Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.443
Πόντοι
206
Θυμάμαι είχε μπει μια φορά ένας τυπος.. Πρέπει να ήμουν 27 τότε. Μου λέει ποσο είσαι νεαρε του λέω 27 . Και ξεκινάει να μου λέει την ιστορία της ζωής του όταν δουλευε και αυτός ταρίφας.
Φίλε είσαι και ταρίφας και μέλος του bou ;
Με προεδρικό διάταγμα θα σου έδινα τιμής ένεκεν Διδακτορικό Φιλοσοφίας. Απίστευτη γνώση

Υγ . Χιούμορ κάνω εννοείται

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.350
Πόντοι
206
Θυμάμαι είχε μπει μια φορά ένας τυπος.. Πρέπει να ήμουν 27 τότε. Μου λέει ποσο είσαι νεαρε του λέω 27 . Και ξεκινάει να μου λέει την ιστορία της ζωής του όταν δουλευε και αυτός ταρίφας. Βέβαια οι παλιοι ίσως και να γαμουσανε όντως γιατί ήταν εποχές που δεν ειχαν αποθρασυνθεί τόσο οι γυναίκες. Αλλά τεσπα.. Να μου λέει "οποία εμπενε μέσα την γαμουσα!! Μια φορά που λες νεαρε μπήκε μέσα μια 40ρα!! Τις λέω κυρία μου είστε μια οπτασία!! Για να μη στα πολυλογω την πηγα σε ένα ξενοδοχείο και της εριξα ένα γγγαμησι αφου αμα ζει ακόμα θα το θυμάται ?!! " Πάω να τον αφήσω το πουστη σε ένα στενό, ανοίγει τη πορτα και με τη πορτα ανοιχτή να μου λέει για μια άλλη που γαμουσε.. Οι πισω να κορνάρουν και να βρίζουν. Αυτός εκεί... Γαμουσα, γαμουσα, γαμουσα, έλεγε, έλεγε... Του λέω φίλε βγες απο το αμάξι έλεος ??
Αλήθεια πρέπει να σου έλεγε.......Εκείνη την εποχή ήταν τα πράγματα πολύ εύκολα.........Το ότι γαμούσανε αβέρτα ήταν αυτονόητο......Σου λέω εκείνος ο ταρίφας, μέσα δεκαετίας 90 ήταν κάτω του μετρίου εμφανισιακά, 51 αρραβωνιασμένος και έβγαζε γκομενάκια συνέχεια........Μιλούσε και χωριάτικα.........Σήμερα το πολύ-πολύ να έκανε τις γκόμενες να γελάσουν με το θράσος του αλλά και τη χαζομάρα του να νομίζει ότι μπορεί να ρίξει στο κρεβάτι του μια κοτζάμ ινφλουένσερ......(όλες οι εμφανίσιμες αυτό δηλώνουν ότι είναι)....Άλλαξαν οι καιροί αλάνια.........

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σάββατο σήμερα.. Έχουνε να φάνε πουτσα πάλι οι ελλε ιδες από τους δεξιούς σάπιοκοιλιαδες ????χορηγούς τους.. Θα πιούνε τα σπερματα με το κιλο πάλι..
Την είπες τη μαλάκια σου πάλι,σήμερα ειδικά είδα πολλές μόνες,ενα 5 στα 10 έχει κάτι χαζογκομενους που άμα τους δεις μόνο λεφτά δεν έχουν κάτι τρομπες είναι που ούτε να γαμησουν μπορούν,το υπόλοιπο 5 στα 10 μόνες.Στη τελική να σου πω κάτι? Λες 2 στους 10 άντρες γαμαει και οι 8 όχι ωραία τότε πως στο διάολο λες ότι όλες οι γκόμενες είναι δεσμευμένες αφού οι 8 στους 10 άντρες είναι αγαμητοι?πως γαμιουνται και έχουν σχέση όλες οι γκόμενες αφού το 8 στους 10 άντρες δε γαμανε και δε έχουν γκόμενα κατά τα λεγόμενά σου?καταλαβαίνεις ότι δε συνάδουν αυτά που λες άρα άστο το θέμα δε ξέρεις.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αλήθεια πρέπει να σου έλεγε.......Εκείνη την εποχή ήταν τα πράγματα πολύ εύκολα.........Το ότι γαμούσανε αβέρτα ήταν αυτονόητο......Σου λέω εκείνος ο ταρίφας, μέσα δεκαετίας 90 ήταν κάτω του μετρίου εμφανισιακά, 51 αρραβωνιασμένος και έβγαζε γκομενάκια συνέχεια........Μιλούσε και χωριάτικα.........Σήμερα το πολύ-πολύ να έκανε τις γκόμενες να γελάσουν με το θράσος του αλλά και τη χαζομάρα του να νομίζει ότι μπορεί να ρίξει στο κρεβάτι του μια κοτζάμ ινφλουένσερ......(όλες οι εμφανίσιμες αυτό δηλώνουν ότι είναι)....Άλλαξαν οι καιροί αλάνια.........
Γαμησετα μπρο σε λάθος εποχές είμαστε νεοι και γω και όσοι είναι,στη εποχή των 80ς έπρεπε να είμαστε νέοι όχι τώρα με τις ζαβες που όντως αυτο κάνουν καμποσες πλέον μόνο γελάνε άμα δε σε δουν μαγγακο και μπλαζε,λίγες είναι οι σοβαρές πια άσε,άμα ήμασταν στη εποχή των 80ς νέοι θα γαμουσαμε όλοι αβερτα ανεξαρτήτως αυτοπεποίθησης η οτιδήποτε,τώρα άμα δε έχεις αυτοπεποίθηση δύσκολα γαμας,παλιά ούτε καν υπήρχε αυτό γαμουσαν όλοι οι Έλληνες τις Ελληνίδες.

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.080
Πόντοι
1.056
Ο αντρας επιβαλεται να εχει αυτοπεποιθηση φιλε μου.., αλλα το θεμα δεν ειναι μονο η αυτοπεποιθηση αλλα γενικα η ολη νοοτροπια..

Και οταν μιλαω για νοοτροπια, συμπεριλαμβανοται ολα αυτα που συζηταμε..

Σαφως και οι εποχη μας ειναι τελειως διαφορετικη οπως και οι γυναικες αλλωστε..(προς το χειροτερο παντα)!!

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ο αντρας επιβαλεται να εχει αυτοπεποιθηση φιλε μου.., αλλα το θεμα δεν ειναι μονο η αυτοπεποιθηση αλλα γενικα η ολη νοοτροπια..

Και οταν μιλαω για νοοτροπια, συμπεριλαμβανοται ολα αυτα που συζηταμε..

Σαφως και οι εποχη μας ειναι τελειως διαφορετικη οπως και οι γυναικες αλλωστε..(προς το χειροτερο παντα)!!
και λεφτά..πρώτο

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Την είπες τη μαλάκια σου πάλι,σήμερα ειδικά είδα πολλές μόνες,ενα 5 στα 10 έχει κάτι χαζογκομενους που άμα τους δεις μόνο λεφτά δεν έχουν κάτι τρομπες είναι που ούτε να γαμησουν μπορούν,το υπόλοιπο 5 στα 10 μόνες.Στη τελική να σου πω κάτι? Λες 2 στους 10 άντρες γαμαει και οι 8 όχι ωραία τότε πως στο διάολο λες ότι όλες οι γκόμενες είναι δεσμευμένες αφού οι 8 στους 10 άντρες είναι αγαμητοι?πως γαμιουνται και έχουν σχέση όλες οι γκόμενες αφού το 8 στους 10 άντρες δε γαμανε και δε έχουν γκόμενα κατά τα λεγόμενά σου?καταλαβαίνεις ότι δε συνάδουν αυτά που λες άρα άστο το θέμα δε ξέρεις.
Με μαθηματική ακρίβεια από τη στιγμή που 8 στους 10 άντρες δε γαμάνε, άλλο τόσο δε γαμιουνται και οι γυναίκες. Γιατί?? Γιατί όλες τον θέλουν έτσι όπως τον θέλουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

unrealistic expectations

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Η αυτοπεποίθηση προυποθέτει οικονομική άνεση
ΕΕ όχι για όλους.. . Για μένα είναι θέμα χαρακτήρα. Σαφώς και δίνει ένα boost το χρήμα αλλά αν μέσα σου είσαι κενός και ανασφαλής αυτό δε θα αλλάξει με τα λεφτά

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εχω φίλο που είχε δικιά του εισαγωγή εταιρεία (ο πατερας του βασικά) μεζονέτα δικιά του., AudiTT, μεγάλη οίκονομικη άνεση, άσχημο δεν τον έλεγες αλλά ουτε και ωραίο.Ολη του την αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες την αντλούσε από εκεί. Λοιπόν αυτό ο τυπος όπου είχε γυναίκες φρόντιζε εγώ να μην είμαι. Και μια φορά μου είχε πει "μαλακα δε ξανά βγαίνω μαζί σου όλο εσένα κοιτάνε οι γκόμενες" Τον συγχωρεσα γιατί ειμασταν πιτσιρικαδες.Η αλήθεια είναι πως έβγαζε καλα μουνια ίσως εγώ να μην μπορουσα (gold digger φυσικά) ήξερε όμως πάντα μέσα του πως τις έβγαζε, όπως και ήξερε πάντα μέσα του πως τις έβγαζα εγώ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.530
Πόντοι
3.656
Σωστος, οπως και απο την αντιθετη πλευρα, υπαρχουν ανθρωποι με λεφτα που ζουν σε καταθλιψη..

Αυτοί αν δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ή οικογενειακό ή εμφάνισης,είναι για κλωτσομπουνίδια

Πάντα ήταν σημαντικό το χρήμα αλλά ειδικά αυτές τις εποχές που το 90% σχεδόν είναι φτωχοί ή ζουν μόνο με τα απαραίτητα,το να'χεις χρήμα αυτόματα σε ανεβάζει στην κορυφή της γαμιστικής αλυσίδας

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.080
Πόντοι
1.056
ήξερε όμως πάντα μέσα του πως τις έβγαζε, όπως και ήξερε πάντα μέσα του πως τις έβγαζα εγώ.
Αυτο τον πονουσε πολυ.., και ειναι απο τα πραγματα που ολα τα λεφτα του κοσμου δεν μπορουν να αγορασουν..οπως η αξιοπρεπεια, την τιμη, το ηθος, τις αξιες κτλπ κτλπ κτλπ....

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αυτο τον πονουσε πολυ.., και ειναι απο τα πραγματα που ολα τα λεφτα του κοσμου δεν μπορουν να αγορασουν..οπως η αξιοπρεπεια, την τιμη, το ηθος, τις αξιες κτλπ κτλπ κτλπ....
Πονάει περισσοτερο όταν ξέρεις πως δεν έχεις φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την αξία σου. Και φυσικά το τρόπαιο είναι ψεύτικο . Από κει και πέρα ο καθένας παιρνει τα ρίσκα του.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Με μαθηματική ακρίβεια από τη στιγμή που 8 στους 10 άντρες δε γαμάνε, άλλο τόσο δε γαμιουνται και οι γυναίκες. Γιατί?? Γιατί όλες τον θέλουν έτσι όπως τον θέλουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

unrealistic expectations
ναι ομως ο ελβις λεει πως 8 στους 10 αντρες δε γαμανε ομως γυναικα μονη και αγαμητη δε βλεπει θα μας τρελανει δλδ ο ελβις πραγματικα,αυτο που λες τωρα εσυ εχει λογικη αυτο που λεει ο ελβις δεν εχει με τιποτα,αν μενουν 8 στους 10 αντρες αγαμητοι τοτε το λογικο ειναι να μενουν και οι γυναικες αζευγαρωτες και αγαμητες και οχι να μην ειναι καμια μονη οπως λεει ο ελβις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ναι ομως ο ελβις λεει πως 8 στους 10 αντρες δε γαμανε ομως γυναικα μονη και αγαμητη δε βλεπει θα μας τρελανει δλδ ο ελβις πραγματικα,αυτο που λες τωρα εσυ εχει λογικη αυτο που λεει ο ελβις δεν εχει με τιποτα,αν μενουν 8 στους 10 αντρες αγαμητοι τοτε το λογικο ειναι να μενουν και οι γυναικες αζευγαρωτες και αγαμητες και οχι να μην ειναι καμια μονη οπως λεει ο ελβις.
Αν πιστευεις οτι γενικά οι άντρες γαμάνε (που εγώ δε το πιστευω) τοτε και όλες οι γυναίκες θα έχουν από έναν. Όμως επειδή δεν γαμάνε... Άρα.. Το δαχτυλάκι παει σύννεφο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αν πιστευεις οτι γενικά οι άντρες γαμάνε (που εγώ δε το πιστευω) τοτε και όλες οι γυναίκες θα έχουν από έναν. Όμως επειδή δεν γαμάνε... Άρα.. Το δαχτυλάκι παει σύννεφο
εχεις απολυτο δικιο αληθεια,αλλα ο ελβις λεει το εξης οι αντρες δεν γαμανε αλλα οι γυναικες καμια δε ειναι αζευγαρωτη και μονη θα μας τρελανει με τις ηλιθιοτητες του.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εχεις απολυτο δικιο αληθεια,αλλα ο ελβις λεει το εξης οι αντρες δεν γαμανε αλλα οι γυναικες καμια δε ειναι αζευγαρωτη και μονη θα μας τρελανει με τις ηλιθιοτητες του.
Και γω είμαι ο Ναπολέων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom