Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
Τα ακουσαμε κι αυτο, εταιρικο αυτοκινητο εχει στο χωριο.Φίλε,εγώ πηγαίνω ακριβώς την ίδια διαδρομή καθημερινά γιατί είναι η δουλειά μου εκεί.Βενζινη βάζει το αφεντικό οπότε Κλάιν.Απλα είναι λίγο βαρετό το ταξίδι νυχτιατικα μόνος μου,αλλιώς δεν παίζει άγχος.Κατσικες δεν έχω ρε συ,μόνο ένα καναρίνι και κάτι κοτες.Με τις κότες δεν μπορω να κάνω κάτι γιατί με παρακολουθεί συνέχεια ο κόκορας.Να κάτσω τώρα να τροχισω την πουτσα μου να γαμησω το καναρίνι δεν λέει ρε φίλε.
Πως σε βοήθησε δηλαδή η φάτσα σου ίδια παραμένειΟχι δεν έχω πληρωσει ποτε στο τιντερ.. Στο badoo μόνο παλιοτερα και με βοήθησε παρά πολυ αυτή η κίνηση
Σε εμφανίζει περισσότεροΠως σε βοήθησε δηλαδή η φάτσα σου ίδια παραμένει
Χαχχαα με τους τελειωμένους που βρίσκουν κάτι τέτοιες γιατί υπάρχουν και κοπέλες που θέλουν τους νορμαλ,τις χαζεψαν,άμα βρίσκανε όλες σωστους τέτοιες μπούρδες δε θα κανανΕχουν ξεφυγει οι ελλεεινιδες!
Σέρρες: Αφόδευσε στο δοκιμαστήριο και είπε στην πωλήτρια «καθαρίστε τα»
Να κόψω γλυκό?δε ξέρω.Ε τι δε ξέρεις γιορτή χωρίς γλυκό?θα κόψω γλυκό.Έτοιμος
Βλέπεις και συ αυτές τις μαλακισμενες του τικ τοκ?Να κόψω γλυκό?δε ξέρω.Ε τι δε ξέρεις γιορτή χωρίς γλυκό?θα κόψω γλυκό.
Χαχα όχι όλες ρε ελάχιστες,τις αντιπαθητικες ψωνάρες δε τις βλέπω αλλά η ντρετσος έχει πλάκα είναι μια γυναίκα γύρω στα 45 δε είναι ψωνάρα.Βλέπεις και συ αυτές τις μαλακισμενες του τικ τοκ?
Τα ακουσαμε κι αυτο, εταιρικο αυτοκινητο εχει στο χωριο.
μηπως εχετε και πολυκατοικιες;
Και άντεχες κάθε μέρα πηγαινελα?Ρε μλκ,παιρνεις τιποτα ληγμενα?Ο εργοδοτης μου εχει καμια 20αρια εργοστασια.Οταν ειχα παει για δουλεια το 2019,πηγα σε ενα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,καπου στα 20χλμ.Τον επομενο χρονο,αγορασε εργοστασιο σε μια περιοχη που ειναι 100χλμ απο το σπιτι μου,50 να παω και 50 να ερθω.Μου ζητησε να παω στο καινουργιο αν γινεται γιατι δεν υπηρχε αλλος ηλεκτρολογος να το ξεκινησει.Του ειπα οτι ειναι μακρια,μου ειπε αν το προβλημα ειναι η βενζινη,θα σου την παρεχει η επιχειρηση.Παω με το δικο μου αυτοκινητο,βαζω βενζινη και μου την πληρωνει η επιχειρηση.Καμια αλλη απορια εχεις?
Βασικα εχει και αυτοκινητα η επιχειρηση και μου ειπε αν θελω να παρω ενα.Βεβαια αυτο που ηταν διαθεσιμο ηταν ενας κουβας,ενα Ignis και το απεφυγα.
Και άντεχες κάθε μέρα πηγαινελα?
Πολύ σωστά!Καλα τα έλεγε και ο πορνομεταναστης οποιος δεν γαμάει θα καταληξει κομπλεξικός να τρέμει απο τη καυλα και να μη ξέρει τι του φταιει.
Οπως έλεγε στο βιντεο του ηταν στη Jayson Street και δεν ειχε καθολου κοσμο ουτε ραδιενεργεια. Μονο γατες ειχε μονο γατες κ σκυλια. Κοσμο τιποτα, οι πιρφοροι πηγαιναν στο Γκάζι να ανοιγουνε μπουκάλια αντι να πάνε να γαμησουν κανα μονάκι.
Ειναι δυνατον άντρας 30 και 35 χρονων να μη γαμάει ; αντε πες στα 20 και στα 25 εισια λιγο μαλακισμενο ακομη ψευτογαμάς... απο τα 25 κ μετά που χεις πάρει και το κολάει πρέπει να πάρουν φωτιά τα μπουρδελα τα μασαζ οι γκομενες οι κωλομπαρουδες ΓΕΝΙΚΑ οτι υπάρχει. Θεριστε τα όλα ρε μαλακες. Μη γράφετε μαλακιες εδω μέσα και φιλοσοφιες (αναφερομαι στην ομάδα των κλαψιάρδηων του θρέντ.)
μπρο εγω ημουν παλιος κλαψιαρης πλεον δε κλαιω ισα ισα λεω στο ελβις και σαντμαν μη λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια,εγω 3 χρονια τωρα που μπουρδελιαζω στα 19 ξεκινησα ειμαι 22,συνολο εχω πληρωσει 23 φορες,μονο λιγες δεν ειναι.Καλα τα έλεγε και ο πορνομεταναστης οποιος δεν γαμάει θα καταληξει κομπλεξικός να τρέμει απο τη καυλα και να μη ξέρει τι του φταιει.
Οπως έλεγε στο βιντεο του ηταν στη Jayson Street και δεν ειχε καθολου κοσμο ουτε ραδιενεργεια. Μονο γατες ειχε μονο γατες κ σκυλια. Κοσμο τιποτα, οι πιρφοροι πηγαιναν στο Γκάζι να ανοιγουνε μπουκάλια αντι να πάνε να γαμησουν κανα μονάκι.
Ειναι δυνατον άντρας 30 και 35 χρονων να μη γαμάει ; αντε πες στα 20 και στα 25 εισια λιγο μαλακισμενο ακομη ψευτογαμάς... απο τα 25 κ μετά που χεις πάρει και το κολάει πρέπει να πάρουν φωτιά τα μπουρδελα τα μασαζ οι γκομενες οι κωλομπαρουδες ΓΕΝΙΚΑ οτι υπάρχει. Θεριστε τα όλα ρε μαλακες. Μη γράφετε μαλακιες εδω μέσα και φιλοσοφιες (αναφερομαι στην ομάδα των κλαψιάρδηων του θρέντ.)
Mαλλον πρεπει καποιος να σου πει οτι με το προφυλακτικο δεν πιανει παιδι η γυναικαΡε φίλε οι ιερόδουλες επειδή είναι η δουλειά τους να κάνουν συνέχεια σεξ, παίρνουν χάπια αντισηλιπτικα ωστε να μη μπορούν να μείνουν έγκυες,άμα δε παίρναν θα κάναν με 900αντρες παιδιά.
Άμα σπάσει ρε φίλε το προφυλακτικό λένε αυτή τη περίπτωση οι άνθρωποι και χύσει μέσα.Mαλλον πρεπει καποιος να σου πει οτι με το προφυλακτικο δεν πιανει παιδι η γυναικα
ναι επι συριζα ειχε πιο καλα μεροκαματα..Φοβερή ανάλυση ... κρατάω 2 στοιχεία
Αλβανίδα - Τσιπρας
Για την Αλβανίδα το πρόσημο ειναι θετικό ....
Τωρα αν περιμένεις να ξαναβγεί ο Τσιπρας για να γαμησεις ξεχνά το ...
πιο πιθανό ειναι να κατέβουν εξωγήινοι ...
εκει που εισαι στη καρδιτσα αντε να εχεις καμια 20 αρια κατσικες..ακου λεει 20εργοστασια στη καρδιτσα..γελασαμε..Ρε μλκ,παιρνεις τιποτα ληγμενα?Ο εργοδοτης μου εχει καμια 20αρια εργοστασια.Οταν ειχα παει για δουλεια το 2019,πηγα σε ενα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,καπου στα 20χλμ.Τον επομενο χρονο,αγορασε εργοστασιο σε μια περιοχη που ειναι 100χλμ απο το σπιτι μου,50 να παω και 50 να ερθω.Μου ζητησε να παω στο καινουργιο αν γινεται γιατι δεν υπηρχε αλλος ηλεκτρολογος να το ξεκινησει.Του ειπα οτι ειναι μακρια,μου ειπε αν το προβλημα ειναι η βενζινη,θα σου την παρεχει η επιχειρηση.Παω με το δικο μου αυτοκινητο,βαζω βενζινη και μου την πληρωνει η επιχειρηση.Καμια αλλη απορια εχεις?
Βασικα εχει και αυτοκινητα η επιχειρηση και μου ειπε αν θελω να παρω ενα.Βεβαια αυτο που ηταν διαθεσιμο ηταν ενας κουβας,ενα Ignis και το απεφυγα.
τελικα γαμας καμια γκομενιτσα δεν μας ειπες..μπρο εγω ημουν παλιος κλαψιαρης πλεον δε κλαιω ισα ισα λεω στο ελβις και σαντμαν μη λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια,εγω 3 χρονια τωρα που μπουρδελιαζω στα 19 ξεκινησα ειμαι 22,συνολο εχω πληρωσει 23 φορες,μονο λιγες δεν ειναι.