φιλε σε λαθος εποχη ζουμε οταν βλεπεις 4αρια και 5αρια να θελουν την ελιτ των αντρων, αστο δεν βγαινει ακρη.Ε πώς περιμένεις να βρεις άμα δε κάνεις προσπάθεια να της πεις της άλλης μαρεσεις,ξέρεις πολύ καλά ότι στη Ελλάδα η πλειοψηφία των γυναικών δε θα σου μιλήσουν,πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα,άμα λοιπόν είσαι ντροπαλός χωρίς αυτοπεποίθηση σε όλη σου τη ζωή και δε το ξεπεράσεις δλδ να πεις σε μια σε θέλω μαρεσεις και μετά να κάνεις και κίνηση για φιλιά ή χουφτωμα πάει δε θα κάνεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Στις ιερόδουλες μετράει αλλά στις γκόμενες δε μετράει,ξέρω τύπους από επαρχία που έχουν κάνει πράγματα με κοπέλες και ανθρώπους από Αθήνα που δε κάνανε στις ιερόδουλες μετράει ναι.Μετράει χειρότερα αν είσαι επαρχεία πληρώνεις τρεις φορές περισσότερο για το μουνι στο ίδιο χρόνο και με κατώτερη ποιότητα .Εγώ μάλλον θα έρχομαι στην Αθήνα 1 φορα το τρίμηνο 50 εισητηριο και 4 πουτανες περίπου 100 τον χρόνο 400 και τέλος τα έξοδα για τα βρωμομουνα.και πολλά πληρώνω κανονικά θα έπρεπε να ήταν τσάμπα
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Δεν είναι έτσι. Πώς θα πας στην ελληνίδα από εκεί που δεν σε ξέρει και θα της προτείνεις το ο,τιδήποτε;πρέπει εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Το ξέρω ρε φίλε εμένα θα μου πεις? Αλλά και συ άμα δε έχεις πει έστω σε μια μαρεσεις πως περιμένεις να γίνει? Οι γυναίκες στη Ελλάδα δε κάνουν το πρώτο βήμα έχει επικρατήσει να το κάνει ο άντρας εφόσον δε το έχεις κάνει ούτε σε μια πως να κάνεις ? Εδώ κανεις προσπάθειες και δε κάνεις θα κάνεις εσύ που δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια ?φιλε σε λαθος εποχη ζουμε οταν βλεπεις 4αρια και 5αρια να θελουν την ελιτ των αντρων, αστο δεν βγαινει ακρη.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Εγώ το έχω κάνει να μιλήσω σε άγνωστη και δε με παρεξηγησε αντίθετα βγήκαμε ραντεβού,τέτοιους θέλουν οι Ελληνίδες ρε να κάνουν το πρώτο βήμα,άμα είσαι ντροπαλός πάει στη Ελλάδα σε έφαγε η μαρμάγκα,ενώ στο εξωτερικό δε είναι έτσι κάνει και ο ντροπαλός και ο αυτοπεποιθησατος γιατί το καμάκι γίνεται και από τις 2 μεριές εδώ έχει επικρατήσει η μαλάκια ο άντρας πάντα θα κάνει το πρώτο βήμα.Δεν είναι έτσι. Πώς θα πας στην ελληνίδα από εκεί που δεν σε ξέρει και θα της προτείνεις το ο,τιδήποτε;
τωρα ειναι αργα σε καθε περιπτωση.Ξεχασα να αναφερω σχεδον μηδενικο κυκλοΤο ξέρω ρε φίλε εμένα θα μου πεις? Αλλά και συ άμα δε έχεις πει έστω σε μια μαρεσεις πως περιμένεις να γίνει? Οι γυναίκες στη Ελλάδα δε κάνουν το πρώτο βήμα έχει επικρατήσει να το κάνει ο άντρας εφόσον δε το έχεις κάνει ούτε σε μια πως να κάνεις ? Εδώ κανεις προσπάθειες και δε κάνεις θα κάνεις εσύ που δε έχεις κάνει ούτε μια προσπάθεια ?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Δε μετράει ο κύκλος τόσο άμα είχες αυτοπεποίθηση και δε ντρεπόμουν και μιλαγες να πεις θα κάνω προσπάθεια ότι ναι μαρεσεις σε μια όλο και κάτι θα έκανες.τωρα ειναι αργα σε καθε περιπτωση.Ξεχασα να αναφερω σχεδον μηδενικο κυκλο
πιθανως αλλα δεν ενιωσα ποτε καλα με τον ευατο μουΔε μετράει ο κύκλος τόσο άμα είχες αυτοπεποίθηση και δε ντρεπόμουν και μιλαγες να πεις θα κάνω προσπάθεια ότι ναι μαρεσεις σε μια όλο και κάτι θα έκανες.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ποτέ δε είναι αργά 30 είσαι όχι 45,κάνε κινήσεις και τώρα πες τέλος ο ντροπαλός Γιάννης που δε προσπάθησε ποτέ να πει σε μια μαρεσεις ξεκινά να μιλάς στο άκυρο και να προσεγγίζεις και όλο και κάτι θα γίνει μη το αφήσεις έτσι,η ζωή μια είναι κρίμα να φτάσεις 50 και να μη έχεις ερωτευτεί και κάνεις σχέση ποτέ ή να μη έχεις κάνει ούτε ένα φιλί ούτε ένα χουφτωμα κάτι.τωρα ειναι αργα σε καθε περιπτωση.Ξεχασα να αναφερω σχεδον μηδενικο κυκλο
ειναι οι συνθηκες στο συνολο ειμαι καταδικασμενοςΠοτέ δε είναι αργά 30 είσαι όχι 45,κάνε κινήσεις και τώρα πες τέλος ο ντροπαλός Γιάννης που δε προσπάθησε ποτέ να πει σε μια μαρεσεις ξεκινά να μιλάς στο άκυρο και να προσεγγίζεις και όλο και κάτι θα γίνει μη το αφήσεις έτσι,η ζωή μια είναι κρίμα να φτάσεις 50 και να μη έχεις ερωτευτεί και κάνεις σχέση ποτέ ή να μη έχεις κάνει ούτε ένα φιλί ούτε ένα χουφτωμα κάτι.
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
έχεις απλά τραγική έλλειψη αυτοπεποίθησης που σε κάνει να μη ξεπερνας ποτέ το γεγονός να μιλήσεις έστω και σε μια πολύ κρίμα μη το αφήσεις να σε πάρει άλλο από κάτω μη φτάσεις 50 και δε έχεις κάνει ούτε ένα φιλί ένα χουφτωμα πάλεψε το.πιθανως αλλα δεν ενιωσα ποτε καλα με τον ευατο μου
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Γιατί είσαι καταδικασμένος?δλδ άμα δεις κοπέλες έξω και μιλήσεις καλησπέρα τι κάνεις συζητήσετε κάτι πιο άκυρο για αρχή ξέρω γω και μετά να το πας και στο ερωτικό δλδ μαρεσεις δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που σου λέω.ειναι οι συνθηκες στο συνολο ειμαι καταδικασμενος
Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Άμα πάει και της μιλήσει στο φιλικό έχει μπει friend-zone στα πρώτα δυο δευτερόλεπτα.Γιατί είσαι καταδικασμένος?δλδ άμα δεις κοπέλες έξω και μιλήσεις καλησπέρα τι κάνεις συζητήσετε κάτι πιο άκυρο για αρχή ξέρω γω και μετά να το πας και στο ερωτικό δλδ μαρεσεις δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που σου λέω.
στην επαρχια που σε ξερουν ασε δυσκολο αυτοΓιατί είσαι καταδικασμένος?δλδ άμα δεις κοπέλες έξω και μιλήσεις καλησπέρα τι κάνεις συζητήσετε κάτι πιο άκυρο για αρχή ξέρω γω και μετά να το πας και στο ερωτικό δλδ μαρεσεις δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό που σου λέω.
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Φιλε μην κολλάς πουθενά... Να μιλάς στο δρόμο και όπου βρεθείς... Απλά να σε ο εαυτός σου. Προσπάθησε να ντύνεσαι όσο πιο περιποιημένα να πλένεσαι... Δόντια κλπ.... Και να έχεις και ένα αρωματακι δεν ξέρω που μένεις εδώ Αθήνα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο κέντρο έχει και τουρίστριες ... Αμα ξέρεις αγγλικά μιλάς.... Κάνε τώρα ότι μπορείς και μην κολλάς σε εμφάνιση. Οι πιο ωραίες γυναίκες τα χαν σίγουρα μια φορά με έναν δεύτερης εμφάνισης (δεν υπονοω κάτι για σένα δεν σε ξέρω) κάποια στιγμή και κάποιες παντρεύτηκαν κιόλας. Θα γεράσεις και δεν θα έχεις προσπαθήσει αυτό πονάει πιο πολύ φίλε. Όσες φορές έχω χάσει μουνι είναι γιατί δεν προσπάθησα και ακόμα στενοχωριεμαι γι'αυτό.ασχημια συν ακμη απο εφηβια η ακμη εφυγε αλλα δεν νιωθω ελκυστικος
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Στη αρχή θα της μιλησει για κάτι πιο γενικό και στο πρώτο ραντεβού θα το πάει στο ερωτικό.Άμα πάει και της μιλήσει στο φιλικό έχει μπει friend-zone στα πρώτα δυο δευτερόλεπτα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς που σε ξέρουν δύσκολο?και που είσαι επαρχία?στην επαρχια που σε ξερουν ασε δυσκολο αυτο
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Και κάτι που θυμάμαι : ένας φίλος (σοφο ς) μου είχε πει κάποτε : δεν γαμαει ο ωραίος γαμαει ο γενναίος!!!
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Και εγώ 2 προσπάθειες έτσι τις έχασα και ακόμα το μετανιώνω με θέλαν αλλά δε ήμουν σε φάση να ξεντραπω τότε σε άλλες ξεντραπηκα μια χαρά έχω σύνολο προσεγγίσει καμιά 10αρια κοπέλες και έχω βγει με τις 3 με 4Φιλε μην κολλάς πουθενά... Να μιλάς στο δρόμο και όπου βρεθείς... Απλά να σε ο εαυτός σου. Προσπάθησε να ντύνεσαι όσο πιο περιποιημένα να πλένεσαι... Δόντια κλπ.... Και να έχεις και ένα αρωματακι δεν ξέρω που μένεις εδώ Αθήνα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο κέντρο έχει και τουρίστριες ... Αμα ξέρεις αγγλικά μιλάς.... Κάνε τώρα ότι μπορείς και μην κολλάς σε εμφάνιση. Οι πιο ωραίες γυναίκες τα χαν σίγουρα μια φορά με έναν δεύτερης εμφάνισης (δεν υπονοω κάτι για σένα δεν σε ξέρω) κάποια στιγμή και κάποιες παντρεύτηκαν κιόλας. Θα γεράσεις και δεν θα έχεις προσπαθήσει αυτό πονάει πιο πολύ φίλε. Όσες φορές έχω χάσει μουνι είναι γιατί δεν προσπάθησα και ακόμα στενοχωριεμαι γι'αυτό.
ε μια κομωπολη στην κεντρικη ελλαδα.Φιλε μην κολλάς πουθενά... Να μιλάς στο δρόμο και όπου βρεθείς... Απλά να σε ο εαυτός σου. Προσπάθησε να ντύνεσαι όσο πιο περιποιημένα να πλένεσαι... Δόντια κλπ.... Και να έχεις και ένα αρωματακι δεν ξέρω που μένεις εδώ Αθήνα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά στο κέντρο έχει και τουρίστριες ... Αμα ξέρεις αγγλικά μιλάς.... Κάνε τώρα ότι μπορείς και μην κολλάς σε εμφάνιση. Οι πιο ωραίες γυναίκες τα χαν σίγουρα μια φορά
Στη αρχή θα της μιλησει για κάτι πιο γενικό και στο πρώτο ραντεβού θα το πάει στο ερωτικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι εννοείς που σε ξέρουν δύσκολο?και που είσαι επαρχία?
jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
Ακριβώς στη Ελλάδα πάντα έτσι θα είναι τα πράγματα γιατί έχει επικρατήσει η μαλάκια ότι μόνο ο άντρας κάνει το πρώτο βήμα ενώ εξωτερικό δε χαραμιζεται κάνεις θα κάνει και ο ντροπαλός και ο θαρραλέος.Και κάτι που θυμάμαι : ένας φίλος (σοφο ς) μου είχε πει κάποτε : δεν γαμαει ο ωραίος γαμαει ο γενναίος!!!