Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ακριβως βλαδιμηρε δαχτυλακι βαζουν εφοσον οι 8 στους 10 αντρες μενουν αγαμητοι μενουν και οι 8 στις 10 γυναικες,αποκλιεται οι 2 στους 10 αντρες να πηδανε τις 8 στις 10 γυναικες,δε γινεται αυτο απλα ειναι η πατατα που λεει ο ελβις και τη λεει και ο τονυ.
Σα να θέλω να πιω ενα ποτο και να έχω τον τζιμακο στη πορτα να μου λέει μπαρμπα δε μπαίνεις!! Φυσικά ο Τζιμάκος με τα χαράς θα μου έριχνε πορτα υπό τον φόβο ότι θα του έτρωγα όλα τα γκομενακια μέσα στο μαγαζί ?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν έχεις καταλάβει κάτι....οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σεξ όπως εμείς.Μονο αν βρουν κάποιον να τις ανεβάσει κοινωνικά και οικονομικά θα του κάτσουν ...και αυτό από φιλότιμο για να εξασφαλίσουν τις παροχές που ζητάνε.
ακριβως αυτο που λες αργυροτοξε δε τις νοιαζει τις ελληνιδες να γαμηθουν χεστηκανε μονο εμας μας νοιαζει,γιαυτο και το 80 τοις εκατο των γυναικων δε γαμιουνται γιατι δε γαμαει και ενα 80 τοις εκατο αντρων,μονο ενα 20 τοις εκατο γυναικων και αντρων γαμαει και γαμιεται.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σα να θέλω να πιω ενα ποτο και να έχω τον τζιμακο στη πορτα να μου λέει μπαρμπα δε μπαίνεις!! Φυσικά ο Τζιμάκος με τα χαράς θα μου έριχνε πορτα υπό τον φόβο ότι θα του έτρωγα όλα τα γκομενακια μέσα στο μαγαζί ?
σιγα μη φοβαμαι ρε φατες ολες αλλα τι να φας και συ αφου ολο στα μπουρδελα εισαι(400 φορες ειναι λιγες ειχες πει να σου θυμισω),αλλα και να τις φας χεστηκα παω σε μπουρδελο και γαμαω τη καλυτερη μουναρα γιατι να ασχοληθω με τις ξενερωτες τις ελληνιδες?φατες ολες τις φεμινιστριες γλωσσουδες οπως εχουν γινει τωρα το 90 τοις εκατο ολες δικες σου χιλιες φορες οι ιεροδουλες που τουλαχιστον δεν εχουν αυτο το μαλακομοντερνο φεμινιστικο.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σιγα μη φοβαμαι ρε φατες ολες αλλα τι να φας και συ βρε αφου ολο στα μπουρδελα εισαι(400 φορες ειναι λιγες ειχες πει να σου θυμισω),αλλα και να τις φας χεστηκα παω σε μπουρδελο και γαμαω τη καλυτερη μουναρα.
Τζιμακο... Μιλάς με έναν γόη και παίχτη αντρα. Στο δικό μου το επίπεδο δεν πρόκειται να φτάσεις. Για αυτό καλό είναι να ακους τον γέρο βλαδιμηρο κάποιες φορες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μη με βλεπεις τώρα... Στα νιάτα μου δυσκολα θα μου αντιστεκοταν γυναίκα στον καφέ.

• Like

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τζιμακο... Μιλάς με έναν γόη και παίχτη αντρα. Στο δικό μου το επίπεδο δεν πρόκειται να φτάσεις. Για αυτό καλό είναι να ακους τον γέρο βλαδιμηρο κάποιες φορες
γοης απο τα λιντλ γιαυτο ειχες πει 400 φορες σε μπουρδελο ειναι λιγες,δε γαμας εκτος απο μπουρδελα αστο αλλα σου ξαναλεω φατες χεστηκα ,μονο βρωμοχαρακτηρες θα γευτεις απο τις ελληνιδες τουλαχιστον οι ιεροδουλες φεμινιστριες δεν ειναι,προτιμω ιεροδουλες παρα τις καθυστερημενες τις ελληνιδες δεν ειναι καν να ασχολησαι με τις ελληνιδες,δυσκολα θα σου αντιστεκοταν για καφε και γιαυτο γαμαγες ολο σε μπουρδελο(400 φορες ειναι λιγες)ασε ρε τις μαλακιες,ο τρουμπαμαν γαμαει συγουρα εσυ οχι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
γοης απο τα λιντλ γιαυτο ειχες πει 400 φορες σε μπουρδελο ειναι λιγες,δε γαμας εκτος απο μπουρδελα αστο αλλα σου ξαναλεω φατες χεστηκα ,μονο βρωμοχαρακτηρες θα γευτεις απο τις ελληνιδες τουλαχιστον οι ιεροδουλες φεμινιστριες δεν ειναι,προτιμω ιεροδουλες παρα τις καθυστερημενες τις ελληνιδες δεν ειναι καν να ασχολησαι με τις ελληνιδες.
Ελληνίδες πιτσιρικοτυπε λεβεντη μου τζιμακο.... Εχω τριφτει στα δυσκολα.. Για αυτό και όλες οι άλλες γυναίκες εκτός Ελλάδος μου φαίνονται breakfast

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ελληνίδες πιτσιρικοτυπε λεβεντη μου τζιμακο.... Εχω τριφτει στα δυσκολα.. Για αυτό και όλες οι άλλες γυναίκες εκτός Ελλάδος μου φαίνονται breakfast
απαπα αηδεια οι ελληνιδες καταθληψη δημιουργουν χαρισμα σου,αλλα ελα που δε ειναι χαρισμα σου γιαυτο εχεις σκυλιασει και το παιζεις οτι γαμας εξω γκομενες ενω λες 400 φορες σε μπουρδελο ειναι λιγες χαχα αστο δε τον χωνεις αλλιως εκτος απο μπουρδελο ο τρουμπαμαν πχ ναι γαμαει και εκτος μπουρδελου που ειχε πει 20+φορες σε μπουρδελο ειναι αρκετες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
απαπα αηδεια οι ελληνιδες καταθληψη δημιουργουν χαρισμα σου,αλλα ελα που δε ειναι χαρισμα σου γιαυτο εχεις σκυλιασει και το παιζεις οτι γαμας εξω γκομενες ενω λες 400 φορες σε μπουρδελο ειναι λιγες χαχα αστο δε τον χωνεις αλλιως εκτος απο μπουρδελο ο τρουμπαμαν πχ ναι γαμαει και εκτος μπουρδελου που ειχε πει 20+φορες σε μπουρδελο ειναι αρκετες.
Δηλαδή οποίος έχει παει λίγες φορές στη ζωή του στα μπουρδελα είναι γαμιας με τις έξω?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλαδή οποίος έχει παει λίγες φορές στη ζωή του στα μπουρδελα είναι γαμιας με τις έξω?
εε βεβαια καποιος που εχει την επιλογη να γαμησει εξω θα παει καποιες φορες στα μπουρδελα 50 εως 100 οχι εσυ που λες 400 φορες σε μπουρδελα ειναι λιγες σημαινει οτι ζεις απο τα μπουρδελα μονο και καλα κανεις απλα μη μας το παιζεις ιστορια,ο τρουμπαμαν γαμαει συγουρα που ελεγε 20+φορες δεν ειναι λιγες.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656
Παρασκευη -Σαββατο ξενυχτησα σε μπαρακια Θεσσαλονικης μετα απο πολυ καιρο

οι εντυπωσεις μου....

-τα αμπαλα τρολακια που εχουν βαλει υποδοχη στα περισσοτερα απο αυτα ειναι για μπουνιδια

-ευτυχως ξερω αρκετους πορτιερηδες και δε χανω το χρονο μου με τα τρολακια

-ελεγχος πιστοποιητικων του κωλου

-οι χοντρες που βγαινουν εξω να τα πιουν εχουν αυξηθει σε δραματικο βαθμο

-η ολοενα αυξανομενη μουσικη ηχορυπανση εμποδιζει αισθητα νεες γνωριμιες. πρεπει να τσιλαρουν λιγο οι dj 's

-ως εκ τουτου δε θελει πολυ μπλα μπλα,δινεις απευθειας επαφη η τις πιανεις να χορεψεις( ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ)

-ετσι γνωρισα μια αξιοπρεπη βυζοπουλα δασκαλα αδιοριστη 28 ετων,ειχε βγει με την παρεα της και εναν γκομενοφυλακα

-6 μουνια και ενας γκομενοφυλακας,ο οποιος τελικα ηταν συναδελφος και ΦΙΛΟΣ τους

-Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

στην προεκταση της Δωδεκανησου,καθως πηγαινα να ξεπαρκαρω,ηταν παραδιπλα μου δυο 20χρονα μουνετα με μινι,κομψα ομως-οχι γυφτοκλαρινα-, περπατουσαμε στο πεζοδρομιο. αυτες μπροστα,εγω πιο πισω.

περναει καγκουροαμαξο με 4 κοπριτες μεσα,κατεβαζουν παραθυρο,τις μιλανε,ρωτανε που θα πανε,δεν τους απαντανε,αρχιζουν να τις βριζουν ασχημα,δε φευγουν,ξαναρωτανε λες και εκαναν οπαδικο πεσιμο

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ αρχιζω να περπαταω γρηγορα για να φτασω τα μουνετα σε αποσταση αναπνοης,ωστε να αισθανθουν ασφαλεια

ηταν 10-15 μετρα μπροστα μου .φτανω λοιπον και κατεβαζω την ταχυτητα του βαδειν

οι κοπριτες μου φανηκαν για ελληνοαλμπανια,με κοιτανε απειλητικα,τους ανταποδιδω ακομη πιο απειλητικα

μου απευθυνουν το λογο "εσυ ποιος εισαι ,τις ξερεις?" ,τους κοιτω ξανα απειλητικα χωρις να απαντησω,πατανε γκαζι φωναζοντας στη μια κοπελα "θα ξαναγυρισουμε και θα σε βρουμε γαμω το μουνι σου"

τις συνοδεψα μεχρι το αμαξι τους να ξεπαρκαρουν,ηταν σχεδον σοκαρισμενες.

στην παραλιακη πιο κατω υπηρχε εν τελει αστυνομικο τζιπακι.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ----ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.-

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Δηλαδή χώθηκες σε μια άγνωστη παρέα 7 ατόμων,άρπαξες μια και χορεύατε;

Για τους άλλους στο αμάξι,αφού δεν σου την πέσαν με τίποτα δρεπάνια,μην πω και με κουμπούρια,τυχερός ήσουνα.Εγώ πλέον δεν τσακώνομαι με κανέναν έξω.Ειδικά Θεσσαλονίκη που ο συνδυασμός ναρκωτικών/αγαμίας τα'χει διαλύσει όλα

• Like

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δηλαδή χώθηκες σε μια άγνωστη παρέα 7 ατόμων,άρπαξες μια και χορεύατε;

Για τους άλλους στο αμάξι,αφού δεν σου την πέσαν με τίποτα δρεπάνια,μην πω και με κουμπούρια,τυχερός ήσουνα.Εγώ πλέον δεν τσακώνομαι με κανέναν έξω.Ειδικά Θεσσαλονίκη που ο συνδυασμός ναρκωτικών/αγαμίας τα'χει διαλύσει όλα
εσυ σαμπ ζερο πας σε κανα μπουρδελο ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
δεν ειναι του γουστου μου οι συγκεκριμενες ,
ομως ειχα μια Αρμενοποντια λοχια στον Εβρο....γαμω τον πατο της....:*

που ισχυριζοταν οτι καταγεται απο Κυπρο :jerking:

μου την εμπαινε λοιπον συνεχεια........σε σημειο που ο υποδιοικητης ρωταει καποια στιγμη "ρε μαλιακα,σε γουσταρει αυτη???":tooth::tooth::tooth:
"συνεχεια μας λεει οτι δε σε αντεχει,τι της κανεις?":alivedick:

σε μια σκοπια την ειχα αξιωματικο πυλης και την κοιτουσα συνεχεια,οι βυζαρες της θα εσκιζαν το χιτωνιο..η σκυλα ειχε μουσκεψει σιγουρα!
την "καρφωνα " με λαγνο -αγαπουλικο-πονηρο- βλεμμα,το οποιο σε συνδυασμο με τη γοητευτικη καμπανοφατσα μου την..αναστατωνε.
μου εκανε συνεχεια αναιτιες παρατηρησεις ,ακομα και οτι πετουσα τα αναψυκτικα σε..δηθεν λαθος καδο:alivedick::alivedick::alivedick:

ειχα τετοιες καβλες που ανετα θα τη γαμουσα στην πισω ερημικη πλευρα του στρατοπεδου, οπου ηταν παρκαρισμενες οι καναδεζες.

στη δευτερη αδεια μου -στο φευγα- την πετυχα Αλεξανδρουπολη ...περασε απο διπλα μου..κοντοσταθηκε-κοκκαλωσε-εσκυψε κεφαλι και με χαιρετισε με τρεμαμενη φωνη:alivedick::alivedick::alivedick:

ηθελα να χωθω.... αλλα επειδη ηταν σκυλα,φοβηθηκα τις επιπτωσεις..αυτη ψοφουσε για να με βγαλει αναφερομενο.
κατα βαθος ομως ψοφουσε περισσοτερο για την πουτσα μου
αυτο το γαμησι θα ηταν επικο-εκφυλο-ακριτικο και ακραιο:wanker:
δε ρισκαρα να μαθω ποτε την εκβαση διοτι που ξερω οτι αυτη δε θα με κατηγορουσε για παρενοχληση κλπ?

και ο στρατιωτικος ποινικος κωδικας δεν ειναι παιξε γελασε...:confused::confused::confused:

ηθελα πολυ να χωσω την πουτσα μου στις βυζαρες της.....και να ξεσκισω τον κωλο της...ουτε καν μουνι...ΚΩΛΟ!

αν ερθουν εδω φανταζεσαι τι εχει να γινει...χαχα!!!

θα γλιτωσουμε απο τη μιρλα στο συγκεκριμενο τοπικ:tooth::tooth::tooth:

Κακως δεν έκανες κίνηση...το πολύ πολύ να έλεγε "όχι"...
Εγώ δεν είδα γυναίκα στην στρατιωτική μου θητεία πλην μιας που μοιραζε χιτώνια στο Κέντρο Πυροβολικού Θήβας...για κλάσματα δευτερολέπτου αυτό.Περαν τούτου ουδεμία επαφή ούτε οπτική ούτε άλλου είδους...

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Οι γυναίκες δεν νομίζω να εξυπηρετούν κάποια ιδιαίτερη ανάγκη σε μάχιμες μονάδες Εν.Δυναμεων.Στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ο.Κ.ας μοιράζουν χιτώνια...μόνο το ότι αποσπούν την σκέψη του φαντάρου είναι αρνητικό στοιχείο.
Τυχόν τραυματισμος γυναίκας θα ρίξει ακόμα πιο πολύ το ηθικό του προσωπικού σε ώρα μάχης...άρα ...μας έφαγε η ισότητα!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Α εντάξει μόνο αφτα τα λίγα να έχεις για να γαμισεις μια ελλεινιδα?.. Να είσαι πανέμορφος, πλούσιος. Με ιταλικά κοστουμια Και να ξέρεις να. Μιλάς τελεια... Και άμα τα έχω όλα αφτα για ποιο λόγο Να την πέσω σε ελλεινιδες κ8 όχι σε Ρωσίδες Σκανδιναβές καλιφορνεζες, έστω σε ολλανδες??
Αν εισαι σαν τον παρακατω.. Λογικο να σου φαινονται βουνο ολα τα παραπανω ..

Συνημμένα

• χαρα-xara.gif
    χαρα-xara.gif
    109,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
:jerking::jerking::jerking::jerking: ρε φιλε μονο αμα μενεις σε κουτσοχωρι 500 κατοικων ισχυουν αυτα που λες.

σε κωμοπολεις της Κεντρικης Μακεδονιας υπαρχει παιχνιδι....ψαξου..:cool2:

Βεροια Κιλκις Σερρες Κατερινη ειναι τιγκα στα πουταναρια .... ιδιως Βεροια και Κατερινη :hi:

εχω φαει μια Χαλκιδικιωτισσα νοσηλευτρια οταν διατηρουσα το ψευτοπροφιλ στο fb....ειχε μακροχρονιο δεσμο και τη γαμησα λιγο πριν παντρευτει! μεσω ινμποξ ξεκινησαν ολα, μεχρι που με προσκαλεσε στα μερη της.

δουλευε σε Κεντρο Υγειας μεταξυ δευτερου και τριτου ποδιου και εν τελει τη γαμησα σε μια εφημερια που δεν ειχε ψυχη.

μετα μου βρηκε ενοικιαζομενο δωματιο γιατι δεν ηξερα την...τυφλα μου απο εκεινα τα μερη!

απο τις μεγαλυτερες βυζαρες που εχω δει ποτε η συγκεκριμενη.
Μπήκες ανάμεσα σε δεύτερο και τρίτο πόδι.... ωραίος!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656
Κακως δεν έκανες κίνηση...το πολύ πολύ να έλεγε "όχι"...
Εγώ δεν είδα γυναίκα στην στρατιωτική μου θητεία πλην μιας που μοιραζε χιτώνια στο Κέντρο Πυροβολικού Θήβας...για κλάσματα δευτερολέπτου αυτό.Περαν τούτου ουδεμία επαφή ούτε οπτική ούτε άλλου είδους...

Πάντως πέρα απ'αυτό,εγώ καμιά φορά σκέφτομαι όλη αυτή τη μαλακία του στρατού και λέω πώς πήγαμε ρε γαμώτο; :2funny:

Τώρα ούτε λεπτό δε θα άντεχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom