Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.602
Πόντοι
216
εισαι χαζος ρε ελβις?δε παιζω πλειστεσιον δε εχω καν,σπανια παιζω κατι παιχνιδια με καλα γραφικα,
Να σημειωθεί εδώ, ότι στο εξωτερικό πολλοί λιώνουν με τις ώρες στα games, ανεβάζουν twich και youtube livestreams και εχουν εκατομμύρια views και πολλά λεφτά εισόδημα...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Να σημειωθεί εδώ, ότι στο εξωτερικό πολλοί λιώνουν με τις ώρες στα games, ανεβάζουν twich και youtube livestreams και εχουν εκατομμύρια views και πολλά λεφτά εισόδημα...
δε ξερει ο ελβις αστον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.355
Πόντοι
9.297
δειτε το, ακουστε τι λενε, και σχολιαστε
Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι είναι η νέα σου φωτογραφία προφίλ.
Μπράβο στα κορίτσια που λένε να κάνουν και τα κορίτσια κίνηση π.χ.για σφηνάκια και να μην τα περιμένουν όλα από τους άνδρες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.134
Πόντοι
3.656
Μια σύγχρονη επίδειξη, καθαρής ελεεινηδοσύνης. Η Σάσα μας, αυτό το εξαιρετικό δείγμα γυναικών που κατοικούν στη χώρα, βρίζει αισχρά έναν άντρα και προσπαθεί να του επιτεθεί. Το αποτέλεσμα είναι να επέμβει ένας Λευκός Ιππότης, να τη συγκρατήσει και να της πει πως ο άλλος άντρας είναι ο φταίχτης. Με λίγα λόγια. Μια γυναίκα ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως μπορεί να ουρλιάζει υστερικά, να βρίζει και να υποτιμάει κάποιον άντρα και όχι μόνο να μην έχει την παραμικρή επίπτωση, αλλά να της δίνουν και δίκιο πολλοί Μουνοζητιάνοι, ελπίζοντας πως ΙΣΩΣ τους κάτσει. Αυτό εννοώ στη δεύτερη επισήμανση της υπογραφής μου. 2. Να Θυμάσαι πως η αμετάβλητη φύση των ανδρών είναι να προστατεύουν τις γυναίκες, έτσι θα σε πληγώσουν για χάρη κάποιας γυναίκας. Για φανταστείτε να ήταν τα φύλα αντίθετα τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Μια σύγχρονη επίδειξη, καθαρής ελεεινηδοσύνης. Η Σάσα μας, αυτό το εξαιρετικό δείγμα γυναικών που κατοικούν στη χώρα, βρίζει αισχρά έναν άντρα και προσπαθεί να του επιτεθεί. Το αποτέλεσμα είναι να επέμβει ένας Λευκός Ιππότης, να τη συγκρατήσει και να της πει πως ο άλλος άντρας είναι ο φταίχτης. Με λίγα λόγια. Μια γυναίκα ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως μπορεί να ουρλιάζει υστερικά, να βρίζει και να υποτιμάει κάποιον άντρα και όχι μόνο να μην έχει την παραμικρή επίπτωση, αλλά να της δίνουν και δίκιο πολλοί Μουνοζητιάνοι, ελπίζοντας πως ΙΣΩΣ τους κάτσει. Αυτό εννοώ στη δεύτερη επισήμανση της υπογραφής μου. 2. Να Θυμάσαι πως η αμετάβλητη φύση των ανδρών είναι να προστατεύουν τις γυναίκες, έτσι θα σε πληγώσουν για χάρη κάποιας γυναίκας. Για φανταστείτε να ήταν τα φύλα αντίθετα τι θα είχε γίνει στα Σόσιαλ
ε καλα τωρα αυτη η μπαστα ειναι σκετος βοθρος. γνωστο αυτο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.549
Πόντοι
3.656

Τη βάρεσε η αγαμία; :2funny:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μονοκατοικία?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εμ τι ειναι?εχει τετοιες γκομεναρες στα μπουρδελα που γιατι να μη πας μαζι τους?οταν υπαρχουν και δε παει καποιος σημαινει ειναι χαζος.
:jerking: :jerking:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τζιμάκο...εχεις εναν συνδιασμό που πραγματικα σκοτώνει!! εισαι και πιτσιρικάς (ο θεος να σε κανει 22) και καθυστερημένος...καταλαβαίνεις ποσο φωτια ειναι αυτος ο συνδιασμός ε???:tooth::tooth:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.134
Πόντοι
3.656
ε καλα τωρα αυτη η μπαστα ειναι σκετος βοθρος. γνωστο αυτο
Δεν κατανοώ την απάντησή σου. Η ουσία της δημοσίευσης είναι πως ΣΗΜΕΡΑ, μια γυναίκα μπορεί να βρίζει αισχρά κάποιον άντρα, να τον απειλεί, κι αντί να βρεθεί αναίσθητη από τις γροθιές του τύπου να την προστατεύουν, άλλοι άντρες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δεν κατανοώ την απάντησή σου. Η ουσία της δημοσίευσης είναι πως ΣΗΜΕΡΑ, μια γυναίκα μπορεί να βρίζει αισχρά κάποιον άντρα, να τον απειλεί, κι αντί να βρεθεί αναίσθητη από τις γροθιές του τύπου να την προστατεύουν, άλλοι άντρες
εγω γυναίκες δεν βαράω...οχι οτι δεν το αξίζουν κάποιες,αλλα δεν μπορω δεν μου παει πως να το πω.Βεβαια δεν μου εχει τυχει και κατι τετοιο ποτε.τοσο ζοντρο δηλ με γυναικα αλλα αν μου ερχόταν καποια με τοσο επιθετικο τροπο καταπάνω μου,εγω ο "δεν βαραω γυναικες" μαλλον θα την ξπαλωνα αναισθητη..και υστερα ας με πουν οτι σκατα θέλουν

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
καλά ρε τύπε δεν χτυπάς γυναίκα ότι και να γίνει.το πλέον άνανδρο πράμα που υπάρχει

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.082
Πόντοι
1.056
καλά ρε τύπε δεν χτυπάς γυναίκα ότι και να γίνει.το πλέον άνανδρο πράμα που υπάρχει

Φιλε συμφωνω μαζι σου, αλλα αμα γυρισει το μυαλο μετα χανεται και ο ελεγχος..

Τωρα φαντασου σε τι κατασταση βρεθηκαν ολοι αυτοι που αναγκαστηκαν να κανουν κατι τετοιο..

Σαφως και δεν τους δικαιολογω αλλα απο την αλλη, οι γυναικες εχουν χαλασει τοσο πολυ, εχουν χασει την ταυτοτητα τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom