Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όχι δεν πρόκειται να βρω
ενταξει μη εισαι τοσο απολυτος καποια στιγμη θα φασωθεις και θα κανεις και σεξ εκτος μπουρδελου,αλλα ριξε και συ ρε μλκ λιγο τα στανταρ σου φτιαξτα και με καμια ασχημη,χιλιες φορες να γαμας καμια ασχημουλα στη μουρη παρα να γαμας μεταξουργειο,εγω επειδη σε εχω συμπαθησει θα σου πω τουλαχιστον μη γαμας μεταξουργειο θα κολλησεις τιποτα και θα τρεχεις πηγαινε στουντιο μονο 50 ευρω δε ειναι και τοσα πολλα ντε και εχεις και λιγο χρονο στη διαθεση σου,μεταξουργειο 10 λεπτα τι να σου κανει?δε προλαβαινεις να κατουρησεις οχι να γαμησεις μη παιζεις με τη υγεια σου το μεταξουργειο ειναι υγειονομικα χαλια.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
ενταξει μη εισαι τοσο απολυτος καποια στιγμη θα φασωθεις και θα κανεις και σεξ εκτος μπουρδελου,αλλα ριξε και συ ρε μλκ λιγο τα στανταρ σου φτιαξτα και με καμια ασχημη,χιλιες φορες να γαμας καμια ασχημουλα στη μουρη παρα να γαμας μεταξουργειο,εγω επειδη σε εχω συμπαθησει θα σου πω τουλαχιστον μη γαμας μεταξουργειο θα κολλησεις τιποτα και θα τρεχεις πηγαινε στουντιο μονο 50 ευρω δε ειναι και τοσα πολλα ντε και εχεις και λιγο χρονο στη διαθεση σου,μεταξουργειο 10 λεπτα τι να σου κανει?δε προλαβαινεις να κατουρησεις οχι να γαμησεις μη παιζεις με τη υγεια σου το μεταξουργειο ειναι υγειονομικα χαλια.
Τα στούντιο είναι για τους φλώρους δεν μου αρέσουν καθόλου που αναγκάζομαι να πάω εδώ στην επαρχία για τους σκληρούς χυστες είναι το Μεταξουργείο με ένα δεκαρικο κάνεις την δουλειά σου και είναι και άλλη ατμόσφαιρα να βλέπεις στη σειρά οικους και να μην ξέρεις που να πρωτομπεις

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τα στούντιο είναι για τους φλώρους δεν μου αρέσουν καθόλου που αναγκάζομαι να πάω εδώ στην επαρχία για τους σκληρούς χυστες είναι το Μεταξουργείο με ένα δεκαρικο κάνεις την δουλειά σου και είναι και άλλη ατμόσφαιρα να βλέπεις στη σειρά οικους και να μην ξέρεις που να πρωτομπεις
το μεταξουργειο ειναι αηδεια φιλε,τα στουντιο ειναι καθαρα και εχουν μια ποιοτητα μη λες μαλακιες που ειναι για τους φλωρους,ειναι απλα γιαυτους που θελουν μια ποιοτητα μια καθαριοτητα και δε πανε μεσα στη βρωμα,κοψε το μεταξουργειο γιατι δε σε βλεπω καλα εκει θα κολλησεις,γιατι να γαμας μεσα σε αθλιες συνθηκες?ενω μπορεις να πας σε καλυτερα?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.943
Πόντοι
9.297
Το ίδιο και οι πεταμένες σύριγγες στην περιοχή...δεν ξέρεις ποια θα πρωτοπατησεις.....

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
όλα τα καριολάκια χθες και προχθες το βράδυ είχανε ντυθεί μαθητριούλες, νοσοκόμες, καμαριέρες, καουμπόισες μες την καύλα
όλες με πορνοτάκουνα και με υφάρα εννοείται! απρόσιτες
εντελώς όμως ούτε χαβαλέ δέχονται ούτε
τίποτα ξινέεες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.943
Πόντοι
9.297
όλα τα καριολάκια χθες και προχθες το βράδυ είχανε ντυθεί μαθητριούλες, νοσοκόμες, καμαριέρες, καουμπόισες μες την καύλα
τίποτα ξινέεες
Δεν ντυθηκσνε έτσι για σένα Πρακτωρα...για τους χρηματοδότες τους ντύθηκαν έτσι η απλά για χαβαλε.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
τίποτα ξινέεες

Και μετά σπίτι για ίνσταγκραμ και δάχτυλο

Άντε να'ρθουν οι Ουκρανοπούλες επιτέλους μπας και συνέλθουν κι αυτες οι αγάμητες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.943
Πόντοι
9.297
Και μετά σπίτι για ίνσταγκραμ και δάχτυλο

Άντε να'ρθουν οι Ουκρανοπούλες επιτέλους μπας και συνέλθουν κι αυτες οι αγάμητες
Τις πιτσιλισες αβερτα και καλά τις έκανες....

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
τίποτα ξινέεες
που κυκλοφορησες και ειδες τα ντυσιματα??? Μην μου πεις στην πλακα και Ψυρρη.....ολες εκει γυρνανε να κανουν τις καμπόσες....

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
πειραιά
και γκάζι
πειραιά που?? Πρεπει να εχει ωραια μερη . Η τρουμπα λενε οτι εχει πολλα και ωραια μαγαζια, ουζερι και τετοια φαση. Δεν εχω παει...αν και καπετανιος δεν κυκλοφορω Πειραια για βολτες..
Γκαζι παιζει πολυ υφος.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
πειραιά που?? Πρεπει να εχει ωραια μερη . Η τρουμπα λενε οτι εχει πολλα και ωραια μαγαζια, ουζερι και τετοια φαση. Δεν εχω παει...αν και καπετανιος δεν κυκλοφορω Πειραια για βολτες..
Γκαζι παιζει πολυ υφος.
στον πειραια το μονο αξιολογο που σου προτεινω και να επισκευτεις ειναι το αρχαιολογικο του μουσειο.

σε αυτο θα δεις το αγαλμα της Θεας Αθηνας σε αριστη κατασταση μαζι με μερικα αλλα που ανακαλυφθηκαν κρυμμενα σε ενα αρχαιο δωματιο που οι ελληνες μετα σκεπασαν με χωμα μαλλον για να μην τα κλεψουν οι πουστιδες λατινοι και τα πανε στην ρωμη

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.540
Πόντοι
3.506
"Κουμπί πανικού" η "panic button" απο τον Κούλη σε όλα τα γυναικεία τηλέφωνα...
Όποια
Ελλεεινίδα αισθάνεται οτι απειλείται,θα πατάει ενα κουμπί και θα πλακώνουν τα "όργανα"...
(Εμείς θα ζητήσουμε να μπει το κουμπί "μπουρδέλα button" με άμεση σύνδεση στο bou.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom