argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.941
- Πόντοι
- 9.297
Ήθελε να γίνει γυναίκα με Πάκη...σε 15 χρόνια θα είναι υποψήφια με κάποιο αριστερό κόμμα/απόκομμα.Σιχαμένη
Ήθελε να γίνει γυναίκα με Πάκη...σε 15 χρόνια θα είναι υποψήφια με κάποιο αριστερό κόμμα/απόκομμα.Σιχαμένη
Κάκιστα την λυπήθηκες και τά’ βαλες με τον τύπο. Απολαμβάνει τη «γλύκα» που «απολάμβανε» ο μέσος άντρας για δεκαετίες, χάνοντας παράλληλα τα καλλίτερα της χρόνια μ’ έναν μεσόκοπο τεμπελχανά. Άστην να μην ξέρει από που να φύγει. Εντωμεταξύ ο τύπος, δεν είναι ένα απλό σπονσορέτ που τον ταίζει, είναι κανονικός αρουραίος με τα όλα του.Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ άντρες... Μέχρι ένα σημείο ναι αλλά αυτό παρα πηγε. Μπαίνει μια κοπελιτσα στο ταξί 26 χρονών μου λέει. Την βλέπω να φυσάει και να ξεφυσάει... Της λέω όλα οκ..?? Μου λέει αν γίνεται να με αφήσετε σε ένα ΑΤΜ να βγάλω λεφτά γιατι μόλις είδα ότι δεν έχω. Σταματάω, την αφήνω σε μια τράπεζα και μου ξανά μπαίνει μεσα..Μου λέει ασε έχω μπλέξει με τον άντρα μου. Δεν δουλευει και μου βάζει συνέχεια χέρι στη τσάντα και μου βουτάει λεφτάεγώ να δουλευω 12 ώρες τη μέρα.. Ο άντρας μου 47 χρονών και γω 26 με ένα παιδί. Κάθε μέρα της βουτάει λεφτά και περα απο αυτο, του ακουμπάει και ένα 20ρικο για χαρτζιλίκι. Αυτά είναι.. Να με κάτι τσογλαναραιους που μπλεκουν.. Την λυπήθηκα μου λέει έχω ένα 50ρικο και δεν ξέρω που να το κρυψω
Ήθελε να γίνει γυναίκα με Πάκη...σε 15 χρόνια θα είναι υποψήφια με κάποιο αριστερό κόμμα/απόκομμα.
Και να φανταστεις δε της το χα.φαντασου ρε φιλε ποσο απελπισμενη,αγουστη καριολα βρηκες,ακου με πακιστανο,σε κατι τετοιες ουτε καλημερα.
Δεν διαφωνούμε αλλά μέχρι τότε ίσως στρώσει.Παντως αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που πρότεινα θα καταλήξει με συνάδελφο βουλευτή του αριστερού κόμματος / αποκόμματος που θα ανήκει.Αυτό είναι το λιγότερο
Σε 15 χρόνια θα το παίζει κορίτσι για σπίτι και θα ψάχνει τον αντίστοιχο μαλάκα 30αρη
Γι'αυτό με το παρελθόν των γυναικών δεν ξέρεις τί σκατά θα βρεις μέσα
Αν είχε "διαφώτιση" από το σπίτι τύπου"Όλη η Γη μια πατρίδα"."Όλοι είμαστε μετανάστες" κτλ μια χαρά και πολύ χαλαρά καταλήγει με Πάκη....ρε αδερφε μορφωμενη λεπτεπιλεπτη και ομορφη τι δουλεια εχει με πακι μη μας λες και υπερβολες,αυτους τους βλεπουν και αηδιαζουν εσυ επεσες στη τελειωμενη?τη στερημενη?
Το χε ο Πακης φιλε...ρε αδερφε μορφωμενη λεπτεπιλεπτη και ομορφη τι δουλεια εχει με πακι μη μας λες και υπερβολες,αυτους τους βλεπουν και αηδιαζουν εσυ επεσες στη τελειωμενη?τη στερημενη?
Οι γυναικες ελκονται απο αυτο που λενε οτι σιχαινονται καμμια φορα.φιλε μη λες κουταμαρες οι ελληνιδες τους βλεπουν ολους αυτους και φευγουν απο τη αλλη δε το λεω εγω αυτο το εχω δει με τα ματια μου παντου που τους βλεπουν και περπαταν μακρια λες και εχουν χολερα που εχουν δλδ,μη λες χαζομαρες ακου βρηκε και αλλη ομορφη μετα ειπαμε το παπατζιλικι εχει και ενα οριο με τις πιπες εδω μεσα,στη ελλαδα ειμαι και βλεπω οτι τους θεωρουν τελειως ζωα οι ελληνιδες ολους αυτους τους βρωμιαρηδες τους σκουρους που εχουν πανω τους δερματικα και ειναι ασχημοι και καλα κανουν και τους βλεπουν ετσι γιατι ειναι.
Aν πει μια γυναίκα για κάποιον ότι είναι σίχαμα 9 στις 10 το σίχαμα θα την πηδήξειΟι γυναικες ελκονται απο αυτο που λενε οτι σιχαινονται καμμια φορα.
Δεν εχω κατι αλλο να σου πω.
Μαλλον δεν ξερεις καλα τις γυναικες τυπε.
Οι γυναικες ελκονται απο αυτο που λενε οτι σιχαινονται καμμια φορα.
Δεν εχω κατι αλλο να σου πω.
Μαλλον δεν ξερεις καλα τις γυναικες τυπε.
Ακόμα και αν είναι έτσι δε θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούςΕίναι σαφές ότι δεν θέλεις να αποδεχτείς το γεγονός πως για τέτοιους τύπους υγραίνουν το βρακάκι τους. Οι άλλοι είναι βαρετοί
Ότι ήταν 47 και του έκατσε 26 χρόνο τον παραδέχομαι. Αλλά να της βάζει και χέρι στη τσάντα αυτό παρα είναι.. ΈλεοςΚάκιστα την λυπήθηκες και τά’ βαλες με τον τύπο. Απολαμβάνει τη «γλύκα» που «απολάμβανε» ο μέσος άντρας για δεκαετίες, χάνοντας παράλληλα τα καλλίτερα της χρόνια μ’ έναν μεσόκοπο τεμπελχανά. Άστην να μην ξέρει από που να φύγει. Εντωμεταξύ ο τύπος, δεν είναι ένα απλό σπονσορέτ που τον ταίζει, είναι κανονικός αρουραίος με τα όλα του.
κάποιον μου θυμίζεις εσυλες χαζομαρες πολλες εξω ειμαι και βλεπω,οποτε βλεπουν σκουρους τυπε εξαφανιζονται μιλια μακρια ασχετα που ποτε δε τις εχω δει να λενε ενα γεια σε τετοιο,απλα ησουν πολυ ατυχος και επεσες στη καρακαριολα ρε τυπε.
οχι...εναν αλλονο αλλος ειπε του θυμιζω τον σπυρτουλη δεν ειμαι ο σπυρτουλης δε εχω ξαναμπει εδω.
Ειδικά τα κορίτσια θέλουν προσοχή στο μεγάλωμα τους ...αν τις έχουν στα πούπουλα και να κάνουν ο,τι θέλουν την οικογένεια και το περιβάλλον τους γενικά ίσως αυτό να μην βγει σε καλό.Τα αγόρια όσο κακομαθημένα κι αν καταντήσουν υπάρχει πάντα ο Στρατός για να τα μάθει ,αν μη τι άλλο ,ότι δεν μπορούν να κάνουν πάντα ο,τι θέλουν.καλα ναι αυτες που θεωρουν οτι ολοι ειναι φουλ ισοι και δε εχει καποιο ταμπου απο το σπιτι της δε εχεις και αδικο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να κυλησει και να καταντησει ζωο αλλα πρεπει να ηταν πολυ απελπισμενη η τυπισα απαπα ουτε καλημερα σε τετοιες,οι κοπελες πρεπει να εχουν καποια ταμπου αλλιως μετα καταλληγουν ζωα τελειως ξεφτιλισμενα.
Σιγά μην βγαίνουν και μαζί τους αφού και οι ίδιοι οι Πακηδες ,αν είναι από αυτούς που θεωρούν κατώτερο είδος τις γυναίκες,δεν νομίζω να καίγονται να κυκλοφορούν με γυναίκες.το οτι ειναι ψυχοπαθεις αδερφε δε σημαινει οτι ειναι και ανωμαλες να πανε με τα τερατα εχεις δει εναν πακι παρεα εστω με μια γκομενα?ολο μονοι τους γυριζουν και μεταξουργειο γαμανε μη λεμε πιπες δλδ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συμφωνω φιλε αυτοι ειναι μαλακες και ξεφτυλισμενοι χωρις αξιες,και οσες θελουν τετοιους αυτες ξεφτλιζουν τον εαυτο τους ουτε εγω θα γινω σα αυτους και ουτε εσυ να μη γινεις.
για να δουμε...πάντως οποιος πιτσιρικάς μπαινει εδω μεσα,με στοχοποιειδεν ειμαι κανεις αλλος.
ρε μπας και εισαι ο τζιμάκος?συμφωνω πολυ φιλε αν και θεωρω ο πορνοφαν και ο τρουμπαμαν λενε παπατζες και φιλε μασαζονομαχε λαθος συμφωνησες μαζι τους το οτι βρεθηκε μια απελπισμενη δε σημαινει οτι πανε με τους βρωμιαρηδες δες εξω εχεις δει πακι με γκομενα ολο μονοι τους ειναι τα ζωα και πανε μονο μεταξουργειο μη λεμε δλδ οτι μαλακια θελουμε εδω το οτι ειμαστε σε μπουρδελοσαιτ δε σημαινει πως πρεπει να λεμε ολο παπαριες ας κρατησουμε ενα επιπεδο σε αυτα που λενε μερικοι και να μη λενε μπαρουφες.