Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πόσο δίκιο έχεις εδώ όντως φεύγουν για λόγους αστείους που δε δικαιολογηται να φύγουν,και αυτό γίνεται κυρίως από τις όμορφες και μετριες να φεύγουν με το παραμικρό,γιατί ξέρουν ότι βρίσκουν και σχέση άμα θέλουν και ξεπετα ενω οι ασχημομουρες και οι χοντρές ξέρουν ότι δε αρέσουν και ότι όσοι τους τη έχουν πέσει τις θέλουν μόνο για σεξ και τίποτα άλλο άρα αυτές θα είναι πιο μαζεμένες αναγκαστικά από τις όμορφες η μέτριες.
ειμαι η φωνη της συνειδησης σου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Ναι.. Θα την στεναχωρήσω... Και μάντεψε.. Αφου θα στεναχωρήσω τη μανα μου, ειναι και η στιγμή που θα μπορώ να κοντρολαρω κάθε είδους χειραγώγηση γυναίκας.
Μπράβο σου. Εγώ δεν έγραψα πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Κι εγώ κάποια στιγμή την στεναχώρησα, όταν αγόρασα μοτοσικλέτα και απειλούσε πως θα ανέβαινε στην Ταράτσα και θα πήδαγε στο κενό. Έγραψα ότι είναι η γυναίκα απέναντι στη χειραγώγηση της οποίας οι περισσότεροι εξαιρετικά δύσκολα αντιστεκόμαστε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μπράβο σου. Εγώ δεν έγραψα πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Κι εγώ κάποια στιγμή την στεναχώρησα, όταν αγόρασα μοτοσικλέτα και απειλούσε πως θα ανέβαινε στην Ταράτσα και θα πήδαγε στο κενό. Έγραψα ότι είναι η γυναίκα απέναντι στη χειραγώγηση της οποίας οι περισσότεροι εξαιρετικά δύσκολα αντιστεκόμαστε
ειναι βιολογικά δυσκολο να αντισταθει κάποιος παρολα αυτα ειναι και η πιο σημαντικη αντίσταση.Αν οχι αντισταση,σε ενα βαθμο αποφυγη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.109
Πόντοι
3.656
αριστος Μποκολος,βεβαια δεν αναφερει την παραμετρο της κεφαλαιοκρατιας και του καπιταλισμου που προμοταρει την μισανδρια αλλα εστω και ετσι :rockon: :rockon: :rockon:
η καλύτερη απάντηση για το θέμα που έθεσες, έχει δοθεί σε αυτό το εξαιρετικό βίντεο. Δεν έχει σημασία ο χρυσός, η Ρολς Ρους, τα Μέγαρα, τα πανάκριβο Γιώτ. Χωρίς ανθρώπους να τα κατασκευάσουν, συντηρήσουν, τροφοδοτήσουν με ενέργεια, είναι απολύτως άχρηστα. Αυτό που έχει σημασία, είναι οι φάρμες των ανθρώπων, οι οποίοι θα εξαναγκαστούν να πραγματοποιήσουν όσα ανέφερα. Έχω να κάνω μια και μόνο μία προσθήκη. Οι φάρμες των ανθρώπων, προσομοιάζουν με τις φάρμες των Βοοειδών. Οι ιδιοκτήτες αυτών, έχουν κάθε συμφέρον να κρατήσουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση τις αγελάδες, αφού θα παράγουν γάλα και μοσχαράκια. Οι περισσότεροι Ταύροι, είτε ευνουχίζονται για να παχύνουν, είτε σκοτώνονται απευθείας για να πουληθεί το κρέας τους και ότι άλλο έχουν. Στο είδος μας μας ευνουχίζουν χημικά προσθέτοντας οιστρογόνα στις τροφές, χωρίς επάρκεια τεστοστερόνης οι άντρες είναι πιο υποτακτικοί. Μας σκοτώνουν στέλνοντάς μας σε πολέμους, είτε στα εργατικά ατυχήματα
πηγή Stefan Molyneux - The Story of Your Enslavement

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.109
Πόντοι
3.656
1ον,σου αρέσει ή όχι,είναι γυναικοκτονίες.
2ον,ναι θα την έκραζαν (μεταξύ εξ αυτών και εγώ) γιατί δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο,όπως τα βλέπεις εσύ δηλαδή .

Όσο για το "μπλα μπλα μπλα" που έγραψες στην αρχή,φυσικά ξέρεις ότι λέω την αλήθεια.Απλα επειδή είσαι νευρικός και ευεξαπτος,δεν έχεις τι να πεις γιατί ξέρεις πως έχω δίκιο (όπως πάντα,ιδίως οταν μιλάμε τα 2 μας)
Και με την χρήση του ρήματος "επανέρχομαι" κάνεις αυτό για το οποίο κατηγορείς όσους αντιτίθενται σε εσένα, εν ολίγοις στρέφεις αλλού τη συζήτηση.Βεβαια εσύ το κάνεις γιατί σου γράφουν την αλήθεια και δεν σε συμφέρει.
1ον. συνεχίζεις να μετονομάζεις τις ανθρωποκτονίες σε γυναικοκτονίες. Ζήτησα να μου περιγράψεις μία, έστω μία από αυτές τις δολοφονίες το αποκλειστικό κίνητρο της οποίας ήταν το ότι ήταν γυναίκες και τίποτα άλλο. Ας πούμε οι δολοφονίες που έκανε ο Τζακ ο αντεροβγάλτης, μπορούν να χαρακτηριστούν ως γυναικοκτονίες, επειδή ο θύτης δεν είχε κάποιο άλλο κίνητρο. Δεν είχε ας πούμε Οικονομικές ή άλλες διαφορές με αυτές, ή δεν τις σκότωσε ενώ προσπαθούσε να τις ληστέψει, ή επειδή ήταν θρησκευτικά φανατισμένος, όπως ας πούμε τις μάγισσες του Μεσαίωνα. Αν λοιπόν μπορούσες να υποστηρίξεις τον ισχυρισμό σου με στοιχεία, θα το έκανες. Δεν μπορείς, γι αυτό και συνεχίζεις. Και το βάρος της απόδειξης το έχει όποιος ισχυρίζεται οτιδήποτε. Εσύ και μια συμμαχία Φεμινιστριών, Αριστερών, ΛΟΑΤΚΙ, Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών, προσπαθείτε να αλλάξετε τον Ποινικό Κώδικα χρησιμοποιώντας 16 ανθρωποκτονίες.
2ον. Η ερώτηση ήταν απλή. Σε ένα βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να προκαλεί, να βρίζει αισχρά και να προσπαθεί να επιτεθεί σε κάποιον άντρα. Εκτός από εμένα, κι άλλους λίγους, δεν είδα κάποια σχετική ανάρτηση. Αν σε ένα βίντεο φαινόταν ένας άντρας να προκαλεί, να βρίζει αισχρά και να προσπαθεί να επιτεθεί σε κάποια γυναίκα, τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ αυτές τις μέρες; Αυτή είναι η ερώτηση και δεν πήρα απάντηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Καλός ο Μποκολος αλλά τον έχει φάει ο φεμινισμος.Οπου παει και οπου σταθεί εκτοξεύει φεμινιστικη προπαγάνδα σκέτο δηλητήριο.
έχεις να απαντήσεις κάτι επί της ουσίας σε όσα έχω γράψει; αν ναι, γράψε συγκεκριμένα. Οι γενικολογίες δεν αρκούν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Για πλάκα το λέω ρε συ.Τα κείμενά σου δεν αποπνέουν φεμινισμό.Μάλλον Mgtow είναι.
όχι μάλλον. Η μοναδική λύση είναι να αποχωρήσουμε, το παιχνίδι έχει σημαδεμένα χαρτιά. Μα είναι καλά οι σεξεργάτριες, οι Ελλεεινίδες δεν μπορούν να μας εκβιάσουν με το μουνί τους πια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αριστος Μποκολος,βεβαια δεν αναφερει την παραμετρο της κεφαλαιοκρατιας και του καπιταλισμου που προμοταρει την μισανδρια αλλα εστω και ετσι :rockon: :rockon: :rockon:
μποκολος η δασκαλος? τι προτιμας??

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.542
Πόντοι
3.656
όχι μάλλον. Η μοναδική λύση είναι να αποχωρήσουμε, το παιχνίδι έχει σημαδεμένα χαρτιά. Μα είναι καλά οι σεξεργάτριες, οι Ελλεεινίδες δεν μπορούν να μας εκβιάσουν με το μουνί τους πια

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πάνε στις σεξεργάτριες μόνο όταν δεν έχουν γκόμενα

Όταν βρουν έστω και μπάζο,δεν θέλουν ούτε να τους μιλάς για σεξεργάτριες.Μην το ακούσει το μπάζο τους και τους παρατήσει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Σαν να τον ρωτάς μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
:tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι πάνε στις σεξεργάτριες μόνο όταν δεν έχουν γκόμενα

Όταν βρουν έστω και μπάζο,δεν θέλουν ούτε να τους μιλάς για σεξεργάτριες.Μην το ακούσει το μπάζο τους και τους παρατήσει
Πες στα δάσκαλε!!! Θηρίο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.109
Πόντοι
3.656

ο καθένας κάνει τις επιλογές του τύπε

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.793
Πόντοι
4.496

Δεν ισχύει για όλους... Εγώ δε σταμάτησα ποτέ!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Γιατί έχω την εντύπωση πψς αυτοί οι 2 έχουν πολλά κοινά?
Εμφανισιακά,σωματικά,mindset κλπ?
Ε δε νομίζω να είναι κλώνος

Συνημμένα

• IMG_20220224_131459.jpg
    IMG_20220224_131459.jpg
    438,2 KB · Εμφανίσεις: 35
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

Ε δε νομίζω να είναι κλώνος
Κλώνος σίγουρα δεν είναι.

Εννοώ πως μοιράζονται πολλά κοινά.
Σίγουρα δεν είναι ωραίοι,σίγουρα αγυμναστοι και με ντύσιμο περασμένων δεκαετιών,απίστευτα τοξικός και αρρωστημένος τρόπος σκέψης,χαιρεκακία,εκδικητικότητα,ζήλεια για τους ωραίους κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom