Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ελεος ρε με το φωνητικο σα κατι μπαρμπες μαθηματικους μιλας σε φροντιστηριο,ελα σε πειραζω,οπως και συ με πειραζεις.
:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λοιπόν τζιμάκο εχω μια ουκρανεζα ψάχνει σπίτι να μείνει.. Ωραίο μουνί να στη κάνω πασα να σε Ξεπαρθενιασει κιόλας??

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
:tooth:

Λοιπόν τζιμάκο εχω μια ουκρανεζα ψάχνει σπίτι να μείνει.. Ωραίο μουνί να στη κάνω πασα να σε Ξεπαρθενιασει κιόλας??
ναι τη ουκρανεζα περιμενα λες εδω εχω γαμησει σε καμια 10αρια μπουρδελα διαφορετικα στη φυλης και οχι μονο στη φυλης και απο σενα περιμενα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• QVR_2022_02_24_20_42_30.mp4
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 0

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Λες να κινηθούν προς τα μέρη μας λόγω πολέμου; Ή μήπως δεν μπορούν να έρθουν πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση;
Θα έρθουν η Πολωνία λέει θα πάρει ένα εκατομμύριο ουκρανους..μακάρι να είχαμε πιο πολλές ρωσοουκρανες εδώ θα τις γράφαμε στα αρχιδια μας τις ελλεινιδες..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγώ είχα πολλές γρωργιανες γκόμενές.. Άλλη φάση ηοι γκόμενές από πρώην εσδδ.. Ρωσίδες ουκρανες γρωργιανες.. Νοοκοκιρες..εμενα αρχοτσνε σπίτι ή λελεα και ξεκίναγεονη της να καθαρίζει και να σφουγκαριζει??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Καλλιθέα η παλιά μου γειτονιά είναι τίγκα στις γεωργιανες ρωσοποντιες και αρμενισες.. Πολυ αλλά κορίτσια για γάμο άμα κάποιος θέλει να κάνει σπίτι.. Μακριά από ελλεινιδες.. Μονο προβλιμα ότι δεν έχουμε πολλά κορίτσια στην Ελλάδα από αφτα τα μέρη..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δε μπορω να καταλαβω ρε βλαδιμηρε γιατι ειρωνευεσαι στο ηχητικο ρε φιλε,καθολου δε με πας εε?δε μπορω να καταλαβω γιατι με αντιπαθεις τοσο.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Σήμερα τσικνοπέμπτη σε οικογένειακο τραπέζι μου λέει καλά πότε θα βγάλεις δίπλωμα λέω εγώ ποτέ δεν μαρεσει.Και με την γυναίκα σου πως θα κυκλοφορείτε; Πήγα να του πω ότι δεν θα βρω πότε και προτιμώ αυτα τα 5000 να τα επενδύσω κατευθείαν στο αγοραιο έρωτα.Του είπα είμαι άνεργος ενώ εγώ δουλεύω παραπάνω και τα φορτώνω στο κράτος παίρνοντας επίδομα ανεργίας.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σήμερα τσικνοπέμπτη σε οικογένειακο τραπέζι μου λέει καλά πότε θα βγάλεις δίπλωμα λέω εγώ ποτέ δεν μαρεσει.Και με την γυναίκα σου πως θα κυκλοφορείτε; Πήγα να του πω ότι δεν θα βρω πότε και προτιμώ αυτα τα 5000 να τα επενδύσω κατευθείαν στο αγοραιο έρωτα.Του είπα είμαι άνεργος ενώ εγώ δουλεύω παραπάνω και τα φορτώνω στο κράτος παίρνοντας επίδομα ανεργίας.
χιλιες φορες να τα φας σε ιεροδουλες παρα να ασχολησαι με τις γκομενες εξω που ουτε μπεσα εχουν ουτε καλη συμπεριφορα,μερικες ιεροδουλες ειναι πιο ευγενικες και καλες απο τις εξω γκομενες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
οχι ειναι οι νεοι επαναστατες του καιρου μας :rockon: :rockon: :rockon:
Τι επανάσταση να κάνουν αυτοί ρε κακομοίρογλου.
Νομίζεις ότι θα νικήσουν ποτέ τους ωραίους σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά?

Ή ότι θα τα καταφέρουν ποτέ καλύτερα από ότι οι ωραίοι με τις γυναίκες?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
760
Πόντοι
96
Τι επανάσταση να κάνουν αυτοί ρε κακομοίρογλου.
Νομίζεις ότι θα νικήσουν ποτέ τους ωραίους σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά?
ηδη σας συντριβουν σε καθε επιπεδο νοικοκυραιοι, με τις επιλογες ζωης τους δεν αναπαραγουν την σαπια φιλελε γυναικοκρατια :rockon: :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ηδη σας συντριβουν σε καθε επιπεδο νοικοκυραιοι, με τις επιλογες ζωης τους δεν αναπαραγουν την σαπια φιλελε γυναικοκρατια :rockon: :rockon:
Ο ωραίος πάντα θα νικά και πάντα θα γαμά

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.352
Πόντοι
9.297
Οι ελλεινιδες γενικά κάνουν φασαρία όταν έχουν παρέα μαζί τους.. Εγώ τώρα βγαίνω για τζοκινγκ τα βράδυ..ειναι και χειμωνας εριμια έξω.. Άμα τις δεις μόνες τους Σα βρεγμένα γατάκια περπατάνε φοβουντε. Μη φανε κάνα πουτσο.. Φυσικά αφτο αλλάζει όταν έχουν παρέα μαζί.. Γινοντε ειρονικες και προκλητικές.. Χθες είδα μια γκομενοτσα στο δρόμο που περπαταγμαε εγώ έκανα προπόνηση αφτη περπαταγε φοβόταν να με. Κοιτάξει στο δρόμο.. Νανά τις πάει κότες μεγαλες????

Τι σιμαινει γιναικτονια? Δηλαδή έχουμε και αντροκτονιες, άμα μια ελλεινιδα. Σκοτώσει έναν αντρα
Έχει μια σειρά στο ΣΚΑ'Ι' για γυναίκες δολοφόνους από διάφορες χώρες σε διάφορες εποχές...αυτό γιατι νομίζουν μερικοί και μερικές ότι το γυναικείο μυαλό είναι μόνο γεμάτο αθωότητα και μητρική στοργή ενώ πολλές φορές ξεπερνάει σε αγριότητα πολλούς άνδρες .

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πολλά να Αγία μαζεφτικανε εδώ μέσα.. Λείπει ο βανταμ ο σαντμαν και το thread έχει καταντήσει τι τρεχει επιτελους με αυτούς τους πυρφορους..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Έχει μια σειρά στο ΣΚΑ'Ι' για γυναίκες δολοφόνους από διάφορες χώρες σε διάφορες εποχές...αυτό γιατι νομίζουν μερικοί και μερικές ότι το γυναικείο μυαλό είναι μόνο γεμάτο αθωότητα και μητρική στοργή ενώ πολλές φορές ξεπερνάει σε αγριότητα πολλούς άνδρες .
Το deadly women.. Χαμός με τις αντροκτονιες.. Αλλα επειδή είναι χαζες τις πιάνουν εφκολα.. Τι καλό βεβεα είναι ότι στην Αμερική τρώνε φυλακή κα ο ΙΚΑ ενώ στην Ελλάδα οι γκόμενές δεν πάνε ποτέ φυλακή, ότι κακό κι αν κάνουν..

Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
15
Πόντοι
0
Elvis91
Έλα πες μας γιατί γίνεσαι τόσο γνωστής του μουνιού κ ταυτόχρονα τόσο αρχιδι;;
Πόσες φόλες έχεις φάει ρε κεφτέ από ελλεηνιδες;;;
Το συνάφι σου ρε μαλακα ούτε για φτύσιμο δεν σε έχει κ ψάχνεσαι να γαμησεις άλλου;;
Δεν έχεις λεφτά να πας σε μπουρδελο;
Έχεις ένα αρχιδι;
Τον έχεις γαριδάκι;
Οι δικιες σου ρε καλύτερες είναι;;
Εν δυνάμει μελλοντικές ελλεηνιδες είναι,σε τι διαφέρουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom