Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Μπήκε ένα μουνακι στη ηλικία σου πριν λίγο άλλο πραμαναι αλλα το λες με τονο αγενη ρε φιλε,ενω εγω πλεον ειμαι μια χαρα μαζι σου ευγενικος.
Μπήκε ένα μουνακι στη ηλικία σου πριν λίγο άλλο πραμαναι αλλα το λες με τονο αγενη ρε φιλε,ενω εγω πλεον ειμαι μια χαρα μαζι σου ευγενικος.
φανταζομαι καλη θα ηταν.Μπήκε ένα μουνακι στη ηλικία σου πριν λίγο άλλο πραμα
Μπουμπουκιφανταζομαι καλη θα ηταν.
Ε πες καμια μαλακια από αυτές τις συνηθισμένες έτσι να μας ερεθισεις λίγοΠολύ πεσμένο το νήμα εδώ και καιρό
Δικός μας είσαι...δεν ανήκεις στον κόσμο των ανώριμων εικισαχρονων αλλά σε εμάς.χαχα οχι ρε εγω πληρωνω στα μπουρδελα,μαρεσουν εμενα,δεν ειμαι σα τους ξενερωτους της ηλικιας μου που καθονται και τον παιζουν και παρακαλανε τις ξενερωτες και μονο χ τρωνε και καταπνιγουν το πονο τους στα ηλεκτρονικα και στις καφετεριες,ενταξει θα τα κανεις και αυτα αλλα και τα μπουρδελα ειναι απαραιτητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και λογικο νομιζω ειμαι 22 μονο πως να εχω παει μεχρι τα 22 ας πουμε 100 φορες ή 1000 οπως εσεις που ειστε 35 με 40?
έχει πολλά ψωμιά να φάει..εδώ ούτε πουτάνες δε γαμάει..Είναι ένας από εμάς αλλά χωρίς την εμπειρία μας....
Δικός μας είσαι...δεν ανήκεις στον κόσμο των ανώριμων εικισαχρονων αλλά σε εμάς.
Μόνο ψωμια???έχει πολλά ψωμιά να φάει..εδώ ούτε πουτάνες δε γαμάει..
Bάλε τίποτα καλό από το γλίφο αρχηγέ με καμιά να το αναλύσουμε!Πολύ πεσμένο το νήμα εδώ και καιρό
των αγαμητων 20χρονων θα ελεγα,γιατι το μονο που κανουν ειναι να σερνονται σε καφετεριες και να παιζουν βιντεοgames αντι να πανε σε καμια πουτανα,και αμα τους ρωτησεις γιατι δε πανε θα πουνε δε με ψηνει να πληρωσω χαχα,που να ξεραν τι μουναρες εχει να γαμησεις για να βγαλεις ωραια γουστα,εγω απο τις 23 φορες,οι διαφορετικες κοπελες ειναι 17 οι υπολοιπες 6 μεχρι τις 23 ηταν με τις ιδιες κοπελες,οι 17 ηταν οτι θες(λευκοδερμη με ρατσα,ξανθια,μαυρομαλες,λεπτες,ψηλες οτι θες).Δικός μας είσαι...δεν ανήκεις στον κόσμο των ανώριμων εικισαχρονων αλλά σε εμάς.
μια χαρα γαμαω πουτανες και δε εχω λογο να πω ψεματα,μηπως δε γαμας εσυ ουτε πουτανες?έχει πολλά ψωμιά να φάει..εδώ ούτε πουτάνες δε γαμάει..
δε με νοιαζει αμα δε με πιστευεις ουτε εσυ ουτε ο fun tou bou,εγω ψεματα δε λεω,λιπαμαι που θα το πω αλλα εισαι αγενης και εσυ και ο fun tou bou ενω εγω δεν ειμαι ουτε με σενα ουτε με κεινον.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο ψωμια???
Διάβασες την πρόταση μου για το πως θα γαμαμε ελλεινιδες πιο πάνω? Αλλά που να τα καταλάβουν αφτα οι πυρφοροι.. Στο ελλαντα αφτο που έγραψα φαίνετε η πλέον λογική και πιθανή λύση άμα θες να γαμας ελλεινιδες?Πολύ πεσμένο το νήμα εδώ και καιρό
Εγώ?? Για τι πράγμα δε σε πιστευω δεν κατάλαβα..δε με νοιαζει αμα δε με πιστευεις ουτε εσυ ουτε ο fun tou bou,εγω ψεματα δε λεω,λιπαμαι που θα το πω αλλα εισαι αγενης και εσυ και ο fun tou bou ενω εγω δεν ειμαι ουτε με σενα ουτε με κεινον.
ρε φιλε και εσυ και ο fun tou bou ειστε αγενεις ενω εγω δεν ειμαι μαζι σας.Εγώ?? Για τι πράγμα δε σε πιστευω δεν κατάλαβα..
Εύγε νεαρέχαχα οχι ρε εγω πληρωνω στα μπουρδελα,μαρεσουν εμενα,δεν ειμαι σα τους ξενερωτους της ηλικιας μου που καθονται και τον παιζουν και παρακαλανε τις ξενερωτες και μονο χ τρωνε και καταπνιγουν το πονο τους στα ηλεκτρονικα και στις καφετεριες
να σαι καλα ευχαριστω.Εύγε νεαρέ
Ρε τζιμακο 22 χρόνων και παίζουν ηλεκτρονικά? Αφτα είναι μέχρι τα 13 το πολύ.. Για Αφτο σου λέω δεν είσαι πάνω από 13...τραβα να Μπεις σε καμία παρέα με Μουνακια να γαμας γιατί εδώ Μεσα άκρη δε. Βγάζεις, φιλικά στο λέω..να σαι καλα ευχαριστω.
ειμαι 22 πρωτον και δευτερον ασε μας απο εκει με τις παρεες μας κουρασες,σε πληροφορω ναι κατι αποβλακωμενα στην ηλικια μου παιζουν games sto pc,εγω γαμαω σε μπουρδελα και δε γκρινιαζω ολο για τις ελληνιδες οπως εσυ,σου συνιστω λοιπον να γαμας και συ σε μπουρδελα μπας και ξεχαστεις λιγο.Ρε τζιμακο 22 χρόνων και παίζουν ηλεκτρονικά? Αφτα είναι μέχρι τα 13 το πολύ.. Για Αφτο σου λέω δεν είσαι πάνω από 13...τραβα να Μπεις σε καμία παρέα με Μουνακια να γαμας γιατί εδώ Μεσα άκρη δε. Βγάζεις, φιλικά στο λέω..
Γράψε τους στα αρχιδια σου...μάλλον δεν τους πίστευαν και αυτούς στα 22 ότι δεν ήταν παρθένοι.δε με νοιαζει αμα δε με πιστευεις ουτε εσυ ουτε ο fun tou bou,εγω ψεματα δε λεω,λιπαμαι που θα το πω αλλα εισαι αγενης και εσυ και ο fun tou bou ενω εγω δεν ειμαι ουτε με σενα ουτε με κεινον.
ισως τι να πω και ομως φιλε εγω 23 φορες εχω πληρωσει μεχρι σημερα στα 22 μου 3 χρονια που παω,και εχω βγαλει φουλ γουστα,και φυλης εχω γαμησει,μεταξουργειο οχι πολλες φορες 2 μονο,και στουντιο και σε call girl 1 φορα,τα εχω δοκιμασει ολα μονο μασατζιδικα που γαμας δε εχω δοκιμασει.Γράψε τους στα αρχιδια σου...μάλλον δεν τους πίστευαν και αυτούς στα 22 ότι δεν ήταν παρθένοι.