Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
υπάρχει και ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων που ενω οντως γουσταρει αυτο το 5%,δε θα κανουν κατι απο ανασφάλεια
Διαφωνώ με τη λογική σου,έχεις τη λογική του Έλβις και του σαμπ και του Τόνυ που είναι λάθος αλλά οκ απόψεις.Στα γκομενικά δεν υπάρχουν στατιστικά για να ξέρουμε, μόνο προσωπική εμπειρία από παρατήρηση. Και η δική μου εμπειρία λέει ότι ο νόμος του Pareto είναι ακόμα πιο σκληρός, μπορεί και 5/95.
Κι επειδή στο προηγούμενο ποστ δεν ήμουνα αρκετά σαφής, έκανα μία μικρή διόρθωση για διεκρίνηση και υπολογίζω αυτά τα ποσοστά επί των διαθεσίμων παικτών (άνδρες και γυναίκες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο παιχνίδι). Δηλαδή σε ένα σύνολο 100 ανδρών κι ένα σύνολο 100 γυναικών που πραγματικά θέλει να γνωριστεί για να κάνει κάνει κάτι (σχέση, σεξ), το 5% των ανδρών θα κάνει θραύση.
Ισχιει αυτό γιατί ξέρουν πως αυτοί έχουν θραύση άρα και θα τις αφήσουν εύκολα.υπάρχει και ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων που ενω οντως γουσταρει αυτο το 5%,δε θα κανουν κατι απο ανασφάλεια
Το τελευταίο,επειδή ο υποτης δε υπάρχει εύκολα άντε να είναι ένα 2 στους 10 άντρες οι υπότες,αυτοί οι 2 στους 10 με ποια να πρωτοπανε,άρα επειδή αυτούς τους 2 στους 10 δε μπορούν να τους έχουν όλες μένουν οι περισσότερες αγαμητες συγουρα ένα 8 στις 10 γυναίκες,υπάρχουν βέβαια και οι κοπέλες που θέλουν αλλά δε μπορούν γιατί είναι ένα 5 5μισι στα 10 στο προσωπο και στιλ γεροντοκορε όπως η θεία μου που είχε και τα 2 και μόνο ένας Έλληνας τη είχε προσέγγισε είναι 46 ετών,αλλά τέτοιες κοπέλες να θέλουν και να μη μπορούν είναι λίγες ένα 10 έως 20 τοις εκατό.Κανέναν δεν έχουν...απλά ψάχνουν τον ιππότη με το λευκό άλογο...η θα συμβιβαστούν με γα'ι'δουρι( φυσικά άνευ ιπποτου) η θα μείνουν στο ράφι και θα παλεύουν με τα παρελκόμενα ψυχοσωματικά επακόλουθα της αγαμίας....
Τι εννοείς;μεσα σε ενα χωρο οχι ομως.
Βγάζουν όλα τα συναισθήματα τους στο σκυλί και δεν έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης από άνδρες.γκομενα με σκύλο ποτε δε κατάφερα να βγαλω
Κόλλησα με την νέα φωτογραφία στο προφίλ σου...είναι εξάρτημα μηχανής για κιμά;Αν ισχύει ,καταγγελεις την εκμετάλλευση ανθρώπου από ανθρωπο.Αυτη είναι η δικιά μου ερμηνεία....φραγκατος
καποιος με σταθερη δουλεια και σταθερο μισθο
η κουβέντα που ειχαμε παραπάνω ειναι ο γενικος νόμος.(για μενα).τωρα απο κει και περα ολα ειναι σχετικα...ολοι και ολες θελουν το καλύτερο-ομορφότερο-εξυπνότερο-πλουσιότερο-ικανότερο γενικώς.Για μενα αυτη η ανιση αναλογια προκυπτει απο ανθρώπους που δεν εχουν ρεαλισμο μεαα τους.Και δυστυχως ειναι οι περισσότεροι,γιατι ετσι τους εχουν φουσκώσει τα μυαλα.Τωρα απο κει και περα για μενα καλο ειναι να κινεισαι σε χώρους με οσο το δυνατον λιγότερο ανταγωνισμο.Τι εννοείς;
Ο καθένας κάπου έχει καταλήξει ανάλογα με τους χώρους που κινείται. Προσωπική εμπειρία αναφέρω που μπορεί να μην ισχύει για άλλον, ο οποίος θα έχει καταλήξει σε άλλα συμπεράσματα.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι όσο πιο λαικός είναι ο χώρος τόσο ο νόμος είναι πιο σκληρός, γιατί οι λαικοί άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν ερασιτέχνες. Αρκεί ένας γύπας να μπει σε ένα λαικό χώρο πχ λαικό τουριστικό θέρετρο για να εξουδετερώσει όλους τους wannabe γαμείς. Παίζει χωρίς σοβαρούς αντιπάλους.
Αλλού όμως πχ σε χώρους επιχειρήσεων με ικανά στελέχη οι αναλογίες είναι διαφορετικές, πιο δίκαιες, γιατί τα ικανά άτομα έχουν περισσότερες επιτυχίες.
εργατης με συρματοσκοινο που τραβαει το σκαφος στο τρειλερΚόλλησα με την νέα φωτογραφία στο προφίλ σου...είναι εξάρτημα μηχανής για κιμά;Αν ισχύει ,καταγγελεις την εκμετάλλευση ανθρώπου από ανθρωπο.Αυτη είναι η δικιά μου ερμηνεία....
εγω θυμαμαι ειχα ενα φουσκωτο παλια συμβατικο....ωσπου μια μερα βαρεθηκα να το φτιάχνω,να κουβαλαω μηχανες.πατωματα ,μπαλονια,να τα βάζω στο αμαξι ολα και να το ριχβω με κατι ειδικα ροδακια που ειχα φτιάξει μονος μου....το εδωσα και ηρεμησαεργατης με συρματοσκοινο που τραβαει το σκαφος στο τρειλερ
Ποιο ρε ?τζιμάκο στο ειπα?
Δεν θα γαμησειςΠοιο ρε ?
ε αν το βαρεθηκες καλα εκανεςεγω θυμαμαι ειχα ενα φουσκωτο παλια συμβατικο....ωσπου μια μερα βαρεθηκα να το φτιάχνω,να κουβαλαω μηχανες.πατωματα ,μπαλονια,να τα βάζω στο αμαξι ολα και να το ριχβω με κατι ειδικα ροδακια που ειχα φτιάξει μονος μου....το εδωσα και ηρεμησα
και γω το εχω παθει αυτο με ενα συγκεκριμενο της caterpillar, σπανιο μοντελο. το ψαχνω για χρονια, αλλα πουθενα. και 200 να κανει θα το παρωΥπάρχουν ανθρωποι που θα περάσουν απο μια βιτρινα με παπουτσια και θα τους "σκαλωσει" μια μαρκα...αν δεν τα αγοράσουν θα σκασουν.ομως το ζευγάρι αυτο εχει 200 ευρω,ομως εχει και αλλες μαρκες που μοιαζουν λιγο με αυτα που ειναι καπως φτηνότερα.Υπαρχουν ανθρωποι λοιπον που προτιμουν να μην παρουν τιποτα περα απο τα air jordan που κανουν 200 ευρω,και αλλοι που σου λεει δε βαριεσαι...και αυτα εδω τα nike καλα ειναι.
Παρε αρβυλες ΕΣ ρε σειρα να μην εχεις ποδια μετακαι γω το εχω παθει αυτο με ενα συγκεκριμενο της caterpillar, σπανιο μοντελο. το ψαχνω για χρονια, αλλα πουθενα. και 200 να κανει θα το παρω
οταν τις φορεσα στο στρατο με γαμησαν. ειχα βγει ελευθερος αρβυλων μια βδομαδα. μετα ομως οταν ξεπριστηκε το ποδι δε καταλαβαινα τιποτα. ουτε καν πατους δεν ειχα βαλει. οι φτερνες ειχαν γινει ξυλοΠαρε αρβυλες ΕΣ ρε σειρα να μην εχεις ποδια μετα
Οτι πρεπει για να μαζευεις ελιες αφου στρωσεις τις αρβυλες με λιπος φωκιαςη την αλλη την μαλακια του Σαραντη το βερνικι. Επισης τα τζακετ και τα παντελονια παραλλαγης τα φορανε σχεδον ολοι στο μαζεμαοταν τις φορεσα στο στρατο με γαμησαν. ειχα βγει ελευθερος αρβυλων μια βδομαδα. μετα ομως οταν ξεπριστηκε το ποδι δε καταλαβαινα τιποτα. ουτε καν πατους δεν ειχα βαλει. οι φτερνες ειχαν γινει ξυλο
σε ολα τα χωρια φορανε τις παραλλαγες και στις δουλειες και στα κυνηγια, ψαρεμα κτλ. δε ξερω απο ελιες, εδω εχουμε φασολιαΟτι πρεπει για να μαζευεις ελιες αφου στρωσεις τις αρβυλες με λιπος φωκιαςη την αλλη την μαλακια του Σαραντη το βερνικι. Επισης τα τζακετ και τα παντελονια παραλλαγης τα φορανε σχεδον ολοι στο μαζεμα
εσυ δε θα γαμησεις ποτε μονο σε μπουρδελα θα γαμας μια ζωη.Δεν θα γαμησεις