Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Ε πώς περιμένεις να βρεις άμα δε κάνεις προσπάθεια να της πεις της άλλης μαρεσεις,ξέρεις πολύ καλά ότι στη Ελλάδα η πλειοψηφία των γυναικών δε θα σου μιλήσουν,πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα,άμα λοιπόν είσαι ντροπαλός χωρίς αυτοπεποίθηση σε όλη σου τη ζωή και δε το ξεπεράσεις δλδ να πεις σε μια σε θέλω μαρεσεις και μετά να κάνεις και κίνηση για φιλιά ή χουφτωμα πάει δε θα κάνεις.
φιλε σε λαθος εποχη ζουμε οταν βλεπεις 4αρια και 5αρια να θελουν την ελιτ των αντρων, αστο δεν βγαινει ακρη.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μετράει χειρότερα αν είσαι επαρχεία πληρώνεις τρεις φορές περισσότερο για το μουνι στο ίδιο χρόνο και με κατώτερη ποιότητα .Εγώ μάλλον θα έρχομαι στην Αθήνα 1 φορα το τρίμηνο 50 εισητηριο και 4 πουτανες περίπου 100 τον χρόνο 400 και τέλος τα έξοδα για τα βρωμομουνα.και πολλά πληρώνω κανονικά θα έπρεπε να ήταν τσάμπα
Στις ιερόδουλες μετράει αλλά στις γκόμενες δε μετράει,ξέρω τύπους από επαρχία που έχουν κάνει πράγματα με κοπέλες και ανθρώπους από Αθήνα που δε κάνανε στις ιερόδουλες μετράει ναι.

• Like
Αντιδράσεις: tony1

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
φιλε σε λαθος εποχη ζουμε οταν βλεπεις 4αρια και 5αρια να θελουν την ελιτ των αντρων, αστο δεν βγαινει ακρη.
Το ξέρω ρε φίλε εμένα θα μου πεις? Αλλά και συ άμα δε έχεις πει έστω σε μια μαρεσεις πως περιμένεις να γίνει? Οι γυναίκες στη Ελλάδα δε κάνουν το πρώτο βήμα έχει επικρατήσει να το κάνει ο άντρας εφόσον δε το έχεις κάνει ούτε σε μια πως να κάνεις ? Εδώ κανεις προσπάθειες και δε κάνεις θα κάνεις εσύ που δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν είναι έτσι. Πώς θα πας στην ελληνίδα από εκεί που δεν σε ξέρει και θα της προτείνεις το ο,τιδήποτε;
Εγώ το έχω κάνει να μιλήσω σε άγνωστη και δε με παρεξηγησε αντίθετα βγήκαμε ραντεβού,τέτοιους θέλουν οι Ελληνίδες ρε να κάνουν το πρώτο βήμα,άμα είσαι ντροπαλός πάει στη Ελλάδα σε έφαγε η μαρμάγκα,ενώ στο εξωτερικό δε είναι έτσι κάνει και ο ντροπαλός και ο αυτοπεποιθησατος γιατί το καμάκι γίνεται και από τις 2 μεριές εδώ έχει επικρατήσει η μαλάκια ο άντρας πάντα θα κάνει το πρώτο βήμα.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Το ξέρω ρε φίλε εμένα θα μου πεις? Αλλά και συ άμα δε έχεις πει έστω σε μια μαρεσεις πως περιμένεις να γίνει? Οι γυναίκες στη Ελλάδα δε κάνουν το πρώτο βήμα έχει επικρατήσει να το κάνει ο άντρας εφόσον δε το έχεις κάνει ούτε σε μια πως να κάνεις ? Εδώ κανεις προσπάθειες και δε κάνεις θα κάνεις εσύ που δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια ?
τωρα ειναι αργα σε καθε περιπτωση.Ξεχασα να αναφερω σχεδον μηδενικο κυκλο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δε μετράει ο κύκλος τόσο άμα είχες αυτοπεποίθηση και δε ντρεπόμουν και μιλαγες να πεις θα κάνω προσπάθεια ότι ναι μαρεσεις σε μια όλο και κάτι θα έκανες.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Δε μετράει ο κύκλος τόσο άμα είχες αυτοπεποίθηση και δε ντρεπόμουν και μιλαγες να πεις θα κάνω προσπάθεια ότι ναι μαρεσεις σε μια όλο και κάτι θα έκανες.
πιθανως αλλα δεν ενιωσα ποτε καλα με τον ευατο μου

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ποτέ δε είναι αργά 30 είσαι όχι 45,κάνε κινήσεις και τώρα πες τέλος ο ντροπαλός Γιάννης που δε προσπάθησε ποτέ να πει σε μια μαρεσεις ξεκινά να μιλάς στο άκυρο και να προσεγγίζεις και όλο και κάτι θα γίνει μη το αφήσεις έτσι,η ζωή μια είναι κρίμα να φτάσεις 50 και να μη έχεις ερωτευτεί και κάνεις σχέση ποτέ ή να μη έχεις κάνει ούτε ένα φιλί ούτε ένα χουφτωμα κάτι.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Ποτέ δε είναι αργά 30 είσαι όχι 45,κάνε κινήσεις και τώρα πες τέλος ο ντροπαλός Γιάννης που δε προσπάθησε ποτέ να πει σε μια μαρεσεις ξεκινά να μιλάς στο άκυρο και να προσεγγίζεις και όλο και κάτι θα γίνει μη το αφήσεις έτσι,η ζωή μια είναι κρίμα να φτάσεις 50 και να μη έχεις ερωτευτεί και κάνεις σχέση ποτέ ή να μη έχεις κάνει ούτε ένα φιλί ούτε ένα χουφτωμα κάτι.
ειναι οι συνθηκες στο συνολο ειμαι καταδικασμενος

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
πιθανως αλλα δεν ενιωσα ποτε καλα με τον ευατο μου
έχεις απλά τραγική έλλειψη αυτοπεποίθησης που σε κάνει να μη ξεπερνας ποτέ το γεγονός να μιλήσεις έστω και σε μια πολύ κρίμα μη το αφήσεις να σε πάρει άλλο από κάτω μη φτάσεις 50 και δε έχεις κάνει ούτε ένα φιλί ένα χουφτωμα πάλεψε το.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ειναι οι συνθηκες στο συνολο ειμαι καταδικασμενος
Γιατί είσαι καταδικασμένος?δλδ άμα δεις κοπέλες έξω και μιλήσεις καλησπέρα τι κάνεις συζητήσετε κάτι πιο άκυρο για αρχή ξέρω γω και μετά να το πας και στο ερωτικό δλδ μαρεσεις δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που σου λέω.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Γιατί είσαι καταδικασμένος?δλδ άμα δεις κοπέλες έξω και μιλήσεις καλησπέρα τι κάνεις συζητήσετε κάτι πιο άκυρο για αρχή ξέρω γω και μετά να το πας και στο ερωτικό δλδ μαρεσεις δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που σου λέω.
Άμα πάει και της μιλήσει στο φιλικό έχει μπει friend-zone στα πρώτα δυο δευτερόλεπτα.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
στην επαρχια που σε ξερουν ασε δυσκολο αυτο

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ασχημια συν ακμη απο εφηβια η ακμη εφυγε αλλα δεν νιωθω ελκυστικος
Φιλε μην κολλάς πουθενά... Να μιλάς στο δρόμο και όπου βρεθείς... Απλά να σε ο εαυτός σου. Προσπάθησε να ντύνεσαι όσο πιο περιποιημένα να πλένεσαι... Δόντια κλπ.... Και να έχεις και ένα αρωματακι δεν ξέρω που μένεις εδώ Αθήνα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο κέντρο έχει και τουρίστριες ... Αμα ξέρεις αγγλικά μιλάς.... Κάνε τώρα ότι μπορείς και μην κολλάς σε εμφάνιση. Οι πιο ωραίες γυναίκες τα χαν σίγουρα μια φορά με έναν δεύτερης εμφάνισης (δεν υπονοω κάτι για σένα δεν σε ξέρω) κάποια στιγμή και κάποιες παντρεύτηκαν κιόλας. Θα γεράσεις και δεν θα έχεις προσπαθήσει αυτό πονάει πιο πολύ φίλε. Όσες φορές έχω χάσει μουνι είναι γιατί δεν προσπάθησα και ακόμα στενοχωριεμαι γι'αυτό.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Άμα πάει και της μιλήσει στο φιλικό έχει μπει friend-zone στα πρώτα δυο δευτερόλεπτα.
Στη αρχή θα της μιλησει για κάτι πιο γενικό και στο πρώτο ραντεβού θα το πάει στο ερωτικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στην επαρχια που σε ξερουν ασε δυσκολο αυτο
Τι εννοείς που σε ξέρουν δύσκολο?και που είσαι επαρχία?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Και κάτι που θυμάμαι : ένας φίλος (σοφο ς) μου είχε πει κάποτε : δεν γαμαει ο ωραίος γαμαει ο γενναίος!!!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Φιλε μην κολλάς πουθενά... Να μιλάς στο δρόμο και όπου βρεθείς... Απλά να σε ο εαυτός σου. Προσπάθησε να ντύνεσαι όσο πιο περιποιημένα να πλένεσαι... Δόντια κλπ.... Και να έχεις και ένα αρωματακι δεν ξέρω που μένεις εδώ Αθήνα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο κέντρο έχει και τουρίστριες ... Αμα ξέρεις αγγλικά μιλάς.... Κάνε τώρα ότι μπορείς και μην κολλάς σε εμφάνιση. Οι πιο ωραίες γυναίκες τα χαν σίγουρα μια φορά με έναν δεύτερης εμφάνισης (δεν υπονοω κάτι για σένα δεν σε ξέρω) κάποια στιγμή και κάποιες παντρεύτηκαν κιόλας. Θα γεράσεις και δεν θα έχεις προσπαθήσει αυτό πονάει πιο πολύ φίλε. Όσες φορές έχω χάσει μουνι είναι γιατί δεν προσπάθησα και ακόμα στενοχωριεμαι γι'αυτό.
Και εγώ 2 προσπάθειες έτσι τις έχασα και ακόμα το μετανιώνω με θέλαν αλλά δε ήμουν σε φάση να ξεντραπω τότε σε άλλες ξεντραπηκα μια χαρά έχω σύνολο προσεγγίσει καμιά 10αρια κοπέλες και έχω βγει με τις 3 με 4

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Φιλε μην κολλάς πουθενά... Να μιλάς στο δρόμο και όπου βρεθείς... Απλά να σε ο εαυτός σου. Προσπάθησε να ντύνεσαι όσο πιο περιποιημένα να πλένεσαι... Δόντια κλπ.... Και να έχεις και ένα αρωματακι δεν ξέρω που μένεις εδώ Αθήνα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο κέντρο έχει και τουρίστριες ... Αμα ξέρεις αγγλικά μιλάς.... Κάνε τώρα ότι μπορείς και μην κολλάς σε εμφάνιση. Οι πιο ωραίες γυναίκες τα χαν σίγουρα μια φορά
Στη αρχή θα της μιλησει για κάτι πιο γενικό και στο πρώτο ραντεβού θα το πάει στο ερωτικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι εννοείς που σε ξέρουν δύσκολο?και που είσαι επαρχία?
ε μια κομωπολη στην κεντρικη ελλαδα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Και κάτι που θυμάμαι : ένας φίλος (σοφο ς) μου είχε πει κάποτε : δεν γαμαει ο ωραίος γαμαει ο γενναίος!!!
Ακριβώς στη Ελλάδα πάντα έτσι θα είναι τα πράγματα γιατί έχει επικρατήσει η μαλάκια ότι μόνο ο άντρας κάνει το πρώτο βήμα ενώ εξωτερικό δε χαραμιζεται κάνεις θα κάνει και ο ντροπαλός και ο θαρραλέος.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom