Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θα φερει στο ραντεβου και γυναικολογο για να ειναι σιγουρος.
χαχα ειπαμε ρε απλα θα το μαθεις σιγα σιγα αυτο δε το μαθαινεις απο τα ραντεβου ετσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα της κάνει παρθενοσκοπηση
ακου παρθενοσκοπηση ρε ειπαμε σιγα σιγα το μαθαινεις απλα οταν το μαθω τσαο,ενταξει μη λεμε ολες εχουν γαμηθει δεν ειναι η αληθεια συγουρα μερικες ειναι αυτο που ψαχνω λιγες ομως ειναι η αληθεια.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ανδραβίδα: Πατέρας έσφαξε μητέρα και τα δύο παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε
Τραγωδία σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

μεσα σε μια μερα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Τραγωδία σε καφετέρια στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Χαπακωμένος ψυχάκιας παλαιστής.Μετά εμεις φταίμε όταν απορούμε τί τους βρίσκουνε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χαπακωμένος ψυχάκιας παλαιστής.Μετά εμεις φταίμε όταν απορούμε τί τους βρίσκουνε
βρες ρε σαμπζερο αμα θες,το οτι μερικες επιλεγουν τους αλητες δε σημαινει πως ολες αυτους επιλεγουν,βρες καποια που να μη θελει αλητες συγουρα υπαρχουν,μη λες οτι ολες θελουν τετοιους επειδη μερικες θελουν αλητεια,το οτι εσυ δε μπορεις να βρεις καμια ουτε αυτες που θελουν αλητες ουτε αυτες που θελουν τους σωστους δε σημαινει πως ολες θελουν τους αλητες,βρες τι φταιει πανω διορθωσε το και μη λες ολες ιδιες ειναι τους αλητες θελουν γιατι δε ισχιει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Συμφωνώ με αυτα που λες στο περίπου.Σϊγουρα για το γαμήσι με τις πουτάνεςθα δώσεις πολύ λιγότερα και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,καθώς το "τσάμπα" πήδημα είναι πολύ πολύ πολύ πιο ακριβό,τόσο για την τσέπη,όσο και για τον χρόνο που θα σπαταλήσεις,αλλά και την ενέργεια.Επίσης συμφωνώ ότι η μέση κατοικούσα εν Ελλάδι,όχι μονο η Ελλεϊνίδα-πολλες ανατολικές είναι και χειρότερες-πουλαει το μουνί της χρυσό στον κλαρινομπούλη,όμως το πρόβλημα δεν είναι η ελλεϊνίδα,αλλά οι διάφοροι beta,κερατάδες,αγαπούληδες και πιρφόροι που χαλάνε την πιάτσα.Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι εκείνοι,γιατί ανέχονται μαλακίες και γαμάνε με την ηλιθιότητα και την ανικανότητα που τους διακρίνει και εμάς τους υπόλοιπους.Η ζωή δεν βγαίνει μονο με πουτάνες,οι οποίες και αυτές μπορεί να είναι όμορφες,αλλά την έχουν δεί ιστορία και το παίζουν και ντίβες.Μεγαλώνοντας θα καταλάβετε όλοι ότι είναι εξίσου καριόλες και εκείνες και δεν κοιτάνε απο ένα σημείο και μετά να πάρουν τα λεφτά τους μονο,αλλά να κάνουν ότι μπόρούν για να παρέχουν λιγότερα και να τονώνουν το ηθικό και τον εγωισμό τους σε σημεία δυσθεώρητα και άλλες φορές προσβάλλουν τους συναγωνιστές-πελάτες.Φίλτατος εξωθεσμικός συναγωνιστής με τις διάφορες προτιμήσεις που έχει,μίσθωσε πρόσφατα για πολλοστή φορα συγκεκριμένη εκδιδόμενη που την έχει τιμήσει στο παρελθόν πολλές φορές γιατί του κάνει ότι θέλει.Συνεννοήθηκαν και βρέθηκαν σε κάποιο ξενοδοχείο στα νότια και ανάμεσα στους γύρους του είπε και την ατάκα

"βαρέθηκα να γαμάω εσάς τους πούστηδες"

Ναι μωρή,βαρέθηκες,αλλά τα λεφτά τα παίρνεις και η συνεννοηση είναι απο πρίν.Την έδιωξε κακήν κακώς και μετά γαμήθηκε η διάθεσή του.Γιατί;Γιατί εμπλεξε με πουτάνες δικέ μου.Δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση και δεν είναι να έχεις και πολλά πολλά μαζί τους,ούτε να τις έχεις σταθερές,γιατί παραγνωριζόμαστε.
Αφού δε είναι λύση γιατί τοτε έχεις άπειρες κριτικές?εφόσον δε θα θεωρείς λύση τι πηγαινεις?εγώ πάω ας πούμε γιατί θεωρώ πως με κάποιες μπορείς να περάσεις καλά,εσύ λες ότι όλες οι ιερόδουλες είναι σκάρτες σε συμπεριφορά,άρα τι πας απορώ,επίσης σε αυτό που είπες δεν είναι όλες οι ιερόδουλες κακές στη συμπεριφορα έχει και τιμιες επαγγελματίες που θέλουν να περάσεις καλά.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καμία χοντρή θα είναι.. Άκου κοιτάειτους Αντρές και αυτοί αδιαφορούν.. Να της στείλουμε τον αλεξ..
Όσο γιαυτο που είχες πει πως άμα η άλλη είναι λεπτή και στη μούρη ας είναι άσχημη εσύ τη κάνεις 7 Άρι σύνολο,είναι τελείως λάθος,άμα στη μούρη δε βλέπεται τι να το κάνεις ένα σώμα πάρε κούκλα πλαστική το ίδιο κάνει,δε έχει σημασία η άλλη να είναι μόνο λεπτή,η θεία μου κανονική ήταν στα κιλά όχι χοντρή και μια άλλη επίσης λεπτή και σχέση δε μπορούσαν να σταυρώσουν,η θεία μου στα 25 μόνο ένας Έλληνας τη ήθελε και από τότε Έλληνας δε της τη ξαναπεσε ποτέ,και η άλλη στα 25 πρωτοφασωθηκε και κείνη κατακτήσεις καθόλου,με αυτή τη λογική αυτές οι 2 κοπέλες που ειναι λεπτές και στη μούρη άσχημουλες του 5 αξίζουν για 7 με το δικό σου σκεπτικό,παρόλα αυτά στις κατακτήσεις τιποτα,δε μετράει μόνο το σώμα μετράει και η φάτσα και επίσης το στιλ να μη είναι γεροντοκορε χωρίς αυτοπεποίθηση ντροπαλή, αυτές οι 2 κοπέλες ήταν ντροπαλές χωρίς αυτοπεποίθηση γεροντοκορε και φατσα όχι ωραία,μόνο σώμα λεπτό αλλά όπως είδες δεν αρκεί,και οι άντρες προφανώς μόνο για 7 άρια δε τις κάνουν,αλλά 5 άρια για να τις ηθελε και τις 2 απο ένας μόνο,και οχι άλλος,άρα το βλέπεις τελείως λάθος,βάλε μυαλό γιατί με τις βλακείες που λες πρώτον δείχνεις ότι είσαι 15χρονων και δεύτερον με τις βλακείες που λες δε βλέπω να σε πλησιάζει καμιά.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
χαχα ειπαμε ρε απλα θα το μαθεις σιγα σιγα αυτο δε το μαθαινεις απο τα ραντεβου ετσι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ακου παρθενοσκοπηση ρε ειπαμε σιγα σιγα το μαθαινεις απλα οταν το μαθω τσαο,ενταξει μη λεμε ολες εχουν γαμηθει δεν ειναι η αληθεια συγουρα μερικες ειναι αυτο που ψαχνω λιγες ομως ειναι η αληθεια.
λοιπον τζιμάκο...θα βγεις με ενα γκομενακι..αφου βγεις θα της κανεις ξηγα. θα της πεις.."ακου να δεις,εγω ειμαι καλο παιδι,απο σπιτι,τρωω ολο μου το φαι και η θεια μου ειναι πρωτη μουρη στο καβούρι.Διαβάζω κανονικα και εχω τακτοποιημένο το δωμάτιο μου παντα..τα αυτοκινητακια μου τα εχω σε μια γωνια.Ειμαι και μελος του μπου,και εχω εναν μεσηλικα εικει εν ονοματι βλαδιμηρο να μου λεει οτι οταν βγαίνω με γκομενακι πρεπει να το φυστικώνω αμεσως...εγω φυσικα του λεω οχι γιατι οπως ειπα,ειμαι καλο παιδι.....και επειδη ειμαι καλο παιδι,ψαχνω ενα καλο κοριτσι.Αν μου κατσεις αμέσως θα σου ρλιξω ακυρο.Δε γαμαω ποτε αμεσως...ειμαι καλο παιδι 22 χρονων περικαλω.Θα σου βάλω ομως δαχτυλακι να δω ποσο παρθενα εισαι γιατι εγω αν δεν εισαι παρθενα δε σε επηδαω..ειμαι καλο παιδι,και θελω σχεση 10χρονια γουτσου γουτσου και αγκαλιτσες...και ασε τον βλαδιμηρο εκει να γκρινιαζει...λοιπον...αυτα...τι αλλο??? σου ειπα οτι ειμαι καλο παιδι?? α ναι στο ειπα... :confused: :confused: "

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λοιπον τζιμάκο...θα βγεις με ενα γκομενακι..αφου βγεις θα της κανεις ξηγα. θα της πεις.."ακου να δεις,εγω ειμαι καλο παιδι,απο σπιτι,τρωω ολο μου το φαι και η θεια μου ειναι πρωτη μουρη στο καβούρι.Διαβάζω κανονικα και εχω τακτοποιημένο το δωμάτιο μου παντα..τα αυτοκινητακια μου τα εχω σε μια γωνια.Ειμαι και μελος του μπου,και εχω εναν μεσηλικα εικει εν ονοματι βλαδιμηρο να μου λεει οτι οταν βγαίνω με γκομενακι πρεπει να το φυστικώνω αμεσως...εγω φυσικα του λεω οχι γιατι οπως ειπα,ειμαι καλο παιδι.....και επειδη ειμαι καλο παιδι,ψαχνω ενα καλο κοριτσι.Αν μου κατσεις αμέσως θα σου ρλιξω ακυρο.Δε γαμαω ποτε αμεσως...ειμαι καλο παιδι 22 χρονων περικαλω.Θα σου βάλω ομως δαχτυλακι να δω ποσο παρθενα εισαι γιατι εγω αν δεν εισαι παρθενα δε σε επηδαω..ειμαι καλο παιδι,και θελω σχεση 10χρονια γουτσου γουτσου και αγκαλιτσες...και ασε τον βλαδιμηρο εκει να γκρινιαζει...λοιπον...αυτα...τι αλλο??? σου ειπα οτι ειμαι καλο παιδι?? α ναι στο ειπα... :confused: :confused: "
Αχχααχα έλεος ρε μη λες ότι να ναι απλά θέλω κάποια άπειρη για σχέση τι το κουράζουμε άποψη μου είναι,για ξεπετες πάω με τη χειρότερη καριολα αλλά σχέση θέλω κάτι συγκεκριμένο είναι κακό?και η θεία μου δε είναι από το καβούρι πως καταλάβες ότι είναι από εκεί,αφού δεν είναι,δε στο είπα ποτέ από πού είναι.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Οι ελλεεινίδες είναι αλλεργικές στο φλερτ,άμα πας και τις μιλήσεις έτσι στα ίσια,καταπίνουν τη γλώσσα τους.

Έχουν μάθει όλες να τις 'φλερτάρουν' στα κωλοσοσιαλ και δεν ξέρουν τί είναι φλερτ στην πραγματική ζωή.Κι έχεις έτσι μια κοινωνία μέσα στη μαλακία και την αγαμία,ο καθένας έτοιμος να πλακωθεί και να σκοτώσει άμα τον κοιτάξεις στραβά.

Για όλα φταίει η αγαμία.Έχετε δει πολλούς που έχουν γκόμενα/κανονική σεξουαλική ζωή,να πλακώνονται και να σκοτώνονται έξω;Μόνο οι αγάμητοι
καταλαβατε τωρα παλιοπαιδα γιατι ειναι Δασκαλος που εχετε το θρασος να τον αμφισβητησετε? :rockon: :rockon: :rockon:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καταλαβατε τωρα παλιοπαιδα γιατι ειναι Δασκαλος που εχετε το θρασος να τον αμφισβητησετε? :rockon: :rockon: :rockon:
Αμάν πια με τον δάσκαλο παντρέψου τον να ηρεμήσεις πια και κάντε και παιδάκια.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Αμάν πια με τον δάσκαλο παντρέψου τον να ηρεμήσεις πια και κάντε και παιδάκια.
Τζιμακο κοιταξε παλικαρι μου να γαμας γιατι θα σε σβερκωσει ο Δασκαλος και θα σε σηκωσει απο τις φαβοριτες στον αερα για τιμωρια,προσεχε:rockon::rockon:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμακο κοιταξε παλικαρι μου να γαμας γιατι θα σε σβερκωσει ο Δασκαλος και θα σε σηκωσει απο τις φαβοριτες στον αερα για τιμωρια,προσεχε:rockon::rockon:
Χαχα όπως γαμαει ο σαμπζερο ας πούμε,εγώ τουλάχιστον γαμαω σε μπουρδέλα αυτός ούτε εκεί δε πάει ούτε με γκόμενες έξω.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.406
Πόντοι
3.936
Βγάζουν όλα τα συναισθήματα τους στο σκυλί και δεν έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης από άνδρες.
Και τα απωθημενα τους επανω στο καημενο το ζωακι. Αφου το ευνουχιζουν χωρις δευτερη σκεψη. Αυτο γινεται γιατι δεν μπορουν να επιβληθουν επανω στο αρσενικο. Ετσι νομιζουν οτι κανουν κατι και εκδικουνται το αντρικο μοριο. Αβυσσος η ψυχη της γυνης ?

• Like
Αντιδράσεις: cool11

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Αβυσσος η ψυχη της ελλεηνειδας να λες, και μετα της γυνης..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ,για τους πίθηκους σαν αυτόν που πυροβόλησε τη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη,χύνουν όλες γιατί τις βγάζουν το ζωώδες.Και δυστυχώς,όσες έχουν απωθημένα ή θεωρούν ότι αν δεν είσαι έτσι είσαι φλώρος,τα φτιάχνουν μαζί τους.Οι έξυπνες απλά τους βλέπουν και χύνουν από απόσταση.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
δεν ειναι ετσι ρε βλαδιμηρε συγουρα θα υπαρχουν μερικες παρθενες ηλίκια 20 εως 30,ηδη μια φιλη μου ειναι 27 και παρθενα μη εισαι τοσο απολυτος οτι ολες ειναι ευκολες και ολες γαμιουνται εχει και σοβαρες ελεος.
Από το ένα άκρο πάμε στο άλλο; Δηλαδή αν δεν είναι παρθένα θα είναι εύκολη;
Δηλαδή να έχει μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή δεν παίζει;
Κοπέλλες 20-30 που είναι παρθένες (αν υπάρχουν) θα μου χτύπαγαν καμπανάκι για την ψυχολογία τους.... παναπεί συνήθως ότι έχουν άκαμπτη στάση ζωής και αν προσπαθήσεις να σχετιστείς μαζί τους θα θελήσουν να σε εντάξουν στο πρόγραμμα ζωής τους όπως το εννοούν αυτές.

Μία κοπελίτσα με υγιή ψυχολογία συμβαδίζει με την ηλικία της και την εποχή της. Θα βρεις κοπέλλες με πρόθεση για σοβαρή σχέση, αλλά δεν θα είναι ανέγγιχτες. Ποιος ο λόγος; θα κάνουν κι αυτές τις δοκιμές τους μέχρι να βρουν το σωστό άτομο. Αυτό είναι το φυσιολογικό.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Από το ένα άκρο πάμε στο άλλο; Δηλαδή αν δεν είναι παρθένα θα είναι εύκολη;
Δηλαδή να έχει μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή δεν παίζει;
Κοπέλλες 20-30 που είναι παρθένες (αν υπάρχουν) θα μου χτύπαγαν καμπανάκι για την ψυχολογία τους.... παναπεί συνήθως ότι έχουν άκαμπτη στάση ζωής και αν προσπαθήσεις να σχετιστείς μαζί τους θα θελήσουν να σε εντάξουν στο πρόγραμμα ζωής τους όπως το εννοούν αυτές.

Μία κοπελίτσα με υγιή ψυχολογία συμβαδίζει με την ηλικία της και την εποχή της. Θα βρεις κοπέλλες με πρόθεση για σοβαρή σχέση, αλλά δεν θα είναι ανέγγιχτες. Ποιος ο λόγος; θα κάνουν κι αυτές τις δοκιμές τους μέχρι να βρουν το σωστό άτομο. Αυτό είναι το φυσιολογικό.
Αμα βάλω αυτά τα δυο κόντρα πιο λες να κερδίσει??

Συνημμένα

• IMG_20220303_121704.jpg
    IMG_20220303_121704.jpg
    142,1 KB · Εμφανίσεις: 40

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706