Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
νατος...νατος ο λεβεντης μαςεσυ δε θα γαμησεις ποτε μονο σε μπουρδελα θα γαμας μια ζωη.
νατος...νατος ο λεβεντης μαςεσυ δε θα γαμησεις ποτε μονο σε μπουρδελα θα γαμας μια ζωη.
μα ρε φιλε εσυ το ξεκινας,προσπαθω να σε παρω με το καλο αλλα εισαι παπαρας.νατος...νατος ο λεβεντης μας
σε ποια ζωη ?? απο τα μπουρδελα ζουσες 400 φορες ειναι λιγες ειχες πει να σου θιμισω,δε υπαρχει λογος να το παιζεις γαμιας εδω αστο,ο τρουμπαμαν γαμαει εσυ τον παιζεις και μπουρδελα μονο.εγω μικρε τα πολλα τα εκανα....40ρησα πλεον..απο δω και περα παιζουμε συντηρηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καποτε μαζευα ολα τα γκομενακια διπλα μου στο κλαμπ..χωρις να κανω το παραμικρο
μπορω να σου πω ενα καρο ιστορίες με γυναικες....λες να τις βγαλω απο το μυαλο μου?σε ποια ζωη ?? απο τα μπουρδελα ζουσες 400 φορες ειναι λιγες ειχες πει να σου θιμισω,δε υπαρχει λογος να το παιζεις γαμιας εδω αστο,ο τρουμπαμαν γαμαει εσυ τον παιζεις και μπουρδελα μονο.
Πάω Σωτηρία για πρώτο μπόλι και έξω από το θάλαμο εμβολιασμού μου πιάνει κουβέντα ασκούμενη 28άρα δικηγορίνα (7άρι άνετα) αφού πρώτα μ’ έχει κόψει από πάνω ως κάτω. Με μυρίστηκε σε χρόνο dt ότι ήμουν ψιλοχεσμένος με τις βελόνες μιας και πηγαινοερχόμουν ανήσυχος και έκανε μπάσιμο με ατάκα-κέντα «είσαι κάπως αγχωμένος ή μου φαίνεται»; Στο 20λεπτο αναμονής αφότου μπολιαστήκαμε ανταλλάζουμε τηλέφωνα κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας και ύστερα από 2-3 μέρες κουβέντας στο viber, στο οποίο γενικά αργούσε να απαντήσει, η τύπισσα ξηγήθηκε κανονικότατο ghosting. Οι κουβέντες δεν περιείχαν προστυχιές, ούτε καν υπαινιγμούς για κάτι παραπάνω εκτός από μια πρόταση για καφέ από μεριάς μου που αρνήθηκε νέτα σκέτα. Αν και το δικό σου σκηνικό είναι πολύ πιο ακραίο, πες μου ένα ΛΟΓΙΚΟ συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξαχθεί στη περίπτωση της συγκεκριμένης ελλεηνίδας.Πριν κανα 2μηνο σκηνικο.. add στο φεις σε γκομενα ακυρη τελειως,μιλαμε,ολα καλα για κανα 3ημερο,υπονοουμενα ψηνεται φουλ,γελακια,ποτε θα βρεθουμε κτλπ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ.Μου εχει ξανατυχει.Σιγουρα εχει τυχει και σε αλλους πολλους. Κατι τετοια βλεπω και μετα βριζω τις ελλεινιδες και σιχτιριζω με το ποσο καθυστερημενες ειναι και μας την λενε και απο πανω εδω καποιοι.
αστο φιλε δε γαμας αστο δε με πειθεις με τιποτα,ο τρουμπαμαν ξαναλεω γαμαει εσυ οχι,οποια ιστορια μου πεις ειναι ενα ψεμα.μπορω να σου πω ενα καρο ιστορίες με γυναικες....λες να τις βγαλω απο το μυαλο μου?
το προβλημα ειναι πως μου καθόντουσαν γρηγορα οποτε και να σου εξηγήσω δε θα καταλάβεις και πολλα
οχι δε ησουν παραλληλα ησουν μονο αρωστημενος μπουρδελιαρης,γυναικα εκτος μπουρδελου με τιποτα.αλλα ναι...ημουν παράλληλα και αρρωστημενος μπουρδελιαρης
Πάω Σωτηρία για πρώτο μπόλι και έξω από το θάλαμο εμβολιασμού μου πιάνει κουβέντα ασκούμενη 28άρα δικηγορίνα (7άρι άνετα) αφού πρώτα μ’ έχει κόψει από πάνω ως κάτω. Με μυρίστηκε σε χρόνο dt ότι ήμουν ψιλοχεσμένος με τις βελόνες μιας και πηγαινοερχόμουν ανήσυχος και έκανε μπάσιμο με ατάκα-κέντα «είσαι κάπως αγχωμένος ή μου φαίνεται»; Στο 20λεπτο αναμονής αφότου μπολιαστήκαμε ανταλλάζουμε τηλέφωνα κατόπιν δικής της πρωτοβουλίας και ύστερα από 2-3 μέρες κουβέντας στο viber, στο οποίο γενικά αργούσε να απαντήσει, η τύπισσα ξηγήθηκε κανονικότατο ghosting. Οι κουβέντες δεν περιείχαν προστυχιές, ούτε καν υπαινιγμούς για κάτι παραπάνω εκτός από μια πρόταση για καφέ από μεριάς μου που αρνήθηκε νέτα σκέτα. Αν και το δικό σου σκηνικό είναι πολύ πιο ακραίο, πες μου ένα ΛΟΓΙΚΟ συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξαχθεί στη περίπτωση της συγκεκριμένης ελλεηνίδας.
(Πήρα πρέφα νωρίς ότι δεν θα πάει πουθενά η δουλειά και φυσικά δεν είχα τη παραμικρή προσδοκία. Η επαφή της διεγράφη λίγο πριν κλείσουμε βδομάδα «γνωριμίας»)
αστο φιλε δε γαμας αστο δε με πειθεις με τιποτα,ο τρουμπαμαν ξαναλεω γαμαει εσυ οχι,οποια ιστορια μου πεις ειναι ενα ψεμα.
οχι δε ησουν παραλληλα ησουν μονο αρωστημενος μπουρδελιαρης,γυναικα εκτος μπουρδελου με τιποτα.
χαχαχ οταν δε μας συμφερει στελνουμε μαλακιες χαχα.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
?
Ναι, ένα σμόκιν με υπογραφή κωστέτσου... Πλάκα κάνεις ρε μάστορα; που θα έβαζα κουστούμι με 35+ ℃;Πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τού πιάνει κουβέντα δικηγορίνα
Μήπως φόραγες κουστούμι και σε πέρασε για δικηγόρο;
Aν μένεις Αθήνα και έχεις μια οικονομική άνεση αφενός δεν χρειάζεται να τρως ? χλμ και βάλε στο πανε-ελα και αφετέρου έχεις πιο πολλές επιλογές ανάλογα με τον προ'υ'πολογισμο σου.μονο 1 φορά την εβδομάδα δεν φτάνει όμως τύπε εγω αυτη τη βδομάδα γάμησα 3 φορές αποψε πηγα γάμησα την άλλη κ την έχω δωσει αλλη μια φορά. Και εχω αντοχές και για 3ο τελειωμα.
Οσο γαμάς τοσο το ζητάς το γαμίδι.
Το μεσημερι ημουν γυμναστηριο 2 ώρες. Απλα δε δουλευα σημερα και κοιμομουν ως τις 11 το πρωί.
Μλκ τι ήταν αυτό που ανέβασες, με τη γαμιόλα τη φακλάνα. Μ’ έπιασε τρέμουλο από τα νεύρα (να μην ξημερωθώ αν λέω ψέμματα)ναι, επρεπε να την τσακισει. η μαουνα οταν τον εριξε απο την καρεκλα θα μπορουσε να τον αφησει αναπηρο
Κωσταρα εχεις απολυτο δικιο αφηνουμε τις ελληνιδες και παμε στα μπουρδελα οσο συχνα μπορει ο καθενας αναλογα την οικονομικη δυνατοτητα του καθενος,ποσο εισαι ρε?Ρε φίλε,μόλις γύρισα από στούντιο σεξ,τι απίστευτη καύλα είναι αυτή η κοπέλα.Τριτη φορά που πήγα και τέτοιο γαμησι ούτε με την κοπέλα μου δεν έκανα.Πουστη Πούτιν άσε τα κορίτσια μας ήσυχα ρε καριόλη.Για να καταλάβεις,100 χιλιόμετρα έκανα,50 να πάω και 50 να γυρίσω Μην κλαιγεστε ρε για την απόσταση,και 200 θα έκανα για να πάω.Παω να γράψω και στο θέμα Μπουρδέλα σε Τρίκαλα Καρδίτσα γιατί η Βικτώρια με έστειλε.Γαματε ότι μπορείτε και αφήστε τις Ελλεινηδες όπως τις λέτε,αφού δεν καθονται.
καλα κανεις και γαμας μπουρδελα φιλε και δε ασχολεισαι με τις ξενερωτες ελληνιδες,λογικα θα εχεις αρκετα χρηματα για να πληρωνεις 3 φορες τη βδομαδαμονο 1 φορά την εβδομάδα δεν φτάνει όμως τύπε εγω αυτη τη βδομάδα γάμησα 3 φορές αποψε πηγα γάμησα την άλλη κ την έχω δωσει αλλη μια φορά. Και εχω αντοχές και για 3ο τελειωμα.
Οσο γαμάς τοσο το ζητάς το γαμίδι.
Το μεσημερι ημουν γυμναστηριο 2 ώρες. Απλα δε δουλευα σημερα και κοιμομουν ως τις 11 το πρωί.
καλα κανεις και γαμας μπουρδελα φιλε και δε ασχολεισαι με τις ξενερωτες ελληνιδες,λογικα θα εχεις αρκετα χρηματα για να πληρωνεις 3 φορες τη βδομαδα
αμα γαμαγα μεταξι καθε βδομαδα θα πηγαινα αλλα επειδη το μεταξυ ειναι τραγικο καλυτερα καθε 1 με 2 μηνες που παω παρα καθε βδομαδα σε δωματια σα σπηλια και παρασημα φουλ απο πακιστανοινδους και ζακια που γαμανε εκει.Άμα γαμάς Μετάξι,σιγά τα λεφτά
απλα εχει πει ο μασαζονομαχος δε γαμαει μεταξυ αλλα φυλης και μασατζιδικα.Άμα γαμάς Μετάξι,σιγά τα λεφτά