Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
δε μπορεις απλα να διανοηθεις ουτε εσυ ουτε ο φιλος σου πως υπαρχουν σωστα κοριτσια μπορει να ειναι ελαχιστα αλλα υπαρχουν,επειδη ο φιλος σου δε μπορει να βρει μια σοβαρη αλλα και εσυ δε μπορεις να βρεις μια σοβαρη δε σημαινει οτι δε υπαρχουν φιλαρακο καταλαβε το αυτο επιτελους,απλα οι καλες κοπελες θα πανε με τα καλα παιδια και τετοια παιδια δεν ειναι εσυ και οι φιλος σου που κοροιδευετε αγνωστους χωρις αυτοι οι αγνωστοι να σας κοροιδεψαν ετσι εχετε μαθει δε πειραζει,εχω ιδεα απο ελληνιδες οτι πχ οι περισσοτερες ειναι λαθος αλλα αυτο δεν σημαινει και οτι δε υπαρχουν σωστες,επισης δε βαραω χειρογλυκανο μονο αυτο ισως το κανεις εσυ εγω εχω παει σε μπουρδελα πολλες φορες και κανω και καμια σε γκομενες,πραγματικα θλιβομαι και για εσενα και για το φιλο σου που ασχολειστε με εναν αγνωστο απο εκει δειχνει οτι δε εχετε προσωπικη ζωη και ασχολειστε με αλλους.
Έλα έλα, τα λέγαμε, εσύ δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ούτε ότι το επίκεντρο της κοροιδίας ήταν οι απόψεις σου. Λες και σε ξέρουμε ή θα σε γνωρίσουμε ποτέ από κοντά...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έλα έλα, τα λέγαμε, εσύ δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς ούτε ότι το επίκεντρο της κοροιδίας ήταν οι απόψεις σου. Λες και σε ξέρουμε ή θα σε γνωρίσουμε ποτέ από κοντά...
δεν ειπα οτι ειχατε κατι με μενα και το κανατε,αλλα γιατι οι αποψεις μου ας πουμε ηταν τοσο αστειες?τι σε σοκαρε τοσο πολυ πια και σενα και τους υπολοιπους?μηπως η ανωριμοτητα σας δε σας αφηνει να σκεφτειτε πιο λογικα παρα γελατε σα τα πηθικια?απλα δυστιχως εχετε χαμηλο επιπεδο και οι 3 και δε μπορειτε να μπειτε στο νοημα των ιδεων μου,εγω τυγχανε να ειχα κοπελα συγγενη που ηταν απο σπιτι φοβερη και σοβαρη,στα 30 εκανε σχεση ηταν σοβαρη πολυ,το οτι εσεις οι 3 δε τραβατε τετοια ατομα δε σας φταιει κανεις εγω ευτυχως ελκυω τετοια ατομα,ο ιδιος μου ο κολλητος ειναι φοβερος παιδι απο σπιτι ουτε σε μπουρδελα παει ουτε ξεπετες κανει μονο σχεσεις,και αυτος ψεματα μου λεει??και η συγγενης μου ψεματα??απλα ευτυχως που δε εχω φιλους ατομα σα εσας τους 3 τους ξερολες γιατι θα ημουν δυστιχης ατομα αγενη χωρις προσωπικη ζωη ο αλλος εχει γκομενα και αντι να ασχολειται με αυτη ασχολειται με εναν αγνωστο φαντασου ποσο κενος και δυστιχισμενος νοιωθει μεσα του,επισης εκεινη αντι να ασχολειται με εκεινον καθετε και κοροιδευει ξενους φαντασου,ελλειψη προσωπικης ζωης και κεινος και κεινη και ανθρωποι που δε περνανε καλα στη ζωη τους και ασχολουνται με ξενους,και εσυ ενας τριτος χωρις επιπεδο οπως αυτοι οι 2.Στεναχωριεμαι να υπαρχουν ατομα σαν εσας τους 3 τοσο ανωριμα που δε χρησιμευουν πουθενα στη κοινωνια αντιθετα κοιτανε πως θα κοροιδεψουν μονο και πως θα δημιουργησουν κομπλεξ σε καποιον ξενο γιατι πολυ απλα εχουν οι ιδιοι μια ζωη που δε περνανε καλα και θελουν να μεταφερουν τα δικα τους κομπλεξ σε αλλους.Οσο για το ποιος γαμαει φαινεται νομιζω,εγω δε καθομαι να κοροιδευω ξενους και ξερεις γιατι?γιατι δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με ξενους γιατι εχω μια ζωη ευχαριστη με τα μπουρδελα και τις γκομενες εξω,εσεις οι 3 ειστε αγαμητοι,οταν ο αλλος εχει γκομενα και η αλλη γκομενο και γελανε με ξενους καταλαβαινεις τι σχεση απο τα λιντλ ουτε το χερι δε θα της εχει πιασει,μια σχεση αγαμίας με τα χιλια δυο κενα ο καθενας τους,οσο για σενα αστο η πληρης αγαμία,δε δεχομαι λοιπον κοροιδια απο 2 γελοιους και μια γελοια.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
να εισαι καλα φιλε μου ευχαριστω καλα μη φανταστεις οτι το να μιλαω σε αγνωστες το εχω συστημα αλλα το εχω κανει ειμαι λιγο περιεργος δλδ εκει που θα μιλησω και θα φανω το αντιθετο του ντροπαλου εκει κολωνω καποιες φορες.
Το θέμα είναι ότι δεν έχεις αντικαταστήσει τα όργανα σου με ένα πληκτρολόγιο όπως οι πιο πολλοί αποβλακωμενοι νέοι...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Mε τι λεφτά ρε παικτη;Οι Θεσσαλονικείς λένε έχει ακριβό εισιτήριο εισόδου.
Οι Αθηναίοι λένε το ενοίκιο τρώει τον μισό μισθό μου και βάλε....
Όλοι επί ξύλου κρεμάμενοι είναι....
Εγώ όταν ήμουν στην Αθήνα ήθελα ,250 ευρώ για ενοίκια 100 ευρώ φαγητό στην εστία αν δεν είσαι φοιτητής κανείς δεν σε ελέγχει απλά πληρώνεις και παίρνεις άντε βαριά βαριά 700 ευρώ με πουτανες μέσα 100 ευρώ

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056
Το θέμα είναι ότι δεν έχεις αντικαταστήσει τα όργανα σου με ένα πληκτρολόγιο όπως οι πιο πολλοί αποβλακωμενοι νέοι...
Αυτο ισχυει και με τις γυναικες φιλε μου, οχι μονο με τους αντρες..

Κατεστρεμενες γεννιες..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Εγώ όταν ήμουν στην Αθήνα ήθελα ,250 ευρώ για ενοίκια 100 ευρώ φαγητό στην εστία αν δεν είσαι φοιτητής κανείς δεν σε ελέγχει απλά πληρώνεις και παίρνεις άντε βαριά βαριά 700 ευρώ με πουτανες μέσα 100 ευρώ
Oι φοιτητές ίσως δεν έχουν ανάγκη να πληρώνουν γιατί στον κύκλο τους βρίσκονται ανέμελες κοπέλες.
Μετά τις σπουδές οι ίδιες αυτές ανέμελες κοπέλες θα ψάχνουν χρηματοδότες και τους ανέργους και φαντάρους συμφοιτητές τους θα τους έχουν για φιλενάδες.
Εργαζόμενος με 600-700€ και ενοίκιο δεν βγαίνει ίσως ούτε για Φυλής...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όχι αδερφε εγω και σε μπουρδέλα έχω πάει κάμποσες φορές και έχω ξεντραπει κάποιες φορές σε κοπελες δε είναι κανας σπασίκλας να παίζω μονο βιντεογκειμς αλλά και έχω κάνει κάποιες προσπάθειες να μιλήσω σύνολο σε καμια 10αρια και σε μπουρδέλα επίσης εχω πάει κάμποσες φορές.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αυτο ισχυει και με τις γυναικες φιλε μου, οχι μονο με τους αντρες..

Κατεστρεμενες γεννιες..
Οι γυναίκες ρε μπρο ποτέ δε μιλαγαν πάντα έτοιμα τα περίμεναν όλα να τους μιλήσει ο άντρας να κάνει το βήμα να τις φιλήσει,οι γυναίκες στη Ελλάδα ποτέ δε κάναν κάτι από τη μεριά τους στο φλερτ πάντα έτοιμο το περίμεναν.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Και στη τελική ρε γαμημενε δε γουστάρω ξανά κοροϊδιες ούτε από σένα ούτε από τον άλλο τον καραγκιόζη ούτε από τη πατσαβούρα τη κρυομουνα του,3 κατώτερα τσολιά είστε ρε κακομοιριδες όχι δε έχετε το δικαίωμα να κοροϊδεύετε άλλους αλλά ούτε να υπάρχετε δε σας αξίζει σφάλματα της φυσης.

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
Χαλάρωσε φίλε, αν και χαλαρό σε κόβω, αλλά ΜΗΝ αραδιάζεις τα προσωπικά σου εδώ μέσα!
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι άσχετοι, μπάκουρες ως επί το πλείστον, εκκολαπτόμενοι - αν όχι ήδη- πυρφόροι και το χειρότερο, παθολογικοί παπατζήδες!!!
κοιτα μονο εδω μπορω να τα πω.Πιστευω οτι ειναι και αλλοι σε αυτην την κατασταση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χτες τελειωσα τη δουλεια κατα τις 3 και πηγα σε ενα μπαράκι εδω διπλα σε μενα που δουλευει ενας φίλος πορτα.Μπαινω να πιω καμια μπυρα που ηταν και ενας αλλος γνωστος και τα λέγαμε εκει σε μια γωνια.Διπλα μου ηταν μια παρεα με κατι νεαρους-ρες περιπου στην ηλικια του τζιμάκου. (ειναι η ηλικία με την περισσότερη μαζεμένη μαλακια)..ειχανε γίνει λιγο ντιρλα ομως επειδη ο ενας φαινόταν λίγο μαλάκας τον ειχα το νου μου γιατι σε αυτο το μέρος επειδη ειναι after,ερχονται πολλοι φτιαγμενοι απο πριν.Λοιπον ειχε 2 γκομενες και 2 αντρες μεχρι 25 παραπανω δεν τους εκανα.Η μια γκόμενα ειχε γαμηθει να με κοιτάει και μαλιστα ερχοταν συνέχεια δίπλα μου και με σκουνταγε (καταλάθος)..ηταν η γκόμενα αυτου του μαλακα που ηταν και λιγο πιωμα..παντως δε θελει και πολυ για να γίνει η στραβη σε τέτοιες περιπτωσεις,αλλα γενικα αποφευγω τους καυγαδες.Αυτος εντωμεταξυ ειχε μπανισει τη φάση,και προσπαθουσε να μου πιάσει τη κουβέντα για να δει τι φρουτο ειμαι..."αδερφε εχεις τσιγάρο?" οχι φιλε δε καπνιζω...μετα να με ξανα κοιταει περιεργα...η γκόμενα του να καρφώνει. (αν και μαρεσε η φίλη της :confused: )...αυτος συνέχεια να την εχει στο χαμουρεμα μπροστα μου επιτηδες και να προσπαθει να τη τραβήξει απο δίπλα μου...υστερα παλι τα ιδια..."αδερφε εχεις φωτια?" οχι φιλε σου ειπα δε καπνιζω...παντως φαινόταν ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ο τύπος ...συνέχεια να βρίζει,να φωνάζει να γελάει να χορευει,να ξανα πιάνει τη γκομενα στο χαμουρεμα :tooth: .Πντως ηταν απο τους τύπους που ευχαριστως θα τον βάραγα αν εκανε καμια μαλακια...φυσικα θα την εκανε για τη γκόμενα αλλα δεν πειράζει...να μάθει να μη τσακώνεται για μια ελλεηνίδα!!

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χτες τελειωσα τη δουλεια κατα τις 3 και πηγα σε ενα μπαράκι εδω διπλα σε μενα που δουλευει ενας φίλος πορτα.Μπαινω να πιω καμια μπυρα που ηταν και ενας αλλος γνωστος και τα λέγαμε εκει σε μια γωνια.Διπλα μου ηταν μια παρεα με κατι νεαρους-ρες περιπου στην ηλικια του τζιμάκου. (ειναι η ηλικία με την περισσότερη μαζεμένη μαλακια)..ειχανε γίνει λιγο ντιρλα ομως επειδη ο ενας φαινόταν λίγο μαλάκας τον ειχα το νου μου γιατι σε αυτο το μέρος επειδη ειναι after,ερχονται πολλοι φτιαγμενοι απο πριν.Λοιπον ειχε 2 γκομενες και 2 αντρες μεχρι 25 παραπανω δεν τους εκανα.Η μια γκόμενα ειχε γαμηθει να με κοιτάει και μαλιστα ερχοταν συνέχεια δίπλα μου και με σκουνταγε (καταλάθος)..ηταν η γκόμενα αυτου του μαλακα που ηταν και λιγο πιωμα..παντως δε θελει και πολυ για να γίνει η στραβη σε τέτοιες περιπτωσεις,αλλα γενικα αποφευγω τους καυγαδες.Αυτος εντωμεταξυ ειχε μπανισει τη φάση,και προσπαθουσε να μου πιάσει τη κουβέντα για να δει τι φρουτο ειμαι..."αδερφε εχεις τσιγάρο?" οχι φιλε δε καπνιζω...μετα να με ξανα κοιταει περιεργα...η γκόμενα του να καρφώνει. (αν και μαρεσε η φίλη της :confused: )...αυτος συνέχεια να την εχει στο χαμουρεμα μπροστα μου επιτηδες και να προσπαθει να τη τραβήξει απο δίπλα μου...υστερα παλι τα ιδια..."αδερφε εχεις φωτια?" οχι φιλε σου ειπα δε καπνιζω...παντως φαινόταν ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ο τύπος ...συνέχεια να βρίζει,να φωνάζει να γελάει να χορευει,να ξανα πιάνει τη γκομενα στο χαμουρεμα :tooth: .Πντως ηταν απο τους τύπους που ευχαριστως θα τον βάραγα αν εκανε καμια μαλακια...φυσικα θα την εκανε για τη γκόμενα αλλα δεν πειράζει...να μάθει να μη τσακώνεται για μια ελλεηνίδα!!
μαρεσει που κανει λαικ ο καραγκιοζης ο σεβασμιοτατος στο οτι λες τετοιοι τυποι ειναι μαλακες σαν αυτον που σου εκανε σπασιμο και ξερω γω ο σεβασμιοτατος ο καραγκιοζης ο φιλος του απο το γυμναστηριο και η γελοια και σαβουρα γκομενα του ειναι ακριβως τετοιοι μαλακες και μαλακισμενες,ειρωνεια ειναι αυτο ρε φιλε.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Και στη τελική ρε γαμημενε δε γουστάρω ξανά κοροϊδιες ούτε από σένα ούτε από τον άλλο τον καραγκιόζη ούτε από τη πατσαβούρα τη κρυομουνα του,3 κατώτερα τσολιά είστε ρε κακομοιριδες όχι δε έχετε το δικαίωμα να κοροϊδεύετε άλλους αλλά ούτε να υπάρχετε δε σας αξίζει σφάλματα της φυσης.
:2funny: :2funny: :2funny: PΠρέπει να σ’ έτσουξε πολύ η ροδέλα σου για να μού’ χεις ζαλίσει τόσο πολύ τις μπάλες στα pm. Και στο κάτω κάτω τι το τρομερό σου είπα; Ότι είσαι ένας άσχετος πουθενάς πιτσιρικάς που με αυτά τα μυαλά, η μοναδική σου χρήση θα είναι να αποτελείς τη χέστρα της κάθε ανθυπομέτριας ελλεηνίδας. Η οποία να υπενθυμίσω εδώ ότι θα σε μετατρέψει και σε κατοικίδιο της. Κόσμιος ήμουν στους χαρακτηρισμούς.
ΥΓ. Μην ξαναστείλεις pm για μαλακίες γιατί θα αναγκαστώ να σε μπλοκάρω και δεν θέλω, διότι διασκεδάζω πολύ με τα χάλια σου.
δεν ειπα οτι ειχατε κατι με μενα και το κανατε,αλλα γιατι οι αποψεις μου ας πουμε ηταν τοσο αστειες?τι σε σοκαρε τοσο πολυ πια και σενα και τους υπολοιπους?μηπως η ανωριμοτητα σας δε σας αφηνει να σκεφτειτε πιο λογικα παρα γελατε σα τα πηθικια?απλα δυστιχως εχετε χαμηλο επιπεδο και οι 3 και δε μπορειτε να μπειτε στο νοημα των ιδεων μου,εγω τυγχανε να ειχα κοπελα συγγενη που ηταν απο σπιτι φοβερη και σοβαρη,στα 30 εκανε σχεση ηταν σοβαρη πολυ,το οτι εσεις οι 3 δε τραβατε τετοια ατομα δε σας φταιει κανεις εγω ευτυχως ελκυω τετοια ατομα,ο ιδιος μου ο κολλητος ειναι φοβερος παιδι απο σπιτι ουτε σε μπουρδελα παει ουτε ξεπετες κανει μονο σχεσεις,και αυτος ψεματα μου λεει??και η συγγενης μου ψεματα??απλα ευτυχως που δε εχω φιλους ατομα σα εσας τους 3 τους ξερολες γιατι θα ημουν δυστιχης ατομα αγενη χωρις προσωπικη ζωη ο αλλος εχει γκομενα και αντι να ασχολειται με αυτη ασχολειται με εναν αγνωστο φαντασου ποσο κενος και δυστιχισμενος νοιωθει μεσα του,επισης εκεινη αντι να ασχολειται με εκεινον καθετε και κοροιδευει ξενους φαντασου,ελλειψη προσωπικης ζωης και κεινος και κεινη και ανθρωποι που δε περνανε καλα στη ζωη τους και ασχολουνται με ξενους,και εσυ ενας τριτος χωρις επιπεδο οπως αυτοι οι 2.Στεναχωριεμαι να υπαρχουν ατομα σαν εσας τους 3 τοσο ανωριμα που δε χρησιμευουν πουθενα στη κοινωνια αντιθετα κοιτανε πως θα κοροιδεψουν μονο και πως θα δημιουργησουν κομπλεξ σε καποιον ξενο γιατι πολυ απλα εχουν οι ιδιοι μια ζωη που δε περνανε καλα και θελουν να μεταφερουν τα δικα τους κομπλεξ σε αλλους.Οσο για το ποιος γαμαει φαινεται νομιζω,εγω δε καθομαι να κοροιδευω ξενους και ξερεις γιατι?γιατι δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με ξενους γιατι εχω μια ζωη ευχαριστη με τα μπουρδελα και τις γκομενες εξω,εσεις οι 3 ειστε αγαμητοι,οταν ο αλλος εχει γκομενα και η αλλη γκομενο και γελανε με ξενους καταλαβαινεις τι σχεση απο τα λιντλ ουτε το χερι δε θα της εχει πιασει,μια σχεση αγαμίας με τα χιλια δυο κενα ο καθενας τους,οσο για σενα αστο η πληρης αγαμία,δε δεχομαι λοιπον κοροιδια απο 2 γελοιους και μια γελοια.
Απ’ ό,τι μου λέει, της έχει κάνει το γκώλο σα μαραμένο σύκο από το ξέσκισμα, και μιλάμε για 7αράκι άνετα (και με απίστευτη κωλάρα).

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: PΠρέπει να σ’ έτσουξε πολύ η ροδέλα σου για να μού’ χεις ζαλίσει τόσο πολύ τις μπάλες στα pm. Και στο κάτω κάτω τι το τρομερό σου είπα; Ότι είσαι ένας άσχετος πουθενάς πιτσιρικάς που με αυτά τα μυαλά, η μοναδική σου χρήση θα είναι να αποτελείς τη χέστρα της κάθε ανθυπομέτριας ελλεηνίδας. Η οποία να υπενθυμίσω εδώ ότι θα σε μετατρέψει και σε κατοικίδιο της. Κόσμιος ήμουν στους χαρακτηρισμούς.
ΥΓ. Μην ξαναστείλεις pm για μαλακίες γιατί θα αναγκαστώ να σε μπλοκάρω και δεν θέλω, διότι διασκεδάζω πολύ με τα χάλια σου.
χεσε μας ρε μαλακα μη τολμησεις και με ξανακοροιδεψεις ουτε εσυ ουτε ο μαλακας ο φιλος σου ουτε η τσουλαρα του το καταλαβες γαμημενε?και να σου πω και κατι αλλο ρε γαμημενε?ναι θυμωσα γιατι εγω δε κοροιδεψα ουτε εσενα ουτε τον μαλακα απο το γυμναστηριο ουτε τη τσουλα του με πιο γαμημενο δικαιωμα με κοροιδευετε εσεις γαμω το χριστο μου μεσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απ’ ό,τι μου λέει, της έχει κάνει το γκώλο σα μαραμένο σύκο από το ξέσκισμα, και μιλάμε για 7αράκι άνετα (και με απίστευτη κωλάρα).
και γω λεω ειμαι αστροναυτης και εχω γαμησει 10.000 γκομενες,ουτε το χερι δε της εχει πιασει αυτος ο αχρηστος ο αγαμητος για να ασχολειται με εναν ξενο και η τσουλαρα αυτη αγαμητη ειναι για να ασχολειται με εναν ξενο αντι με τον μαλακα της,χεστηκα ρε για τη τσουλαρα αυτη μου τη περιγραφεις κιολας,τετοιες τσουλαρες στη ψυχη που κοροιδευουν ξενους γιατι δε εχουν ζωη και δε γαμιουνται απο το μαλακα τους ειναι για φτισιμο,ουτε καλημερα σε αυτα τα σκουπιδια,αυτες δε ειναι γυναικες αλλα τερατα στη ψυχη.

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
χεσε μας ρε μαλακα μη τολμησεις και με ξανακοροιδεψεις ουτε εσυ ουτε ο μαλακας ο φιλος σου ουτε η τσουλαρα του το καταλαβες γαμημενε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και γω λεω ειμαι αστροναυτης και εχω γαμησει 10.000 γκομενες,ουτε το χερι δε της εχει πιασει αυτος ο αχρηστος ο αγαμητος για να ασχολειται με εναν ξενο και η τσουλαρα αυτη αγαμητη ειναι για να ασχολειται με εναν ξενο αντι με τον μαλακα της,χεστγκα ρε για τη τσουλαρα τι μουτη περιγραφεις τετοιες τσουλαρες μονο για χλεπα κανουν.
Σε γράφω στα παπάρια μου και σιγά που πολυασχοληθήκαμε. Όπως συνέπεσαν τα διαλείμματα μας πιάσαμε λίγο τη πάρλα με αφορμή έναν πυρφόρο γυμναστή εκεί μέσα. Εε και λίγο αργότερα ήρθε στη κουβέντα το πόσο ρεζίληδες και φουκαράδες είναι γενικώς οι έλληνες ως «εραστές». Εεε να μην αναδείξω τον μεγαλύτερο ρεζίλη που έχουν δει τα μάτια μου; (επειδή είσαι και λίγο κάθυστερ, εσένα εννοώ) :2funny: :2funny:

Και τσουλάρα και αγάμητη; :2funny:
ΕΝτωμεταξύ η αγάμητη γκομενίτσα της υππόθεσηςς είσαι εσύ με τέτοια γελοία αντίδραση.
Ναι « μόνο για χλέπα κάνουν», που αν σου καθόταν εσένα τέτοιο μουνί θα χόρευες απ’ τη χαρά σου σα σαμάνος της λίμνης τσιμπούμπα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σε γράφω στα παπάρια μου και σιγά που πολυασχοληθήκαμε. Όπως συνέπεσαν τα διαλείμματα μας πιάσαμε λίγο τη πάρλα με αφορμή έναν πυρφόρο γυμναστή εκεί μέσα. Εε και λίγο αργότερα ήρθε στη κουβέντα το πόσο ρεζίληδες και φουκαράδες είναι γενικώς οι έλληνες ως «εραστές». Εεε να μην αναδείξω τον μεγαλύτερο ρεζίλη που έχουν δει τα μάτια μου; (επειδή είσαι και λίγο κάθυστερ, εσένα εννοώ) :2funny: :2funny:

Και τσουλάρα και αγάμητη; :2funny:
ΕΝτωμεταξύ η αγάμητη γκομενίτσα της υππόθεσηςς είσαι εσύ με τέτοια γελοία αντίδραση.
Ναι « μόνο για χλέπα κάνουν», που αν σου καθόταν εσένα τέτοιο μουνί θα χόρευες απ’ τη χαρά σου σα σαμάνος της λίμνης τσιμπούμπα.
σχολιαζετε αλλους γιατι δε εχετε ζωη ρε γαμημενοι γιαυτο παλιοζωα,αλλα εμενα δε το δεχομαι να με σχολιαζουν τιποτενιοι σαν εσας ενας καραγκιοζης σα εσενα ενας μαλακας του γυμναστηριου και μια τσουλαρα,δε το ανεχομαι να με ξανακοροιψετε ρε τιποτενιοι ενω δε σας κοροιδεψα πρωτος καταλαβες?ο μεγαλυτερος ρεζιλης εισαι εσυ που αντι να ασχολησαι με τη καθυστερημενη τη ζωη σου ασχολησαι με αλλους αποβλακωμα,Τσουλαρα στη ψυχη και φουλ αγαμητη και επισης τιποτενια για να ασχολειται με αλλους και αυτη και ο πηθικος της αγαμητοι απο κουνια,και ναι χεσμενη τη εχω τη εμφανηση,τωρα ρε μαλακα να μου ερχοταν να μου τη επεφτε θα τη εφτηνα τη σαβουρα,εγω καυλωνω με γυναικες που ξερουν να φερονται αυτο τον ζωον ειναι ενα σφαλμα της φυσης που δε ξερει να φερθει,καμια γυναικα που ξερει να φερεται δε θα κατσει να κοροιδεψει εναν αγνωστο αλλα ξεχασα αυτη δεν ειναι γυναικα αλλα σκουπιδι,μακρια απο δαυτες,και θες να σου αποδειξω ρε μαλακα οτι αυτες τις φτηνω?ηρθε μια μερα μου μιλησε στο δρομο γκομενα 7αρι και με γουσταρε,μια γελοια ξερεις η κλασσικη σαχλη σα τη τσουλα του μαλακα απο το γυμναστηριο και της εριξα χιλοπιτα αμεσως δε ξερεις οτι εγω αυτες τις καριολες δε θελω να τις βλεπω.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Όσο πιο μαλάκας,τόσο πιο καλά περνάς σ'αυτή τη χώρα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμακο σταματα να παιδιαρίζεις
ασε μας ρε με το μαλακα απο εκει τα εχω παρει που με κοροιδευαν και αυτος και ο μαλακας στο γυμναστηριο και η τσουλα του,3 τιποτενιοι,σεβασμιοτατε μαλακα μη ξαναγινει,δε ανεχομαι κοροιδιες απο 3 κατωτερους,στο διαολο και οι 3 σας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ασε μας ρε με το μαλακα απο εκει τα εχω παρει που με κοροιδευαν και αυτος και ο μαλακας στο γυμναστηριο και η τσουλα,3 τιποτενιοι.
Τζιμακο είσαι 22 βγες έξω ζήσε τη ζωή σου, προς το παρον δεν έχεις κάτι να πεις εδώ μέσα, και ξανά ελα σε καμία 10ετια.Δεν στο λέω υποτιμητικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom