δεν ειπα οτι ειχατε κατι με μενα και το κανατε,αλλα γιατι οι αποψεις μου ας πουμε ηταν τοσο αστειες?τι σε σοκαρε τοσο πολυ πια και σενα και τους υπολοιπους?μηπως η ανωριμοτητα σας δε σας αφηνει να σκεφτειτε πιο λογικα παρα γελατε σα τα πηθικια?απλα δυστιχως εχετε χαμηλο επιπεδο και οι 3 και δε μπορειτε να μπειτε στο νοημα των ιδεων μου,εγω τυγχανε να ειχα κοπελα συγγενη που ηταν απο σπιτι φοβερη και σοβαρη,στα 30 εκανε σχεση ηταν σοβαρη πολυ,το οτι εσεις οι 3 δε τραβατε τετοια ατομα δε σας φταιει κανεις εγω ευτυχως ελκυω τετοια ατομα,ο ιδιος μου ο κολλητος ειναι φοβερος παιδι απο σπιτι ουτε σε μπουρδελα παει ουτε ξεπετες κανει μονο σχεσεις,και αυτος ψεματα μου λεει??και η συγγενης μου ψεματα??απλα ευτυχως που δε εχω φιλους ατομα σα εσας τους 3 τους ξερολες γιατι θα ημουν δυστιχης ατομα αγενη χωρις προσωπικη ζωη ο αλλος εχει γκομενα και αντι να ασχολειται με αυτη ασχολειται με εναν αγνωστο φαντασου ποσο κενος και δυστιχισμενος νοιωθει μεσα του,επισης εκεινη αντι να ασχολειται με εκεινον καθετε και κοροιδευει ξενους φαντασου,ελλειψη προσωπικης ζωης και κεινος και κεινη και ανθρωποι που δε περνανε καλα στη ζωη τους και ασχολουνται με ξενους,και εσυ ενας τριτος χωρις επιπεδο οπως αυτοι οι 2.Στεναχωριεμαι να υπαρχουν ατομα σαν εσας τους 3 τοσο ανωριμα που δε χρησιμευουν πουθενα στη κοινωνια αντιθετα κοιτανε πως θα κοροιδεψουν μονο και πως θα δημιουργησουν κομπλεξ σε καποιον ξενο γιατι πολυ απλα εχουν οι ιδιοι μια ζωη που δε περνανε καλα και θελουν να μεταφερουν τα δικα τους κομπλεξ σε αλλους.Οσο για το ποιος γαμαει φαινεται νομιζω,εγω δε καθομαι να κοροιδευω ξενους και ξερεις γιατι?γιατι δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με ξενους γιατι εχω μια ζωη ευχαριστη με τα μπουρδελα και τις γκομενες εξω,εσεις οι 3 ειστε αγαμητοι,οταν ο αλλος εχει γκομενα και η αλλη γκομενο και γελανε με ξενους καταλαβαινεις τι σχεση απο τα λιντλ ουτε το χερι δε θα της εχει πιασει,μια σχεση αγαμίας με τα χιλια δυο κενα ο καθενας τους,οσο για σενα αστο η πληρης αγαμία,δε δεχομαι λοιπον κοροιδια απο 2 γελοιους και μια γελοια.