Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.731
Πόντοι
9.297
Εσένα σε τι σε έχει φωτίσει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε δουλειά να βρισκόμαστε τυπε..
Σε πολλά...επί καραντίνας ήταν η μόνη μας επαφή με το αγαπημένο μας άθλημα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι απ'οτι κατάλαβα εδώ μέσα ειναι τυποι που δε ξερουν να προσέγγισουν μια γυναίκα. Έχουν φάει τις χυλόπιτες της αρκουδας και έχουν κάνει ένα παρεακι και κράζουν της γυναίκες. Οχι ότι δε θέλουν το κράξιμο τους, εν μέρη συμπασχω έχω περάσει και γω τα ίδια την ξέρω τη μαλακια της ελληνικής νοοτροπίας.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Όταν όμως μόνιμα κράζεις χωρίς να αναφέρεις και καμια εμπειρία τότε δείχνεις τυπος που μάλλον μια ζωή τις έτρωγες αβέρτα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Mην μασάς με τις κακοήθειες μερικων...για τους υγιως σκεπτόμενους συναγωνιστές είσαι μια εικόνα από το παρελθόν μας και από τα πρώτα μας βήματα στο αγαπημένο μας άθλημα.
ο βλαδημηρος και ο fun tou bou ετσι και αλλιως δειχνουν ποσο μάπες ειναι οχι εγω,εγω ευγενεστατος ειμαι μαζι τους αυτοι δειχνουν ποσο κακοηθεις ειναι.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ρε φιλε,εχεις πολυ κολλημενο μυαλο.Τι σχεση εχουν τα videogames με τις πουτανες και αν γαμας γενικα ή οχι?Εγω ειμαι 35,σε 10 λεπτα φευγω για στουντιο,ειχα παει και το Σαββατο στην ιδια,ειχα γκομενες,παιζω αρκετα videogames.Πως τα μπουρδουκλωνεις ολα μαζι?Ενταξει,δεν ειπα να καθεσαι και να βαρας 10ωρα αλλα η βιομηχανια των videogames,ειναι μια βιομηχανια δισεκκατομυριων.Δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως το φανταζεσαι.
ρε μπρο μη τα μπερδευεις,εγω γαμαω σε μπουρδελα και παιζω και βιντεογκειμς με καλα γραφικα,απλα ειπα οι ξενερωτοι της ηλικιας μου παιζουν μονο βιντεογκειμς τρωνε χιλοπιτες και σε μπουρδελα δε πανε,μη τα μπερδευεις.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εγώ σίγουρα Τζιμάκος δεν ημουν :tooth:
ναι ησουν ενας 22χρονος ανεγκιχτος και απο γκομενες και απο μπουρδελα χαχα,γιαυτο τωρα βγαζεις ζηλια που εχω παει τοσες φορες σε μπουρδελο και δε με πιστευεις,γιατι εσυ στην ηλικια μου δεν ειχες παει ουτε μια φορα.

Τελευταία τροποποίηση:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
ρε μπρο μη τα μπερδευεις,εγω γαμαω σε μπουρδελα και παιζω και βιντεογκειμς με καλα γραφικα,απλα ειπα οι ξενερωτοι της ηλικιας μου παιζουν μονο βιντεογκειμς τρωνε χιλοπιτες και σε μπουρδελα δε πανε,μη τα μπερδευεις.
καλα σε εκοψα εσενα για gamer παικταρα μου :rockon: :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Ρε τζιμακο 22 χρόνων και παίζουν ηλεκτρονικά? Αφτα είναι μέχρι τα 13 το πολύ.. Για Αφτο σου λέω δεν είσαι πάνω από 13...τραβα να Μπεις σε καμία παρέα με Μουνακια να γαμας γιατί εδώ Μεσα άκρη δε. Βγάζεις, φιλικά στο λέω..
σοβαρολογεις,εδω υπαρχουν 40αρηδες gamers παρθενοι

σοβαρολογεις,εδω υπαρχουν 40αρηδες gamers παρθενοι :rockon: :rockon:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
δηλαδη οποιος δεν παει σε μπουρδέλα ειναι ξενερωτος?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ναι ησουν ενας 22χρονος ανεγκιχτος και απο γκομενες και απο μπουρδελα χαχα,γιαυτο τωρα βγαζεις ζηλια που εχω παει τοσες φορες σε μπουρδελο και δε με πιστευεις,γιατι εσυ στην ηλικια μου δεν ειχες παει ουτε μια φορα.
καλα ασε τι εκανα εγω στα 22..(οχι οτι δεν ήμουν σε ενα βαθμο μαλάκας,αλλα σιγουρα δεν ημουν τζιμάκος :tooth: )

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
καλα ασε τι εκανα εγω στα 22..(οχι οτι δεν ήμουν σε ενα βαθμο μαλάκας,αλλα σιγουρα δεν ημουν τζιμάκος :tooth: )
ναι δε ησουν τζιμακος ησουν χειροτερος βλακας,εγω μπροστα σου δλδ ειμαι einstein.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
δηλαδη οποιος δεν παει σε μπουρδέλα ειναι ξενερωτος?
εμ τι ειναι?εχει τετοιες γκομεναρες στα μπουρδελα που γιατι να μη πας μαζι τους?οταν υπαρχουν και δε παει καποιος σημαινει ειναι χαζος.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
εγω αν δεν πηγαινα στα μπουρδελα απο μικρος,τωρα θα ειχα ακομα 2 αδειες ταξι :tooth:
και ομως δε πηγαινες απο μικρος γιαυτο δε πιστευεις εμενα που εχω παει τοσες φορες γιατι εσυ στα 22 τον επαιζες μονο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πει ψοφάει το νήμα..εγω κι ο σαντμαν έχουμε τρόπο να το κανουνε να πετάει πάλι άμα αρχίσουμε να λένε πράγματα για τις ελλεινιδες.. Αλλα μετά οι πυρφοροι θα πατάνε αναφορές όλη την ώρα και θα πάμε για μπανιο?.. Λες και λεμε τίποτα ψέμματα για τις ελλινιδες..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
δε ξερει ο ελβις ρε νομιζει πως μονο τα ανηλικα παιζουν videogames.
Άμα είσαι 2ς και παίζεις πλεοστεισον έχεις θέματα.. Και άμα το ακούσουν και οι γκόμενές αφτο να δεις που θα σε κοροιδεβουνε.. Γιατί δείχνεις ότι δεν είσαι άντρας αλλά παιδάκι στα μάτια τους, και επίσης δείχνεις τεμπέλης, σου λέει αφτος αντί να δουλεβει παίζει πλειστισιον, πως θα τον εμπιστευτώ να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου??

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πει ψοφάει το νήμα..εγω κι ο σαντμαν έχουμε τρόπο να το κανουνε να πετάει πάλι άμα αρχίσουμε να λένε πράγματα για τις ελλεινιδες.. Αλλα μετά οι πυρφοροι θα πατάνε αναφορές όλη την ώρα και θα πάμε για μπανιο?.. Λες και λεμε τίποτα ψέμματα για τις ελλινιδες..
το νημα ψόφησε γιατι εχει γεμίσει με πειραγμένους...

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Άμα είσαι 2ς και παίζεις πλεοστεισον έχεις θέματα.. Και άμα το ακούσουν και οι γκόμενές αφτο να δεις που θα σε κοροιδεβουνε.. Γιατί δείχνεις ότι δεν είσαι άντρας αλλά παιδάκι στα μάτια τους, και επίσης δείχνεις τεμπέλης, σου λέει αφτος αντί να δουλεβει παίζει πλειστισιον, πως θα τον εμπιστευτώ να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου??
εισαι χαζος ρε ελβις?δε παιζω πλειστεσιον δε εχω καν,σπανια παιζω κατι παιχνιδια με καλα γραφικα,μπουρδελιαζω πρωτον,δευτερον σπουδαζω δε καθομαι, τριτον ποιος σου ειπε οτι θελω να κανω παιδια?εγω σχεση θελω να κανω μονο,αγορι μου ελβις πηγαινε σε κανα μπουρδελο δε σε βλεπω καλα τα εχεις παιξει αλλα νταλον λες.

το νημα ψόφησε γιατι εχει γεμίσει με πειραγμένους...
πρωτος πειραγμενος εισαι εσυ μετα ο σαμπ ζερο και μετα ο ελβις και αλλοι πολλοι λογικα,ειπα 3 προχειρους που ξερω.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom