Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν ειπα ποτε οτι δεν μαρεσουν οι σχεσεις γενικα.Υπαρχουν σχεσεις και σχέσεις,απλως δεν ειμαι τυπος που συμβιβάζομαι ευκολα.Δηλ να ειμαι με καποια που να μου μισο-αρεσει και επειδη δε θελω να ειμαι μονος,να τη τρωω στη μαπα ολη μερα...πρωτα απολα απο μονος μου σαν παστα ανθρωπου,δε νιωθω μονος .Οταν ειμαι μονος,δεν νιωθω μονος.ειναι απλο.Εχω γνωρίσει ωραιες γυναικες στη ζωη μου που θα μπορουσα να μπω σε σχεση αλλα ειχανε αλλα προβληματα.Θα καταλαβεις και συ στη πορεια πως οποια βρισκεις,δε σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να κανεις και σχεση μαζι της.Και γω στα 22 ετσι νομιζα.
τι να πω ισως εχεις δικιο αν και εγω δεν θεωρω αυτο οτι ολες αξιζουν να τις δεις σοβαρα,υπαρχουν κοπελες που ειναι για μια φορα και δεν ειναι για σχεση,με αυτες δε θα κανεις σχεση,μιλαμε να κανεις σχεση με μια σοβαρη που ειναι των σχεσεων και οχι της ξεπετας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπως φυσικα και εχω χασει καλες ευκαιριες...μη νομιζεις...εχω κανει πολλες μαλακιες και γω,εχω χασει αξιολογες γυναικες ακριβως επειδη με γνωρισανε στο λαθος timing
εχω κανει και γω τετοιες μαλακιες σα και σενα σε 2 γυναικες που η μια με ηθελε για σχεση και η αλλη για ξεπετα αλλα ο μαλακας δε ενεδωσα λογω ντροπαλοτητας που εχω.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ, την επόμενη μέρα το πολύ την μεθεπόμενη στέλνεις μήνυμα για να βγείς χωρίς πολλά πολλά.
Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο με τα ψυχολογικά της καθεμιάς
δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογικών απλα στην αρχη θελει λιγες κουβέντες,και αυτες που πρεπει..μεχρι εκει.Γιατι η γυναικα ψαχνεται να σου βρει τη μαλακια για να την κανει.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.027
Πόντοι
1.056
δεν ειναι μονο θεμα ψυχολογικών απλα στην αρχη θελει λιγες κουβέντες,και αυτες που πρεπει..μεχρι εκει.Γιατι η γυναικα ψαχνεται να σου βρει τη μαλακια για να την κανει.

Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η γυναίκα θέλει να νιώσει ότι "φλερταρίστηκε" μόλις επιβεβαιωθεί, πιθανόν να αρχίσει τις αερολογίες (σε αυτά αναφέρομαι ως ψυχολογικά)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
αυτα ειναι μερικα τιπς που θα σε βοηθήσουν με τις γυναίκες τζιμάκο.Μην αργεις ποτε μια κατάσταση.
να μη ξανακανω ποτε απλα αυτο το λαθος να χασω κοπελες λογω ντροπαλοτητας,γιατι ετσι τις εχασα αυτες τις 2.

Nathan_Prince

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Like
1.042
Πόντοι
201
Εγώ είχα πολλές γρωργιανες γκόμενές.. Άλλη φάση ηοι γκόμενές από πρώην εσδδ.. Ρωσίδες ουκρανες γρωργιανες.. Νοοκοκιρες..εμενα αρχοτσνε σπίτι ή λελεα και ξεκίναγεονη της να καθαρίζει και να σφουγκαριζει??
Γράψε στα ρώσικα να καταλαβαινόμαστε

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τι δεν εκανες? δηλαδη?
πχ η μια μου μιλησε στο δρομο πως να παει εκει και οτι ειναι απο ενα χωριο και ο μαλακας αντι να της μιλησω της ελεγα δε ξερω κλπ,επρεπε να αρπαξω τη ευκαιρια και η αλλη μου την εκανε κονε ενας ανθρωπος και ρωταγε πραγματα για μενα δλδ αν με ενδιαφερει σχεση ή ξεπετα και ενω εγω ειμαι της σχεσης απο τη αμηχανια μου ειπα δε με νοιαζει ειτε ξεπετα ειτε σχεση θελω και καταλαβε οτι ειμαι οτι να ναι και επειδη ηταν σοβαρη ξενερωσε μετα,γιατι ετσι ειμαι με τις κοπελες ντροπαλος,χαμηλες επικοινωνιακες δεξιοτητες λογω ντροπαλοτητας και αμηχανιας ετσι μου βγαινει.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
πχ η μια μου μιλησε στο δρομο πως να παει εκει και οτι ειναι απο ενα χωριο και ο μαλακας αντι να της μιλησω της ελεγα δε ξερω κλπ,επρεπε να αρπαξω τη ευκαιρια και η αλλη μου την εκανε κονε ενας ανθρωπος και ρωταγε πραγματα για μενα δλδ αν με ενδιαφερει σχεση ή ξεπετα και ενω εγω ειμαι της σχεση απο τη αμηχανια μου ειπα δε με νοιαζει ειτε ξεπετα ειτε σχεση και καταλαβε οτι ειμαι οτι να ναι και επειδη ηταν σοβαρη ξενερωσε μετα,γιατι ετσι ειμαι με τις κοπελες ντροπαλος,χαμηλες επικοινωνιακες δεξιοτητες λογω ντροπαλοτητας και αμηχανιας ετσι μου βγαινει.
τη πρωτη οκ...πες το bad luck και μενα μου εχει τύχει.Στη δευτερη να ξερεις ενα πραμα,ολες οι γυναικες θα σου πουν για σχεση ειτε ειναι σοβαρη ειτε οχι ποτε δε θα σου πει καποια οτι θελει ξεπέτα (η πολυ σπάνιο) οποτε και απλα σεξ να θελει καποια,θα σου πει οτι θελει σχεση .Αν σε ρωταει μια γυναικα "τι ψαχνεις" θα λες δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο,οπως παει η κατασταση...ελα να γνωριστουμε και βλεπουμε (δεν ειπες κατι λαθος απλα το ειπες με λαθος τροπο)..αυτο ανοιγει 2 δρόμους στη γυναικα,ο ενας ειναι η σχεση και ο αλλος ειναι να μη θελει σχεση απο σενα αλλα μονο καμια ξεπέτα.Και στις 2 περιπτωσεις οταν βγαινεις για ενα καφε,κοιτα να χαμουρεψεις στο πρωτο ραντεβου.Αν σου πει οχι μα μου,σημαινει οτι δε πολυ γουστάρει.Αν την χαμουρέψεις και δεις οτι η γλωσσα εχει φτασει μεχρι το λαιμο μεσα,τοτε εμπενε στο ψητο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
και για να σε προλάβω...μην πεις ποτε μα ποτε σε μια γυναικα οτι εισαι μονο της σχεσης..θα σε περάσει για beta male (πολλες φορες ριχνουν αδεια για να βγάλουν γεματα)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η γυναίκα θέλει να νιώσει ότι "φλερταρίστηκε" μόλις επιβεβαιωθεί, πιθανόν να αρχίσει τις αερολογίες (σε αυτά αναφέρομαι ως ψυχολογικά)

Οι ελλεεινίδες είναι αλλεργικές στο φλερτ,άμα πας και τις μιλήσεις έτσι στα ίσια,καταπίνουν τη γλώσσα τους.

Έχουν μάθει όλες να τις 'φλερτάρουν' στα κωλοσοσιαλ και δεν ξέρουν τί είναι φλερτ στην πραγματική ζωή.Κι έχεις έτσι μια κοινωνία μέσα στη μαλακία και την αγαμία,ο καθένας έτοιμος να πλακωθεί και να σκοτώσει άμα τον κοιτάξεις στραβά.

Για όλα φταίει η αγαμία.Έχετε δει πολλούς που έχουν γκόμενα/κανονική σεξουαλική ζωή,να πλακώνονται και να σκοτώνονται έξω;Μόνο οι αγάμητοι

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τη πρωτη οκ...πες το bad luck και μενα μου εχει τύχει.Στη δευτερη να ξερεις ενα πραμα,ολες οι γυναικες θα σου πουν για σχεση ειτε ειναι σοβαρη ειτε οχι ποτε δε θα σου πει καποια οτι θελει ξεπέτα (η πολυ σπάνιο) οποτε και απλα σεξ να θελει καποια,θα σου πει οτι θελει σχεση .Αν σε ρωταει μια γυναικα "τι ψαχνεις" θα λες δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο,οπως παει η κατασταση...ελα να γνωριστουμε και βλεπουμε (δεν ειπες κατι λαθος απλα το ειπες με λαθος τροπο)..αυτο ανοιγει 2 δρόμους στη γυναικα,ο ενας ειναι η σχεση και ο αλλος ειναι να μη θελει σχεση απο σενα αλλα μονο καμια ξεπέτα.Και στις 2 περιπτωσεις οταν βγαινεις για ενα καφε,κοιτα να χαμουρεψεις στο πρωτο ραντεβου.Αν σου πει οχι μα μου,σημαινει οτι δε πολυ γουστάρει.Αν την χαμουρέψεις και δεις οτι η γλωσσα εχει φτασει μεχρι το λαιμο μεσα,τοτε εμπενε στο ψητο.
η συγκεκριμμενη κοπελα ηταν της σχεσης ηταν σοβαρη ρε οποτε οταν λεω εγω ειτε σχεση ειτε ξεπετα θελω καταλαβαινει οτι ειμαι οτι να ναι αρα ξενερωνει πρωτον και δευτερον δε σημαινει οποια δε σε φασωσει απο το πρωτο ραντεβου δε σε θελει απλα μπορει να τυγχανει να ειναι σοβαρη και να θελει σιγα σιγα.

και για να σε προλάβω...μην πεις ποτε μα ποτε σε μια γυναικα οτι εισαι μονο της σχεσης..θα σε περάσει για beta male (πολλες φορες ριχνουν αδεια για να βγάλουν γεματα)
αμα πεις σε μια σοβαρη γυναικα οτι εισαι της σχεσης θα ειναι δεκτικη μετα με σενα,αμα πεις στις πιο αλητοστιλ μοντερνες που λεμε οτι εισαι μονο της σχεσης συγουρα θα ξενερωσουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
επισης μια αλλη "παγιδα" που θα σου στησουν,ειναι να σου πουν "ξερεις δεν γουστάρω αυτον τον τύπο αντρα,η δε γουσταρω να μου κανουν αυτο" πολλες φορες το λενε επιτηδες γιατι ειναι και αυτο που ΟΝΤΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και αν πεσεις στη παγιδα και πεις "α οχι εγω δεν το κανω αυτο με τιποτα" το εχεις χασει...πεταξε το πουλακι :tooth: ...τελως παντων σιγα σιγα εχε τις κεραιες σου ορθιες να πιανεις ολα αυτα τα τεστακια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
η συγκεκριμμενη κοπελα ηταν της σχεσης ηταν σοβαρη ρε οποτε οταν λεω εγω ειτε σχεση ειτε ξεπετα θελω καταλαβαινει οτι ειμαι οτι να ναι αρα ξενερωνει πρωτον και δευτερον δε σημαινει οποια δε σε φασωσει απο το πρωτο ραντεβου δε σε θελει απλα μπορει να τυγχανει να ειναι σοβαρη και να θελει σιγα σιγα.

αμα πεις σε μια σοβαρη γυναικα οτι εισαι της σχεσης θα ειναι δεκτικη μετα με σενα,αμα πεις στις πιο αλητοστιλ μοντερνες που λεμε οτι εισαι μονο της σχεσης συγουρα θα ξενερωσουν.
εσυ θα πηγαινεις λαου λαου και αναλόγως τη φαση θα κρινεις...δηλαδη αν δεις την αλλη και εχει γίνει το μουνι της φουρνος δε θα την πας σπιτι? θα της πεις α οχι εγω ειμαι της σχεσης?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εσυ θα πηγαινεις λαου λαου και αναλόγως τη φαση θα κρινεις...δηλαδη αν δεις την αλλη και εχει γίνει το μουνι της φουρνος δε θα την πας σπιτι? θα της πεις α οχι εγω ειμαι της σχεσης?
οχι ρε αμα θελει να προχωρησουμε προφανως και θα προχωρησω το οτι ειμαι της σχεσης δε σημαινει πως θα αποριψω μια που θα με θελει για μια φορα,αλλα προτιμω τη σχεση εγω γενικα αυτο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
οχι ρε αμα θελει να προχωρησουμε προφανως και θα προχωρησω το οτι ειμαι της σχεσης δε σημαινει πως θα αποριψω μια που θα με θελει για μια φορα,αλλα προτιμω τη σχεση εγω γενικα αυτο.
εσυ γιατι θες σχεση?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εσυ γιατι θες σχεση?
γιατι ειναι αλλο να εχεις μια που να το κανετε ωρες και να την εχεις πιο δικη σου με τη ξεπετα ξερεις οτι τη μοιραζεσαι και αυτο σε χαλαει λιγο εμενα τουλαχιστον.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
πχ η μια μου μιλησε στο δρομο πως να παει εκει και οτι ειναι απο ενα χωριο και ο μαλακας αντι να της μιλησω της ελεγα δε ξερω κλπ,επρεπε να αρπαξω τη ευκαιρια και η αλλη μου την εκανε κονε ενας ανθρωπος και ρωταγε πραγματα για μενα δλδ αν με ενδιαφερει σχεση ή ξεπετα και ενω εγω ειμαι της σχεσης απο τη αμηχανια μου ειπα δε με νοιαζει ειτε ξεπετα ειτε σχεση θελω και καταλαβε οτι ειμαι οτι να ναι και επειδη ηταν σοβαρη ξενερωσε μετα,γιατι ετσι ειμαι με τις κοπελες ντροπαλος,χαμηλες επικοινωνιακες δεξιοτητες λογω ντροπαλοτητας και αμηχανιας ετσι μου βγαινει.
Τέτοιες ευκαιρίες έχω χάσει δεκάδες στα νιάτα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom