1ον,σου αρέσει ή όχι,είναι γυναικοκτονίες.
2ον,ναι θα την έκραζαν (μεταξύ εξ αυτών και εγώ) γιατί δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο,όπως τα βλέπεις εσύ δηλαδή .
Όσο για το "μπλα μπλα μπλα" που έγραψες στην αρχή,φυσικά ξέρεις ότι λέω την αλήθεια.Απλα επειδή είσαι νευρικός και ευεξαπτος,δεν έχεις τι να πεις γιατί ξέρεις πως έχω δίκιο (όπως πάντα,ιδίως οταν μιλάμε τα 2 μας)
Και με την χρήση του ρήματος "επανέρχομαι" κάνεις αυτό για το οποίο κατηγορείς όσους αντιτίθενται σε εσένα, εν ολίγοις στρέφεις αλλού τη συζήτηση.Βεβαια εσύ το κάνεις γιατί σου γράφουν την αλήθεια και δεν σε συμφέρει.
1ον. συνεχίζεις να μετονομάζεις τις ανθρωποκτονίες σε γυναικοκτονίες. Ζήτησα να μου περιγράψεις μία, έστω μία από αυτές τις δολοφονίες το αποκλειστικό κίνητρο της οποίας ήταν το ότι ήταν γυναίκες και τίποτα άλλο. Ας πούμε οι δολοφονίες που έκανε ο Τζακ ο αντεροβγάλτης, μπορούν να χαρακτηριστούν ως γυναικοκτονίες, επειδή ο θύτης δεν είχε κάποιο άλλο κίνητρο. Δεν είχε ας πούμε Οικονομικές ή άλλες διαφορές με αυτές, ή δεν τις σκότωσε ενώ προσπαθούσε να τις ληστέψει, ή επειδή ήταν θρησκευτικά φανατισμένος, όπως ας πούμε τις μάγισσες του Μεσαίωνα. Αν λοιπόν μπορούσες να υποστηρίξεις τον ισχυρισμό σου με στοιχεία, θα το έκανες. Δεν μπορείς, γι αυτό και συνεχίζεις. Και το βάρος της απόδειξης το έχει όποιος ισχυρίζεται οτιδήποτε. Εσύ και μια συμμαχία Φεμινιστριών, Αριστερών, ΛΟΑΤΚΙ, Μουνοζητιάνων και Λευκών Ιπποτών, προσπαθείτε να αλλάξετε τον Ποινικό Κώδικα χρησιμοποιώντας 16 ανθρωποκτονίες.
2ον. Η ερώτηση ήταν απλή. Σε ένα βίντεο φαίνεται μια γυναίκα να προκαλεί, να βρίζει αισχρά και να προσπαθεί να επιτεθεί σε κάποιον άντρα. Εκτός από εμένα, κι άλλους λίγους, δεν είδα κάποια σχετική ανάρτηση. Αν σε ένα βίντεο φαινόταν ένας άντρας να προκαλεί, να βρίζει αισχρά και να προσπαθεί να επιτεθεί σε κάποια γυναίκα, τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ αυτές τις μέρες; Αυτή είναι η ερώτηση και δεν πήρα απάντηση