Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.440
Πόντοι
1.446
Ναι,είχε να κάνει με κάτι διατάξεις που προέβλεπαν προαγωγές σε κάποιες κατηγορίες στελεχών . . .όλα βάσει νόμου έγιναν.
Το θεμα ειναι κατα ποσο ηταν φωτογραφικη η διαταξη του νομου :confused: :confused: :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Μωρε δεν αντιλεγω επεφτε πολυ σταξιμο στην 71η μου φαινεται υπαρχει αλλη μια αντιστοιχη στην Κρητη,ειχαν και Μ16 οι τυπαδες αν θυμαμαι καλα. Εχω ακουσει σκηνικα του τυπου σε επιθεωρησεις τους εβαζαν να βγαζουν τις αρβυλες για να δουν αν οι καλτσες ειναι οι προβλεπομενες :confused: :confused: :confused:
Δεν γίνεται να φοράς με αρβύλες αυτές τις γελοίες κάλτσες που αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο ,λες και βγαίνεις να πετάξεις σκουπίδια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το θεμα ειναι κατα ποσο ηταν φωτογραφικη η διαταξη του νομου :confused: :confused: :confused:
Δεν το αποκλείουμε....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Μωρε δεν αντιλεγω επεφτε πολυ σταξιμο στην 71η μου φαινεται υπαρχει αλλη μια αντιστοιχη στην Κρητη,ειχαν και Μ16 οι τυπαδες αν θυμαμαι καλα. Εχω ακουσει σκηνικα του τυπου σε επιθεωρησεις τους εβαζαν να βγαζουν τις αρβυλες για να δουν αν οι καλτσες ειναι οι προβλεπομενες :confused: :confused: :confused:
Πέρασα και εγώ από εκεί...δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω σε ΝΑΤΟ 'ι'κη άσκηση το ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν μου έκατσε.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.440
Πόντοι
1.446
Πέρασα και εγώ από εκεί...δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω σε ΝΑΤΟ 'ι'κη άσκηση το ήθελα πολύ αλλά δυστυχώς δεν μου έκατσε.
Σαν φανταρος παντως δυσκολα πηγαινες εκει,η επρεπε να βαλεις βυσμα η επρεπε να εισαι απο το Κιλκις/Θεσσαλονικη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Σαν φανταρος παντως δυσκολα πηγαινες εκει,η επρεπε να βαλεις βυσμα η επρεπε να εισαι απο το Κιλκις/Θεσσαλονικη
Γιατί στην Αερομεταφερόμενη της Κρήτης πάνε Ηπειρώτες;
7/10 ήμασταν Βόρειοι στην 71η...

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Ρε τυπε μην βλεπετε πολλα εργα στην tv. Oλα μια χαρα ειναι εκει κατω, free. Οι γυναικες ειναι στον ρολο τους και παιζουν μπαλα. Δεν ειναι αχρωμες, αοσμες,και με μυτη εως το ταβανι. Οπως οι ξιπασμενες ελλεινιδες
κούλαρε νιο, στο bou είσαι! εδώ γράφουμε ότι θέλουμε. αμα θέλω γράφω ότι η πούτσα μου είναι ευέλικτη πένσα, άμα θέλω γράφω ότι γάμησα εξωγήινη. Οι Ισραηλινές γαμάνε. τέλος.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
ακριβως βλαδιμηρε δαχτυλακι βαζουν εφοσον οι 8 στους 10 αντρες μενουν αγαμητοι μενουν και οι 8 στις 10 γυναικες,αποκλιεται οι 2 στους 10 αντρες να πηδανε τις 8 στις 10 γυναικες,δε γινεται αυτο απλα ειναι η πατατα που λεει ο ελβις και τη λεει και ο τονυ.
Κι όμως γίνεται. Είναι ο νόμος 80/20 ή νόμος του Pareto και ισχύει και στα γκομενικά. Εγώ είχα πολλές φορές την ευκαιρία να το διαπιστώσω.
Δεν φαίνεται εύκολα στην καθημερινότητα (αν και ισχύει). Σε ιδιαίτερα περιβάλλοντα όμως κάνει μπαμ. Έχω δουλέψει, ως νέος, σε τουριστικές δουλειές τα καλοκαίρια και ήταν ολοφάνερο. Ένα 20% ανδρών πηδάει το 80% των γυναικών. Στην καθημερινότητα απλά δεν φαίνεται, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να δεις τι κάνουν οι άλλοι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Κι όμως γίνεται. Είναι ο νόμος 80/20 ή νόμος του Pareto και ισχύει και στα γκομενικά. Εγώ είχα πολλές φορές την ευκαιρία να το διαπιστώσω.
Δεν φαίνεται εύκολα στην καθημερινότητα (αν και ισχύει). Σε ιδιαίτερα περιβάλλοντα όμως κάνει μπαμ. Έχω δουλέψει, ως νέος, σε τουριστικές δουλειές τα καλοκαίρια και ήταν ολοφάνερο. Ένα 20% ανδρών πηδάει το 80% των γυναικών. Στην καθημερινότητα απλά δεν φαίνεται, γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να δεις τι κάνουν οι άλλοι.
επειδη το εχω σκεφτει και εγω αυτο.Περαν δηλ απο την αποψη που ειχα πως οσο αγάμητες ειναι οι γυναίκες,αλλο τοσο ειναι και οι άντρες.Η γνωμη μου ειναι η εξης...πιστευω πως ισχυει και το ενα και το αλλο.Δηλαδη ναι μεν ισχυει αυτο που λες οτι το 20% των αντρων γαμαει το 80% των γυναικων παρολα,αυτα οι γυναίκες εξακολουθουν να παραμένουν αγάμητες.Και αυτο το συμπερασμα το εχω βγάλει μεσα απο το τιντερ. (βασικα το 20% των αντρων ΜΠΟΡΕΙ,δηλαδη εχει τη δυνατότητα να γαμήσει το 100% των γυναικων,ομως δεν ισχυει το ιδιο για το υπόλοιπο 80% των αντρων)...αυτο το 20% λοιπον των αντρων ειναι οι αντρες του τυπου λεφτα-εμφάνιση-χαρακτηρα..οτι θελουν ολες οι γυναικες δηλ.Αυτοι θα κανουν ΣΧΕΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ με το 20% των γυναικων και με το υπόλοιπο 80% των γυναικων αντε να ριχνουν κανα μπουτσο...αυτο ομως φυσικα δεν αρκει για να κρατιεται μια γυναικα που ανηκει στο 80% πληρης ικανοποιημένη σεξουαλικά..οποτε παραμένουν αγάμητες

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
επειδη το εχω σκεφτει και εγω αυτο.Περαν δηλ απο την αποψη που ειχα πως οσο αγάμητες ειναι οι γυναίκες,αλλο τοσο ειναι και οι άντρες.Η γνωμη μου ειναι η εξης...πιστευω πως ισχυει και το ενα και το αλλο.Δηλαδη ναι μεν ισχυει αυτο που λες οτι το 20% των αντρων γαμαει το 80% των γυναικων παρολα,αυτα οι γυναίκες εξακολουθουν να παραμένουν αγάμητες.Και αυτο το συμπερασμα το εχω βγάλει μεσα απο το τιντερ. (βασικα το 20% των αντρων ΜΠΟΡΕΙ,δηλαδη εχει τη δυνατότητα να γαμήσει το 100% των γυναικων,ομως δεν ισχυει το ιδιο για το υπόλοιπο 80% των αντρων)...αυτο το 20% λοιπον των αντρων ειναι οι αντρες του τυπου λεφτα-εμφάνιση-χαρακτηρα..οτι θελουν ολες οι γυναικες δηλ.Αυτοι θα κανουν ΣΧΕΣΗ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ με το 20% των γυναικων και με το υπόλοιπο 80% των γυναικων αντε να ριχνουν κανα μπουτσο...αυτο ομως φυσικα δεν αρκει για να κρατιεται μια γυναικα που ανηκει στο 80% πληρης ικανοποιημένη σεξουαλικά..οποτε παραμένουν αγάμητες

Ακομη κι αν ειναι ετσι, δεν εχουν προβλημα ομως!

Ενω ο αντρας, με τις ορμες που εχει, δεν την παλευει!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ακομη κι αν ειναι ετσι, δεν εχουν προβλημα ομως!

Ενω ο αντρας, με τις ορμες που εχει, δεν την παλευει!
ε αλλο αυτο η γυναικα αντεχει χωρις σεξ,εμεις οχι

αντεχουν χωρις σεξ ομως αυτη η αγαμια τους βγαινει σε μορφη γατας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
το θεμα ειναι το 80% που δεν γαμαει μπορει να αποδεκτει την αληθεια?
το 80% των αντρων που δεν γαμάει η το το 80% των γυναικων που ας πουμε..ψευτογαμιουνται?

κανενας απο το 80% ειτε αντρας ειτε γυναικα δεν μπορει να αποδεχτει την αληθεια

Gianis717

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Like
106
Πόντοι
1
το 80% των αντρων που δεν γαμάει η το το 80% των γυναικων που ας πουμε..ψευτογαμιουνται?

κανενας απο το 80% ειτε αντρας ειτε γυναικα δεν μπορει να αποδεχτει την αληθεια
για αντρες αναφερομουν....αλλα μια ολοκληρη ζωη χωρις γαμησι ειναι γαμησετα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αυτοι που ανηκουν στο 80% των αντρων προσπαθουν να γαμησουν το 20% και περνουν τα αρχιδια μου..η καταφευγουν στο 80% των γυναικων...απο την αλλη οι γυναικες του 80% θα προσπαθουν να κανουν σχεση με το 20% και αυτες με τη σειρα τους θα παρουν τα αρχιδια μου...το ζητημα ειναι το κατα ποσο συμβιβάζεται η γυναικα του 80% στο να παει με εναν αντρα (να κανει σχεση) περα απο τις προσδοκίες της,και κατα ποσο θα το κάνει ο αντρας...και οι δυο εχουν ψηλα τον πηχη αυτο ειναι αληθεια.Ομως η κοινωνια παραμένει αγάμητη ακριβως για αυτο το λογο επειδη κανεις δεν σκεφτεται αντικειμενικα,και ζουν ολοι σε μια σφαιρα φαντασιας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
το προβλημα ξεκιναει με το 80%...οχι με το 20%.....το 20% ξερουν πολυ καλα ποιοι ειναι και τι αξιζουν.Το 80% ειτε αντρες ειτε γυναικες,πολυ απλα δεν αποδέχονται την αληθεια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
οποτε να πως φτάνουμε σιγα σιγα στο συμπερασμα του 80/80.....οσο αγάμητες ειναι οι γυναίκες,αλλο τοσο και οι αντρες

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
φιλε δε παει αριθμητικα δε μπορει ενα τοσο μικρο νουμερο αντρων να πηδαει τοσες πολλες ειναι μαθηματικα αδυνατον,θα αμιφισβητησεις και τα μαθηματικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom