Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
τελικα γαμας καμια γκομενιτσα δεν μας ειπες..
Εγώ καταρχιν μπουρδελιαζω κάτι το οποίο δε κάνεις εσύ γι'αυτό όλη τη ώρα γκρινιάζεις,σου προτείνω να πηγαίνεις σε μπουρδέλα και αν έρθει η σχέση ήρθε.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Εγώ καταρχιν μπουρδελιαζω κάτι το οποίο δε κάνεις εσύ γι'αυτό όλη τη ώρα γκρινιάζεις,σου προτείνω να πηγαίνεις σε μπουρδέλα και αν έρθει η σχέση ήρθε.
δεν νομιζω να αφινουν 12χρονα στα μπουρδελα τζιμακο..καταρχας πως θα γαμησεις αφου δεν μπορεις να χισεις καν στα 12..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Ρε μλκ,παιρνεις τιποτα ληγμενα?Ο εργοδοτης μου εχει καμια 20αρια εργοστασια.Οταν ειχα παει για δουλεια το 2019,πηγα σε ενα που ειναι κοντα στο σπιτι μου,καπου στα 20χλμ.Τον επομενο χρονο,αγορασε εργοστασιο σε μια περιοχη που ειναι 100χλμ απο το σπιτι μου,50 να παω και 50 να ερθω.Μου ζητησε να παω στο καινουργιο αν γινεται γιατι δεν υπηρχε αλλος ηλεκτρολογος να το ξεκινησει.Του ειπα οτι ειναι μακρια,μου ειπε αν το προβλημα ειναι η βενζινη,θα σου την παρεχει η επιχειρηση.Παω με το δικο μου αυτοκινητο,βαζω βενζινη και μου την πληρωνει η επιχειρηση.Καμια αλλη απορια εχεις?

Βασικα εχει και αυτοκινητα η επιχειρηση και μου ειπε αν θελω να παρω ενα.Βεβαια αυτο που ηταν διαθεσιμο ηταν ενας κουβας,ενα Ignis και το απεφυγα.
Kαλα χαλαρωσε λιγο..αμα ειχε καμια 20αρια εργοστασια, δεν θα ασχολουταν καθολου μ' εναν υπαλληλο και το πως θα παει αυτος στη δουλεια.
Ενταξει καταλαβαινω..εχει αλλο αερα στα χωρια και η φαντασια σας οργιαζει λιγο.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Η πιο καλή λύση για να γαμάς ελλεινιδες είναι μια.. Θα πας στην Αχαρνών στους αραπαδες θα αγοράσεις με 20εβρο 200εβρο ψεφτικα.. Θα απς μετά στις στάσεις τρόλεϊ η όπου έχει ελλεινιδες με το γιοταχι και θα κάνεις την πρόταση πουτανοποιησης στη καρια..θες 200εβρο για μισή ώρα γαμησι? Λογικά οι μισές θα πούνε ναι??

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Πας της δίνεις τα 200 τα βάζει στη τσάντα τη γαμας την ελλεινιδα και φεβγει αφού τη ξεσκιστείς από όλες τις τρυπες??.. Είναι και χαζες οι ελλεινιδες μέχρι να το πάρει χαμπάρι ότι τα λεφτά είναι μόνο πόλι εσύ θα έχεις φτάσει στο λουτρακι???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν λέω να το κάνει κανένας απλά λέω θα ειλλητανε η πιο καλή και σίγουρη ιδέα αμ θες να γαμησεις ελλεινιδες??

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Τι λες ρε φίλε? Δλδ άμα κάνεις σχέση απλά τα μούνια τα γαμας? Ε ρε κάτι φρούτα που έχει εδώ,επειδή εσενα σαρεσουν μόνο οι ξεπετες δε σημαίνει πως ισχιει αυτό που λες,εμένα που μαρέσουν οι σχέσεις δε θεωρώ τις γυναίκες μόνο για να τις γαμησω.

Δε θα γαμησεις Ελληνίδα ποτε γιατί ο τρόπος που μιλάς για τις Ελληνίδες είναι υποτιμητικος χυδαίος και δε σου αξίζει ούτε η πιο πουτανα ελληνιδα.
Δεν καταλαβες καν τι ειπα. Αστο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πας της δίνεις τα 200 τα βάζει στη τσάντα τη γαμας την ελλεινιδα και φεβγει αφού τη ξεσκιστείς από όλες τις τρυπες??.. Είναι και χαζες οι ελλεινιδες μέχρι να το πάρει χαμπάρι ότι τα λεφτά είναι μόνο πόλι εσύ θα έχεις φτάσει στο λουτρακι???

Δεν λέω να το κάνει κανένας απλά λέω θα ειλλητανε η πιο καλή και σίγουρη ιδέα αμ θες να γαμησεις ελλεινιδες??

Αυτή είναι η πιο καλή και σιγουρη ιδεα αν θες να γαμησουνε τον κωλο σου οι Αραπαδες.

Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
15
Πόντοι
0
Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από καρτ ποστάλ της Σαντορίνης.
Αλλα έχεις δίκαιο απόλυτο, ΕΣΕΙΣ είστε οι γαμιαδες.
Και χωρις δεύτερη σκέψη οι Αλβανίδες είναι ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΑ.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

• Like
Αντιδράσεις: cool11
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μπρο εγω ημουν παλιος κλαψιαρης πλεον δε κλαιω ισα ισα λεω στο ελβις και σαντμαν μη λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια,εγω 3 χρονια τωρα που μπουρδελιαζω στα 19 ξεκινησα ειμαι 22,συνολο εχω πληρωσει 23 φορες,μονο λιγες δεν ειναι.
Να σου στείλουμε και μια τουρτα του χρόνου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.356
Πόντοι
9.297
Να σου στείλουμε και μια τουρτα του χρόνου
Να χαίρεσαι που αφήνουμε διαδόχους για το μέλλον και δεν είναι σαν τους άλλους νεαρούς που μόνο σαχλες στο διαδίκτυο ξέρουν να βλέπουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Να χαίρεσαι που αφήνουμε διαδόχους για το μέλλον και δεν είναι σαν τους άλλους νεαρούς που μόνο σαχλες στο διαδίκτυο ξέρουν να βλέπουν.
Ο τζιμακος τι είναι ο Τζον χοστον?

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
χαχα οχι ρε εγω πληρωνω στα μπουρδελα,μαρεσουν εμενα,δεν ειμαι σα τους ξενερωτους της ηλικιας μου που καθονται και τον παιζουν και παρακαλανε τις ξενερωτες και μονο χ τρωνε και καταπνιγουν το πονο τους στα ηλεκτρονικα και στις καφετεριες,ενταξει θα τα κανεις και αυτα αλλα και τα μπουρδελα ειναι απαραιτητα.

Είναι ένας από εμάς αλλά χωρίς την εμπειρία μας....
και λογικο νομιζω ειμαι 22 μονο πως να εχω παει μεχρι τα 22 ας πουμε 100 φορες ή 1000 οπως εσεις που ειστε 35 με 40?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
χαχα οχι ρε εγω πληρωνω στα μπουρδελα,μαρεσουν εμενα,δεν ειμαι σα τους ξενερωτους της ηλικιας μου που καθονται και τον παιζουν και παρακαλανε τις ξενερωτες και μονο χ τρωνε και καταπνιγουν το πονο τους στα ηλεκτρονικα και στις καφετεριες,ενταξει θα τα κανεις και αυτα αλλα και τα μπουρδελα ειναι απαραιτητα.

και λογικο νομιζω ειμαι 22 μονο πως να εχω παει μεχρι τα 22 ας πουμε 100 φορες ή 1000 οπως εσεις που ειστε 35 με 40?

Συνημμένα

• QVR_2022_02_21_17_41_03.mp4
    8,6 MB · Εμφανίσεις: 0

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
μπορεις να πας 100 φορες ανετα μεχρι τα 22 αμα εχεις παρα πολλα λεφτα,και επισης τι βλακειες ειπα ρε βλαδιμηρε?και αλλη φορα να εισαι πιο ευγενικος οκ?δε ειμαι αγενης μαζι σου πλεον για να εισαι εσυ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
μπορεις να πας 100 φορες ανετα μεχρι τα 22 αμα εχεις παρα πολλα λεφτα και δε πηγαινεις στα φτηνα που ειναι οι περισσοτερες φολες,και επισης τι βλακειες ειπα ρε βλαδιμηρε?και αλλη φορα να εισαι πιο ευγενικος οκ?δε ειμαι αγενης μαζι σου πλεον για να εισαι εσυ.
Μαρεσει να σε τσιγκλαω ρε τζιμακο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom