Κατανοητό. Έλα όμως που η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα οποιουδήποτε όντος. Ο Παπαχρόνης που απλά σκότωνε γυναίκες έπαιρνε εκατοντάδες ερωτικά γράμματα, όταν ήταν στη φυλακή. Αν γαμούσε και ξέδινε πριν αρχίσει τις δολοφονίες είναι πολύ πιθανό να μην τις έκανε. Ο Τσάρλς Μάνσον, το ίδιο. Δέχτηκε πρόταση Γάμου μέσα στη φυλακή όταν ήταν 80 χρονών. Ο Πιλότος έκανε χιλιάδες ακολούθους την άλλη μέρα που αποδείχτηκε πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν. Ούτε σε μένα αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά έμαθα να την αποδέχομαι. Δεν θα παίξω το σκοπό που θέλουν στην πραγματικότητα μέσα στους, να ΄ναι καλά οι σεξεργάτριες, οι Ελλεεινίδες μου είναι αδιάφορες
Κατανοητό. Έλα όμως που η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα οποιουδήποτε όντος. Ο Παπαχρόνης που απλά σκότωνε γυναίκες έπαιρνε εκατοντάδες ερωτικά γράμματα, όταν ήταν στη φυλακή. Αν γαμούσε και ξέδινε πριν αρχίσει τις δολοφονίες είναι πολύ πιθανό να μην τις έκανε. Ο Τσάρλς Μάνσον, το ίδιο. Δέχτηκε πρόταση Γάμου μέσα στη φυλακή όταν ήταν 80 χρονών. Ο Πιλότος έκανε χιλιάδες ακολούθους την άλλη μέρα που αποδείχτηκε πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν. Ούτε σε μένα αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά έμαθα να την αποδέχομαι. Δεν θα παίξω το σκοπό που θέλουν στην πραγματικότητα μέσα στους, να ΄ναι καλά οι σεξεργάτριες, οι Ελλεεινίδες μου είναι αδιάφορες
και τι πρεπει να κανω εγω τωρα δηλ να τους παραδεχτω ολους αυτους? οπως λετε "μπράβο τον παραδεχομαι" τον αλλον που βάζει το χερι του στη τσαντα της κοπελιτσας που δουλευει 12ωρα? (βλαμμενη δε λεω)
αν δε βγαινουν μαζι τους πως τα φτιαχνουν τοτε ρε οπως ελεγε ο τρουμπαμαν και ο πορνοφαν?αυτοι οι 2 λεγαν τα φτιαχναν μαζι τους,ρε μη λετε παπατζες μη χαλατε το σαιτ με ψεματα ελεος μη ειστε τρομπες μερικοι οχι εσυ αργυροτοξε,οι ελληνιδες δε πανε με αυτα τα τερατα και δε ειναι επειδη δε θελουν τις γυναικες οπως λες απλα δε τους πλησιαζει καμια ουτε για πλακα(δε εχω δει εστω μια οχι να πλησιαστουν ουτε να πουνε ενα γεια ποσο μαλλον να κανουν σχεση οπως λεγαν τρουμπαμαν και πορνοφαν μη λετε παπαριες ελεος) και οι ιεροδουλες που πανε πολυ τους ειναι εγω τις λιπαμαι που πανε με αυτους τους βρωμυλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειμαι ο τζιμακος οχι δε ξερω καν ποιος ειναι αυτος.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...πάντως νομίζω ότι υπάρχουν κύκλοι όπου γίνονται νταραβερια με Πακηδες απλά εσύ ( ευτυχώς...) είσαι εκτός των κύκλων αυτών.
Ενδεικτικά υπενθυμίζω τις κυρίες της "καλής κοινωνίας" των Πατρών που έψαχναν για Αφγανούς στο λιμάνι....
και τι πρεπει να κανω εγω τωρα δηλ να τους παραδεχτω ολους αυτους? οπως λετε "μπράβο τον παραδεχομαι" τον αλλον που βάζει το χερι του στη τσαντα της κοπελιτσας που δουλευει 12ωρα? (βλαμμενη δε λεω)
γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι γράφω; Δεν σου λέω να τους παραδεχτείς, όπως δεν λέω να παραδεχτούμε τα Μέντιουμ που γδύνουν τις αφελείς, για να τους λύσουν τα μάγια. Λέω να αποδεχτείς πως η γυναίκες σήμερα, λόγω Πολιτικής Ορθότητας, λένε πως θέλουν ένα άντρα τρυφερό κι ευαίσθητο, να είναι σε επαφή με το θηλυκό κομμάτι της φύσης του και να κλαίει, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν δεσποτικούς τύπους. Το 50 αποχρώσεις του Γκρι έσπασε τα ταμεία ακριβώς γι αυτό το λόγο
αν δε βγαινουν μαζι τους πως τα φτιαχνουν τοτε ρε οπως ελεγε ο τρουμπαμαν και ο πορνοφαν?αυτοι οι 2 λεγαν τα φτιαχναν μαζι τους,ρε μη λετε παπατζες μη χαλατε το σαιτ με ψεματα ελεος μη ειστε τρομπες μερικοι οχι εσυ αργυροτοξε,οι ελληνιδες δε πανε με αυτα τα τερατα και δε ειναι επειδη δε θελουν τις γυναικες οπως λες απλα δε τους πλησιαζει καμια ουτε για πλακα(δε εχω δει εστω μια οχι να πλησιαστουν ουτε να πουνε ενα γεια ποσο μαλλον να κανουν σχεση οπως λεγαν τρουμπαμαν και πορνοφαν μη λετε παπαριες ελεος) και οι ιεροδουλες που πανε πολυ τους ειναι εγω τις λιπαμαι που πανε με αυτους τους βρωμυλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν ειμαι ο τζιμακος οχι δε ξερω καν ποιος ειναι αυτος.
γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι γράφω; Δεν σου λέω να τους παραδεχτείς, όπως δεν λέω να παραδεχτούμε τα Μέντιουμ που γδύνουν τις αφελείς, για να τους λύσουν τα μάγια. Λέω να αποδεχτείς πως η γυναίκες σήμερα, λόγω Πολιτικής Ορθότητας, λένε πως θέλουν ένα άντρα τρυφερό κι ευαίσθητο, να είναι σε επαφή με το θηλυκό κομμάτι της φύσης του και να κλαίει, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν δεσποτικούς τύπους. Το 50 αποχρώσεις του Γκρι έσπασε τα ταμεία ακριβώς γι αυτό το λόγο
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...πάντως νομίζω ότι υπάρχουν κύκλοι όπου γίνονται νταραβερια με Πακηδες απλά εσύ ( ευτυχώς...) είσαι εκτός των κύκλων αυτών.
Ενδεικτικά υπενθυμίζω τις κυρίες της "καλής κοινωνίας" των Πατρών που έψαχναν για Αφγανούς στο λιμάνι....
Πως υπάρχουν κύκλοι ρε φίλε αφού δε θα δεις ούτε έναν με γκόμενα ?αυτοί θα παρακαλαγαν να βγαιναν με μια αλλά καμιά δε πάει με εκείνους μη λέτε μπούρδες εδώ μέσα έλεος,αρκεί να δειτε έξω και θα καταλάβετε ότι όλο μόνοι τους είναι και καμιά δε τους πλησιάζει,δε εχει να κάνει με το ότι εγώ δε είναι σε αυτούς τους κύκλους απλά δε υπάρχουν αυτοί οι κύκλοι αρκεί να δεις έξω πως όλοι μόνοι τους γυρίζουν να όλοι άρα δε υπάρχουν ούτε κύκλοι ούτε τίποτα απλά λες βλακείες,σε ιερόδουλες πάνε μόνο και αυτές τις λυπάμαι που πάνε με αυτά τα τερατουργηματα,άρα κόψτε τις μαλακίες γιατί χαλατε το σάιτ,το ότι είστε σε ένα μπουρδελοσαιτ αυτό δε σας κάνει αυτό να λέτε μαλακίες,οπότε κόψτε τις μπαρουφες.
Προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχουν κύκλοι που λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από τους συνηθισμένους...μιλάμε για εξαιρέσεις ..όμως απλά υπάρχουν.Σκεψου μόνο ότι το κάθε κοριτσάκι εφηβικής ηλικίας έχει κινητό με σύνδεση στο διαδίκτυο άρα μπορεί να ψάχνει ο,τι θέλει εκεί.Δεν θέλει πολύ από εκεί και πέρα...δεν μου αρέσει που γίνονται αυτά ,όμως γίνονται.
Δεν ασχολούμαι με τις μάζες για να τον ξέρω...υποθέτω ότι θα είναι κάτι παρόμοιο με εκείνον τον Πορτογάλο που έκανε εκείνο το τρομερό σουξέ "Nosa,nosa..".
συμφωνω πολυ φιλε αν και θεωρω ο πορνοφαν και ο τρουμπαμαν λενε παπατζες και φιλε μασαζονομαχε λαθος συμφωνησες μαζι τους το οτι βρεθηκε μια απελπισμενη δε σημαινει οτι πανε με τους βρωμιαρηδες δες εξω εχεις δει πακι με γκομενα ολο μονοι τους ειναι τα ζωα και πανε μονο μεταξουργειο μη λεμε δλδ οτι μαλακια θελουμε εδω το οτι ειμαστε σε μπουρδελοσαιτ δε σημαινει πως πρεπει να λεμε ολο παπαριες ας κρατησουμε ενα επιπεδο σε αυτα που λενε μερικοι και να μη λενε μπαρουφες.
Κι ομως ο Πακης τις εσερνε ολες...
Κλαμμα μιλαμε...
Ειδικα η αλλη η παντρεμενη...την καταστρεψε...το ειχε ρε φιλε...τι να κανουμε...
Χαμογελουσε ωραια...τραγουδαγε...τους εδωσε το μουνι στο χερι...
Τι να κανουμε;
Κι ακομη οποτε περναω στο φαναρι τον βλεπω να κανει καβλαντα συχνα
Ρε φίλε έχεις δει έστω ένα πακι με γκόμενα μαζί έστω έναν μη με τρελαίνεις τώρα,όλοι μόνοι τους γυρνάνε έξω όπου και αν πας άρα πως υπάρχουν κύκλοι μη μας τρελαίνεις,δε πάει καμιά με αυτούς,εδώ οι Ελληνίδες δε πάνε με Έλληνες θα πάνε με αυτά τα σκουπίδια δες το λίγο λογικά,το ότι οι πιτσιρίκες μπορούν να μπουν στο ίντερνετ δε σημαίνει πως θα πάνε με τα τέρατα,δες τους όλοι μόνοι τους είναι μη λες βλακειες,οι Ελληνίδες δε κάθονται στους Έλληνες θα κάτσουν σε αυτούς τους κακάσχημους?τους βρώμικους?
Βοηθάω Άγγλους στα ελληνικά και αυτοί με βοηθάνε στα αγγλικά. μπαίνω σε μια σελίδα που προσφέρει μαθήματα ελληνικών ρώτησα αν ενδιαφέρονται για ανταλλαγή και η διαχείριση με μπλόκαρε.Μπηκα από ένα ψεύτικο προφίλ και της είπα γιατί με μπλοκάρες ρε μαλακισμένο εδώ θα με έχεις μέχρι το βράδυ δεν ξέρεις με τι μαλακά έμπλεξες καί με ξαναμπλοκαρε.Μπορει να με κάνει κάτι;
Καλά κοιμήσου μπρο δες λίγο έξω που είναι όλοι μα όλοι μόνοι τους και ποτέ με γκόμενα και όταν το καταλάβεις μετα μιλάμε,έχεις δει έστω έναν με γκόμενα έξω?η απάντηση είναι όχι,άρα μη λες παπαριές.