Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε αλανια μην κρινετε ο ενας τον αλλον, ο καθενας λεει την αποψη του..
ποια αποψη ρε φιλε ο ελβις λεει ηλιθιοτητες δε λεει αποψη,οταν λεει 8 στους 10 αντρες δε γαμανε αλλα οι γυναικες ολες με αντρα και γαμιονται πως?οταν οι 8 στους 10 αντρες δε γαμανε και δε εχουν γκομενα κατα τα λεγομενα του ελβις,απλα ο ελβις λεει μπουρδες ως συνηθως,οταν δε γαμανε οι 8 στους 10 αντρες και δε εχουν γκομενα οπως λεει ο ελβις τοτε αντιστοιχα παει οτι οι γκομενες ειναι αγαμητες και μονες,επισης σε βιντεο στο γιουτιουμπ αμα δεις 7 στις 10 μονες ειπε αρα οντως οι 7 στους 10 αντρες δε γαμανε ομως ειναι αγαμητες και οι 7 στις 10 γυναικες οχι ολες με γκομενο οπως λεει ο ελβις,δλδ ενα 3 στους 10 αντρες γαμαει και εχει γκομενα και ενα 3 στι; 10 γυναικες γαμιεται και εχει γκομενο,ετσι παει φιλε ελβις δε γινεται να μη γαμανε οι 7 στους 10 αντρες και να γαμιουνται ολες δε συναδουν αυτα που λες.

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
γιατί δεν κάνεις κι εσύ ένα δικό σου πείραμα, να μας το ανεβάσεις και να αποδείξεις πως είναι ψεύτης; θα σε πληροφορήσω όμως ότι οι γυναίκες μίλησαν. Θεωρούν ότι το 80% από τον ανδρικό πληθυσμό δεν είναι θελκτικό. Γι αυτές, η πλειονοψηφία των αντρών είναι άσχημοι
ok cupid study Women Find 80% Of Men Unattractive
Women, on the other hand, are harsh with their ratings. According to the study, they rate a whopping 80% of men on the site as ‘below average’. OkCupid Checks Out The Dynamics Of Attraction And Your Love Inbox – TechCrunch
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το ότι σου είπε πως έχει περίοδο, ΜΗΠΩΣ είναι δικαιολογία για να μη γαμηθεί μαζί σου;
Τα stats του cupid που ανέβασες είναι τόσο τρομακτικά, αναφορικά με το ψώνισμα των σύγχρονων τσολίων, που πρέπει να καρφιτσωθούν στην αρχική του bou προς πάσα αμφιβολία του τι παίζει.
Σε ό,τι σε αφορά τη περίπτωση σου... πως γίνεται ρε μάστορα να ανήκεις στους Tow, ενώ σε άλλο νήμα είχες δηλώσει πως πέρασες από γάμο;; από πότε δέχονται διαζευγμένους;
Δεν λέω, είναι κάργα διασκεδαστικό το κάτουρο με το οποίο περιλούζεις τους πιρφόρους εδώ μέσα, αλλά τό’ χω απορία καιρό τώρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.095
Πόντοι
3.656
Τα stats του cupid που ανέβασες είναι τόσο τρομακτικά, αναφορικά με το ψώνισμα των σύγχρονων τσολίων, που πρέπει να καρφιτσωθούν στην αρχική του bou προς πάσα αμφιβολία του τι παίζει.
Σε ό,τι σε αφορά τη περίπτωση σου... πως γίνεται ρε μάστορα να ανήκεις στους Tow, ενώ σε άλλο νήμα είχες δηλώσει πως πέρασες από γάμο;; από πότε δέχονται διαζευγμένους;
Δεν λέω, είναι κάργα διασκεδαστικό το κάτουρο με το οποίο περιλούζεις τους πιρφόρους εδώ μέσα, αλλά τό’ χω απορία καιρό τώρα.
Η Απάντηση είναι απλούστατη. MGTOW γίνονται μέσα από δύο δρόμους. Είτε καίγονται απανωτές φορές και καταλαβαίνουν το όνειρο, είτε έχουν πληροφόρηση. Ειδικά στην Ελλάδα, η πληροφόρηση για το τι πραγματικά είναι η γυναικεία φύση, ήταν ελάχιστη, μέσα από λίγους φίλους. Σήμερα, βλέπεις δεκάδες άντρες από διαφορετικές Δυτικές Χώρες να ανεβάζουν βίντεο με τις εμπειρίες τους, και βλέπεις πως συγκλίνουν. Εγώ μεγάλωσα σε Οικογένεια όπου η μάνα μου ερωτεύτηκε τον πατέρα μου με την πρώτη ματιά, τον παντρεύτηκε, αυτός την αγαπούσε, τη φρόντιζε και τη ζήλευε μέχρι που πέθανε, κι ας είχε γίνει σα βαρέλι η φουκαριάρα. Ήταν πραγματικοί σύζυγοι, οι παλιοί εννοούσαν με τη λέξη αυτή πως ήταν δεμένοι στον ίδιο ζυγό για να τα βγάλουν πέρα με τη ζωή. Σήμερα ο Γάμος είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άντρας, λόγω των Νόμων που ευνοούν σκανδαλωδώς τις γυναίκες. Οι τωρινοί νέοι έχουν δει τον πατέρα τους / το θείο τους / το μεγάλο τους αδελφό / το Γείτονα να καίγονται και να χάνουν τα πάντα από ένα Διαζύγιο, στη δικιά μου γενιά δεν είχαμε αυτές τις εμπειρίες. Αν εγώ γνώριζα αυτά που γνωρίζω σήμερα, δεν θα παντρευόμουν. Θα έμενα σε γκαρσονιέρα με έπιπλα ΙΚΕΑ, θα μάζευα όσους περισσότερους πόρους μπορούσα και θα πήγαινα στην Ουκρανία. Θα έβρισκα μια δίμετρη ξανθιά θεά και θα της έσκαγα 20.000€ για παρένθετη μητέρα. Θα γύρναγα με το παιδί σπίτι και δεν θα διακινδύνευα να μου το πάρει καμία. Τα υπόλοιπα θα τα χάλαγε σε ταξίδια και σεξεργάτριες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Αν πιστευεις οτι γενικά οι άντρες γαμάνε (που εγώ δε το πιστευω) τοτε και όλες οι γυναίκες θα έχουν από έναν. Όμως επειδή δεν γαμάνε... Άρα.. Το δαχτυλάκι παει σύννεφο
Το δάχτυλακι προ'υ' ποθετει μια ελάχιστη σεξουαλικότητα που πολλές δεν την διαθέτουν καν ,κατατρεγμένες από τον αγώνα για τον άρτον τον επιουσιον...μιλάμε για πρόωρη απόσυρση ιδίως τώρα σε εποχή κινεζικής πανούκλας και γενικευμένης ακριβείας που τρώει τα ήδη πιεσμένα εισοδήματα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.525
Πόντοι
3.656
Το 80% των γυναικών πηδιεται με το 20% των αντρών .Οι υπόλοιπες μένουν αγαμητες και το 30% τρωει τα αποφάγια του 20%

Καταρχήν,δεν πηδιέται το 80% των ελλεεινίδων

Πηδιέται ένα 30% κι αυτές μόνο με σχέσεις.Οι υπόλοιπες δεν ασχολούνται καν με άντρες.

Ο Έλληνας καλείται να βρει γκόμενα μέσα σ'αυτό το 30% και όπως είναι λογικό,η πλειοψηφία μένει με την πούτσα στο χέρι.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86

Πηδιέται ένα 30% κι αυτές μόνο με σχέσεις.Οι υπόλοιπες δεν ασχολούνται καν με άντρες.

Ο Έλληνας καλείται να βρει γκόμενα μέσα σ'αυτό το 30% και όπως είναι λογικό,η πλειοψηφία μένει με την πούτσα στο χέρι.
Αποκλείεται γιατί δεν ασχολούνται και πώς την βγάζουν ;εμείς τουλάχιστον μπορούμε να πληρώσουμε αυτές δεν έχουν αυτή την επιλογή

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.525
Πόντοι
3.656
Αποκλείεται γιατί δεν ασχολούνται και πώς την βγάζουν ;εμείς τουλάχιστον μπορούμε να πληρώσουμε αυτές δεν έχουν αυτή την επιλογή

Άλλο οι γυναίκες,άλλο οι άντρες.Κι αυτές μπορούν να γαμηθούν με όσους βρουν,αλλά δεν το κάνουν

Αν δεν έχουν αυτόν που θέλουν,προτιμούν να'ναι αγάμητες.Και αυτή είναι η διαφορά τους με μας.Ο άντρας ποτέ δε θα κάτσει αγάμητος και μπακούρι αν έχει επιλογές.Αυτές κάθονται

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Δεν έχεις καταλάβει κάτι....οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το σεξ όπως εμείς.Μονο αν βρουν κάποιον να τις ανεβάσει κοινωνικά και οικονομικά θα του κάτσουν ...και αυτό από φιλότιμο για να εξασφαλίσουν τις παροχές που ζητάνε.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96

οπως τα λεει ο Δασκαλος :rockon: :rockon: :rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Καλλιθέα η παλιά μου γειτονιά είναι τίγκα στις γεωργιανες ρωσοποντιες και αρμενισες.. Πολυ αλλά κορίτσια για γάμο άμα κάποιος θέλει να κάνει σπίτι.. Μακριά από ελλεινιδες.. Μονο προβλιμα ότι δεν έχουμε πολλά κορίτσια στην Ελλάδα από αφτα τα μέρη..

δεν ειναι του γουστου μου οι συγκεκριμενες ,
ομως ειχα μια Αρμενοποντια λοχια στον Εβρο....γαμω τον πατο της....:*

που ισχυριζοταν οτι καταγεται απο Κυπρο :jerking:

μου την εμπαινε λοιπον συνεχεια........σε σημειο που ο υποδιοικητης ρωταει καποια στιγμη "ρε μαλιακα,σε γουσταρει αυτη???":tooth::tooth::tooth:
"συνεχεια μας λεει οτι δε σε αντεχει,τι της κανεις?":alivedick:

σε μια σκοπια την ειχα αξιωματικο πυλης και την κοιτουσα συνεχεια,οι βυζαρες της θα εσκιζαν το χιτωνιο..η σκυλα ειχε μουσκεψει σιγουρα!
την "καρφωνα " με λαγνο -αγαπουλικο-πονηρο- βλεμμα,το οποιο σε συνδυασμο με τη γοητευτικη καμπανοφατσα μου την..αναστατωνε.
μου εκανε συνεχεια αναιτιες παρατηρησεις ,ακομα και οτι πετουσα τα αναψυκτικα σε..δηθεν λαθος καδο:alivedick::alivedick::alivedick:

ειχα τετοιες καβλες που ανετα θα τη γαμουσα στην πισω ερημικη πλευρα του στρατοπεδου, οπου ηταν παρκαρισμενες οι καναδεζες.

στη δευτερη αδεια μου -στο φευγα- την πετυχα Αλεξανδρουπολη ...περασε απο διπλα μου..κοντοσταθηκε-κοκκαλωσε-εσκυψε κεφαλι και με χαιρετισε με τρεμαμενη φωνη:alivedick::alivedick::alivedick:

ηθελα να χωθω.... αλλα επειδη ηταν σκυλα,φοβηθηκα τις επιπτωσεις..αυτη ψοφουσε για να με βγαλει αναφερομενο.
κατα βαθος ομως ψοφουσε περισσοτερο για την πουτσα μου
αυτο το γαμησι θα ηταν επικο-εκφυλο-ακριτικο και ακραιο:wanker:
δε ρισκαρα να μαθω ποτε την εκβαση διοτι που ξερω οτι αυτη δε θα με κατηγορουσε για παρενοχληση κλπ?

και ο στρατιωτικος ποινικος κωδικας δεν ειναι παιξε γελασε...:confused::confused::confused:

ηθελα πολυ να χωσω την πουτσα μου στις βυζαρες της.....και να ξεσκισω τον κωλο της...ουτε καν μουνι...ΚΩΛΟ!
:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπόν τζιμάκο εχω μια ουκρανεζα ψάχνει σπίτι να μείνει.. Ωραίο μουνί να στη κάνω πασα να σε Ξεπαρθενιασει κιόλας??

αν ερθουν εδω φανταζεσαι τι εχει να γινει...χαχα!!!

θα γλιτωσουμε απο τη μιρλα στο συγκεκριμενο τοπικ:tooth::tooth::tooth:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

Παρασκευη -Σαββατο ξενυχτησα σε μπαρακια Θεσσαλονικης μετα απο πολυ καιρο

οι εντυπωσεις μου....

-τα αμπαλα τρολακια που εχουν βαλει υποδοχη στα περισσοτερα απο αυτα ειναι για μπουνιδια

-ευτυχως ξερω αρκετους πορτιερηδες και δε χανω το χρονο μου με τα τρολακια

-ελεγχος πιστοποιητικων του κωλου

-οι χοντρες που βγαινουν εξω να τα πιουν εχουν αυξηθει σε δραματικο βαθμο

-η ολοενα αυξανομενη μουσικη ηχορυπανση εμποδιζει αισθητα νεες γνωριμιες. πρεπει να τσιλαρουν λιγο οι dj 's

-ως εκ τουτου δε θελει πολυ μπλα μπλα,δινεις απευθειας επαφη η τις πιανεις να χορεψεις( ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ)

-ετσι γνωρισα μια αξιοπρεπη βυζοπουλα δασκαλα αδιοριστη 28 ετων,ειχε βγει με την παρεα της και εναν γκομενοφυλακα

-6 μουνια και ενας γκομενοφυλακας,ο οποιος τελικα ηταν συναδελφος και ΦΙΛΟΣ τους

-Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

στην προεκταση της Δωδεκανησου,καθως πηγαινα να ξεπαρκαρω,ηταν παραδιπλα μου δυο 20χρονα μουνετα με μινι,κομψα ομως-οχι γυφτοκλαρινα-, περπατουσαμε στο πεζοδρομιο. αυτες μπροστα,εγω πιο πισω.

περναει καγκουροαμαξο με 4 κοπριτες μεσα,κατεβαζουν παραθυρο,τις μιλανε,ρωτανε που θα πανε,δεν τους απαντανε,αρχιζουν να τις βριζουν ασχημα,δε φευγουν,ξαναρωτανε λες και εκαναν οπαδικο πεσιμο

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ αρχιζω να περπαταω γρηγορα για να φτασω τα μουνετα σε αποσταση αναπνοης,ωστε να αισθανθουν ασφαλεια

ηταν 10-15 μετρα μπροστα μου .φτανω λοιπον και κατεβαζω την ταχυτητα του βαδειν

οι κοπριτες μου φανηκαν για ελληνοαλμπανια,με κοιτανε απειλητικα,τους ανταποδιδω ακομη πιο απειλητικα

μου απευθυνουν το λογο "εσυ ποιος εισαι ,τις ξερεις?" ,τους κοιτω ξανα απειλητικα χωρις να απαντησω,πατανε γκαζι φωναζοντας στη μια κοπελα "θα ξαναγυρισουμε και θα σε βρουμε γαμω το μουνι σου"

τις συνοδεψα μεχρι το αμαξι τους να ξεπαρκαρουν,ηταν σχεδον σοκαρισμενες.

στην παραλιακη πιο κατω υπηρχε εν τελει αστυνομικο τζιπακι.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ----ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.-

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Παρασκευη -Σαββατο ξενυχτησα σε μπαρακια Θεσσαλονικης μετα απο πολυ καιρο

οι εντυπωσεις μου....

-τα αμπαλα τρολακια που εχουν βαλει υποδοχη στα περισσοτερα απο αυτα ειναι για μπουνιδια

-ευτυχως ξερω αρκετους πορτιερηδες και δε χανω το χρονο μου με τα τρολακια

-ελεγχος πιστοποιητικων του κωλου

-οι χοντρες που βγαινουν εξω να τα πιουν εχουν αυξηθει σε δραματικο βαθμο

-η ολοενα αυξανομενη μουσικη ηχορυπανση εμποδιζει αισθητα νεες γνωριμιες. πρεπει να τσιλαρουν λιγο οι dj 's

-ως εκ τουτου δε θελει πολυ μπλα μπλα,δινεις απευθειας επαφη η τις πιανεις να χορεψεις( ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ)

-ετσι γνωρισα μια αξιοπρεπη βυζοπουλα δασκαλα αδιοριστη 28 ετων,ειχε βγει με την παρεα της και εναν γκομενοφυλακα

-6 μουνια και ενας γκομενοφυλακας,ο οποιος τελικα ηταν συναδελφος και ΦΙΛΟΣ τους

-Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

στην προεκταση της Δωδεκανησου,καθως πηγαινα να ξεπαρκαρω,ηταν παραδιπλα μου δυο 20χρονα μουνετα με μινι,κομψα ομως-οχι γυφτοκλαρινα-, περπατουσαμε στο πεζοδρομιο. αυτες μπροστα,εγω πιο πισω.

περναει καγκουροαμαξο με 4 κοπριτες μεσα,κατεβαζουν παραθυρο,τις μιλανε,ρωτανε που θα πανε,δεν τους απαντανε,αρχιζουν να τις βριζουν ασχημα,δε φευγουν,ξαναρωτανε λες και εκαναν οπαδικο πεσιμο

ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ αρχιζω να περπαταω γρηγορα για να φτασω τα μουνετα σε αποσταση αναπνοης,ωστε να αισθανθουν ασφαλεια

ηταν 10-15 μετρα μπροστα μου .φτανω λοιπον και κατεβαζω την ταχυτητα του βαδειν

οι κοπριτες μου φανηκαν για ελληνοαλμπανια,με κοιτανε απειλητικα,τους ανταποδιδω ακομη πιο απειλητικα

μου απευθυνουν το λογο "εσυ ποιος εισαι ,τις ξερεις?" ,τους κοιτω ξανα απειλητικα χωρις να απαντησω,πατανε γκαζι φωναζοντας στη μια κοπελα "θα ξαναγυρισουμε και θα σε βρουμε γαμω το μουνι σου"

τις συνοδεψα μεχρι το αμαξι τους να ξεπαρκαρουν,ηταν σχεδον σοκαρισμενες.

στην παραλιακη πιο κατω υπηρχε εν τελει αστυνομικο τζιπακι.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ----ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ,ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.-

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
Δε μπαίνω εγώ όπου βλέπω πορτα. Σιγά μη κάτσω τώρα 40 χρονών να μου δωσει την αδεια ένας 25 ρης για να πιω ποτο.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δαχτυλάκι μέχρι να βρεθεί ο πρίγκιπας.. (Που θα του το βγάλουν και ξυνο)
ακριβως βλαδιμηρε δαχτυλακι βαζουν εφοσον οι 8 στους 10 αντρες μενουν αγαμητοι μενουν και οι 8 στις 10 γυναικες,αποκλιεται οι 2 στους 10 αντρες να πηδανε τις 8 στις 10 γυναικες,δε γινεται αυτο απλα ειναι η πατατα που λεει ο ελβις και τη λεει και ο τονυ.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
το βλεπεις πολυ λαθος το θεμα να ξερεις οπως το βλεπει ο ελβις,αποκλιεται μονο ενα 20 τοις εκατο των αντρων να γαμαει ενα 80 τοις εκατο των γυναικων ειναι αδυνατο αυτο που λες δε γινεται απλα,η λογικη ειναι η εξης ενα 8 στους 10 αντρες μενουν αγαμητοι αρα και ενα 80 τοις εκατο των γυναικων μενουν επισης αγαμητες και γαμιεται ενα 20 τοις εκατο γυναικων οπως και γαμαει ενα 20 τοις εκατο αντρων ετσι παει,εσυ το βλεπεις λαθος.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
αν ερθουν εδω φανταζεσαι τι εχει να γινει...χαχα!!!

θα γλιτωσουμε απο τη μιρλα στο συγκεκριμενο τοπικ:tooth::tooth::tooth:
εγω παλια γκρινιαζα δε γκρινιαζω πλεον,πλεον οπως καταλαβαινεις εγω ειμαια υτος που λεω στο σαμπ ζερο και στον ελβις να μη επαναλαμβανονται και να μη γκρινιαζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom