Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (13 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εσυ εχεις τον συνδιασμο και του γερου και του ανωριμου κρετινου αυτος ο συνδιασμος να δεις ποσο χαλια ειναι.
Έχεις καταλάβει ότι εδώ πέρα μέσα γυρνοβολας σα τη κατσαρίδα ανάμεσα στα μυνήματα αντρών?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Έχεις καταλάβει ότι εδώ πέρα μέσα γυρνοβολας σα τη κατσαρίδα ανάμεσα στα μυνήματα αντρών?
εσεις εδω ειστε οι περισσοτεροι αντιπαθητικοι και γουρουνια,εγω και μερικοι αλλοι ξεχωριζουμε και δινουμε αξια στο μπου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εγω,ο farraw ο thundercat,3 πολυ νορμαλ τυποι που ομορφαινουν το σαιτ.
Κοίτα να μαθαίνεις από τα σκληρά λόγια μου και κοψε τις μπεμπικιστικες μαλακιες. Είναι λογια απο κάποιον που έχει περάσει πολλά. Εσυ ακόμα νιαουριζεις

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Κοίτα να μαθαίνεις από τα σκληρά λόγια μου και κοψε τις μπεμπικιστικες μαλακιες. Είναι λογια απο κάποιον που έχει περάσει πολλά. Εσυ ακόμα νιαουριζεις
σιγα μη μαθω απο σενα που τις βλεπεις ολες πουτανες μονο ως κρεας και μονο να γαμησεις σε νοιαζει οχι να κανεις σχεση.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
σιγα μη μαθω απο σενα που τις βλεπεις ολες πουτανες μονο ως κρεας και μονο να γαμησεις σε νοιαζει οχι να κανεις σχεση.
Θα πρέπει να περάσεις μέσα από τη κόλαση για να ξεχωρίζεις τις γυναίκες σε πουτανες και για σχέση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στις σλαβικες χώρες το έχουν λύσει το πρόβλημα προ καιρού.Αν μια σηκώσει χερι σε αντρα,αυτος την μπουνιδιαζει ή την πλακώνει στις φάπες.Θεωρειται αναμενόμενο οπότε είναι μεγάλο ρίσκο απο την πλευρά των γυναικών να χειροδικησουν σε άντρες.Δυση είναι πολύ πιο περιπλοκα δεν υπάρχουν οι ελευθερίες του σλαβικου κόσμου.
Βέβαια οι Πολωνεζες π.χ. περηφανευονται οτι έχουν βαρύ χέρι και ρίχνουν ξύλο αβέρτα στους μεθυσμένους Πολωνούς.Αστικος μύθος μάλλον.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Θα πρέπει να περάσεις μέσα από τη κόλαση για να ξεχωρίζεις τις γυναίκες σε πουτανες και για σχέση
αυτο το λες εσυ,επειδη εισαι 40 ενω εγω 22 δε σημαινει πως εισαι πιο εξυπνος αντιθετα οταν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να γαμησεις 200,ενω εμενα θα με ενδιεφερε να κανω 5 μακροχρονιες σχεσεις αντι να γαμησω 200,εγω εχω αξια και ωριμοτητα και οχι εσυ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αυτο το λες εσυ,επειδη εισαι 40 ενω εγω 22 δε σημαινει πως εισαι πιο εξυπνος αντιθετα οταν το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να γαμησεις 200,ενω εμενα θα με ενδιεφερε να κανω 5 μακροχρονιες σχεσεις αντι να γαμησω 200,εγω εχω αξια και ωριμοτητα και οχι εσυ.
Ώρε μλκ... Είσαι ντιπ για ντιπ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Όπως είπα και σε ένα φιλο πρόσφατα. Μου λέει και τι καταλαβαίνεις που τις πηγαίνεις μέσα σε μια ώρα σπίτι?? Του λέω τυπε... Δεν ξεκίνησα από μια ώρα, ξεκίνησα απο μια βδομάδα.Η εμπειρία οδηγεί σε αυτόν τον λίγο χρόνο. Όμως για να αποκτήσεις εμπειρία Τζιμάκο πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ορθιες και συ είσαι τελείως καθυστερημένος ??

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Όπως είπα και σε ένα φιλο πρόσφατα. Μου λέει και τι καταλαβαίνεις που τις πηγαίνεις μέσα σε μια ώρα σπίτι?? Του λέω τυπε... Δεν ξεκίνησα από μια ώρα, ξεκίνησα απο μια βδομάδα.Η εμπειρία οδηγεί σε αυτόν τον λίγο χρόνο. Όμως για να αποκτήσεις εμπειρία Τζιμάκο πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ορθιες και συ είσαι τελείως καθυστερημένος ??
εσυ εισαι καθυστερημενος που νομιζεις με το να γαμας συνεχεια εισαι μαγκας,οι σχεσεις εχουν το νοημα που εγω αμφιβαλω οτι γαμας,σε μπουρδελα τη βγαζεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
ελβις εισαι μισογυνης ασε μας απο εκει,επειδη εσενα δε σε θελει καμια τις λες ολες πουτανες και τις μισεις χαχα.
Δεν είμαι ρε μαν αλλά αφτη η χοντρή τον εριξε απο την καρεκλα τον ανθρωπάκι.. Αφτο δε σικωνει μπουνιδι+και από ότι κατάλαβα η χοντρή με. Το σμαρτ μάλλον πήγε να τρακάρει τον ταρίφα.. Δηλαδή βγαίνει και από το λάδι μόνο κια μόνο γιατί είναι ελλεινιδα.. Μπουκέτο αμέσως στη. Χοντρη

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μα για αυτό σε προκαλούν να τις δείρεις και σου λέει αν είσαι αληθινός άντρας θα με δείρεις αλλά θα υποστεις και τις συνέπειες.Αλλιως πάω με τον Αραπη να φαω αληθινο ξυλο.Δεν υπάρχουν ευκολίες στο δυτικο κόσμο.Σου λέει αμα με γαμησεις και αλλαξω γνώμη παίζει να είναι βιασμός αν με δειρεις είναι χειροδικια,εγω αποφασιζω τι είναι.
??✌️

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Δεν είμαι ρε μαν αλλά αφτη η χοντρή τον εριξε απο την καρεκλα τον ανθρωπάκι.. Αφτο δε σικωνει μπουνιδι+και από ότι κατάλαβα η χοντρή με. Το σμαρτ μάλλον πήγε να τρακάρει τον ταρίφα.. Δηλαδή βγαίνει και από το λάδι μόνο κια μόνο γιατί είναι ελλεινιδα.. Μπουκέτο αμέσως στη. Χοντρη
εγω δε μιλαω για το βιντεο μιλαω που υποστηριξες τα σιχαμερα καθηκια που σκοτωσαν τις γυναικες,φιλε αυτα τα μουνοπανα που τις σκοτωσαν θανατικη ποινη τους αξιζει η φυλακη λιγο ειναι για τα σκουλικια αυτα να τους θανατωσουν πρεπει ολους αυτους.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
εγω δε μιλαω για το βιντεο μιλαω που υποστηριξες τα σιχαμερα καθηκια που σκοτωσαν τις γυναικες,φιλε αυτα τα μουνοπανα που τις σκοτωσαν θανατικη ποινη τους αξιζει η φυλακη λιγο ειναι για τα σκουλικια αυτα να τους θανατωσουν πρεπει ολους αυτους.
Για ποιους λες? Δεν είπα κάτι τέτοιο εγω

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι ελλεινιδες γενικά κάνουν φασαρία όταν έχουν παρέα μαζί τους.. Εγώ τώρα βγαίνω για τζοκινγκ τα βράδυ..ειναι και χειμωνας εριμια έξω.. Άμα τις δεις μόνες τους Σα βρεγμένα γατάκια περπατάνε φοβουντε. Μη φανε κάνα πουτσο.. Φυσικά αφτο αλλάζει όταν έχουν παρέα μαζί.. Γινοντε ειρονικες και προκλητικές.. Χθες είδα μια γκομενοτσα στο δρόμο που περπαταγμαε εγώ έκανα προπόνηση αφτη περπαταγε φοβόταν να με. Κοιτάξει στο δρόμο.. Νανά τις πάει κότες μεγαλες????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για τις γυναικοκτονιες.
Τι σιμαινει γιναικτονια? Δηλαδή έχουμε και αντροκτονιες, άμα μια ελλεινιδα. Σκοτώσει έναν αντρα

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.954
Πόντοι
3.446
Μα για αυτό σε προκαλούν να τις δείρεις και σου λέει αν είσαι αληθινός άντρας θα με δείρεις αλλά θα υποστεις και τις συνέπειες.Αλλιως πάω με τον Αραπη να φαω αληθινο ξυλο.Δεν υπάρχουν ευκολίες στο δυτικο κόσμο.Σου λέει αμα με γαμησεις και αλλαξω γνώμη παίζει να είναι βιασμός αν με δειρεις είναι χειροδικια,εγω αποφασιζω τι είναι.

:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom