Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Εδω σκατοταιζε λαιβ με φωτο μια κακομοιρα γκιλφ εργατρια. Και ελεγε να γ@μησει το λαμπραντορ την ..τανα που θα πληρωσει και αυτος να βλεπει. Μην ξεχασουμε τις ιστοριες που ελεγε οτι κλειδωνε τις εκδιδομενες γκομενες στο δωματιο για να μην του φυγουν. Στις μαπες θα κωλωσει; :embarrased:

Τι ειναι αυτα ρε τυπε?Τωρα αυτος μας αναπνεει τον αερα?Ποσο τραγικος ειναι αν αληθευουν τα οσα γραφεις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
1ον. Έγραψα για αυτοάμυνα, δηλ. να της ανταποδώσει το όποιο χτύπημα. Το σπάω στο ξύλο, το έβαλες για να συνεχίσεις τη στροφή της συζήτησης
Πραγματικά βλέπεις οράματα.
2ον..Ορίζει τη λέξη ως «τη δολοφονία γυναικών από άντρες επειδή είναι γυναίκες»......
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Ανάφερέ μου λοιπόν μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών, οι οποία να ταιριάζει σε αυτό τον ορισμό. Αν σκοτωθεί γυναίκα κατά τη διάρκεια ληστείας ας πούμε, δεν ορίζεται ως Γυναικοκτονία.
Ο Ψυχασθενής που ήταν Φυλακή επειδή σκότωσε τη Γιαγιά του, και όταν τον αφήσανε από το Ψυχιατρικό του Κορυδαλλού δολοφόνησε τη Μάνα του, επίσης δεν είναι Γυναικοκτόνος, άσχετα με το πως τον βάφτισαν οι Γίγανες της Δημοσιογραφίας. Λέγε λοιπόν, αναλύω αυτή την ανθρωποκτονία που εσύ χαρακτηρίζεις ως Γυναικοκτονία και τα λέμε
Σ αρέσει δεν σου αρέσει,όλα αυτά τα τραγικά είναι γυναικοκτονίες (βλέπε Καρολάιν από Μπάμπη κλπ)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Είναι και γυναίκες που το γουσταρουν το ξύλο.Φανταζεστε το Μποκολο σε φάση 50 shades of Grey?Θα τους τα είχε κατακοκκινησει τα κωλαράκια δεν πα να ήταν και φεμινιστριες και ο,τι να ναι.
Γιατί νομίζεις τύπε πως έτρεξαν σαν τρελές να το δούνε; Για εμάς ήταν μια βαρετή παπαριά, αυτές όμως γουστάρουν την υποταγή, κι ας μην το παραδέχονται

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Προσυπογράφω όσα είπες. Ας το πλατιάσουμε και λίγο. Τα αρσενικά του είδους μας είναι προγραμματισμένα να προστατεύουν τα βρέφη του είδους μας. Αλλιώς δεν θα επιβιώναμε. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν καταλάβει ακόμα και τα κατοικίδιά μας. Ας πούμε ανακάλυψαν πως το μιαρ των γατιών, αφού ελέγχθηκαν οι συχνότητές του, είναι μίμηση του βρεφικού κλάματος, όσο πιο κοντά γίνεται. Κάποια γάτα στο πολύ μακρινό παρελθόν το κατάλαβε, και προσποιούμενη το βρέφος οι άνθρωποι της έδιναν περισσότερο φαγητό. Τα παιδιά της το έμαθαν, άφησαν περισσότερους απογόνους από αυτές που δεν το είχαν καταλάβει, και φτάσαμε εδώ. Καμιά αγριόγατα δεν βγάζει αυτό τον ήχο, καμιά οικιακή γάτα δεν βγάζει αυτό τον ήχο σε άλλη οικιακή γάτα. Τον χρησιμοποιούν στους ανθρώπους. Οι σκύλοι έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο. Έχουν αναπτύξει μυς γύρω από μάτια τους, τους οποίους δεν έχουν οι πρόγονοί τους, οι Λύκοι, και καταφέρνουν να κάνουν τα λεγόμενα puppy eyes, έτσι εξασφαλίζουν περισσότερο φαγητό. Αλίμονο να μην το καταλάβαιναν οι γυναίκες. Γι αυτό και βάζουν συχνά τα κλάματα, και μιλάνε μωρουδίστικα, τάχα χαδιάρικα όταν θέλουν να σε ρίξουν. Ερεθίζουν το τμήμα του εγκεφάλου μας που προστάζει να προστατέψουμε το μωρό
1645640538065.png
διαβάζω την ανάρτησή σου και σκέφτομαι τι γνώμη άραγε να σχημάτιζες για μένα αν με γνώριζες.
συγκινούμαι εύκολα και τα μάτια μου δακρύζουν το ίδιο σε κάθε μου λύπη αλλά και σε κάθε μου χαρά!
η μητέρα μου πάντα έλεγε πως γεννήθηκα με το δάκρυ κορόμηλο στα ματάκια μου ... έκλαιγα σχεδόν βουβά, παραπονιάρικα ...
όπως μέχρι και τώρα δηλαδή ... και σίγουρα ΔΕΝ το κάνω για να επηρεάσω ή ακόμα και να "εκβιάσω" πρόσωπα και καταστάσεις ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Πραγματικά βλέπεις οράματα.

Σ αρέσει δεν σου αρέσει,όλα αυτά τα τραγικά είναι γυναικοκτονίες (βλέπε Καρολάιν από Μπάμπη κλπ)
1ον. όχι, δεν είναι. Η Δολοφονία της Καρολάιν είναι έγκλημα πάθους. Δεν τη σκότωσε επειδή είναι γυναίκα. Και είμαι πολύ σίγουρος. Μια υποψήφια Δήμαρχος πέρσι έγραψε για τις Γυναικοκτονίες. Της έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ που έκανα σε σένα. Να μου αναφέρει μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών, οι οποία να ταιριάζει σε αυτό τον ορισμό. Την ίδια ερώτηση σε κάποιο από τα αποκόμματα που γράφουν στο Διαδίκτυο, ελπίζοντας σε γυναικείες ψήφους. Για μάντεψε, πήρα απάντηση από κάποιον από τους δύο;
2ον. Κανείς όμως από τους υπερασπιστές (και καλά) των Γυναικών δεν απάντησε στην τελευταία ερώτηση της ανάρτησης. Τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ, αν αυτά που έκανε η Σάσα, τα έκανε κάποιος άντρας. Ποια είναι η άποψή σου; θα υπήρχε σιγή ιχθύος και τα άτομα σαν κι εσένα θα προσπαθούσαν να τον υπερασπιστούν; ελπίζω σε ευθεία απάντηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
διαβάζω την ανάρτησή σου και σκέφτομαι τι γνώμη άραγε να σχημάτιζες για μένα αν με γνώριζες.
συγκινούμαι εύκολα και τα μάτια μου δακρύζουν το ίδιο σε κάθε μου λύπη αλλά και σε κάθε μου χαρά!
η μητέρα μου πάντα έλεγε πως γεννήθηκα με το δάκρυ κορόμηλο στα ματάκια μου ... έκλαιγα σχεδόν βουβά, παραπονιάρικα ...
όπως μέχρι και τώρα δηλαδή ... και σίγουρα ΔΕΝ το κάνω για να επηρεάσω ή ακόμα και να "εκβιάσω" πρόσωπα και καταστάσεις ...
Ο μεγάλος Δάσκαλος, ο Σίγκμουντ, είχε πει την εξής εκπληκτική ατάκα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα λέμε σε όλο τον Κόσμο, τα λέμε μόνο στους φίλους μας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα λέμε στους φίλους μας, τα λέμε μόνο στον εαυτό μας. Και υπάρχουν και κάποια άλλα, που δεν τα λέμε ούτε και σε αυτόν. Μπορεί να είσαι πραγματικά ευσυγκίνητη, ή να μπαίνεις στη λειτουργία κλάμα χωρίς συνειδητή επιλογή, δεν το γνωρίζω. Μεγάλωσα όμως με αδελφή, η οποία αν και ήταν το πιο σκληρό αγοροκόριτσο στη γειτονιά, όταν ήθελε να με μαλαγανέψει και να κάνω κάτι γι αυτήν, έμπαινε στη λειτουργία ..έλα μωρέ Γιαννάκη, μπλα μπλα,μπλα.... Μιλάμε για τον πλήρη γενετικό προγραμματισμό, ήτανε 2 - 3 χρονών και μου έλεγε ...έλα να παίξουμε, εγώ που είμαι κουτσικάκι... Ήταν άτομο που πέταξε τις κούκλες της γύρω στα 10 της χρόνια, φόραγε μόνο σορτσάκια και παντελόνια, στην παιδική χαρά ήταν πάνω στους κρίκους, στο μονόζυγο και στο πολύζυγο συνεχώς, και στο Δημοτικό έβαζε κάτω τα μισά αγόρια, μέχρι να αρχίσει να κυλάει η Αγία Τεστοστερόνη στις φλέβες τους. Κι όμως, όταν ήθελε κάτι άλλαζε λειτουργικό σύστημα. Κι επειδή ήταν τόσο έξω από τον πραγματικό της χαρακτήρα, έμαθα να το ξεχωρίζω από πολύ μικρή ηλικία

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
1ον. όχι, δεν είναι. Η Δολοφονία της Καρολάιν είναι έγκλημα πάθους. Δεν τη σκότωσε επειδή είναι γυναίκα. Και είμαι πολύ σίγουρος. Μια υποψήφια Δήμαρχος πέρσι έγραψε για τις Γυναικοκτονίες. Της έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ που έκανα σε σένα. Να μου αναφέρει μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών, οι οποία να ταιριάζει σε αυτό τον ορισμό. Την ίδια ερώτηση σε κάποιο από τα αποκόμματα που γράφουν στο Διαδίκτυο, ελπίζοντας σε γυναικείες ψήφους. Για μάντεψε, πήρα απάντηση από κάποιον από τους δύο;
2ον. Κανείς όμως από τους υπερασπιστές (και καλά) των Γυναικών δεν απάντησε στην τελευταία ερώτηση της ανάρτησης. Τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ, αν αυτά που έκανε η Σάσα, τα έκανε κάποιος άντρας. Ποια είναι η άποψή σου; θα υπήρχε σιγή ιχθύος και τα άτομα σαν κι εσένα θα προσπαθούσαν να τον υπερασπιστούν; ελπίζω σε ευθεία απάντηση
Ότι θα έπρεπε σώνει και καλά να σου απαντήσει.Μαντεψε,δεν το έκανε επειδή δεν θα είχε τι να πει ή επειδή δεν θα χε χρόνο.
Απλά γράφεις σε εμμονικό-νευρωτικό mood και δεν δύναται να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

Όχι δεν θα υπήρξε σιγή ιχθύος.
Ευχαριστημένος?

Μποκολε στο έχω ξαναπεί.
Εσύ κατά βάθος θα ήθελες να τιμωρηθούν οι γυναίκες στις πύλες της κολάσεως και οι άντρες να βγαίνουν λάδι.Αν ήταν στο χέρι σου,θα τους αθωωνες με συνοπτικές διαδικασίες
Πάντα ρωτάς τι θα γινόταν αν η γυναίκα ήταν ο θύτης σε διάφορους φόνους κλπ.Γιατι αυτό που θες είναι να τιμωρηθούν όλες οι γυναίκες.Καμια ισότητα δεν επιθυμείς,αντιθέτως θες κάτι μονόπλευρο.
Έχεις αυτήν την στάση ζωής επειδή έπεσες σε μια καριόλα πριν καιρό και η υπόθεση είχε άσχημο τέλος.Με όλο αυτό το mindset και τα εμμονικά-νευρωτικά γραπτά θεωρείς πως είσαι σαν τον τυφλό που βρήκε το φως του.Στην πραγματικότητα έχεις μπερδέψει τα πάντα στο μυαλό σου και φαντάζεσαι ανύπαρκτους εχθρούς,ανυπόστατες συμμαχίες και καταδίωξη εναντίον ανδρών από το σύστημα,τα Ελοχίμ και τα Νεφελίμ.
Εύχεσαι ενδόμυχα να τιμωρηθούν με κάθε τρόπο οι γυναίκες επειδή εσύ πληγώθηκες στο παρελθόν.Γιατι?Γιατί έτσι νομίζεις ότι εκδικείσαι όποια (ή οποιες) σου φέρθηκε (φέρθηκαν) σκάρτα και ότι αποκαθιστάς την τάξη.Στην πραγματικότητα όμως βλάπτεις περαιτέρω τον εαυτό σου γιατί γεμίζεις μέσα σου τοξικότητα και διογκώνεται ο θυμός σου.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.693
Πόντοι
3.936
Τι ειναι αυτα ρε τυπε?Τωρα αυτος μας αναπνεει τον αερα?Ποσο τραγικος ειναι αν αληθευουν τα οσα γραφεις.
Για του λογου το αληθες πηγαινε στο νημα του παρτο απ την αρχη και θα τα δεις ολα./ Υγ. κρυφογουσταρει και χιτλερακο ο τυπος

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Ο μεγάλος Δάσκαλος, ο Σίγκμουντ, είχε πει την εξής εκπληκτική ατάκα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα λέμε σε όλο τον Κόσμο, τα λέμε μόνο στους φίλους μας. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν τα λέμε στους φίλους μας, τα λέμε μόνο στον εαυτό μας. Και υπάρχουν και κάποια άλλα, που δεν τα λέμε ούτε και σε αυτόν. Μπορεί να είσαι πραγματικά ευσυγκίνητη, ή να μπαίνεις στη λειτουργία κλάμα χωρίς συνειδητή επιλογή, δεν το γνωρίζω. Μεγάλωσα όμως με αδελφή, η οποία αν και ήταν το πιο σκληρό αγοροκόριτσο στη γειτονιά, όταν ήθελε να με μαλαγανέψει και να κάνω κάτι γι αυτήν, έμπαινε στη λειτουργία ..έλα μωρέ Γιαννάκη, μπλα μπλα,μπλα.... Μιλάμε για τον πλήρη γενετικό προγραμματισμό, ήτανε 2 - 3 χρονών και μου έλεγε ...έλα να παίξουμε, εγώ που είμαι κουτσικάκι... Ήταν άτομο που πέταξε τις κούκλες της γύρω στα 10 της χρόνια, φόραγε μόνο σορτσάκια και παντελόνια, στην παιδική χαρά ήταν πάνω στους κρίκους, στο μονόζυγο και στο πολύζυγο συνεχώς, και στο Δημοτικό έβαζε κάτω τα μισά αγόρια, μέχρι να αρχίσει να κυλάει η Αγία Τεστοστερόνη στις φλέβες τους. Κι όμως, όταν ήθελε κάτι άλλαζε λειτουργικό σύστημα. Κι επειδή ήταν τόσο έξω από τον πραγματικό της χαρακτήρα, έμαθα να το ξεχωρίζω από πολύ μικρή ηλικία
καθένας με τις προσλαμβάνουσές του ...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Κάπου είχες γράψει νομίζω ότι έχεις μια κόρη? Η κάνω λάθος

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216

Μπορει, ισως, τα δικα σου δακρυα, να ειναι ειλικρινα.

Στο 90% των περιπτωσεων ομως, ειναι για να το παιξουν αδικημενες και να πετυχουν το σκοπο τους.
Πραγματικη χειραγωγηση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εσεις εδω ειστε οι περισσοτεροι αντιπαθητικοι και γουρουνια,εγω και μερικοι αλλοι ξεχωριζουμε και δινουμε αξια στο μπου.
Τι είπες μικρέ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:tooth: :tooth:

Συνημμένα

• IMG_20220223_230534.jpg
    IMG_20220223_230534.jpg
    152,4 KB · Εμφανίσεις: 30

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Τι είπες μικρέ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:tooth: :tooth:
Τη αλήθεια φίλε ποιον να πάρω σοβαρά εσένα που το παίζεις όλο έμπειρος και ότι όλες πάνε με σενα μη χεσω που όλο στα μπουρδέλα γυρνάς ή τον Έλβις που λέει για να βρεις θέλει να έχεις παρέα ή τον σαμπζερο που όλο γκρινιάζει εγώ το λέω ξεκάθαρα λιπαμαι και τις ιερόδουλες που σας κάθονται,2 άτομα έχω γνωρίσει εδώ ο faraw και ο thundercat που πραγματικά αξίζουν,οι άλλοι όλοι ψώνια έχω άπειρες εμπειρίες στα μπουρδέλα και στις γκόμενες έξω εσύ και οι άλλοι 2 σαμπ Έλβις δε γαμαω δε γαμαω αηδεια όλοι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Τη αλήθεια φίλε ποιον να πάρω σοβαρά εσένα που το παίζεις όλο έμπειρος και ότι όλες πάνε με σενα μη χεσω που όλο στα μπουρδέλα γυρνάς ή τον Έλβις που λέει για να βρεις θέλει να έχεις παρέα ή τον σαμπζερο που όλο γκρινιάζει εγώ το λέω ξεκάθαρα λιπαμαι και τις ιερόδουλες που σας κάθονται,2 άτομα έχω γνωρίσει εδώ ο faraw και ο thundercat που πραγματικά αξίζουν,οι άλλοι όλοι ψώνια έχω άπειρες εμπειρίες στα μπουρδέλα και στις γκόμενες έξω εσύ και οι άλλοι 2 σαμπ Έλβις δε γαμαω δε γαμαω αηδεια όλοι.
Κρίμα.. Έχεις ένα λαμπρό μέλλον.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κρίμα.. Έχεις ένα λαμπρό μέλλον.
Από το δικό σας καλύτερο ειλικρινά εγώ πάω στις ιερόδουλες και τις σέβομαι και τις εκτιμώ ενώ εσείς τις βλέπετε πχ μόνο ως κατώτερες πρώτον δεύτερον το παίζετε ότι γαματε οι πιο πολλοι από εδώ και λέτε ολες οι γκόμενες έξω είναι πουτανες και όλο για τις ηλίθιες εμπειρίες σας μας λέτε βαλτε τις στο κωλο σας και έχουμε από τη άλλη και τους αγαμητους κλαψωμουνηδες Έλβις και σαμπ αισχρός όλοι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Ότι θα έπρεπε σώνει και καλά να σου απαντήσει.Μαντεψε,δεν το έκανε επειδή δεν θα είχε τι να πει ή επειδή δεν θα χε χρόνο.
Απλά γράφεις σε εμμονικό-νευρωτικό mood και δεν δύναται να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.

Όχι δεν θα υπήρξε σιγή ιχθύος.
Ευχαριστημένος?

Μποκολε στο έχω ξαναπεί.
Εσύ κατά βάθος θα ήθελες να τιμωρηθούν οι γυναίκες στις πύλες της κολάσεως και οι άντρες να βγαίνουν λάδι.Αν ήταν στο χέρι σου,θα τους αθωωνες με συνοπτικές διαδικασίες
Πάντα ρωτάς τι θα γινόταν αν η γυναίκα ήταν ο θύτης σε διάφορους φόνους κλπ.Γιατι αυτό που θες είναι να τιμωρηθούν όλες οι γυναίκες.Καμια ισότητα δεν επιθυμείς,αντιθέτως θες κάτι μονόπλευρο.
Έχεις αυτήν την στάση ζωής επειδή έπεσες σε μια καριόλα πριν καιρό και η υπόθεση είχε άσχημο τέλος.Με όλο αυτό το mindset και τα εμμονικά-νευρωτικά γραπτά θεωρείς πως είσαι σαν τον τυφλό που βρήκε το φως του.Στην πραγματικότητα έχεις μπερδέψει τα πάντα στο μυαλό σου και φαντάζεσαι ανύπαρκτους εχθρούς,ανυπόστατες συμμαχίες και καταδίωξη εναντίον ανδρών από το σύστημα,τα Ελοχίμ και τα Νεφελίμ.
Εύχεσαι ενδόμυχα να τιμωρηθούν με κάθε τρόπο οι γυναίκες επειδή εσύ πληγώθηκες στο παρελθόν.Γιατι?Γιατί έτσι νομίζεις ότι εκδικείσαι όποια (ή οποιες) σου φέρθηκε (φέρθηκαν) σκάρτα και ότι αποκαθιστάς την τάξη.Στην πραγματικότητα όμως βλάπτεις περαιτέρω τον εαυτό σου γιατί γεμίζεις μέσα σου τοξικότητα και διογκώνεται ο θυμός σου.
μπλα, μπλα, μπλα. Επανέρχομαι.
Να μου αναφέρεις μία, ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις περσινές δολοφονίες γυναικών, οι οποία να ταιριάζει σε αυτό τον ορισμό.
2ον. Τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ, αν αυτά που έκανε η Σάσα, τα έκανε κάποιος άντρας. Ποια είναι η άποψή σου; θα υπήρχε σιγή ιχθύος και τα άτομα σαν κι εσένα θα προσπαθούσαν να τον υπερασπιστούν; ελπίζω σε ευθεία απάντηση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
καθένας με τις προσλαμβάνουσές του ...
Ναι. Μιλάς με άνθρωπο που έχει δει τη γυναικεία μεταμόρφωση σε μωρό, όταν ήθελαν να τον ρίξουν. Κι όχι μόνο η αδελφή μου. Απλά επειδή ήταν μικρότερη και δεν είχα την ερωτική επιθυμία να με τυφλώνει, την καταλάβαινα. Με τις άλλες ήμουν ήδη εκπαιδευμένος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.121
Πόντοι
3.656
Κάπου είχες γράψει νομίζω ότι έχεις μια κόρη? Η κάνω λάθος
Ναι. Έχω μια κόρη. Και είδα και σε αυτή τη μέθοδο να χειραγωγεί τον αδελφό της, κι ας ήταν δύο χρόνια μικρότερη. Γι αυτό αναφέρω Γενετικό Προγραμματισμό. Δεν της το είχε διδάξει κάποιος άλλος, από μέσα της έβγαινε. Θέλεις κάτι άλλο να πεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom