Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Έτοιμος

Συνημμένα

• IMG_20220220_133409.jpg
    IMG_20220220_133409.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 43

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.462
Πόντοι
3.346
Φίλε,εγώ πηγαίνω ακριβώς την ίδια διαδρομή καθημερινά γιατί είναι η δουλειά μου εκεί.Βενζινη βάζει το αφεντικό οπότε Κλάιν.Απλα είναι λίγο βαρετό το ταξίδι νυχτιατικα μόνος μου,αλλιώς δεν παίζει άγχος.Κατσικες δεν έχω ρε συ,μόνο ένα καναρίνι και κάτι κοτες.Με τις κότες δεν μπορω να κάνω κάτι γιατί με παρακολουθεί συνέχεια ο κόκορας.Να κάτσω τώρα να τροχισω την πουτσα μου να γαμησω το καναρίνι δεν λέει ρε φίλε.
Τα ακουσαμε κι αυτο, εταιρικο αυτοκινητο εχει στο χωριο. :embarrased:
μηπως εχετε και πολυκατοικιες; :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.600
Πόντοι
216

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Εχουν ξεφυγει οι ελλεεινιδες!

Σέρρες: Αφόδευσε στο δοκιμαστήριο και είπε στην πωλήτρια «καθαρίστε τα»
Χαχχαα με τους τελειωμένους που βρίσκουν κάτι τέτοιες γιατί υπάρχουν και κοπέλες που θέλουν τους νορμαλ,τις χαζεψαν,άμα βρίσκανε όλες σωστους τέτοιες μπούρδες δε θα καναν

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Προσέχε εκεί μη τρακάρεις ρε βλαβιμηρε χαχα και παρεπιπτόντως δε μαρεσε αυτό το τραγούδι,μαρεσουν τα πιο δυναμικα που ακούμε στη γυμναστική με μπιτ δυνατό τα ντανς.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Βλέπεις και συ αυτές τις μαλακισμενες του τικ τοκ?
Χαχα όχι όλες ρε ελάχιστες,τις αντιπαθητικες ψωνάρες δε τις βλέπω αλλά η ντρετσος έχει πλάκα είναι μια γυναίκα γύρω στα 45 δε είναι ψωνάρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Τα ακουσαμε κι αυτο, εταιρικο αυτοκινητο εχει στο χωριο. :embarrased:
μηπως εχετε και πολυκατοικιες; :grin:

Ρε μλκ,παιρνεις τιποτα ληγμενα?Ο εργοδοτης μου εχει καμια 20αρια εργοστασια.Οταν ειχα παει για δουλεια το 2019,πηγα σε ενα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,καπου στα 20χλμ.Τον επομενο χρονο,αγορασε εργοστασιο σε μια περιοχη που ειναι 100χλμ απο το σπιτι μου,50 να παω και 50 να ερθω.Μου ζητησε να παω στο καινουργιο αν γινεται γιατι δεν υπηρχε αλλος ηλεκτρολογος να το ξεκινησει.Του ειπα οτι ειναι μακρια,μου ειπε αν το προβλημα ειναι η βενζινη,θα σου την παρεχει η επιχειρηση.Παω με το δικο μου αυτοκινητο,βαζω βενζινη και μου την πληρωνει η επιχειρηση.Καμια αλλη απορια εχεις?

Βασικα εχει και αυτοκινητα η επιχειρηση και μου ειπε αν θελω να παρω ενα.Βεβαια αυτο που ηταν διαθεσιμο ηταν ενας κουβας,ενα Ignis και το απεφυγα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ρε μλκ,παιρνεις τιποτα ληγμενα?Ο εργοδοτης μου εχει καμια 20αρια εργοστασια.Οταν ειχα παει για δουλεια το 2019,πηγα σε ενα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,καπου στα 20χλμ.Τον επομενο χρονο,αγορασε εργοστασιο σε μια περιοχη που ειναι 100χλμ απο το σπιτι μου,50 να παω και 50 να ερθω.Μου ζητησε να παω στο καινουργιο αν γινεται γιατι δεν υπηρχε αλλος ηλεκτρολογος να το ξεκινησει.Του ειπα οτι ειναι μακρια,μου ειπε αν το προβλημα ειναι η βενζινη,θα σου την παρεχει η επιχειρηση.Παω με το δικο μου αυτοκινητο,βαζω βενζινη και μου την πληρωνει η επιχειρηση.Καμια αλλη απορια εχεις?

Βασικα εχει και αυτοκινητα η επιχειρηση και μου ειπε αν θελω να παρω ενα.Βεβαια αυτο που ηταν διαθεσιμο ηταν ενας κουβας,ενα Ignis και το απεφυγα.
Και άντεχες κάθε μέρα πηγαινελα?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
Και άντεχες κάθε μέρα πηγαινελα?

Ναι,δεν εχω θεμα,ακομα πηγαινω καθημερινα.Σιγα,σε 35 λεπτα ειμαι εκει και πηγαινω και χαλαρα 100χλμ.Καποια στιγμη,το καλοκαιρι ή ισως λιγο πιο μετα,θα μεινω πιο κοντα στη δουλεια.Αλλα προς το παρων δεν με πειραζει.

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.604
Πόντοι
216
Καλα τα έλεγε και ο πορνομεταναστης οποιος δεν γαμάει θα καταληξει κομπλεξικός να τρέμει απο τη καυλα και να μη ξέρει τι του φταιει.

Οπως έλεγε στο βιντεο του ηταν στη Jayson Street και δεν ειχε καθολου κοσμο ουτε ραδιενεργεια. Μονο γατες ειχε μονο γατες κ σκυλια. Κοσμο τιποτα, οι πιρφοροι πηγαιναν στο Γκάζι να ανοιγουνε μπουκάλια αντι να πάνε να γαμησουν κανα μονάκι.

Ειναι δυνατον άντρας 30 και 35 χρονων να μη γαμάει ; αντε πες στα 20 και στα 25 εισια λιγο μαλακισμενο ακομη ψευτογαμάς... απο τα 25 κ μετά που χεις πάρει και το κολάει πρέπει να πάρουν φωτιά τα μπουρδελα τα μασαζ οι γκομενες οι κωλομπαρουδες ΓΕΝΙΚΑ οτι υπάρχει. Θεριστε τα όλα ρε μαλακες. Μη γράφετε μαλακιες εδω μέσα και φιλοσοφιες (αναφερομαι στην ομάδα των κλαψιάρδηων του θρέντ.)
Πολύ σωστά! :thumbsup:
Ο Νόμος του μυθικού Picker με άλλα λόγια!
Και όποιος έπιασεν, έπιασεν...
:globeos-cigar:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλα τα έλεγε και ο πορνομεταναστης οποιος δεν γαμάει θα καταληξει κομπλεξικός να τρέμει απο τη καυλα και να μη ξέρει τι του φταιει.

Οπως έλεγε στο βιντεο του ηταν στη Jayson Street και δεν ειχε καθολου κοσμο ουτε ραδιενεργεια. Μονο γατες ειχε μονο γατες κ σκυλια. Κοσμο τιποτα, οι πιρφοροι πηγαιναν στο Γκάζι να ανοιγουνε μπουκάλια αντι να πάνε να γαμησουν κανα μονάκι.

Ειναι δυνατον άντρας 30 και 35 χρονων να μη γαμάει ; αντε πες στα 20 και στα 25 εισια λιγο μαλακισμενο ακομη ψευτογαμάς... απο τα 25 κ μετά που χεις πάρει και το κολάει πρέπει να πάρουν φωτιά τα μπουρδελα τα μασαζ οι γκομενες οι κωλομπαρουδες ΓΕΝΙΚΑ οτι υπάρχει. Θεριστε τα όλα ρε μαλακες. Μη γράφετε μαλακιες εδω μέσα και φιλοσοφιες (αναφερομαι στην ομάδα των κλαψιάρδηων του θρέντ.)
μπρο εγω ημουν παλιος κλαψιαρης πλεον δε κλαιω ισα ισα λεω στο ελβις και σαντμαν μη λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια,εγω 3 χρονια τωρα που μπουρδελιαζω στα 19 ξεκινησα ειμαι 22,συνολο εχω πληρωσει 23 φορες,μονο λιγες δεν ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε φίλε οι ιερόδουλες επειδή είναι η δουλειά τους να κάνουν συνέχεια σεξ, παίρνουν χάπια αντισηλιπτικα ωστε να μη μπορούν να μείνουν έγκυες,άμα δε παίρναν θα κάναν με 900αντρες παιδιά.
Mαλλον πρεπει καποιος να σου πει οτι με το προφυλακτικο δεν πιανει παιδι η γυναικα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Mαλλον πρεπει καποιος να σου πει οτι με το προφυλακτικο δεν πιανει παιδι η γυναικα
Άμα σπάσει ρε φίλε το προφυλακτικό λένε αυτή τη περίπτωση οι άνθρωποι και χύσει μέσα.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Φοβερή ανάλυση ... κρατάω 2 στοιχεία

Αλβανίδα - Τσιπρας

Για την Αλβανίδα το πρόσημο ειναι θετικό ....

Τωρα αν περιμένεις να ξαναβγεί ο Τσιπρας για να γαμησεις ξεχνά το ...

πιο πιθανό ειναι να κατέβουν εξωγήινοι ...
ναι επι συριζα ειχε πιο καλα μεροκαματα..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96

εκει που εισαι στη καρδιτσα αντε να εχεις καμια 20 αρια κατσικες..ακου λεει 20εργοστασια στη καρδιτσα..γελασαμε..

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
μπρο εγω ημουν παλιος κλαψιαρης πλεον δε κλαιω ισα ισα λεω στο ελβις και σαντμαν μη λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια,εγω 3 χρονια τωρα που μπουρδελιαζω στα 19 ξεκινησα ειμαι 22,συνολο εχω πληρωσει 23 φορες,μονο λιγες δεν ειναι.
τελικα γαμας καμια γκομενιτσα δεν μας ειπες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom