δεν ειναι του γουστου μου οι συγκεκριμενες ,
ομως ειχα μια Αρμενοποντια λοχια στον Εβρο....γαμω τον πατο της....
που ισχυριζοταν οτι καταγεται απο Κυπρο
μου την εμπαινε λοιπον συνεχεια........σε σημειο που ο υποδιοικητης ρωταει καποια στιγμη
"ρε μαλιακα,σε γουσταρει αυτη???"
"συνεχεια μας λεει οτι δε σε αντεχει,τι της κανεις?"
σε μια σκοπια την ειχα αξιωματικο πυλης και την κοιτουσα συνεχεια,οι βυζαρες της θα εσκιζαν το χιτωνιο..η σκυλα ειχε μουσκεψει σιγουρα!
την "καρφωνα " με λαγνο -αγαπουλικο-πονηρο- βλεμμα,το οποιο σε συνδυασμο με τη γοητευτικη καμπανοφατσα μου την..αναστατωνε.
μου εκανε συνεχεια αναιτιες παρατηρησεις ,ακομα και οτι πετουσα τα αναψυκτικα σε..δηθεν λαθος καδο
ειχα τετοιες καβλες που ανετα θα τη γαμουσα στην πισω ερημικη πλευρα του στρατοπεδου, οπου ηταν παρκαρισμενες οι καναδεζες.
στη δευτερη αδεια μου -στο φευγα- την πετυχα Αλεξανδρουπολη ...περασε απο διπλα μου..κοντοσταθηκε-κοκκαλωσε-εσκυψε κεφαλι και με χαιρετισε με τρεμαμενη φωνη
ηθελα να χωθω.... αλλα επειδη ηταν σκυλα,φοβηθηκα τις επιπτωσεις..αυτη ψοφουσε για να με βγαλει αναφερομενο.
κατα βαθος ομως ψοφουσε περισσοτερο για την πουτσα μου
αυτο το γαμησι θα ηταν επικο-εκφυλο-ακριτικο και ακραιο
δε ρισκαρα να μαθω ποτε την εκβαση διοτι που ξερω οτι αυτη δε θα με κατηγορουσε για παρενοχληση κλπ?
και ο στρατιωτικος ποινικος κωδικας δεν ειναι παιξε γελασε...
ηθελα πολυ να χωσω την πουτσα μου στις βυζαρες της.....και να ξεσκισω τον κωλο της...ουτε καν μουνι...ΚΩΛΟ!
αν ερθουν εδω φανταζεσαι τι εχει να γινει...χαχα!!!
θα γλιτωσουμε απο τη μιρλα στο συγκεκριμενο τοπικ
Από τη Ρωσία με λαγνεία για τα κορίτσια του Χάρκοβο
www.pink.gr