Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Vatrachos

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
681
Πόντοι
81
Εάν είσαι άνω των 30 και δεν έχεις γυναίκα, σου φταίνε τα πάντα. Οι εποχές αλλάζουν και οι άνθρωποι επισης. Είναι ανοησία να μείνουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν, πόσο καλά ήταν τα πράγματα τότε. Ως πεδίο δράσης έχουμε το παρόν.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.129
Πόντοι
3.656
Και όχι μόνο για τις γυναίκες

Αν μιλάς κι εναντίον των λάθρο,των πούστηδων,των γύφτων και όλων αυτών,οι ίδιοι σε βγάζουν ρατσιστή,ακροδεξιό,ομοφοβικό.Ειδικά οι νέες γενιές που δυστυχώς είναι διαποτισμένες με πολυπολιτισμικότητες,λοατκισμους κλπ.

Και κάτι που έχω ξαναπεί,τα χειρότερα για τις γυναίκες τα ακούς από άλλες γυναίκες.Το τί θάψιμο πέφτει μεταξύ τους δεν περιγράφεται.Κι εμεις το κάνουμε,αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.
Κοίτα, έχει σημασία και ο τρόπος που μιλάς. Ας πούμε δεν είναι σωστό να πεις πως όλοι οι Λαθρομετανάστες, όλοι οι Ομοφυλόφιλοι, όλοι οι Γύφτοι πρέπει να εκτελεστούν, ή να μπούνε σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Όμως, όσον αφορά την απάντηση ενάντια σε βίαιη επίθεση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, εννοώ όταν δεχτεί οποιοσδήποτε επίθεση από γυναίκα. Η καινούρια λέξη, το Ομοφοβικός, ναι είναι στρατηγική αντιμετώπιση. Σαν λέξη, δεν έχει νόημα, κι όμως τη χρησιμοποιούν κατά κόρον οι του αδελφάτου, οποιαδήποτε στιγμή γίνει απλή κριτική σε κάποιο / κάποια μέλη τους. Ας πούμε έτσι χαρακτήρισαν τη Ναβρατίλοβα, η οποία είναι δηλωμένη Λεσβία, και τη Συγγραφέα του Χάρυ Πότερ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Είσαι η απόλυτη απόδειξη, για πιο λόγο οι γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί. Αν σου επιτεθεί κάποια, κάτσε να τις φας, σε στηρίζω απόλυτα. Μην χαρακτηρίζεις όμως αυτούς που αντιδρούν άνανδρους
Μποκολε,

Η βία δεν είναι λύση.
Ούτε σε κάνει μάγκα να χτυπήσεις γυναίκα.
Για να προλάβω τυχόν παραλήρημα σου,ναι υπάρχουν αρκετές γυναίκες με τέτοια συμπεριφορά.Αυτές έχουν σωρεία ψυχολογικών θεμάτων και πρέπει να τις αποφεύγεις.
Όμως και μόνο που εγκρίνεις ξύλο στις γυναίκες,δηλώνει πως έχεις νοσηρό mindset και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν συμφωνείς με τις κατά καιρούς γυναικοκτονίες.

Γενικά έχεις μπερδέψει τα πράγματα στο μυαλό σου και έχεις θολή κρίση,βάζοντας τα πάντα σε "κουτάκια".Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.548
Πόντοι
3.656
Κοίτα, έχει σημασία και ο τρόπος που μιλάς. Ας πούμε δεν είναι σωστό να πεις πως όλοι οι Λαθρομετανάστες, όλοι οι Ομοφυλόφιλοι, όλοι οι Γύφτοι πρέπει να εκτελεστούν, ή να μπούνε σε Στρατόπεδα Συγκέντρωσης. Όμως, όσον αφορά την απάντηση ενάντια σε βίαιη επίθεση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, εννοώ όταν δεχτεί οποιοσδήποτε επίθεση από γυναίκα. Η καινούρια λέξη, το Ομοφοβικός, ναι είναι στρατηγική αντιμετώπιση. Σαν λέξη, δεν έχει νόημα, κι όμως τη χρησιμοποιούν κατά κόρον οι του αδελφάτου, οποιαδήποτε στιγμή γίνει απλή κριτική σε κάποιο / κάποια μέλη τους. Ας πούμε έτσι χαρακτήρισαν τη Ναβρατίλοβα, η οποία είναι δηλωμένη Λεσβία, και τη Συγγραφέα του Χάρυ Πότερ

Δεν λέμε να εκτελεστούν,αλλά όταν βλέπεις ένα κράτος να κυνηγάει τον νομοταγή Έλληνα κι αυτοί να κάνουν ότι θέλουν,δεν γίνεται να μην παίρνεις ανάποδες.Ή να μπαίνεις πχ στο αστικό στη Θεσσαλονίκη και να ακους μόνο αραβικά ή να μην μπορείς να κουνηθείς απ'τις μαύρες και τις μαντηλοφορούσες με τα καρότσια που φυσικά δεν κόβουν ούτε εισιτήριο.Αλλά άμα τα λες είσαι 'ρατσιστής'

Για τους πούστηδες (όχι τους ομοφυλόφιλους που δεν προκαλούν,το διαχωρίζω),που διαφημίζουν το πουσταριό και την ανωμαλία τους και θέλουν να μας την περάσουν για φυσιολογική,ευτυχώς ακόμα η ελληνική κοινωνία στην πλειοψηφία της δεν τους αποδέχεται.Το 'ακόμα' να δούμε για πόσο ακόμα βέβαια

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
'οπως είδες, αν και τον χτύπησε πρώτη, έβαλε τα κλάματα επειδή της ανταπέδωσε το χαστούκι. Αν την ξάπλωνε με γροθιά, αμέτρητα άτομα θα ούρλιαζαν για Αστυνομική Βία
Mε γροθια οχι, θα ηταν υπερμετρο, υπερβολικο. Εκανε αυτο που επρεπε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Πραγματικά η μόνη φωνή λογικής στις τελευταίες σελίδες είναι ο Βλαδίμηρος.

Άντε να μπουν να γράψουν οι: Μασαζονομάχος,Μουνοκωλαράκης,Στοκαδούρας,Γιώργος Κρους,Μπουρδελιάρης 82,Μπαρόκ μπας και επικρατήσει η λογική.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πραγματικά η μόνη φωνή λογικής στις τελευταίες σελίδες είναι ο Βλαδίμηρος.

Άντε να μπουν να γράψουν οι: Μασαζονομάχος,Μουνοκωλαράκης,Στοκαδούρας,Γιώργος Κρους,Μπουρδελιάρης 82,Μπαρόκ μπας και επικρατήσει η λογική.
Με κόβω όμως να αποχωρώ σιγά σιγά... Η μουρλα εδώ μέσα έχει χτυπήσει κόκκινο.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
'οπως είδες, αν και τον χτύπησε πρώτη, έβαλε τα κλάματα επειδή της ανταπέδωσε το χαστούκι. Αν την ξάπλωνε με γροθιά, αμέτρητα άτομα θα ούρλιαζαν για Αστυνομική Βία
εδω να σχολιασω οτι τα κλαματα σε αυτη την ηλικια ειναι ενα καθαρα υστερικο χαρακτηριστικο.
κλαιει, γιατι ειναι γυναικα που εχει μεγαλωσει σε τετοιο περιβαλλον που νομιζει οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω της. για αυτο αλλωστε τολμα να ριξει πρωτη σφαλιαρα.
ξερει, οτι τις περισσοτερες φορες με τα κλαματα της θα εχει προσωπικο οφελος.
κανει αυτο που κανουν τα μωρακια, οταν πεινανε, διψανε, κρυωνουν κτλ. αυτα αρκει να κλαψουν για να ερθει απο μηχανης Θεος καποιος ενηλικας να ικανοποιησει τις αναγκες τους.

αυτη η αντιδραση των περισσοτερων γυναικων ερχετε σε αντιθεση με των αντρων που το πρωτο που θα σκεφτοντουσαν ειναι πως θα αντιμετωπισουν την σφαλιαρα. κανοντας μια επιθεση η μια υποχωρηση προκειμενου να προστατευτουν βεβαια αναλογα με τις εκαστοτε συνθηκες

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Δηλαδή αν σε χτυπουσε ένα μικρό παιδάκι τι θα έκανες?
ενα παιδακι εχει παντα το ακαταλογιστο.
εαν δεν κινδυνευα απο καποια επιθεση του μπορει να του εδινα μια φαπα σαν αυτη που θα επρεπε να του δωσει ο πατερας του. αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως λες γραφοντας παιδιακι. κατι σαν ανηλικο ας πουμε 17 η 7;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ενα παιδακι εχει παντα το ακαταλογιστο.
εαν δεν κινδυνευα απο καποια επιθεση του μπορει να του εδινα μια φαπα σαν αυτη που θα επρεπε να του δωσει ο πατερας του. αλλα δεν καταλαβαινω τι ακριβως λες γραφοντας παιδιακι. κατι σαν ανηλικο ας πουμε 17 η 7;
Παιδάκι με την έννοια της σωματικής δυναμης. Νομίζεις ότι απέχουν πολυ οι γυναίκες από τα παιδια?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τζιμάκο...εχεις εναν συνδιασμό που πραγματικα σκοτώνει!! εισαι και πιτσιρικάς (ο θεος να σε κανει 22) και καθυστερημένος...καταλαβαίνεις ποσο φωτια ειναι αυτος ο συνδιασμός ε???:tooth::tooth:
εσυ εχεις τον συνδιασμο και του γερου και του ανωριμου κρετινου αυτος ο συνδιασμος να δεις ποσο χαλια ειναι.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Παιδάκι με την έννοια της σωματικής δυναμης. Νομίζεις ότι απέχουν πολυ οι γυναίκες από τα παιδια?
κοιτα εγω ετυχε να ειμαι 178 110 κιλα λιπος αλλα και αρκετα γυμνασμενος. οι περισσοτεροι αντρες δεν ειναι ετσι. ο ταξιτζης στο βιντεο που ανεβασα δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα εδινε ξυλο στην χοντρη. το ιδιο ισχυει και για πολλους αλλους. εαν μια γυναικα ασκησει βια πρεπει σε καθε περιπτωση να υπαρχει ανταποδωση στα πλαισια της εκαστοτε νομοθεσιας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είναι και γυναίκες που το γουσταρουν το ξύλο.Φανταζεστε το Μποκολο σε φάση 50 shades of Grey?Θα τους τα είχε κατακοκκινησει τα κωλαράκια δεν πα να ήταν και φεμινιστριες και ο,τι να ναι.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
κοιτα εγω ετυχε να ειμαι 178 110 κιλα λιπος αλλα και αρκετα γυμνασμενος. οι περισσοτεροι αντρες δεν ειναι ετσι. ο ταξιτζης στο βιντεο που ανεβασα δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα εδινε ξυλο στην χοντρη. το ιδιο ισχυει και για πολλους αλλους. εαν μια γυναικα ασκησει βια πρεπει σε καθε περιπτωση να υπαρχει ανταποδωση στα πλαισια της εκαστοτε νομοθεσιας
Πόση ανταπόδοση? Να την ξαπλώσεις με μια μπουνιά ξέρω γω όπως θα έκανες και με έναν άντρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ το πολυ πολυ απλά να την σταματούσα. Δεν θα μου είναι και δυσκολο.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αφτη η τρελή άμα ήτανε άντρας θα είχε φύγει με το φορείο.. Αλλα βρίσκουνε και τα κάνουνε οι ελλεινιδες σου λέει αφού δεν θα φάω ξύλο γιατί είναι Ελληνίδα μπορώ να βρίζω και να σπρώχνω όσο θέλω.. Σίχαματα ελλενιδες???
ελβις εισαι μισογυνης ασε μας απο εκει,επειδη εσενα δε σε θελει καμια τις λες ολες πουτανες και τις μισεις χαχα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Είναι και γυναίκες που το γουσταρουν το ξύλο.Φανταζεστε το Μποκολο σε φάση 50 shades of Grey?Θα τους τα είχε κατακοκκινησει τα κωλαράκια δεν πα να ήταν και φεμινιστριες και ο,τι να ναι.
Εντάξει δε μιλάμε για αυτές τις περιπτώσεις. Εχω γνωρίσει γκομενα που ήθελε μπουνιες και κλωτσιές στο κρεβάτι.. Στη κυριολεξία. Φυσικά την έστειλα για βρουβες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα για αυτό σε προκαλούν να τις δείρεις και σου λέει αν είσαι αληθινός άντρας θα με δείρεις αλλά θα υποστεις και τις συνέπειες.Αλλιως πάω με τον Αραπη να φαω αληθινο ξυλο.Δεν υπάρχουν ευκολίες στο δυτικο κόσμο.Σου λέει αμα με γαμησεις και αλλαξω γνώμη παίζει να είναι βιασμός αν με δειρεις είναι χειροδικια,εγω αποφασιζω τι είναι.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Πόση ανταπόδοση? Να την ξαπλώσεις με μια μπουνιά ξέρω γω όπως θα έκανες και με έναν άντρα?
ειλικρινα εαν δεν φαω μπουνια δεν προκειτε να δωσω ουτε σε αντρα ουτε σε γυναικα. βεβαια καταλαβαινω οτι εαν φαω απο εναν γυμνασμενο μπορει και να βγω νοκ αουτ αλλα πρωτος δεν θα ριξω.
τωρα σε ενα υποθετικο σεναριο με μια γυναικα που αρχιζει να πεφτει πανω μου να δινει σφαλιαρες κτλ κτλ μαλλον θα την εδενα κατι σαν κομπο, η μερικες σφαλιαρες σπρωξιμο σιγουρα οχι ειναι επικυνδυνο μην πεσει με το κεφαλι.
τελος παντων θα την αποθουσα με καποιον τροπο που να της δωσει να καταλαβει οτι δεν μπορει να κανει ατιμωρητει οτι της καβλωσει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ειλικρινα εαν δεν φαω μπουνια δεν προκειτε να δωσω ουτε σε αντρα ουτε σε γυναικα. βεβαια καταλαβαινω οτι εαν φαω απο εναν γυμνασμενο μπορει και να βγω νοκ αουτ αλλα πρωτος δεν θα ριξω.
τωρα σε ενα υποθετικο σεναριο με μια γυναικα που αρχιζει να πεφτει πανω μου να δινει σφαλιαρες κτλ κτλ μαλλον θα την εδενα κατι σαν κομπο, η μερικες σφαλιαρες σπρωξιμο σιγουρα οχι ειναι επικυνδυνο μην πεσει με το κεφαλι.
τελος παντων θα την αποθουσα με καποιον τροπο που να της δωσει να καταλαβει οτι δεν μπορει να κανει ατιμωρητει οτι της καβλωσει
Άλλο αυτό.. Μέχρι εκεί ναι. Οχι ότι δε θα νευριασω αλλα δεν μπορώ να ανταποκριθω με όλη μου την σωματική δυναμη σε μια γυναίκα όπως θα έκανα και σε έναν άντρα. Το πολυ πολυ να την ακινητοποιουσα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μα για αυτό σε προκαλούν να τις δείρεις και σου λέει αν είσαι αληθινός άντρας θα με δείρεις αλλά θα υποστεις και τις συνέπειες.Αλλιως πάω με τον Αραπη να φαω αληθινο ξυλο.Δεν υπάρχουν ευκολίες στο δυτικο κόσμο.Σου λέει αμα με γαμησεις και αλλαξω γνώμη παίζει να είναι βιασμός αν με δειρεις είναι χειροδικια,εγω αποφασιζω τι είναι.
Τυπε εγώ δε ψαρωνω από κάτι τέτοιου είδους ψευτο προκλήσεις από γυναίκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τι θεωρεί άντρα μια γυναίκα είναι δικό της προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom