Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 587 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.001

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.462
Πόντοι
3.346
Aμα δεν μπορεις να βρεις..οντως ειναι προβλημα, παλια στα χωρια πηγαιναν με τις κατσικες στους σταβλους.
δοκιμαστε το να μη κανετε και τζαμπα χιλιομετρα ?

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.462
Πόντοι
3.346
Τα ?€ που είπες είναι πάνω κάτω όσα χρειάζεται συναγωνιστής απο μακρυα για γούστα,πάνε -ελα και φαγητό.
Αλλο να πας στη πολη απ το χωριο με παρεα να πιεις τα ποτα σου να φατε..και αν δεν κατσει κατι (το μονο σιγουρο):grin: τοτε να πας να ριξεις κανα πτσο στα ρδελα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.664
Πόντοι
9.297
Aμα δεν μπορεις να βρεις..οντως ειναι προβλημα, παλια στα χωρια πηγαιναν με τις κατσικες στους σταβλους.
δοκιμαστε το να μη κανετε και τζαμπα χιλιομετρα ?
Η φράση"Το γσμησαμε και ψόφησε" μήπως προέκυψε από τέτοιο σκηνικό με κατσίκα;:think::think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.664
Πόντοι
9.297
Αλλο να πας στη πολη απ το χωριο με παρεα να πιεις τα ποτα σου να φατε..και αν δεν κατσει κατι (το μονο σιγουρο):grin: τοτε να πας να ριξεις κανα πτσο στα ρδελα.
Αν η παρέα σου είναι όλοι σχεσακηδες και παντρεμένοι δεν θα πατήσεις ποτε σε μπουρδέλα ..σαν γέρος και εσύ μόνο για φαγητό θα βγαίνεις.
Πάνε μόνος σου και τα κάνεις όλα σίγουρα ...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206

Φίλε,εγώ πηγαίνω ακριβώς την ίδια διαδρομή καθημερινά γιατί είναι η δουλειά μου εκεί.Βενζινη βάζει το αφεντικό οπότε Κλάιν.Απλα είναι λίγο βαρετό το ταξίδι νυχτιατικα μόνος μου,αλλιώς δεν παίζει άγχος.Κατσικες δεν έχω ρε συ,μόνο ένα καναρίνι και κάτι κοτες.Με τις κότες δεν μπορω να κάνω κάτι γιατί με παρακολουθεί συνέχεια ο κόκορας.Να κάτσω τώρα να τροχισω την πουτσα μου να γαμησω το καναρίνι δεν λέει ρε φίλε.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ολες αυτες που η γνωριμία γίνεται μεσω σόσιαλ πρεπει η πουτσα να πέφτει στο πρώτο ραντεβου..οποτε η μέγγενη ειναι μονόδρομος
η αληθεια ειναι για να ψαχνεται η αλλη μεσω σοσιαλ σημαινει πουτανιζει αρα δε θα πας τοσο σιγα,αλλα αμα μια τη γνωρισεις ειναι σοβαρη και σου πει σιγα σιγα προφανως και θα το σεβαστεις και δε θα τη δεις σα τις καριολες.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.968
Πόντοι
206
:cheesy: ...και όπως έλεγε ο Γιάννης Ζουγανέλης:"Για να μείνεις εκτός νόσου(τότε μιλούσε για το A.I.D.S)μονάχος σου εκτονώσουν"...πόσο μπροστα ήταν.
Σωστός,με την μαλακια,δεν πρόκειται ποτέ να κολλήσεις std ούτε υπάρχει ο φόβος να σπάσει η καποτα και να αφήσεις κανένα στούντιοκοριτσο φουσκωμένο.Αγνη απόλαυση είναι η άτιμη χωρίς κανένα κίνδυνο.Δεν ξέρω μόνο από τύφλωση αν κινδυνεύει κάποιος.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ομως μεχρι να μάθω εχασα πολλες με πολλα επαναλαμβανόμενα λάθη.
η αληθεια ειναι πως καποιες οχι ολες με το που κανεις καποιο λαθος μικρο δε λεμε για τα σοβαρα τη κοπανανε,εκει αποδεικνυουν αυτες που φευγουν στα μικρα λαθη ποσο βλαμμενες ειναι στην ψυχη,γιατι ενταξει στα μεγαλα λαθη λογικο να φυγει.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Σωστός,με την μαλακια,δεν πρόκειται ποτέ να κολλήσεις std ούτε υπάρχει ο φόβος να σπάσει η καποτα και να αφήσεις κανένα στούντιοκοριτσο φουσκωμένο.Αγνη απόλαυση είναι η άτιμη χωρίς κανένα κίνδυνο.Δεν ξέρω μόνο από τύφλωση αν κινδυνεύει κάποιος.
Ρε φίλε οι ιερόδουλες επειδή είναι η δουλειά τους να κάνουν συνέχεια σεξ, παίρνουν χάπια αντισηλιπτικα ωστε να μη μπορούν να μείνουν έγκυες,άμα δε παίρναν θα κάναν με 900αντρες παιδιά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
η αληθεια ειναι πως καποιες οχι ολες με το που κανεις καποιο λαθος μικρο δε λεμε για τα σοβαρα τη κοπανανε,εκει αποδεικνυουν αυτες που φευγουν στα μικρα λαθη ποσο βλαμμενες ειναι στην ψυχη,γιατι ενταξει στα μεγαλα λαθη λογικο να φυγει.
Οι γυναίκες μικρέ κατά 80% είναι ίδιες οπότε πολλα "λάθη" Έχουν τον ίδιο αντίκτυπο σε όλες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως και πολλα σωστά έχουν το ίδιο αντίκτυπο σε ολες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
η αληθεια ειναι για να ψαχνεται η αλλη μεσω σοσιαλ σημαινει πουτανιζει αρα δε θα πας τοσο σιγα,αλλα αμα μια τη γνωρισεις ειναι σοβαρη και σου πει σιγα σιγα προφανως και θα το σεβαστεις και δε θα τη δεις σα τις καριολες.
Βλέποντας και κάνοντας όλα τα ραντεβού έχουν την πορεια που τραβάει μόνη της. Με οποία και να βγεις όσο η κατάσταση ζεσταίνει τόσο θα πρέπει και συ να αναλάβεις δράση.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.088
Πόντοι
1.056
Αναλογα και την κοπελα, αμα σου δινει σημαδια προχωρας (αρκει να εχεις την εμπειρια να τα καταλαβαινεις)

Εγω αν μεχρι την τριτη μερα δεν την γαμησω, δεν χανω αλλο χρονο το σταματαω. Χωρις βεβαια να φενομαι μαλακας η αγαμητος..

Παντα προσπαθω να την κανω να αισθανεται ωραια για να <<θελει>> να την γαμησω και οχι μονο να <<θελω>>!

Οι γυναικες τα καταλαβαινουν αυτα, εχουν διαφορετικη ψυχοσυνθεση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.664
Πόντοι
9.297
Όλοι τυφλοί είμαστε ...έχουμε ειδικά πληκτρολόγια με γραφή Mπρα'ι'γ.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Οι γυναίκες μικρέ κατά 80% είναι ίδιες οπότε πολλα "λάθη" Έχουν τον ίδιο αντίκτυπο σε όλες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως και πολλα σωστά έχουν το ίδιο αντίκτυπο σε ολες
οπως ειπες το 80 τοις εκατο,εγω ομως αδιαφορω για το 89 τοις εκατο που τη κοπανανε στο παραμικρο λαθος μονο και μονο γιατι εχουν 1 2 3 ευκαιριες παραπανω,ψαχνω αυτο το 20 που ξερει να συμπεριφερθει,και ξερει να συμπεριφερθε οχι γιατι ειναι καλες αλλα γιατι δε τις κοιταει κανεις οποτε στο παραμικρο δε φευηουν και δε θα τις χασεις απο καποια μικρα λαθη,δε έω τωρα να τη βρισεις εκει οκ θα φυγει.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Βλέποντας και κάνοντας όλα τα ραντεβού έχουν την πορεια που τραβάει μόνη της. Με οποία και να βγεις όσο η κατάσταση ζεσταίνει τόσο θα πρέπει και συ να αναλάβεις δράση.
αυτο οσο ζεσταινει αμα καποια καριολιζει και σου δωσει σημαδια απο το πρωτο ραντεβου προχωρας στο πρωτο ραντεβου.αμα ομως ειναι σοβαρη και δε σου δωσει σημαδια και θελησει να το πας σιγα σιγα εγω προσωπικα θα το σεβαστω και δε θα τη δω καριολα σα τις αλλες γιατι ειναι σα να τη προσβαλλω που ενω ξεχωριζει απο τις αλλες να τη δω και αυτη σα να κανω κατι γρηγορα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αυτο οσο ζεσταινει αμα καποια καριολιζει και σου δωσει σημαδια απο το πρωτο ραντεβου προχωρας στο πρωτο ραντεβου.αμα ομως ειναι σοβαρη και δε σου δωσει σημαδια και θελησει να το πας σιγα σιγα εγω προσωπικα θα το σεβαστω και δε θα τη δω καριολα σα τις αλλες γιατι ειναι σα να τη προσβαλλω που ενω ξεχωριζει απο τις αλλες να τη δω και αυτη σα να κανω κατι γρηγορα.

Συνημμένα

• QVR_2022_02_20_13_15_40.mp4
    22,4 MB · Εμφανίσεις: 0

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.088
Πόντοι
1.056
Δωσε Βλαδημηραρα μου!!

Μουσικαρα!!

Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ειναι απο την ταινια predator η σκηνη μεσα στο ελικοπτερο ..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.989
Πόντοι
1.446
Είναι πολλοί που κρατάνε γκόμενές με τα δώρα.. Εγώ μια αλβανιδα που είχα. Ρέι έτσι τη κράταγα.. Πιγεναμε βολτε στο mall της επερνα ένα μπουφάν με 20εβρο όχι ακριβό, αλλά μάρκα από h and m.. Μετά την άλλη εβδομάδα της επερνα ένα σκουφάκι 15 ευρώ η παπούτσια 40εβρο από ιντερσπορτ.. Φτινα δώρα αλλά η γκόμενά καβλονε που της έκανε δώρα ιθελε γαμισι μετά και δε ξεκολαγε..αλλα Καλές εποχές με το τσιπρα και το σύριζα που είχες πιο καλά μεροκάματο.. Μετράνε πολύ τα δώρα για να βρεις γκομενα

Φοβερή ανάλυση ... κρατάω 2 στοιχεία

Αλβανίδα - Τσιπρας

Για την Αλβανίδα το πρόσημο ειναι θετικό ....

Τωρα αν περιμένεις να ξαναβγεί ο Τσιπρας για να γαμησεις ξεχνά το ...

πιο πιθανό ειναι να κατέβουν εξωγήινοι ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom