Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
Ακόμα και αν είναι έτσι δε θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς
Κατανοητό. Έλα όμως που η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα οποιουδήποτε όντος. Ο Παπαχρόνης που απλά σκότωνε γυναίκες έπαιρνε εκατοντάδες ερωτικά γράμματα, όταν ήταν στη φυλακή. Αν γαμούσε και ξέδινε πριν αρχίσει τις δολοφονίες είναι πολύ πιθανό να μην τις έκανε. Ο Τσάρλς Μάνσον, το ίδιο. Δέχτηκε πρόταση Γάμου μέσα στη φυλακή όταν ήταν 80 χρονών. Ο Πιλότος έκανε χιλιάδες ακολούθους την άλλη μέρα που αποδείχτηκε πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν. Ούτε σε μένα αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά έμαθα να την αποδέχομαι. Δεν θα παίξω το σκοπό που θέλουν στην πραγματικότητα μέσα στους, να ΄ναι καλά οι σεξεργάτριες, οι Ελλεεινίδες μου είναι αδιάφορες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Κατανοητό. Έλα όμως που η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα οποιουδήποτε όντος. Ο Παπαχρόνης που απλά σκότωνε γυναίκες έπαιρνε εκατοντάδες ερωτικά γράμματα, όταν ήταν στη φυλακή. Αν γαμούσε και ξέδινε πριν αρχίσει τις δολοφονίες είναι πολύ πιθανό να μην τις έκανε. Ο Τσάρλς Μάνσον, το ίδιο. Δέχτηκε πρόταση Γάμου μέσα στη φυλακή όταν ήταν 80 χρονών. Ο Πιλότος έκανε χιλιάδες ακολούθους την άλλη μέρα που αποδείχτηκε πως αυτός σκότωσε την Καρολάιν. Ούτε σε μένα αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά έμαθα να την αποδέχομαι. Δεν θα παίξω το σκοπό που θέλουν στην πραγματικότητα μέσα στους, να ΄ναι καλά οι σεξεργάτριες, οι Ελλεεινίδες μου είναι αδιάφορες
και τι πρεπει να κανω εγω τωρα δηλ να τους παραδεχτω ολους αυτους? οπως λετε "μπράβο τον παραδεχομαι" τον αλλον που βάζει το χερι του στη τσαντα της κοπελιτσας που δουλευει 12ωρα? (βλαμμενη δε λεω)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
αν δε βγαινουν μαζι τους πως τα φτιαχνουν τοτε ρε οπως ελεγε ο τρουμπαμαν και ο πορνοφαν?αυτοι οι 2 λεγαν τα φτιαχναν μαζι τους,ρε μη λετε παπατζες μη χαλατε το σαιτ με ψεματα ελεος μη ειστε τρομπες μερικοι οχι εσυ αργυροτοξε,οι ελληνιδες δε πανε με αυτα τα τερατα και δε ειναι επειδη δε θελουν τις γυναικες οπως λες απλα δε τους πλησιαζει καμια ουτε για πλακα(δε εχω δει εστω μια οχι να πλησιαστουν ουτε να πουνε ενα γεια ποσο μαλλον να κανουν σχεση οπως λεγαν τρουμπαμαν και πορνοφαν μη λετε παπαριες ελεος) και οι ιεροδουλες που πανε πολυ τους ειναι εγω τις λιπαμαι που πανε με αυτους τους βρωμυλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν ειμαι ο τζιμακος οχι δε ξερω καν ποιος ειναι αυτος.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...πάντως νομίζω ότι υπάρχουν κύκλοι όπου γίνονται νταραβερια με Πακηδες απλά εσύ ( ευτυχώς...) είσαι εκτός των κύκλων αυτών.
Ενδεικτικά υπενθυμίζω τις κυρίες της "καλής κοινωνίας" των Πατρών που έψαχναν για Αφγανούς στο λιμάνι.... :confused: :headbang:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.768
Πόντοι
3.656
και τι πρεπει να κανω εγω τωρα δηλ να τους παραδεχτω ολους αυτους? οπως λετε "μπράβο τον παραδεχομαι" τον αλλον που βάζει το χερι του στη τσαντα της κοπελιτσας που δουλευει 12ωρα? (βλαμμενη δε λεω)
γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι γράφω; Δεν σου λέω να τους παραδεχτείς, όπως δεν λέω να παραδεχτούμε τα Μέντιουμ που γδύνουν τις αφελείς, για να τους λύσουν τα μάγια. Λέω να αποδεχτείς πως η γυναίκες σήμερα, λόγω Πολιτικής Ορθότητας, λένε πως θέλουν ένα άντρα τρυφερό κι ευαίσθητο, να είναι σε επαφή με το θηλυκό κομμάτι της φύσης του και να κλαίει, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν δεσποτικούς τύπους. Το 50 αποχρώσεις του Γκρι έσπασε τα ταμεία ακριβώς γι αυτό το λόγο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
αν δε βγαινουν μαζι τους πως τα φτιαχνουν τοτε ρε οπως ελεγε ο τρουμπαμαν και ο πορνοφαν?αυτοι οι 2 λεγαν τα φτιαχναν μαζι τους,ρε μη λετε παπατζες μη χαλατε το σαιτ με ψεματα ελεος μη ειστε τρομπες μερικοι οχι εσυ αργυροτοξε,οι ελληνιδες δε πανε με αυτα τα τερατα και δε ειναι επειδη δε θελουν τις γυναικες οπως λες απλα δε τους πλησιαζει καμια ουτε για πλακα(δε εχω δει εστω μια οχι να πλησιαστουν ουτε να πουνε ενα γεια ποσο μαλλον να κανουν σχεση οπως λεγαν τρουμπαμαν και πορνοφαν μη λετε παπαριες ελεος) και οι ιεροδουλες που πανε πολυ τους ειναι εγω τις λιπαμαι που πανε με αυτους τους βρωμυλους.

δεν ειμαι ο τζιμακος οχι δε ξερω καν ποιος ειναι αυτος.
:think: :think: :think:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τζιμάκο....παλι αρχισες?

γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι γράφω; Δεν σου λέω να τους παραδεχτείς, όπως δεν λέω να παραδεχτούμε τα Μέντιουμ που γδύνουν τις αφελείς, για να τους λύσουν τα μάγια. Λέω να αποδεχτείς πως η γυναίκες σήμερα, λόγω Πολιτικής Ορθότητας, λένε πως θέλουν ένα άντρα τρυφερό κι ευαίσθητο, να είναι σε επαφή με το θηλυκό κομμάτι της φύσης του και να κλαίει, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν δεσποτικούς τύπους. Το 50 αποχρώσεις του Γκρι έσπασε τα ταμεία ακριβώς γι αυτό το λόγο
εχουν μια τάση να θελουν να σε βάλουν στον ισο δρομο που λενε...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...πάντως νομίζω ότι υπάρχουν κύκλοι όπου γίνονται νταραβερια με Πακηδες απλά εσύ ( ευτυχώς...) είσαι εκτός των κύκλων αυτών.
Ενδεικτικά υπενθυμίζω τις κυρίες της "καλής κοινωνίας" των Πατρών που έψαχναν για Αφγανούς στο λιμάνι.... :confused: :headbang:

Φαντάσου δηλαδή πόσο για τον πούτσο θα'ταν οι άντρες των Πατρών για να ψάχνουν Αφγανούς

Όπως και οι Λαρισαίοι που οι δικές τους πηδιούνταν με Αλβανούς

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Φαντάσου δηλαδή πόσο για τον πούτσο θα'ταν οι άντρες των Πατρών για να ψάχνουν Αφγανούς

Όπως και οι Λαρισαίοι που οι δικές τους πηδιούνταν με Αλβανούς
Oxι απαραίτητα...ίσως απλά ήθελαν να δοκιμάσουν κάτι άλλο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Πως υπάρχουν κύκλοι ρε φίλε αφού δε θα δεις ούτε έναν με γκόμενα ?αυτοί θα παρακαλαγαν να βγαιναν με μια αλλά καμιά δε πάει με εκείνους μη λέτε μπούρδες εδώ μέσα έλεος,αρκεί να δειτε έξω και θα καταλάβετε ότι όλο μόνοι τους είναι και καμιά δε τους πλησιάζει,δε εχει να κάνει με το ότι εγώ δε είναι σε αυτούς τους κύκλους απλά δε υπάρχουν αυτοί οι κύκλοι αρκεί να δεις έξω πως όλοι μόνοι τους γυρίζουν να όλοι άρα δε υπάρχουν ούτε κύκλοι ούτε τίποτα απλά λες βλακείες,σε ιερόδουλες πάνε μόνο και αυτές τις λυπάμαι που πάνε με αυτά τα τερατουργηματα,άρα κόψτε τις μαλακίες γιατί χαλατε το σάιτ,το ότι είστε σε ένα μπουρδελοσαιτ αυτό δε σας κάνει αυτό να λέτε μαλακίες,οπότε κόψτε τις μπαρουφες.
Προσπάθησε να καταλάβεις ότι υπάρχουν κύκλοι που λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο από τους συνηθισμένους...μιλάμε για εξαιρέσεις ..όμως απλά υπάρχουν.Σκεψου μόνο ότι το κάθε κοριτσάκι εφηβικής ηλικίας έχει κινητό με σύνδεση στο διαδίκτυο άρα μπορεί να ψάχνει ο,τι θέλει εκεί.Δεν θέλει πολύ από εκεί και πέρα...δεν μου αρέσει που γίνονται αυτά ,όμως γίνονται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Ελληνίδες πετάνε σουτιέν και στρινγκ στο μαυριδερό Μαλούμα για να εκδηλώσουν το θαυμασμό τους.

Συναυλία Maluma στο ΟΑΚΑ: Ελληνίδες θαυμάστριες του πέταξαν τα σουτιέν τους στη σκηνή

Παίζει οι ίδιες γκόμενες να το παίζουν παρθένες και μη μου άπτου στον Τζιμάκο.
Εννοείται...τον Τζιμακο δεν τον έχουν αφίσα στο δωμάτιο τους.Ουτε καν τον Τζιμακο Πανουση....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Ποιος είναι ο Μαλούμπα; :think:
Δεν ασχολούμαι με τις μάζες για να τον ξέρω...υποθέτω ότι θα είναι κάτι παρόμοιο με εκείνον τον Πορτογάλο που έκανε εκείνο το τρομερό σουξέ "Nosa,nosa..".

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
κάποιον μου θυμίζεις εσυ :tooth:
Τον jim
κάποιον μου θυμίζεις εσυ :tooth:
Τον Jimakos900;
συμφωνω πολυ φιλε αν και θεωρω ο πορνοφαν και ο τρουμπαμαν λενε παπατζες και φιλε μασαζονομαχε λαθος συμφωνησες μαζι τους το οτι βρεθηκε μια απελπισμενη δε σημαινει οτι πανε με τους βρωμιαρηδες δες εξω εχεις δει πακι με γκομενα ολο μονοι τους ειναι τα ζωα και πανε μονο μεταξουργειο μη λεμε δλδ οτι μαλακια θελουμε εδω το οτι ειμαστε σε μπουρδελοσαιτ δε σημαινει πως πρεπει να λεμε ολο παπαριες ας κρατησουμε ενα επιπεδο σε αυτα που λενε μερικοι και να μη λενε μπαρουφες.
Κι ομως ο Πακης τις εσερνε ολες...
Κλαμμα μιλαμε...
Ειδικα η αλλη η παντρεμενη...την καταστρεψε...το ειχε ρε φιλε...τι να κανουμε...
Χαμογελουσε ωραια...τραγουδαγε...τους εδωσε το μουνι στο χερι...
Τι να κανουμε;
Κι ακομη οποτε περναω στο φαναρι τον βλεπω να κανει καβλαντα συχνα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ρε φίλε έχεις δει έστω ένα πακι με γκόμενα μαζί έστω έναν μη με τρελαίνεις τώρα,όλοι μόνοι τους γυρνάνε έξω όπου και αν πας άρα πως υπάρχουν κύκλοι μη μας τρελαίνεις,δε πάει καμιά με αυτούς,εδώ οι Ελληνίδες δε πάνε με Έλληνες θα πάνε με αυτά τα σκουπίδια δες το λίγο λογικά,το ότι οι πιτσιρίκες μπορούν να μπουν στο ίντερνετ δε σημαίνει πως θα πάνε με τα τέρατα,δες τους όλοι μόνοι τους είναι μη λες βλακειες,οι Ελληνίδες δε κάθονται στους Έλληνες θα κάτσουν σε αυτούς τους κακάσχημους?τους βρώμικους?
"Τελει πολυ...εγκω αγκαπαει αλητινα...τελω γκαμησει μυαλο..."
Τι αλλο θες ρε φιλε;
Ξερει να μιλαει ο Πακης

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Βοηθάω Άγγλους στα ελληνικά και αυτοί με βοηθάνε στα αγγλικά. μπαίνω σε μια σελίδα που προσφέρει μαθήματα ελληνικών ρώτησα αν ενδιαφέρονται για ανταλλαγή και η διαχείριση με μπλόκαρε.Μπηκα από ένα ψεύτικο προφίλ και της είπα γιατί με μπλοκάρες ρε μαλακισμένο εδώ θα με έχεις μέχρι το βράδυ δεν ξέρεις με τι μαλακά έμπλεξες καί με ξαναμπλοκαρε.Μπορει να με κάνει κάτι;

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλά κοιμήσου μπρο δες λίγο έξω που είναι όλοι μα όλοι μόνοι τους και ποτέ με γκόμενα και όταν το καταλάβεις μετα μιλάμε,έχεις δει έστω έναν με γκόμενα έξω?η απάντηση είναι όχι,άρα μη λες παπαριές.
Τις γκομενες τις κυκλοφορουν οι φλωροι πυρφοροι τυπε.
Ο Πακης ομως τις γαμαει στα παρασκηνια σαν αρουραιος

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δε έχει σημασία είναι Πακιστανός αρκεί καμιά δε πάει με αυτα τα τέρατα,ξυπνά τρόμπα,και δε είμαι ο τζιμακος δε τον ξέρω καν.
Δε μιλας ωραια ομως.Τρομπα να πεις τον κωλο σου και να δεχεσαι την αλλη αποψη.
Ο Πακης πιο ωραια μιλα απο σενα
Ανετα σου τρωει γκομενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom