Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τζιμάκος εν δράση.... Θα πάρει σβάρνα όλες τις πουτανες κρατώντας στα χέρια του τα αυτοκίνητακια του.. Θα λέει η πουτανα παιδι μου αστα κάτω να σου πάρω πιπα... Οχι δεν θέλω θα λέει ο Τζιμάκος...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμάκος εν δράση.... Θα πάρει σβάρνα όλες τις πουτανες κρατώντας στα χέρια του τα αυτοκίνητακια του.. Θα λέει η πουτανα παιδι μου αστα κάτω να σου πάρω πιπα... Οχι δεν θέλω θα λέει ο Τζιμάκος...
ρε βλαδιμηρε ελεος τι σου εχω κανει και αντιπαθεις τοσο δε μπορω να καταλαβω,ολο μου τη μπαινεις πια,εχεις κουρασει οσο ο ελβις και ο σαμπ,μου τη μπαινεις συνεχεια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ρε βλαδιμηρε ελεος τι σου εχω κανει και αντιπαθεις τοσο δε μπορω να καταλαβω,ολο μου τη μπαινεις πια,εχεις κουρασει οσο ο ελβις και ο σαμπ,μου τη μπαινεις συνεχεια.
λοιπον τζιμάκο θα σου πω κατι που θα σου φανει παράξενο...αντιθετως σε συμπαθω

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
λοιπον τζιμάκο θα σου πω κατι που θα σου φανει παράξενο...αντιθετως σε συμπαθω
δε φαινεται παντως φιλε ολο μου τη μπαινεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ημουν και γω λιγο τζιμάκος στα νιατα μου (οχι τοσο ομως :tooth: )
ενταξει λογικο ειναι να ησουν ανωριμος οπως εγω σε μερικα πραγματα οσο μεγαλωνει κανεις μαθαινει,ωριμαζει,και αντιμετωπιζει τα πραγματα πιο λογικα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.951
Πόντοι
9.297
Πάω Σωτηρία για πρώτο μπόλι και έξω από το θάλαμο εμβολιασμού μου πιάνει κουβέντα ασκούμενη 28άρα δικηγορίνα (7άρι άνετα) αφού πρώτα μ’ έχει κόψει από πάνω ως κάτω. Με μυρίστηκε σε χρόνο dt ότι ήμουν ψιλοχεσμένος με τις βελόνες μιας και πηγαινοερχόμουν ανήσυχος και έκανε μπάσιμο με ατάκα-κέντα «είσαι κάπως αγχωμένος ή μου φαίνεται»; Στο 20λεπτο αναμονής αφότου μπολιαστήκαμε ανταλλάζουμε τηλέφωνα κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας και ύστερα από 2-3 μέρες κουβέντας στο viber, στο οποίο γενικά αργούσε να απαντήσει, η τύπισσα ξηγήθηκε κανονικότατο ghosting. Οι κουβέντες δεν περιείχαν προστυχιές, ούτε καν υπαινιγμούς για κάτι παραπάνω εκτός από μια πρόταση για καφέ από μεριάς μου που αρνήθηκε νέτα σκέτα. Αν και το δικό σου σκηνικό είναι πολύ πιο ακραίο, πες μου ένα ΛΟΓΙΚΟ συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξαχθεί στη περίπτωση της συγκεκριμένης ελλεηνίδας.
(Πήρα πρέφα νωρίς ότι δεν θα πάει πουθενά η δουλειά και φυσικά δεν είχα τη παραμικρή προσδοκία. Η επαφή της διεγράφη λίγο πριν κλείσουμε βδομάδα «γνωριμίας»)
Αυτές οι άκυρες και τελειωμένες ζουν ανάμεσα μας.Ακυρωστε τες όπου τις βρειτε...και περαστικά σε όσους νομίζουν ότι κυνηγώντας στο διαδίκτυο πέφτουν σε ψυχικά πιο υγιείς...αν ήταν έτσι δεν νομίζω να ήταν εκεί μέσα .

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δε φαινεται παντως φιλε ολο μου τη μπαινεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ενταξει λογικο ειναι να ησουν ανωριμος οπως εγω σε μερικα πραγματα οσο μεγαλωνει κανεις μαθαινει,ωριμαζει,και αντιμετωπιζει τα πραγματα πιο λογικα.
αν εχεις μυαλο θα περάσεις καλα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
αν εχεις μυαλο θα περάσεις καλα.
το μυαλο ερχεται σιγα σιγα οσο μεγαλωνει κανεις οταν εισαι μικρος κανεις λαθη και εγω σε ορισμενα πραγματα εχω κανει λαθη αλλα ναι συμφωνω πως αμα εχεις μυαλο θα περασεις καλα στη ζωη σου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτές οι άκυρες και τελειωμένες ζουν ανάμεσα μας.Ακυρωστε τες όπου τις βρειτε...και περαστικά σε όσους νομίζουν ότι κυνηγώντας στο διαδίκτυο πέφτουν σε ψυχικά πιο υγιείς...αν ήταν έτσι δεν νομίζω να ήταν εκεί μέσα .
ψυχανωμαλες ειναι ολες αυτες του διαδικτύου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Πάω Σωτηρία για πρώτο μπόλι και έξω από το θάλαμο εμβολιασμού μου πιάνει κουβέντα ασκούμενη 28άρα δικηγορίνα (7άρι άνετα) αφού πρώτα μ’ έχει κόψει από πάνω ως κάτω. Με μυρίστηκε σε χρόνο dt ότι ήμουν ψιλοχεσμένος με τις βελόνες μιας και πηγαινοερχόμουν ανήσυχος και έκανε μπάσιμο με ατάκα-κέντα «είσαι κάπως αγχωμένος ή μου φαίνεται»; Στο 20λεπτο αναμονής αφότου μπολιαστήκαμε ανταλλάζουμε τηλέφωνα κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας και ύστερα από 2-3 μέρες κουβέντας στο viber, στο οποίο γενικά αργούσε να απαντήσει, η τύπισσα ξηγήθηκε κανονικότατο ghosting. Οι κουβέντες δεν περιείχαν προστυχιές, ούτε καν υπαινιγμούς για κάτι παραπάνω εκτός από μια πρόταση για καφέ από μεριάς μου που αρνήθηκε νέτα σκέτα. Αν και το δικό σου σκηνικό είναι πολύ πιο ακραίο, πες μου ένα ΛΟΓΙΚΟ συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξαχθεί στη περίπτωση της συγκεκριμένης ελλεηνίδας.
(Πήρα πρέφα νωρίς ότι δεν θα πάει πουθενά η δουλειά και φυσικά δεν είχα τη παραμικρή προσδοκία. Η επαφή της διεγράφη λίγο πριν κλείσουμε βδομάδα «γνωριμίας»)
στο εδωσε με ορεξη το νουμερο η με μασημένα λογια?..και κατι αλλο..σκέψου μηπως της ειπες κατι που δεν έπρεπε (οχι απαραίτητα προστυχο)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
έζησες αυτό που ζούνε πια οι περισσότεροι άντρες, τουλάχιστον στη Δύση. Γνωριμία, κάποιες φορές με πρώτη κίνηση της γκόμενας, επικοινωνία εκ του ασφαλούς (Φατσοβιβλίο, σκάιπ, κλπ) κι αφού νιώσει πως την φλέρταραν, Άστα Λα Βίστα Μπέιμπυ. Τα Κοινωνικά Δίκτυα χρησιμοποιούνται πια για αυτό το σκοπό, από πάρα πολλές

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
sevasmiotate δε θελω να στο παιξω εξυπνος η εμπειρος (οχι οτι δεν ειμαι :tooth: ) αλλα οταν περνεις τηλέφωνο πρεπει σχετικα γρηγορα να κανονίζεις.Την επόμενη μερα κιολας...οσο πιο γρηγορα,και οχι πολλα πολλα...για μενα επρεπε να αποφυγεις τις πολλες κουβέντες! δε ξερω...μια ιδεα λεω,δεν ξερω τι εγινε αυτο μονο εσυ το ξερεις

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν ειναι μονο του διαδικτιου καθυστερημενες αλλα και της πραγματικοτητας γκαγκα ειναι οι πιο πολλες λιγες αξιζουν.
για αυτο προσεχε....φυσικα τα σκατα ΔΕΝ θα τα αποφύγεις,θες δε θες θα πεσεις πανω τους..αλλα καλο θα σου κανει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
για αυτο προσεχε....φυσικα τα σκατα ΔΕΝ θα τα αποφύγεις,θες δε θες θα πεσεις πανω τους..αλλα καλο θα σου κανει.
καλο δε θα μου κανει γιατι ξερεις ξενερωνεις μετα αλλα τουλαχιστον θα μαθω να ξεχωριζω σιγα σιγα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πες δε βαριεσαι τοσο κραξιμο που εχω φαει απο σενα τι θα μου κανει λιγο παραπανω?
σε καμια 10ετια θα "παρεις" μπρος με τις γυναικες.Δε λεω οτι δε θα γαμας μεχρι τοτε,δεν εννοω αυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom