Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.510
Πόντοι
3.656
Ποιο 20,το 5% είναι αυτοί που θέλουν όλες

Το άλλο 25% είναι αυτοί που πηδάνε μόνο λόγω σχέσης

Επίσης,οι γυναίκες και μόνο που βλέπουν τα λιγούρια να τις κοιτάνε και να τις παρακαλάνε στα σοσιαλ,είναι σαν να κάνουν σεξ...χωρίς να κάνουν

Μεγάλη χαμένη φυσικά η πλειοψηφία των αντρών που βυθίζεται στη μαλακία και ψάχνει να εκτονωθεί σε άλλες μαλακίες,βιντεοπαιχνίδια,συνδέσμους,γυμναστήρια,χαπακώματα κλπ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ποιο 20,το 5% είναι αυτοί που θέλουν όλες

Το άλλο 25% είναι αυτοί που πηδάνε μόνο λόγω σχέσης

Επίσης,οι γυναίκες και μόνο που βλέπουν τα λιγούρια να τις κοιτάνε και να τις παρακαλάνε στα σοσιαλ,είναι σαν να κάνουν σεξ...χωρίς να κάνουν

Μεγάλη χαμένη φυσικά η πλειοψηφία των αντρών που βυθίζεται στη μαλακία και ψάχνει να εκτονωθεί σε άλλες μαλακίες,βιντεοπαιχνίδια,συνδέσμους,γυμναστήρια,χαπακώματα κλπ
απο τα σόσιαλ εχει ξεκινησει αυτη η μαλακια νομιζοντας πως οι γυναίκες του 80% ανηκουν στο 20...φυσικα αυτες μπορουν να θεωρουν τον εαυτο τους οτι σκατα θελουν,ομως κανουν ζημια στην υπόλοιπη κοινωνια

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
επειδη το εχω σκεφτει και εγω αυτο.Περαν δηλ απο την αποψη που ειχα πως οσο αγάμητες ειναι οι γυναίκες,αλλο τοσο ειναι και οι άντρες.Η γνωμη μου ειναι η εξης...πιστευω πως ισχυει και το ενα και το αλλο.Δηλαδη ναι μεν ισχυει αυτο που λες οτι το 20% των αντρων γαμαει το 80% των γυναικων παρολα,αυτα οι γυναίκες εξακολουθουν να παραμένουν αγάμητες.Και αυτο το συμπερασμα το εχω βγάλει μεσα απο το τιντερ. (βασικα το 20% των αντρων ΜΠΟΡΕΙ,δηλαδη εχει τη δυνατότητα να γαμήσει το 100% των γυναικων,ομως δεν ισχυει το ιδιο για το υπόλοιπο 80% των αντρων)...αυτο το 20% λοιπον των αντρων ειναι οι αντρες του τυπου λεφτα-εμφάνιση-χαρακτηρα..οτι θελουν ολες οι γυναικες δηλ.Αυτοι θα κανουν ΣΧΕΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ με το 20% των γυναικων και με το υπόλοιπο 80% των γυναικων αντε να ριχνουν κανα μπουτσο...αυτο ομως φυσικα δεν αρκει για να κρατιεται μια γυναικα που ανηκει στο 80% πληρης ικανοποιημένη σεξουαλικά..οποτε παραμένουν αγάμητες
συμφωνω με σενα βλαδιμηρε οτι παραμενουν αγαμητες αλλα ο καλογερο δεν εχει δικιο,δλδ δε γινεται με τιποτα το 20 τοις εκατο αντρων να γαμαει το 80 τοις εκατο γυναικων,ειναι μαθηματικα αδυνατον,θεωρω πως εφοσον το 80 τοις εκατο των αντρων ειναι αγαμητοι θα ειναι και αγαμητες το 80 τοις εκατο των γυναικων,και θα γαμιεται μονο ενας 20 τοις εκατο των γυναικων που θα το γαμαει ενα 20 τοις εκατο των αντρων εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,ο καλογερο που εχει τη ιδια λογικη με ελβις και τονυ πεφτουν εξω και οι 3 αυτοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο τα σόσιαλ εχει ξεκινησει αυτη η μαλακια νομιζοντας πως οι γυναίκες του 80% ανηκουν στο 20...φυσικα αυτες μπορουν να θεωρουν τον εαυτο τους οτι σκατα θελουν,ομως κανουν ζημια στην υπόλοιπη κοινωνια
ακριβως αυτο που λες κανουν ζημια στην υπολοιπη κοινωνια πολυ σωστος.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
συμφωνω με σενα βλαδιμηρε οτι παραμενουν αγαμητες αλλα ο καλογερο δεν εχει δικιο,δλδ δε γινεται με τιποτα το 20 τοις εκατο αντρων να γαμαει το 80 τοις εκατο γυναικων,ειναι μαθηματικα αδυνατον,θεωρω πως εφοσον το 80 τοις εκατο των αντρων ειναι αγαμητοι θα ειναι και αγαμητες το 80 τοις εκατο των γυναικων,και θα γαμιεται μονο ενας 20 τοις εκατο των γυναικων που θα το γαμαει ενας 20 τοις εκατο των αντρων εμενα αυτη ειναι η αποψη μου,ο καλογερο που εχει τη ιδια λογικη με ελβις και τονυ πεφτουν εξω και οι 3 αυτοι.

ακριβως αυτο που λες κανουν ζημια στην υπολοιπη κοινωνια πολυ σωστος.
εγω παντως δεν διαφωνω με τον καλογερο...απλως λεω πως ναι μεν το 20% τις γαμάει ολες,αλλα μονο το 20% των γυναικων πραγματικα περνουν σεξουαλικη ικανοποιηση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τζιμάκο,βγες εξω απο το σπιτι πιάσε ενα μπαζο εκει στη τυχη μια περαστικη και ρωτησες τη πως θες τον αντρα. Να δεις τι θα σου πει. (πιασε μπαζο ομως)

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εγω παντως δεν διαφωνω με τον καλογερο...απλως λεω πως ναι μεν το 20% τις γαμάει ολες,αλλα μονο το 20% των γυναικων πραγματικα περνουν σεξουαλικη ικανοποιηση.
αρα συμφωνεις με ελβις και τονυ?γιατι αυτη ειναι η λογικη του καλογερο,ενα 20 τοις εκατο πως γαμαει το 80 τοις εκατο τι ειναι οι γκουσγκουνηδες?εγω οσους εχω δει εξω που εχουν σχεση δε βλεπω τους ιδιους και τους ιδιους διαφορετικους βλεπω,αρα οι διαφορετικοι ειναι το 20 τοις εκατο των αντρων με το 20 τοις εκατο των γυναικων σε σχεση και το υπολοιπο 80 τοις εκατο αντρων και γυναικων αγαμια και αζευγαρωτοι εγω αυτο πιστευω αλλα οκ.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τζιμάκο,βγες εξω απο το σπιτι πιάσε ενα μπαζο εκει στη τυχη μια περαστικη και ρωτησες τη πως θες τον αντρα. Να δεις τι θα σου πει. (πιασε μπαζο ομως)
φιλε επειδη την εχω πεσει σε μπαζα προκειμενου να γαμησω πιο ευκολα και δε το εχω κανει μονο εγω αυτο αλλα και 2 γνωστοι μου σε πληροφορω πως τα μπαζα εχουν αποψη ενω θα επρεπε να παρακαλανε γιατι ειναι χαλια,παρολα αυτα τις βλεπεις υπερανω και εχουν και το θρασος να ριχνουν χ οι ασχημομουρες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
φιλε δε παει αριθμητικα δε μπορει ενα τοσο μικρο νουμερο αντρων να πηδαει τοσες πολλες ειναι μαθηματικα αδυνατον,θα αμιφισβητησεις και τα μαθηματικα?
Δεν είναι μαθηματικό το θέμα. Πράγματι αυτό το 80/20 δεν ισχύει με απόλυτο τρόπο στους διαφόρους τομείς, όπου έχει εξεταστεί η εφαρμογή του νόμου Pareto. Πρέπει να το δει κανείς ως ένα γενικό concept, όπου η κεντρική ιδέα είναι ότι ένα μικρό ποσοστό ατόμων ή παραγόντων (ανάλογα με τον τομέα) επιφέρει ένα συντριπτικά μέγιστο ποσοστό αποτελεσμάτων.

Η εφαρμογή του νόμου επαληθεύεται συνήθως από στατιστικά, ανάλογα με τον τομέα, αλλά το σημαντικό είναι ότι συνάδει με την κοινή λογική. Πχ σε κάθε τομέα οι καλύτεροι είναι μία μειοψηφία κι επειδή είναι οι καλύτεροι θα επιφέρουν τα περισσότερα αποτελέσματα. Ας πούμε σε μία πόλη οι καλοί δικηγόροι είναι λίγοι και θα πάρουν τις περισσότερες δουλειές.

Το ίδιο συμβαίνει ακριβώς και με τα γκομενικά. Αυτοί που έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα, είναι ας πούμε οι καλύτεροι «επαγγελματίες» του είδους, και κάνουν θραύση. Αυτοί θα ελκύσουν την συντριπτική πλειοψηφεία των γυναικών.

Και για να απαντήσω και στον @vladimirosA , ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες αγάμητες φυσικά, αν έχουν αποφασίσει να μην συμμετάσχουν ενεργά στο παιχνίδι για κάποιον λόγο. Το 80% υπολογίζεται σε αυτές που παίζουν το παιχνίδι κι ενδιαφέρονται. Αν η άλλη απέχει, ο γαμέας alpha (το 20%) δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με αυτές.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν είναι μαθηματικό το θέμα. Πράγματι αυτό το 80/20 δεν ισχύει με απόλυτο τρόπο στους διαφόρους τομείς, όπου έχει εξεταστεί η εφαρμογή του νόμου Pareto. Πρέπει να το δει κανείς ως ένα γενικό concept, όπου η κεντρική ιδέα είναι ότι ένα μικρό ποσοστό ατόμων ή παραγόντων (ανάλογα με τον τομέα) επιφέρει ένα συντριπτικά μέγιστο ποσοστό αποτελεσμάτων.

Η εφαρμογή του νόμου επαληθεύεται συνήθως από στατιστικά, ανάλογα με τον τομέα, αλλά το σημαντικό είναι ότι συνάδει με την κοινή λογική. Πχ σε κάθε τομέα οι καλύτεροι είναι μία μειοψηφία κι επειδή είναι οι καλύτεροι θα επιφέρουν τα περισσότερα αποτελέσματα. Ας πούμε σε μία πόλη οι καλοί δικηγόροι είναι λίγοι και θα πάρουν τις περισσότερες δουλειές.

Το ίδιο συμβαίνει ακριβώς και με τα γκομενικά. Αυτοί που έχουν ασχοληθεί σοβαρά με το ζήτημα, είναι ας πούμε οι καλύτεροι «επαγγελματίες» του είδους, και κάνουν θραύση. Αυτοί θα ελκύσουν την συντριπτική πλειοψηφεία των γυναικών.

Και για να απαντήσω και στον @vladimirosA , ναι υπάρχουν πολλές γυναίκες αγάμητες φυσικά, αν έχουν αποφασίσει να μην συμμετάσχουν ενεργά στο παιχνίδι για κάποιον λόγο. Το 80% αφορά αυτές που παίζουν το παιχνίδι κι ενδιαφέρονται. Αν η άλλη απέχει, ο γαμέας alpha (το 20%) δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με αυτές.
ναι μπορει να εχει περισσοτερες επιτυχιες αυτος που το εχει με το φλερτ και εχει λεφτα εμφανηση κλπ αλλα οχι το 20 τοις εκατο των αντρων να γαμαει το 80 τοις εκατο των γυναικων πολυ λες,πιστευω το 20 τοις εκατο των αντρων να γαμαει ενα 40 τοις εκατο των γυναικων οχι 80,οι υπολοιπες μενουν αγαμητες γιατι ζητανε πολλα και ριχνουν χ ή γιατι δε τις πλησιαζει κανεις γιατι ειναι ασχημομουρες και στιλ γεροντοκορε οπως η θεια μου(ενας ελληνας την εχει προσεγγισει μονο και ειναι 46) πιο λιγες,αυτες να ειναι ενα 10 με 20 τοις εκατο σε αυτη τη φαση,να μη τραβανε καθολου φαση θειας,δλδ ενα 10 με 20 τοις εκατο γυναικων μενουν αγαμητες γιατι ειναι σα τη θεια δλδ φατσα του 5 και γεροντοκορε στιλ και οι υπολοιπες απο επιλογη γιατι ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Πως γίνεται να ρίχνουν Χ οι καργιες άρα καταλήγουμε ότι η πλειοψηφία κάποιον έχει από πίσω..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
ε αλλο αυτο η γυναικα αντεχει χωρις σεξ,εμεις οχι

αντεχουν χωρις σεξ ομως αυτη η αγαμια τους βγαινει σε μορφη γατας
Η σκυλιού...λίγες σκυλομαμαδες κυκλοφορούν έξω;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Πως γίνεται να ρίχνουν Χ οι καργιες άρα καταλήγουμε ότι η πλειοψηφία κάποιον έχει από πίσω..
απλα δεν εχουν ολες καποιον απο πισω αυτο ειναι δικη σας πατατα,οι περισσοτερες ζητανε πολλα αρα και θα ειναι μονες γιατι αυτα που ζητανε το 80 τοις εκατο τα εχει μονο το 20 των αντρων αρα μενουν οι περισσοτερες αζευγαρωτες και αγαμητες.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Η σκυλιού...λίγες σκυλομαμαδες κυκλοφορούν έξω;
αστα ρε εμενα με ξενερωνει που εχουν οι περισσοτερες αυτο το φλωρομοντερνοφεμινιστικο πραγματικα αυτο με ξενερωνει απιστευτα χιλιες φορες οι ιεροδουλες που εχουν αλλο στιλ ειναι απλες στη πλειοψηφια τους και οχι φεμινομαλακισμενες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Κανέναν δεν έχουν...απλά ψάχνουν τον ιππότη με το λευκό άλογο...η θα συμβιβαστούν με γα'ι'δουρι( φυσικά άνευ ιπποτου) η θα μείνουν στο ράφι και θα παλεύουν με τα παρελκόμενα ψυχοσωματικά επακόλουθα της αγαμίας....

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
ναι μπορει να εχει περισσοτερες επιτυχιες αυτος που το εχει με το φλερτ και εχει λεφτα εμφανηση κλπ αλλα οχι το 20 τοις εκατο των αντρων να γαμαει το 80 τοις εκατο των γυναικων πολυ λες,πιστευω το 20 τοις εκατο των αντρων να γαμαει ενα 40 τοις εκατο των γυναικων οχι 80,οι υπολοιπες μενουν αγαμητες γιατι ζητανε πολλα και ριχνουν χ ή γιατι δε τις πλησιαζει κανεις γιατι ειναι ασχημομουρες και στιλ γεροντοκορε οπως η θεια μου(ενας ελληνας την εχει προσεγγισει μονο και ειναι 46) πιο λιγες,αυτες να ειναι ενα 10 με 20 τοις εκατο σε αυτη τη φαση,να μη τραβανε καθολου φαση θειας,δλδ ενα 10 με 20 τοις εκατο γυναικων μενουν αγαμητες γιατι ειναι σα τη θεια δλδ φατσα του 5 και γεροντοκορε στιλ και οι υπολοιπες απο επιλογη γιατι ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους.
Στα γκομενικά δεν υπάρχουν στατιστικά για να ξέρουμε, μόνο προσωπική εμπειρία από παρατήρηση. Και η δική μου εμπειρία λέει ότι ο νόμος του Pareto είναι ακόμα πιο σκληρός, μπορεί και 5/95.
Κι επειδή στο προηγούμενο ποστ δεν ήμουνα αρκετά σαφής, έκανα μία μικρή διόρθωση για διεκρίνηση και υπολογίζω αυτά τα ποσοστά επί των διαθεσίμων παικτών (άνδρες και γυναίκες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο παιχνίδι). Δηλαδή σε ένα σύνολο 100 ανδρών κι ένα σύνολο 100 γυναικών που πραγματικά θέλει να γνωριστεί για να κάνει κάνει κάτι (σχέση, σεξ), το 5% των ανδρών θα κάνει θραύση.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
αστα ρε εμενα με ξενερωνει που εχουν οι περισσοτερες αυτο το φλωρομοντερνοφεμινιστικο πραγματικα αυτο με ξενερωνει απιστευτα χιλιες φορες οι ιεροδουλες που εχουν αλλο στιλ ειναι απλες στη πλειοψηφια τους και οχι φεμινομαλακισμενες.
Έχουν άλλο στυλ γιατί τις πληρώνουμε τα ίδια σκατα θα ταν

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έχουν άλλο στυλ γιατί τις πληρώνουμε τα ίδια σκατα θα ταν
αυτο δε το ξερεις,δε νομιζω,ορισμενες μου εχουν βγαλει γλωσσα ασχημη αλλα και παλι δε εχουν το χαλι των εξω που ειναι φεμινομαλακισμενες μαλοκομοντερνες αυτονομες πατσαβουρες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Στα γκομενικά δεν υπάρχουν στατιστικά για να ξέρουμε, μόνο προσωπική εμπειρία από παρατήρηση. Και η δική μου εμπειρία λέει ότι ο νόμος του Pareto είναι ακόμα πιο σκληρός, μπορεί και 5/95.
Κι επειδή στο προηγούμενο ποστ δεν ήμουνα αρκετά σαφής, έκανα μία μικρή διόρθωση για διεκρίνηση και υπολογίζω αυτά τα ποσοστά επί των διαθεσίμων παικτών (άνδρες και γυναίκες που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο παιχνίδι). Δηλαδή σε ένα σύνολο 100 ανδρών κι ένα σύνολο 100 γυναικών που πραγματικά θέλει να γνωριστεί για να κάνει κάνει κάτι (σχέση, σεξ), το 5% των ανδρών θα κάνει θραύση.
μεσα σε ενα χωρο οχι ομως.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories