Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
ασχετα λες εγω λεω οτι πανω σε αυτο εχεις δικιο.
ασχετα λες εγω λεω οτι πανω σε αυτο εχεις δικιο.
Λες να κινηθούν προς τα μέρη μας λόγω πολέμου; Ή μήπως δεν μπορούν να έρθουν πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση;Ποιος τις γαμαει τώρα τις ελλενιδες! Θέλουμε να έρθουνε εδώ 1 μιλιονι ουκρανες?
Θα σου πω ενα μυστικόαρχισαμε παλι τα playmobil παππουκα βλαδιμηρε χαχαχχα,εχει και μυνημα απο κατω για στηριξη,αα ρε βλαβιμηρε αγγελουδι εισαι.
Πέρσι ή πρόπερσι που ήμουν Θεσσαλονίκη τσικνοπέμπτη,θυμάμαι είχε πολύ μουνί έξω το βράδυ και έπαιζε πολύ μάτι.Οι πιο πολλές φοιτητοπιτσιρικαρία.
Εντάξει μωρέ,και μόνο που βγαίνεις θεσσαλονίκη και βλέπεις μουνιά,κρατιέσαι σε εκγρήγορση.Ενω αν μένεις επαρχία το μυαλό σου σκοτώνεται
Προσωπικα αν βλεπω Συριους,μαυρους και γενικα μουσουλμανους να κανουν τους προσφυγες δεν νοιωθω κατι,με τους ουκρανους και αυτα που ειδα σημερα πραγματικα τους λυπηθηκα και πραγματικα δεν περιμενα να ελεγα τετοιο πραγμα ποτε στην ζωη μου αλλα θα επρεπε να τους φιλοξενησουμε σαν προσφυγες γιατι εχουν πραγματικη αναγκη και ειναι κοντα στον πολιτισμο μας κα ιτην θρησκεια μαςΜητσοτααααακη ανοιξε τα συνορα στις Ουκρανιδες!
οκ εμεις κανουμε πλακιτσα,αλλα οι ανθρωποι βιωνουν δραματικες καταστασεις...
πολυ πιθανος προορισμος εισδοχης προσφυγων (θα επρεπε να) θεωρειται η χωρα μας.
για να δουμε....για να δουμε
Λες να κινηθούν προς τα μέρη μας λόγω πολέμου; Ή μήπως δεν μπορούν να έρθουν πλέον δεν υπάρχει πρόσβαση;
Θα μας φάει όλες τις γκόμενες ο ΤζιμάκοςΜητσοτααααακη ανοιξε τα συνορα στις Ουκρανιδες!
οκ εμεις κανουμε πλακιτσα,αλλα οι ανθρωποι βιωνουν δραματικες καταστασεις...
πολυ πιθανος προορισμος εισδοχης προσφυγων (θα επρεπε να) θεωρειται η χωρα μας.
για να δουμε....για να δουμε
Ειναι πασιφανες πως οι Ευρωπαιοι και οι ΜΚΟ εχουν ατζεντα και δεν τιθεται θεμα προσφυγων αλλα εποικισμουμολις ειπαν οτι ο εναεριος χωρος ειναι αποκλεισμενος...
αρα τον ηπιαμε....οδικως μονο ....
οι ευρωπαικες κυβερνησεις--οι ΜΚΟ και η ΕΕ παρατηρουν απραγοι μια ανθρωπιστικη κριση, διχως να τεινουν χειρα βοηθειας στους προφυγες
αλληλεγγυη μονο στα λογια? η ελληνικη κυβερνηση θα πρεπει να πρωτοστατησει, εχοντας το know -how
να δωσει και διαμερισματα σε προσφυγες απο Ουκρανια.. το ασυλο των Ουκρανιδων!!
πραγματικα θα μπορουσαν λυσουν το δημογραφικο προβλημα της Ελλαδας,ιδιως στην επαρχια.
Δηλαδή με το στανιό να φαμε τη μαπα την ελλεηνιδα... Μα καλά τι της περασανε για φέτα Τρικάλων?μολις ειπαν οτι ο εναεριος χωρος ειναι αποκλεισμενος...
αρα τον ηπιαμε....οδικως μονο ....
οι ευρωπαικες κυβερνησεις--οι ΜΚΟ και η ΕΕ παρατηρουν απραγοι μια ανθρωπιστικη κριση, διχως να τεινουν χειρα βοηθειας στους προφυγες
αλληλεγγυη μονο στα λογια? η ελληνικη κυβερνηση θα πρεπει να πρωτοστατησει, εχοντας το know -how
να δωσει και διαμερισματα σε προσφυγες απο Ουκρανια.. το ασυλο των Ουκρανιδων!!
πραγματικα θα μπορουσαν λυσουν το δημογραφικο προβλημα της Ελλαδας,ιδιως στην επαρχια.
δε μαρεσουν τα μυστικα τα παιδια εδω ειναι σα δικα μας πεστα ολα εδω χαχα.Θα σου πω ενα μυστικό
Δε στο λέω. Έτσι να σκάσεις να κοπανιεσαι σα χταποδι.δε μαρεσουν τα μυστικα τα παιδια εδω ειναι σα δικα μας πεστα ολα εδω χαχα.
χαχα εισαι σκληρος.Δε στο λέω. Έτσι να σκάσεις να κοπανιεσαι σα χταποδι.
οχι πες μου εσυ που τα ξερεις ολα.Δε μ λες ρε τζιμάκο... Αν βουτήξεις ένα χταπόδι γαμημενο ξέρεις να βγάζεις?
Ουτε χταπόδι ξέρεις να πιανεις... Ουτε να γαμάς ξέρεις... Έχεις και στραβό τσουτσουνι είχες γράψει.. Τι θα κάνεις στη ζωή σου?χαχα εισαι σκληρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι πες μου εσυ που τα ξερεις ολα.
χααχαχ ποτε εγραψα οτι εχω στραβο τσουτσουνι μηπως εχεις εσυ και λες οτι εχω εγω?ασε μας ρε μπαρμπα τωρα ειμαι 22 και βραζει το αιμα μου εσυ εισαι 40 ουτε ορμες δε θα εχεις.Ουτε χταπόδι ξέρεις να πιανεις... Ουτε να γαμάς ξέρεις... Έχεις και στραβό τσουτσουνι είχες γράψει.. Τι θα κάνεις στη ζωή σου?
Για δες μήπως βράζει το μπρίκι μέσα με τα αυγουλακια σουχααχαχ ποτε εγραψα οτι εχω στραβο τσουτσουνι μηπως εχεις εσυ και λες οτι εχω εγω?ασε μας ρε μπαρμπα τωρα ειμαι 22 και βραζει το αιμα μου εσυ εισαι 40 ουτε ορμες δε θα εχεις.
χααχαχ ποτε εγραψα οτι εχω στραβο τσουτσουνι μηπως εχεις εσυ και λες οτι εχω εγω?ασε μας ρε μπαρμπα τωρα ειμαι 22 και βραζει το αιμα μου εσυ εισαι 40 ουτε ορμες δε θα εχεις.