Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 593 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.014
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• IMG_20220226_002639.jpg
    IMG_20220226_002639.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 39

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Άμα έχεις looks,μια καλή οικονομική κατάσταση,ωραίο ντύσιμο,λέγειν,αυτοπεποίθηση και δεν είσαι κλαψομούνης ψάχνοντας ανύπαρκτες δικαιολογίες όπως κάνουν ο Sub Zero και ο Elvis τότε θα φας καλά
Α εντάξει μόνο αφτα τα λίγα να έχεις για να γαμισεις μια ελλεινιδα?.. Να είσαι πανέμορφος, πλούσιος. Με ιταλικά κοστουμια Και να ξέρεις να. Μιλάς τελεια... Και άμα τα έχω όλα αφτα για ποιο λόγο Να την πέσω σε ελλεινιδες κ8 όχι σε Ρωσίδες Σκανδιναβές καλιφορνεζες, έστω σε ολλανδες??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ούτε εσύ γαμας εκτός από μπουρδέλο απλά δε έχεις τα αρχιδια να το παραδεχθεις,και αν θες να ξέρεις ούτε εσύ είσαι άντρας όταν δε έχεις τα αρχιδια να πεις δε έχω γαμησει εκτός μπουρδέλου.
Ενα θα σου πω ο τύπος είναι ταξιτζής, άρα βλέπει καμία δεκαριά μουνιτσες την μέρα.. Και δεν τους τη πέφτει.. Εγώ άμα ήμουνα ταρίφας και ειχα επαφή με. Μουνακια να καθοντε δίπλα μου στο ταξι, θα την είχα πέσει σε όλες.. Αφτος ψάχνει γκόμενά από τιντερ.. Καλά κρασια..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Ρε να ακούτε τον σαντ, χωρίς κυκλο δεν γινεται ΤΙΠΟΥΤΙΣ ??
Εδω δεν τα καταφερε ο βιταμας που ειχε όλο το πακέτο :grin::confused::dunno:,
αρασε 110κ, κουκλος, μυτη τακούνι, μπέμπα, αγωνιστής, φίλο μπάμπη σουγιά, 25+, τσατσάδες κολλητες, πτυχία οικονομικών, ευγενή καταγωγη λεόντιο, ταξιδεμένος κοκ...:confused:
Ελπίζουμε όλοι να γιριζει στο μπου ο βανταμ.. Κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσει πολύ..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ενα θα σου πω ο τύπος είναι ταξιτζής, άρα βλέπει καμία δεκαριά μουνιτσες την μέρα.. Και δεν τους τη πέφτει.. Εγώ άμα ήμουνα ταρίφας και ειχα επαφή με. Μουνακια να καθοντε δίπλα μου στο ταξι, θα την είχα πέσει σε όλες.. Αφτος ψάχνει γκόμενά από τιντερ.. Καλά κρασια..
Όποτε καταλαβαίνεις τι φίδια πουλαω εδώ μέσα ε? Είμαι και ταρίφας.. Ε τι σκατά περιμένεις

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Χαχαχαχα το ξέρω ο τύπος είναι άλλη φάση,όταν ταξιτζής και σου λέει 400 φορές να πληρώσεις είναι λίγες καταλαβαίνεις πως μόνο από τις ιερόδουλες ζούσε,ενώ ο τρουμπαμαν είχε πει 20 φορές και πάνω δε είναι λίγες,ο τρουμπαμαν γαμαει δε ζει μόνο από τα μπουρδέλα ο Βλαδίμηρος ζει από τα μπουρδέλα και μόνο και μας το παίζει εδώ όλο ότι βρίσκει χαχα στα όνειρα του.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ηρεμησε Τζιμάκος.... Δε θα γαμησεις... Θες περίπου έτσι όπως σε κόβω.. 3-4 χρονακια.
Εγώ θέλω 3 έως 4 εσύ που δε θα γαμησεις ποτέ εκτός μπουρδέλου τι να πεις αχαχα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όποτε καταλαβαίνεις τι φίδια πουλαω εδώ μέσα ε? Είμαι και ταρίφας.. Ε τι σκατά περιμένεις
Όχι απλά φίδια και λίγο λες έχει απόλυτο δίκιο εδώ ο Έλβις,άμα ψάχνεις από τιντερ ενώ είσαι στη πηγή του πράγματος δλδ ταρίφας που σου πιανει η άλλη κουβεντα άστο,επίσης 400 φορές είναι λίγες πληρωμης είχες πει χαχα,ο τρουμπαμαν γαμαει και εκτός μπουρδέλου εσύ μόνο μαλακια και κάθε βδομάδα Μεταξουργείο και φυλής χαχαχα

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Χαχαχαχα το ξέρω ο τύπος είναι άλλη φάση,όταν ταξιτζής και σου λέει 400 φορές να πληρώσεις είναι λίγες καταλαβαίνεις πως μόνο από τις ιερόδουλες ζούσε,ενώ ο τρουμπαμαν είχε πει 20 φορές και πάνω δε είναι λίγες,ο τρουμπαμαν γαμαει δε ζει μόνο από τα μπουρδέλα ο Βλαδίμηρος ζει από τα μπουρδέλα και μόνο και μας το παίζει εδώ όλο ότι βρίσκει χαχα στα όνειρα του.

Εγώ θέλω 3 έως 4 εσύ που δε θα γαμησεις ποτέ εκτός μπουρδέλου τι να πεις αχαχα
Είναι και 45 χρόνων εντάξει δεν γίνετε να τη βγάζεις στα μπουρδελα όταν είσαι στα ηλιοβασίλεματα.. Όσο και αν οι ελλεινιδες είναι για το πουτσο,. Ι κοπέλα να παντρεφτες πρέπει να τη βρεις σε τόσο μεγάλη ηλικία αλλιώς τι να κάνεις να μείνεις γεροντοπαλικαρο και να πηγαίνεις στα μπουρδελα..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Είναι και 45 χρόνων εντάξει δεν γίνετε να τη βγάζεις στα μπουρδελα όταν είσαι στα ηλιοβασίλεματα.. Όσο και αν οι ελλεινιδες είναι για το πουτσο,. Ι κοπέλα να παντρεφτες πρέπει να τη βρεις σε τόσο μεγάλη ηλικία αλλιώς τι να κάνεις να μείνεις γεροντοπαλικαρο και να πηγαίνεις στα μπουρδελα..
Για ποιον μιλάς ?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Όχι απλά φίδια και λίγο λες έχει απόλυτο δίκιο εδώ ο Έλβις,άμα ψάχνεις από τιντερ ενώ είσαι στη πηγή του πράγματος δλδ ταρίφας που σου πιανει η άλλη κουβεντα άστο,επίσης 400 φορές είναι λίγες πληρωμης είχες πει χαχα,ο τρουμπαμαν γαμαει και εκτός μπουρδέλου εσύ μόνο μαλακια και κάθε βδομάδα Μεταξουργείο και φυλής χαχαχα
Έτσι είναι δηλαδή μπαίνουνε μέσα τα γκόμενάκια και αφτος αντί. Να. Κάνει παιχνίδι, πετάει χαρταετο και ψάχνει στο τιντερ για γκόμενά.. Α καλά εγώ θα την έπεφτα σε όλες στο ταξι και οποία κάτσει.. Δηλαδή μια στις 100 δεν θα του κάτσει? ?.εκτος και αν κάτι δεν κάνει καλά και δεν μας το λέει..

Για το φίλο το βλαδιμιρο

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έτσι είναι δηλαδή μπαίνουνε μέσα τα γκόμενάκια και αφτος αντί. Να. Κάνει παιχνίδι, πετάει χαρταετο και ψάχνει στο τιντερ για γκόμενά.. Α καλά εγώ θα την έπεφτα σε όλες στο ταξι και οποία κάτσει.. Δηλαδή μια στις 100 δεν θα του κάτσει? ?.εκτος και αν κάτι δεν κάνει καλά και δεν μας το λέει..
Κάτι δε κανει καλά συγουρα για να λέει 400 φορές πληρωμής είναι λίγες από τα μπουρδέλα ζει,εγώ πιστεύω πως εκτός μπουρδέλου δε έχει γαμησει ο Βλαδίμηρος ούτε ο σαμπζερο ούτε εσύ,ο τρουμπαμαν όμως γαμαει και εκτός μπουρδέλου από τα λεγόμενα του και ο μασαζονομαχος θεωρώ έχει γαμησει εκτός μπουρδέλου.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Για το φίλο το βλαδιμιρο
Όσο περίεργο και να σου φαίνεται δε έχει βρει και τη βγάζει όλο σε μπουρδέλα και είναι ταξιτζής και δε γαμαει από το ταξί ούτε πουθενά αλλού και γαμαει μόνο σε μπουρδελα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.786
Πόντοι
9.297
σημερα πηγα στη πολη για δουλειες. ηταν μεσημερι, και μπηκα σε ενα μικρο σουπερ μαρκετ. την ωρα που περιμενα στο ταμειο μπαινουν δυο εφηβες μουνιτσες, και λεει η μια στην αλλη, θελω τσιχλες. ναι αλλα εγω δεν εχω λεφτα, της κανει στη φιλη της.... εχω εγω, αλλα μονο 10 λεπτα... ε παρε αυτες που εχει δυο να τις μοιραστουμε.... φτωχα μου κοριτσια :tooth:
Κακομαθημένα...χωρίς λεφτά στην τσέπη αλλά ψώνια ήθελαν....φαντάσου πόσο πιο αποθρασυμενες θα ήταν με έναν πυρφόρο χρηματοδότη δίπλα τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.786
Πόντοι
9.297
Αν είναι να ξοδεύει λεφτά για μια που δεν βλέπεται μόνο και μόνο για να δηλώνει στον κύκλο του ότι είναι παντρεμένος και να πληρώνει παράλληλα και επαγγελματίες ας μείνει στις επαγγελματίες...είναι πιο τίμιο,πιο οικονομικό και ειλικρινές.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.087
Πόντοι
6.056
Αν είναι να ξοδεύει λεφτά για μια που δεν βλέπεται μόνο και μόνο για να δηλώνει στον κύκλο του ότι είναι παντρεμένος και να πληρώνει παράλληλα και επαγγελματίες ας μείνει στις επαγγελματίες...είναι πιο τίμιο,πιο οικονομικό και ειλικρινές.

Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα μπορεί να απομονωθεί κοινωνικά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.786
Πόντοι
9.297
Η απομόνωση είναι κάτι σχετικό...δεν υπάρχουν άλλοι για να βγεις μαζί τους...ε και;...λες και οι άλλοι είναι διαθέσιμοι για βόλτες η για καφέ η για γήπεδο...έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές για να πας όπου θέλεις και όταν θέλεις χωρίς να ακυρώνεις επειδή η παρέα σου δεν είναι διαθέσιμη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.786
Πόντοι
9.297
Γιατί άλλαξες φωτογραφία στο προφίλ σου;Δεν θέλεις να σε συνδέει ο κόσμος που σε διαβάζει με μια συγκεκριμένη εικόνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom