Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Βλαδίμηρος δίνει ρέστα και σήμερα
ελεος ρε με το φωνητικο σα κατι μπαρμπες μαθηματικους μιλας σε φροντιστηριο,ελα σε πειραζω,οπως και συ με πειραζεις.
ναι τη ουκρανεζα περιμενα λες εδω εχω γαμησει σε καμια 10αρια μπουρδελα διαφορετικα στη φυλης και οχι μονο στη φυλης και απο σενα περιμενα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λοιπόν τζιμάκο εχω μια ουκρανεζα ψάχνει σπίτι να μείνει.. Ωραίο μουνί να στη κάνω πασα να σε Ξεπαρθενιασει κιόλας??
ναι τη ουκρανεζα περιμενα λες εδω εχω γαμησει σε καμια 10αρια μπουρδελα διαφορετικα στη φυλης και οχι μονο στη φυλης και απο σενα περιμενα.
Θα έρθουν η Πολωνία λέει θα πάρει ένα εκατομμύριο ουκρανους..μακάρι να είχαμε πιο πολλές ρωσοουκρανες εδώ θα τις γράφαμε στα αρχιδια μας τις ελλεινιδες..Λες να κινηθούν προς τα μέρη μας λόγω πολέμου; Ή μήπως δεν μπορούν να έρθουν πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση;
χιλιες φορες να τα φας σε ιεροδουλες παρα να ασχολησαι με τις γκομενες εξω που ουτε μπεσα εχουν ουτε καλη συμπεριφορα,μερικες ιεροδουλες ειναι πιο ευγενικες και καλες απο τις εξω γκομενες.Σήμερα τσικνοπέμπτη σε οικογένειακο τραπέζι μου λέει καλά πότε θα βγάλεις δίπλωμα λέω εγώ ποτέ δεν μαρεσει.Και με την γυναίκα σου πως θα κυκλοφορείτε; Πήγα να του πω ότι δεν θα βρω πότε και προτιμώ αυτα τα 5000 να τα επενδύσω κατευθείαν στο αγοραιο έρωτα.Του είπα είμαι άνεργος ενώ εγώ δουλεύω παραπάνω και τα φορτώνω στο κράτος παίρνοντας επίδομα ανεργίας.
απο εκει δημιουργηθηκαν οι ινσελς και εν συνεχεια οι mgtowΟι gamers συνήθως είναι κάτι αγυμναστοι λαπαδες για τους οποίους αδιαφορούν οι γυναίκες
Εννοείς ότι και αυτοί είναι άσχημοι ή μέτριοι,αγυμναστοι,κοντοί χωρίς ωραίο,μοντέρνο ντύσιμο κλπαπο εκει δημιουργηθηκαν οι ινσελς και εν συνεχεια οι mgtow
οχι ειναι οι νεοι επαναστατες του καιρου μαςΕννοείς ότι και αυτοί είναι άσχημοι ή μέτριοι,αγυμναστοι,κοντοί χωρίς ωραίο,μοντέρνο ντύσιμο κλπ
Τι επανάσταση να κάνουν αυτοί ρε κακομοίρογλου.οχι ειναι οι νεοι επαναστατες του καιρου μας
ηδη σας συντριβουν σε καθε επιπεδο νοικοκυραιοι, με τις επιλογες ζωης τους δεν αναπαραγουν την σαπια φιλελε γυναικοκρατιαΤι επανάσταση να κάνουν αυτοί ρε κακομοίρογλου.
Νομίζεις ότι θα νικήσουν ποτέ τους ωραίους σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά?
Ο ωραίος πάντα θα νικά και πάντα θα γαμάηδη σας συντριβουν σε καθε επιπεδο νοικοκυραιοι, με τις επιλογες ζωης τους δεν αναπαραγουν την σαπια φιλελε γυναικοκρατια
Έχει μια σειρά στο ΣΚΑ'Ι' για γυναίκες δολοφόνους από διάφορες χώρες σε διάφορες εποχές...αυτό γιατι νομίζουν μερικοί και μερικές ότι το γυναικείο μυαλό είναι μόνο γεμάτο αθωότητα και μητρική στοργή ενώ πολλές φορές ξεπερνάει σε αγριότητα πολλούς άνδρες .Οι ελλεινιδες γενικά κάνουν φασαρία όταν έχουν παρέα μαζί τους.. Εγώ τώρα βγαίνω για τζοκινγκ τα βράδυ..ειναι και χειμωνας εριμια έξω.. Άμα τις δεις μόνες τους Σα βρεγμένα γατάκια περπατάνε φοβουντε. Μη φανε κάνα πουτσο.. Φυσικά αφτο αλλάζει όταν έχουν παρέα μαζί.. Γινοντε ειρονικες και προκλητικές.. Χθες είδα μια γκομενοτσα στο δρόμο που περπαταγμαε εγώ έκανα προπόνηση αφτη περπαταγε φοβόταν να με. Κοιτάξει στο δρόμο.. Νανά τις πάει κότες μεγαλες????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σιμαινει γιναικτονια? Δηλαδή έχουμε και αντροκτονιες, άμα μια ελλεινιδα. Σκοτώσει έναν αντρα
Το deadly women.. Χαμός με τις αντροκτονιες.. Αλλα επειδή είναι χαζες τις πιάνουν εφκολα.. Τι καλό βεβεα είναι ότι στην Αμερική τρώνε φυλακή κα ο ΙΚΑ ενώ στην Ελλάδα οι γκόμενές δεν πάνε ποτέ φυλακή, ότι κακό κι αν κάνουν..Έχει μια σειρά στο ΣΚΑ'Ι' για γυναίκες δολοφόνους από διάφορες χώρες σε διάφορες εποχές...αυτό γιατι νομίζουν μερικοί και μερικές ότι το γυναικείο μυαλό είναι μόνο γεμάτο αθωότητα και μητρική στοργή ενώ πολλές φορές ξεπερνάει σε αγριότητα πολλούς άνδρες .