Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
«Δέσποτα» θα λες ρε μλκ όχι και typical τράγος της σειράς!!Σεβασμιοτατε πάτερ η ευχη σου
Στην δίδω τέκνον μου
«Δέσποτα» θα λες ρε μλκ όχι και typical τράγος της σειράς!!Σεβασμιοτατε πάτερ η ευχη σου
Μετά τα 30 αρχίζει να ωριμάζει ο άνδρας...άσε που θα είσαι οικονομικά πιο καλά και θα έχεις ,αν όλα πάνε καλά,πιο πολλές επιλογές.σε καμια 10ετια θα "παρεις" μπρος με τις γυναικες.Δε λεω οτι δε θα γαμας μεχρι τοτε,δεν εννοω αυτο.
Αυτό υπέθεσα κι εγώ και θα σας δώσω κι άλλη μια spicy λεπτομέρεια ρε κουφάλες. Η νοσοκόμα με έβαλε να ξαπλώσω σε μια (σαν) κλίνη που είχε εκεί μέσα κι όχι στη καρέκλα, διότι σε ερώτηση της 'πως τα πάω με τα μπόλια; ' της απάντησα «χειρότερα δεν γίνεται». Το μανίκι από το πόλο όμως που φορούσα ήταν σχετικά τσίτα και δεν σηκωνόταν για να μου τρεσάρει το μπόλι, οπότε μου είπε να το βγάλω τελείως. Όταν σηκώθηκα και μέχρι να το φορέσω η άλλη νοσοκόμα, που πηγαινόφερνε τη χαρτούρα ,άνοιξε τη πόρτα και την παράτησε ανοιχτή, με αποτέλεσμα η άλλη έξω να με παίρνει μάτι καθώς φόραγα πάλι το μπλουζάκι (καθόταν σε μια καρέκλα ακριβώς απ’ έξω).αν υπάρχει φυσικη ελξη δεν υπάρχουν αυτα...δηλ αν ο αλλος ειναι 2 μετρα ντουκι και ομορφάντρας λες η αλλη να ξενερώσει επειδη φοράει σωρτσακι?
Μην μπερδεύεσαι....τα κορίτσια με σορτσάκι η φορεματσκια και παντόφλες είναι ελκυστικά.Ρε μλκες θα ηρεμήσετε με τα στυλιστικό μπουρδολόι; κι αυτή με ένα κοντό φορεματάκι ήταν και κάτι δίχαλα. Τερμα casual κι οι δυο. Ρε με κάτι κλαρινογαμπρούς...;
Έπειτα αυτή ζήτησε νούμερο + το ότι με περίμενε να μπολιαστώ κι εγώ έξω από το θάλαμο. Εγώ ούτε κατά διάνοια δεν θα έκανα κίνηση από μόνος μου στη δικηγορίνα. Όλοι ξέρουμε τη φάρα τους και τι ψώνιο κουβαλούν!
Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί και νά’ χεις δίκιο, εμένα πάντα με ενδιέφερε και μ ενδιαφέρει το περιεχόμενο των ρούχων τους.Μην μπερδεύεσαι....τα κορίτσια με σορτσάκι η φορεματσκια και παντόφλες είναι ελκυστικά.
Άνδρες με σορτσάκι και παντόφλα...είναι σαν παρίες.
Άστο καλύτερα....
Γυναίκα=προσκόλληση στη ύλη.Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί και νά’ χεις δίκιο, εμένα πάντα με ενδιέφερε και μ ενδιαφέρει το περιεχόμενο των ρούχων τους.
Σίγουρα δεν είμαι ειδήμων και ούτε μ’ ενδιαφέρει να γίνω, αλλά με λίγη λογική εξέταση αυτό που λες έχει δύο όψεις. Η μία είναι αυτή που λες κι η άλλη ότι θα σε θεωρήσει αγάμητο πεινάλα αν πέσεις με τα μούτρα και σπεύσεις να κανονίσεις. Άσε που, όπως έγραψα, δεν το λες και αργοπορία το τριήμερο. Μ αρέσει πάντως που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη. Γουστάρετε αυτομαστίγωμα ρε παιδί μου ένα πράμαsevasmiotate δε θελω να στο παιξω εξυπνος η εμπειρος (οχι οτι δεν ειμαι ) αλλα οταν περνεις τηλέφωνο πρεπει σχετικα γρηγορα να κανονίζεις.Την επόμενη μερα κιολας...οσο πιο γρηγορα,και οχι πολλα πολλα...για μενα επρεπε να αποφυγεις τις πολλες κουβέντες! δε ξερω...μια ιδεα λεω,δεν ξερω τι εγινε αυτο μονο εσυ το ξερεις
Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί και νά’ χεις δίκιο, εμένα πάντα με ενδιέφερε και μ ενδιαφέρει το περιεχόμενο των ρούχων τους.
Ναι αφού όμως πρώτα τις γαμήσω!Σεβασμιότατε , τις εξομολογεις κιόλας ;
εννοειται φιλε βλαδιμηρε πως ακουω τους μεγαλους και οπως παρατηρεις σε πολλα συμφωνω μαζι σου ενταξει οχι σε ολα αλλα σε καμποσα που λες εχω συμφωνησει.ωραια...τζιμακο δε σε νοιαζει αν λεω αληθεια η ψεμματα οπως δε με νοιαζει και μενα αν με πιστευει καποιος,και εν τελη ναι εχεις δικιο...ο καθένας μπορει να πει οτι μαλακια του κατεβει.Τουλάχιστον μπορεις εδω μεσα να ακους τους μεγαλυτερους ακομα και αν εχουν κανει τα μισα αποτι λενε.Γιατι οι μεγαλυτεροι εχουν φάει και το σκατο οποτε...κατι ξερουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σίγουρα δεν είμαι ειδήμων και ούτε μ’ ενδιαφέρει να γίνω, αλλά με λίγη λογική εξέταση αυτό που λες έχει δύο όψεις. Η μία είναι αυτή που λες κι η άλλη ότι θα σε θεωρήσει αγάμητο πεινάλα αν πέσεις με τα μούτρα και σπεύσεις να κανονίσεις. Άσε που, όπως έγραψα, δεν το λες και αργοπορία το τριήμερο. Μ αρέσει πάντως που προσπαθείτε να βγάλετε άκρη. Γουστάρετε αυτομαστίγωμα ρε παιδί μου ένα πράμα
Αν είναι να με κρίνουν από το τι ρούχα και τι μπιχλιμπίδια φοράω, άσ’ το μάγκα. Ας γίνει η Φυλής δεύτερο σπίτι μου καλλίτερα.Γυναίκα=προσκόλληση στη ύλη.
Αν κυκλοφορείς σαν να ετοιμάζεσαι να ρίξεις νερά στο μπαλκόνι,δεν θα χτυπήσεις κάτι πάρα καμμία νεοχιπισσα η κάτι τέτοιο.
Πρέπει με τα ρούχα σου να δημιουργήσεις την αίσθηση ανωτερότητας...μόνο έτσι θα σε σεβαστεί( λέμε τώρα....).
Αν είναι να με κρίνουν από το τι ρούχα και τι μπιχλιμπίδια φοράω, άσ’ το μάγκα. Ας γίνει η Φυλής δεύτερο σπίτι μου καλλίτερα.
εννοειται φιλε βλαδιμηρε πως ακουω τους μεγαλους και οπως παρατηρεις σε πολλα συμφωνω μαζι σου ενταξει οχι σε ολα αλλα σε καμποσα που λες εχω συμφωνησει.
Η αλήθεια είναι ότι εκεί δεν κρίνουν από τα ρούχα....Αν είναι να με κρίνουν από το τι ρούχα και τι μπιχλιμπίδια φοράω, άσ’ το μάγκα. Ας γίνει η Φυλής δεύτερο σπίτι μου καλλίτερα.
Έτσι... Πρώτα γαμαμε και μετά ρωτάμε!!Ναι αφού όμως πρώτα τις γαμήσω!
Δεν ειπα ποτε οτι δεν μαρεσουν οι σχεσεις γενικα.Υπαρχουν σχεσεις και σχέσεις,απλως δεν ειμαι τυπος που συμβιβάζομαι ευκολα.Δηλ να ειμαι με καποια που να μου μισο-αρεσει και επειδη δε θελω να ειμαι μονος,να τη τρωω στη μαπα ολη μερα...πρωτα απολα απο μονος μου σαν παστα ανθρωπου,δε νιωθω μονος .Οταν ειμαι μονος,δεν νιωθω μονος.ειναι απλο.Εχω γνωρίσει ωραιες γυναικες στη ζωη μου που θα μπορουσα να μπω σε σχεση αλλα ειχανε αλλα προβληματα.Θα καταλαβεις και συ στη πορεια πως οποια βρισκεις,δε σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να κανεις και σχεση μαζι της.Και γω στα 22 ετσι νομιζα.ισως,ειμαι 22 εισαι 40 ρε βλαβιμηρε και θσως εχεις δικιο σε αυτο που λες,σε κατι που θεωρω οτι το βλεπεις ανωριμα ειναι που δε σαρεσει η σχεση,στην σχεση την εχεις την αλλη ωρες να κανετε σεξ και την εχεις γενικα δικη σου,δλδ καλες και οι ξεπετες αλλα η σχεση εχει φαση.
sevasmiotate δε θελω να στο παιξω εξυπνος η εμπειρος (οχι οτι δεν ειμαι ) αλλα οταν περνεις τηλέφωνο πρεπει σχετικα γρηγορα να κανονίζεις.Την επόμενη μερα κιολας...οσο πιο γρηγορα,και οχι πολλα πολλα...για μενα επρεπε να αποφυγεις τις πολλες κουβέντες! δε ξερω...μια ιδεα λεω,δεν ξερω τι εγινε αυτο μονο εσυ το ξερεις