Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
παραειπες χοντραδες ομως,πουστη με ειπες,οτι εχω στραβο τσουτσουνι ειπες,οτι δε ξερω να γαμαω ειπες,δε πιστευεις οτι εχω γαμησει σε καμια 10αρια σπιτακια φυλης και οχι μονο φυλης αλλα και μεταξυ και στουντιο μεχρι και cg κλπ,δλδ αυτα ολα ναι ειναι χοντραδες.
Βλέπεις τζιμακο τι σου λένε οι φίλοι σου? Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τον κάνεις το. Εχθρό.. Εγώ δεν σου έχω μιλισει ποτέ άσχημα και σου έχω πει ότι πολλές φορές τα λεςς ωραια?

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πόσο χρονών είσαι 15? Στη Ελλάδα δε γάμα ο ωραίος αλλά ο θαρραλέος,δλδ όσο ωραίος και να είσαι άμα δε έχεις προσωπικότητα δλδ αυτοπεποιθηση,και δεν είσαι κουλ χάνεις ξέρω 2 παιδιά 24 ο ένας 26 ο άλλος ωραίοι και οι 2 και λεπτοί όχι μόνο ωραίοι και δε έχουν ούτε φασωθει ενώ πχ μιλάνε σε κοπέλες αλλά προφανώς δε έχουν αυτοπεποίθηση και γι'αυτό και τρώνε Χ,όχι να μη λες ότι ωραίος πάντα θα γάμα.
Ο τύπος δεν ξέρει Πως ειναι ναι το μουνι.. Φεμιναζί και λεφκοα ιππότης που νομίζει ότι φτεει αφτος που δε γαμαει και ότι όλοι οι άλλοι που γαμανε είναι ομορφοι και γιμνασμενοο.. Μακάρι να βάλει μιαλο για το καλό του θα είναι εγώ για Αφτο του απαντάω μπας και ξιπνισει..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ο τύπος δεν ξέρει Πως ειναι ναι το μουνι.. Φεμιναζί και λεφκοα ιππότης που νομίζει ότι φτεει αφτος που δε γαμαει και ότι όλοι οι άλλοι που γαμανε είναι ομορφοι και γιμνασμενοο.. Μακάρι να βάλει μιαλο για το καλό του θα είναι εγώ για Αφτο του απαντάω μπας και ξιπνισει..
φιλε ο τυπος ειναι 15χρονο το λιγοτερο,σου εχω πει για τα 2 παιδια 24 και 26 ουτε φασωμα ειναι ομορφοι γυμνασμενοι και τιποτα,δε γαμαει ο ωραιος ο θαραλεος γαμαει,επισης ενας αλλος μου παλιος φιλος που μονο ασχημο δε το λες γαλανα ματια τετοια φαση μια ειχε γαμησει μονο και αυτο στα 21 απο τυχη οτι εχει κανει ηταν πολυ ντροπαλος,θελω να πω ο θαραλεος θα γαμησει οχι ο ωραιος ξεκαθαρα,και ενας αλλος χοντρος γαμαει σχετικα συχνα γιατι?γιατι εχει αυτοπεποιθηση,οι 3 που εχουν λεπτο σωμα και ωραια φατσα δε γαμανε και ο χοντρος γαμαει.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
φιλε ο τυπος ειναι 15χρονο το λιγοτερο,σου εχω πει για τα 2 παιδια 24 και 26 ουτε φασωμα ειναι ομορφοι γυμνασμενοι και τιποτα,δε γαμαει ο ωραιος ο θαραλεος γαμαει,επισης ενας αλλος μου παλιος φιλος που μονο ασχημο δε το λες γαλανα ματια τετοια φαση μια ειχε γαμησει μονο και αυτο στα 21 απο τυχη οτι εχει κανει ηταν πολυ ντροπαλος,θελω να πω ο θαραλεος θα γαμησει οχι ο ωραιος ξεκαθαρα,και ενας αλλος χοντρος γαμαει σχετικα συχνα γιατι?γιατι εχει αυτοπεποιθηση,οι 3 που εχουν λεπτο σωμα και ωραια φατσα δε γαμανε και ο χοντρος γαμαει.
Το ξέρω τζιμακο όπως τα λες είναι.. Τώρα τι λέει ο τύπος.. Άποψη για τις ελλενιδες έχει μόνο μέσω από αφτα που διαβάζει στο κοσμοπολιταν.. Εγώ τις ελλενιδες όταν πάω έξω τις κοιτάω από πάνω μέχρι κάτω και βλέπω τι καπνό φουμαρουνε..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Βλέπεις τζιμακο τι σου λένε οι φίλοι σου? Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τον κάνεις το. Εχθρό.. Εγώ δεν σου έχω μιλισει ποτέ άσχημα και σου έχω πει ότι πολλές φορές τα λεςς ωραια?
φιλε κανεις λαθος ο βλαδιμηρος δε ειναι φιλος μου,ειναι ενας κακοηθης ανθρωπος που ολο κραζει και μετα λεει οτι τα λεει για πλακα,οχι δε τα λεει για πλακα σοβαρα τα λεει,επισης δε ειπα οτι σε αντιπαθω απλα οντως και συ τα κανεις τσουρεκια με τις παρεες και τη γκρινια,πηγαινε σε ιεροδουλες και θα δεις οτι θα βρεις την υγεια σου,χεσε τις βλαμμενες τις φεμινιστριες τις εξω μονο αμα τυχει καποια καλη περιπτωση.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Το ξέρω τζιμακο όπως τα λες είναι.. Τώρα τι λέει ο τύπος.. Άποψη για τις ελλενιδες έχει μόνο μέσω από αφτα που διαβάζει στο κοσμοπολιταν.. Εγώ τις ελλενιδες όταν πάω έξω τις κοιτάω από πάνω μέχρι κάτω και βλέπω τι καπνό φουμαρουνε..
ναι αλλα δε βρισκουν ολες που λες,οσες εχουν το στιλ της θειας μου γεροντοκορε,χωρις αυτοπεποιθηση,ντροπαλη και τη φατσα 5αρι δλδ αρνητικα ολα,δε βρισκουν,αποδειξη η θεια μου ενας ελληνας μονο την εχει προσεγγισει και ειναι 46 χρονων,οι αλλοι 2 ηταν ξενοι ο ενας γερμανος ο αλλος αγγλος,στους ελληνες κατακτησεις μηδεν.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ναι αλλα δε βρισκουν ολες που λες,οσες εχουν το στιλκ της θειας μου γεροντοκορε,ή τη φατσα 5αρι δε βρισκουν,αποδειξη η θεια μου ενας ελληνας μονο την εχει προσεγγισει και ειναι 46 χρονων,οι αλλοι 2 ηταν ξενοι ο ενας γερμανος ο αλλος αγγλος,στους ελληνες κατακτησεις μηδεν.
Άμα έχεις looks,μια καλή οικονομική κατάσταση,ωραίο ντύσιμο,λέγειν,αυτοπεποίθηση και δεν είσαι κλαψομούνης ψάχνοντας ανύπαρκτες δικαιολογίες όπως κάνουν ο Sub Zero και ο Elvis τότε θα φας καλά

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Άμα έχεις looks,μια καλή οικονομική κατάσταση,ωραίο ντύσιμο,λέγειν,αυτοπεποίθηση και δεν είσαι κλαψομούνης ψάχνοντας ανύπαρκτες δικαιολογίες όπως κάνουν ο Sub Zero και ο Elvis τότε θα φας καλά
ακριβως οπως το ειπες αμα εκτος απο εμφανηση εχεις και αυτοπεποιθηση και λεγειν,οχι σκετο εμφανηση που ελεγες πριν ο ωραιος παντα θα γαμα,εμφανηση χωρις αυτοπεποιθηση και λεγειν κανεις μια τρυπα στο νερο στο λεω γιατι ξερω ωραιους που τους εχει φαει η μαλακια γιατι δεν εχουν αυτοπεποιθηση και λεγειν.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ακριβως οπως το ειπες αμα εκτος απο εμφανηση εχεις και αυτοπεποιθηση και λεγειν,οχι σκετο εμφανηση που ελεγες πριν ο ωραιος παντα θα γαμα,εμφανηση χωρις αυτοπεποιθηση και λεγειν κανεις μια τρυπα στο νερο στο λεω γιατι ξερω ωραιους που τους εχει φαει η μαλακια γιατι δεν εχουν αυτοπεποιθηση και λεγειν.
Λοιπόν Τζιμακο,να στο κάνω πιο λιανά

Ανάμεσα σε έναν ωραίο χωρίς τίποτα άλλο και έναν άσχημο ή μέτριο χωρις κάποιο χαρισμα μάντεψε ποιός θα πηδηξει.
Και αυτό το έγραψα γιατί ο εμπερορ ανήκει στην 2η κατηγορία και φαντασιωνεται διαφορά.

Ανάμεσα σε έναν μέτριο με χαρίσματα και έναν μόνο ωραίο,τότε ναι ο πρώτος ίσως κάνει κάτι παραπάνω

Ανάμεσα σε έναν ωραίο με όλο το πακέτο και έναν μέτριο ή άσχημο με χαρισματα,θα πηδηξει ο πρώτος.

Επίσης,ξέχνα τις μαλακίες για κύκλους και κονε που λένε ο Σαμπ και ο Ελβις και δούλεψε με εσένα σε όλους τους τομείς

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Λοιπόν Τζιμακο,να στο κάνω πιο λιανά

Ανάμεσα σε έναν ωραίο χωρίς τίποτα άλλο και έναν άσχημο ή μέτριο χωρις κάποιο χαρισμα μάντεψε ποιός θα πηδηξει.
Και αυτό το έγραψα γιατί ο εμπερορ ανήκει στην 2η κατηγορία και φαντασιωνεται διαφορά.

Ανάμεσα σε έναν μέτριο με χαρίσματα και έναν μόνο ωραίο,τότε ναι ο πρώτος ίσως κάνει κάτι παραπάνω

Ανάμεσα σε έναν ωραίο με όλο το πακέτο και έναν μέτριο ή άσχημο με χαρισματα,θα πηδηξει ο πρώτος.

Επίσης,ξέχνα τις μαλακίες για κύκλους και κονε που λένε ο Σαμπ και ο Ελβις και δούλεψε με εσένα σε όλους τους τομείς
Εγω πχ είμαι ωραίος με μπράτσα Αλλα δε κάνω αυτά που πρέπει μαντεψε γιατί?γιατί είμαι ντροπαλό χωρίς αυτοπεποίθηση,το ίδιο και ο κολλητός μου ωραίο παιδί λίγο κοντός το μόνο αρνητικό αλλά ωραίος και ούτε αυτός κάνει αυτά που πρέπει γιατί και αυτός είναι ντροπαλός χωρίς αυτοπεποίθηση,το ίδιο και ο 24 και 26 δε κάνουν ενώ είναι ωραίοι,άρα όχι άμα οι ωραίοι είναι ντροπαλοί και δε έχουν αυτοπεποίθηση δε θα κάνουν αυτά που πρέπει,ένας παλιός μου φίλος που ήταν αρκετά ωραίος γάμησε στα 21 και μια μόνο γιατί είναι πολύ ντροπαλός και αυτή η μία από τύχη του έκατσε άρα μη λες πράγματα που λένε τα 15χρονα τόσες περιπτώσεις σου είπα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.441
Πόντοι
1.446
Λείπει πολύ ο βανταμ τα έλεγε ωραία και δεν έβριζε.. Τώρα έφαγε μπαν από τους φεμιναζί.. Οι αλήθεια ποναιε βλέπεις.. Όσο για τις κινεζες, καλές κοπελες ειναι καμία σχέση με τις ελλεινιδες αλλά εμένα δεν μ αρέσουν..
@john100 Ο Φίλος εδώ ψάχνει τον Βιταμ :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγω πχ είμαι ωραίος με μπράτσα Αλλα δε κάνω αυτά που πρέπει μαντεψε γιατί?γιατί είμαι ντροπαλό χωρίς αυτοπεποίθηση,το ίδιο και ο κολλητός μου ωραίο παιδί λίγο κοντός το μόνο αρνητικό αλλά ωραίος και ούτε αυτός κάνει αυτά που πρέπει γιατί και αυτός είναι ντροπαλός χωρίς αυτοπεποίθηση,το ίδιο και ο 24 και 26 δε κάνουν ενώ είναι ωραίοι,άρα όχι άμα οι ωραίοι είναι ντροπαλοί και δε έχουν αυτοπεποίθηση δε θα κάνουν αυτά που πρέπει,ένας παλιός μου φίλος που ήταν αρκετά ωραίος γάμησε στα 21 και μια μόνο γιατί είναι πολύ ντροπαλός και αυτή η μία από τύχη του έκατσε άρα μη λες πράγματα που λένε τα 15χρονα τόσες περιπτώσεις σου είπα.
Θα σου πω κάτι και βάλτο καλά στο μυαλό σου μικρέ. Δε γαμάς γιατί μιλάς στις γκόμενες όπως μιλάς και εδώ μέσα. Αρλαμπουρδεζικα δηλαδή. Αν δεν παιξεις και λίγο με το μυαλό της γυναίκας μη περιμενεις αποτέλεσμα. Προς το παρον για καμια 16χρονη είσαι και πολλά λεω. Όσα μπράτσα και να έχεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μου έχετε φτιάξει κλαμπ να πουμε οσοι δε σας κάθεται καμια και σας φταίνε οι γυναίκες. Και οποίος παει να σας πει τα λάθη σας τον λετε φεμιναζι.Αιντε.. Αναλάβετε τις ευθύνες σας σαν άντρες επιτέλους

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θα σου πω κάτι και βάλτο καλά στο μυαλό σου μικρέ. Δε γαμάς γιατί μιλάς στις γκόμενες όπως μιλάς και εδώ μέσα. Αρλαμπουρδεζικα δηλαδή. Αν δεν παιξεις και λίγο με το μυαλό της γυναίκας μη περιμενεις αποτέλεσμα. Προς το παρον για καμια 16χρονη είσαι και πολλά λεω. Όσα μπράτσα και να έχεις.
Ούτε εσύ γαμας όταν λες 400 φορές για να πληρώσεις σε μπουρδέλο είναι λίγες,ξέρεις ποιος γαμαει? Ο τρουμπαμαν ο οποίος είχε πει 20+ φορές να πληρώσεις είναι αρκετές,εσύ 400 λες είναι λίγες,δε έχεις γαμησει εκτός μπουρδέλου που και τις ιερόδουλες λιπαμαι να κάθονται σε κάτι φρουτα σα και σένα,και στη τελική εγώ έχω τα αρχιδια να λέω αλήθεια εσύ που δε έχεις τα αρχιδια να πεις όντως ρε μάγκες δε γαμαω εκτός από μπουρδέλα,αντίθετα μας το παίζεις έμπειρος,σκατα έμπειρος είσαι ρε,έμπειρος μόνο στα μπουρδέλα είσαι,κομπλεξαρα και τέλος εσύ συμπεριφέρεσαι ανώριμα και σα 15χρονο αφού όλο μας λες τις ανύπαρκτες εμπειρίες σου κατάλαβε το δε έχεις γαμησει εκτός μπουρδέλου και είναι ανωριμότητα να μας λες εδώ ποια ανύπαρκτη σε τσιμπουκωσε γιατί είναι ανύπαρκτες όλες στο μυαλό σου,φερσου σα 40 χρόνος και πες δε γαμαω εκτός μπουρδέλου με μπέσα άιντε.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μου έχετε φτιάξει κλαμπ να πουμε οσοι δε σας κάθεται καμια και σας φταίνε οι γυναίκες. Και οποίος παει να σας πει τα λάθη σας τον λετε φεμιναζι.Αιντε.. Αναλάβετε τις ευθύνες σας σαν άντρες επιτέλους
Ούτε εσύ γαμας εκτός από μπουρδέλο απλά δε έχεις τα αρχιδια να το παραδεχθεις,και αν θες να ξέρεις ούτε εσύ είσαι άντρας όταν δε έχεις τα αρχιδια να πεις δε έχω γαμησει εκτός μπουρδέλου.

Τελευταία τροποποίηση:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.069
Πόντοι
1.056
σημερα πηγα στη πολη για δουλειες. ηταν μεσημερι, και μπηκα σε ενα μικρο σουπερ μαρκετ. την ωρα που περιμενα στο ταμειο μπαινουν δυο εφηβες μουνιτσες, και λεει η μια στην αλλη, θελω τσιχλες. ναι αλλα εγω δεν εχω λεφτα, της κανει στη φιλη της.... εχω εγω, αλλα μονο 10 λεπτα... ε παρε αυτες που εχει δυο να τις μοιραστουμε.... φτωχα μου κοριτσια :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ούτε εσύ γαμας εκτός από μπουρδέλο απλά δε έχεις τα αρχιδια να το παραδεχθεις,και αν θες να ξέρεις ούτε εσύ είσαι άντρας όταν δε έχεις τα αρχιδια να πεις δε έχω γαμησει εκτός μπουρδέλου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου κανει? Η θες αλλο?

Συνημμένα

• IMG_20220225_210618.jpg
    IMG_20220225_210618.jpg
    390,4 KB · Εμφανίσεις: 30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom