Πολυ μουνι γαμας ρε φιλος απο τα σοσιαλ,ειλικρινα εισαι ο μονος που διαβαζω να πηδαει τοσο μουνι μεσω εφαρμογων.Δεν λεω οτι λες ψεμματα,προς Θεου,ουτε που σε ξερω.Απλα μου φαινεται πολυ παραξενο και θα σου πω γιατι.Εχω μια φιλη με την οποια αραζουμε πολυ συχνα εγω και ενας κολλητος μου.Εγω και ο κολλητος μου παμε συχνα στην καφετερια που εχει η κοπελα με το αγορι της-κοινο μας φιλο.Η κοπελα ειναι 23 χρονων,αρκετα εμφανισημη στο προσωπο,167 και στα 52 κιλα.Κωλο απιστευτο,γενικα ειναι ενα 7αρι ανετα.Για εμας που την ξερουμε και ξερουμε οτι ειναι καυσαεριο στο μυαλο ειναι ενα 3αρι συνολικα με το ζορι αλλα αν θελω να ειμαι αντικειμενικος,τοτε οσον αφορα την εμφανιση ειναι 7αρι οπως ειπα πιο πισω.Η κοπελα,οπως και εμεις,ζει σε ενα χωριο της Θεσσαλιας των 1000 κατοικων περιπου.Δεν εχει φυγει ποτε απο το χωριο,δεν βγαινει σχεδον ποτε στην διπλανη μεγαλη πολη της Θεσσαλιας που παμε ολοι,δλδ δεν ειναι να πεις οτι την ξερουν γενικα.Μια αγνωστη εμφανισημη κοπελα απο χωριο.
Να μην τα πολυλογω,ειχα με τον κολλητο μου την κουβεντα αυτη με τις γκομενες γενικα.Γιατι δεν απανταει καμια σχεδον οταν της στελνεις στο ασχετο σε ινστα και φβ,ενω ειμαστε εμφανισημοι και οι δυο αρκετα.Του λεω του φιλου μου,ρε μλκ,αυτη που εστειλες εσυ αιτημα,ξερεις ποσα εκκρεμη αιτηματα εχει?500 του κανω.Εγινε εξαλλος,εισαι υπερβολικος,εισαι μλκ,και τι δεν ακουσα.Φωναζω την Ελενα,την κοπελα που λεω πιο πανω.Φερε λιγο το κινητο σου της κανω,θελω να δω κατι.Παω στο ινστα και δειχνω στον φιλο μου ποσα εκκρεμη αιτηματα ειχε,214 αν θυμαμαι καλα.Ο φιλος μου εμεινε μαλακας.Που θελω να καταληξω,αν μια απλη κοπελιτσα απο ενα χωριο στου διαολου το κερατο εχει τοση ζητηση,ποση ζητηση μπορει να εχει μια κοπελα σε μια μεγαλη πολη οπως η Πρωτευουσα ας πουμε?Και τι μπορει να ειναι αυτο που τις κανει κλικ σε εσενα που δεν τις κανει σε κανεναν αλλο απο τους 100αδες πυρφορους που στελνουν αιτηματα αβερτα?
Ξαναλεω,δεν σε αμφισβητω,απλα απορια το εχω.