω σχεση,δεν σημαινει μια που ειναι παρθενα 20 εως 30 οτι οπωςσδηποτε αμα εισαι ο πρωτος της μετα θα σε κερατωσει για να αποκτησει εμπειριες δε ειναι ολες καριολες που θελουν περισσοτερες απο μια εμπειριες καταλαβε το αυτο,υπαρχουν κοπελες που ειναι παρθενες και θελουν να βρουν το αλλο τους μισο λιγες βεβαια αλλα υπαρχουν,εγω σοβαρη σχεση μονο με τετοια κανω τελος,ξεπετα δε με νοιαζει αν θα ειναι παρθενα η οχι αλλα σε σχεση εχω αυτο το στανταρ τελος.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
κανεις μεγαλο λαθος εγω σχεση κανω μονο με παρθενα αλλιως να μην κανω σχεση,δεν σημαινει μια που ειναι παρθενα 20 εως 30 οτι οπωςσδηποτε αμα εισαι ο πρωτος της μετα θα σε κερατωσει για να αποκτησει εμπειριες δε ειναι ολες καριολες που θελουν περισσοτερες απο μια εμπειριες καταλαβε το αυτο,υπαρχουν κοπελες που ειναι παρθενες και θελουν να βρουν το αλλο τους μισο λιγες βεβαια αλλα υπαρχουν,εγω σοβαρη σχεση μονο με τετοια κανω τελος,ξεπετα δε με νοιαζει αν θα ειναι παρθενα η οχι αλλα σε σχεση εχω αυτο το στανταρ τελος.
λοιπον τζιμάκο αστα αυτα....(αστα να παει στο διαόλο μην ασχολεισαι με δαυτα) τραβα για διάβασμα και ασε αυτες τις θεωρειες και κυριως οταν απευθυνεσαι σε ανθρωπους σαν τον πατερα σου.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λοιπον τζιμάκο αστα αυτα....(αστα να παει στο διαόλο μην ασχολεισαι με δαυτα) τραβα για διάβασμα και ασε αυτες τις θεωρειες και κυριως οταν απευθυνεσαι σε ανθρωπους σαν τον πατερα σου.
σταματα ρε να με σνομπαρεις επειδη ειμαι μικρος ελεος μη εισαι καθυστερημενος τοσο πια,αφου ξερεις οτι παρα το νεαρο της ηλικιας μου ξερω πραγματα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
σταματα ρε να με σνομπαρεις επειδη ειμαι μικρος ελεος μη εισαι καθυστερημενος τοσο πια,αφου ξερεις οτι παρα το νεαρο της ηλικιας μου ξερω πραγματα.
τωρα θα σου λεγα τι ξερεις :confused:

πηγαινε να διαβασεις...παλιοπαιδο:confused:

αλλιως δεν εχει χαρτηλικι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τωρα θα σου λεγα τι ξερεις :confused:
εσυ δε ξερεις ρε φιλε και λες ολες ειναι πουτανες,δλδ επειδη δε επεσες σε σοβαρες ειτε εσυ ειτε ο καθενας δε σημαινει οτι δε υπαρχουν,ελεος πια η φιλη μου πρωτη σοβαρη ας πουμε συγουρα καποιες υπαρχουν,επισης χτες γιατι ειπες οτι η θεια μου ειναι απο το καβουρι?εγω ποτε δε σου ειπα απο που ειναι,αφου δε ειναι απο εκει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εσυ δε ξερεις ρε φιλε και λες ολες ειναι πουτανες,δλδ επειδη δε επεσες σε σοβαρες ειτε εσυ ειτε ο καθενας δε σημαινει οτι δε υπαρχουν,ελεος πια η φιλη μου πρωτη σοβαρη ας πουμε συγουρα καποιες υπαρχουν,επισης χτες γιατι ειπες οτι η θεια μου ειναι απο το καβουρι?εγω ποτε δε σου ειπα απο που ειναι,αφου δε ειναι απο εκει.
δεν μ λες...που σπουδάζεις?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πληροφορικη ειμαι παδα αλλα που κολλαει αυτο οτι συμπερανες οτι η θεια μου ειναι απο το καβουρι?
με κουράζεις :confused: :confused: :confused:

κοιτα να διαβάσεις και να μη χασομερας στο μπου...αιντε!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
με κουράζεις :confused: :confused: :confused:

κοιτα να διαβάσεις και να μη χασομερας στο μπου...αιντε!
εσυ εισαι περιεργος που συμπεραινεις οτι η θεια μου ειναι απο το καβουρι χωρις να σου εχω πει απο που ειναι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• QVR_2022_03_03_16_43_10.mp4
    968,2 KB · Εμφανίσεις: 0

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
"πρωτη μουρη στο καβουρι"....googlare to
το γκοογλαρα και λεει αυτος που ειναι περισσοτερο μουρη απο ολους αλλα η θεια μου τι σχεση εχει με αυτο?

γιατι με λες καθυστερημενο στο ηχητικο ρε?παλι αρχισες το κραξιμο?νομιζα πως εννοουσες οτι ειναι απο το καβουρι ενω εγω δε σου ειχα πει απο που ειναι για να το ξερεις.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
ΧαζοΤζιμάκο άκου: αφού θες νταλαβέρια με ελλεηνίδες κάνε για λίγο στη μπάντα τα «for» και τα «while» loops και ξεκίνα να μελετάς καμμιά γραμματική 1ης γυμνασίου (για το επίπεδο που σε κόβω, καλή είναι για αρχή). Παρόλο που κι αυτές είναι, κατά πλειοψηφία, ομόλογης εκφραστικής σκουπιδοσύνης με σένα, έχουν την απαίτηση από τους άντρες να ξέρουν να χειρίζονται το λόγο.
Επίσης διάβασε και κανένα βιβλίο (γραμμένο από άντρα) που να αναδεικνύει τον παπά που πουλάνε οι γυναίκες. Δεν είναι ρε μλκ δυνατόν να σε κοροιδεύει μέχρι και η θεία σου...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
το γκοογλαρα και λεει αυτος που ειναι περισσοτερο μουρη απο ολους αλλα η θεια μου τι σχεση εχει με αυτο?

γιατι με λες καθυστερημενο στο ηχητικο ρε?παλι αρχισες το κραξιμο?νομιζα πως εννοουσες οτι ειναι απο το καβουρι ενω εγω δε σου ειχα πει απο που ειναι για να το ξερεις.
τροπος του λεγειν ειναι.. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ελεοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom