jimakos900
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2019
- Like
- 1.021
- Πόντοι
- 96
τι να πω ισως εχεις δικιο αν και εγω δεν θεωρω αυτο οτι ολες αξιζουν να τις δεις σοβαρα,υπαρχουν κοπελες που ειναι για μια φορα και δεν ειναι για σχεση,με αυτες δε θα κανεις σχεση,μιλαμε να κανεις σχεση με μια σοβαρη που ειναι των σχεσεων και οχι της ξεπετας.Δεν ειπα ποτε οτι δεν μαρεσουν οι σχεσεις γενικα.Υπαρχουν σχεσεις και σχέσεις,απλως δεν ειμαι τυπος που συμβιβάζομαι ευκολα.Δηλ να ειμαι με καποια που να μου μισο-αρεσει και επειδη δε θελω να ειμαι μονος,να τη τρωω στη μαπα ολη μερα...πρωτα απολα απο μονος μου σαν παστα ανθρωπου,δε νιωθω μονος .Οταν ειμαι μονος,δεν νιωθω μονος.ειναι απλο.Εχω γνωρίσει ωραιες γυναικες στη ζωη μου που θα μπορουσα να μπω σε σχεση αλλα ειχανε αλλα προβληματα.Θα καταλαβεις και συ στη πορεια πως οποια βρισκεις,δε σημαινει απαραιτητα οτι πρεπει να κανεις και σχεση μαζι της.Και γω στα 22 ετσι νομιζα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχω κανει και γω τετοιες μαλακιες σα και σενα σε 2 γυναικες που η μια με ηθελε για σχεση και η αλλη για ξεπετα αλλα ο μαλακας δε ενεδωσα λογω ντροπαλοτητας που εχω.Οπως φυσικα και εχω χασει καλες ευκαιριες...μη νομιζεις...εχω κανει πολλες μαλακιες και γω,εχω χασει αξιολογες γυναικες ακριβως επειδη με γνωρισανε στο λαθος timing