Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 876 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.992
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Δεν έχεις καταλάβει ότι ο τζιμακος είναι δώδεκα χρονων? Πρώτη γιμνασιου πάει δεν έχει χισει ακόμα καλά καλά.. Τώρα θα γιρισει από το σχολείο θα μας κατσικοθει εδώ..
να και σε κατι που συμφωνω μαζι σου :tooth:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.482
Πόντοι
3.656
Όταν είσαι μικρός πιστεύεις οτι οι γυναίκες είναι τίποτα ανώτερα ευγενη πλάσματα έχεις πολύ ρομαντική άποψη.Καλο είναι αυτό για να παντρευτείς.Αμα όμως γνωρίσεις και συναναστραφεις πολλές γίνεσαι πολύ πιο κυνικός.

Γι'αυτό λέμε μακάρι να ξαναζούσαμε εκείνες τις ηλικίες αλλά με το μυαλό που έχουμε τώρα

Θυμάμαι έναν φίλο στο γυμνάσιο που έκανε παρέα με γκόμενες,τις πείραζε,έβγαινε μαζί τους,μεσω αυτού θα μπορούσα κι εγώ να έχω γκόμενα από τότε,αλλά δυστυχώς ήμουν ντροπαλός,μ'έλεγε να βγούμε μαζί τους κι εγώ δεν πήγαινα κλπ :headbang:

Όταν είχαμε ευκαιρίες,δεν είχαμε το μυαλό.Τώρα που έχουμε το μυαλό και δεν είμαστε ντροπαλοί,δεν ε΄χουμε ευκαιρίες.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γι'αυτό λέμε μακάρι να ξαναζούσαμε εκείνες τις ηλικίες αλλά με το μυαλό που έχουμε τώρα

Θυμάμαι έναν φίλο στο γυμνάσιο που έκανε παρέα με γκόμενες,τις πείραζε,έβγαινε μαζί τους,μεσω αυτού θα μπορούσα κι εγώ να έχω γκόμενα από τότε,αλλά δυστυχώς ήμουν ντροπαλός,μ'έλεγε να βγούμε μαζί τους κι εγώ δεν πήγαινα κλπ :headbang:

Όταν είχαμε ευκαιρίες,δεν είχαμε το μυαλό.Τώρα που έχουμε το μυαλό και δεν είμαστε ντροπαλοί,δεν ε΄χουμε ευκαιρίες.
Exεις ακουσει το ρητο που λενε "κανε ολες τις μαλακίες τωρα γιατι μετα δε θα μπορεις?"

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
ειμαι αντρας και επισης εσυ μονος σου το λες οτι τις γυναικες τις βλεπεις για σεξ μονο,οταν βλεπεις ετσι τις γυναικες πιστευεις θα σου ερθει ποτε σοβαρη?με τιποτα μονο τις γελοιες θα προσελκυεις,ή τις δηθεν σοβαρες που ειναι γελοιες,τις πραγματικα σοβαρες ποτε,επισης για να συνεχιζεις να λες πως θα γνωρισω μονο καριολες ειτε εγω ειτε ο καθενας σημαινει πως θεωρεις πως ολες ειναι καριολες,εγω ομως τις γυναικες δε τις βλεπω μονο για σεξ οπως τις βλεπεις εσυ αρα θα μου ερθει μια πραγματικα σοβαρη,αρα δε θα γινω θυμα γυναικων που ειναι καριολες επειδη εσυ θεωρεις πως ολες ειναι σαν τις σαβουρες που εμπλεκες,υπαρχουν αντρες που τις γυναικες δε τις βλεπουν μονο σαν σεξ αλλα να κανουν σχεση μαζι τους,σε αυτους λοιπον τους αντρες θα ερθουν πραγματικα σοβαρες σε σενα ποτε,και τελος εγω γνωριζω πραγματικα σοβαρες γυναικες οπως ειναι πχ μια θεια μου η οποια εχει κανει 2 σχεσεις στη ζωη της και ειναι 46 επισης μια αλλη κοπελα η οποια ειναι ανεγκιχτη και θελει να βρει καποιον να παντρευτει,αλλα εσυ ποτε δε προκειται να γνωρισεις τετοιες κοπελες γιατι πρωτον δε σου αξιζουν επειδη τις βλεπεις ολες σα κρεας,αυτες οι κοπελες ειναι ποιοτικες της σχεσης οχι σα εσενα,λοιπον αυτη ειναι η αποψη μου και ας μη το συζηταμε αλλο αφου εχουμε διαφορετικη αποψη της ζωης.
Απο "ανεγγιχτες" κοπελες φιλε ουυουυ εχει βρωμισει ο τοπος
Δε θελω να πω κατι για τη θεια σου αλλα φιλε 46 ετων μονο με 2 ειναι χλωμο.
Σεβομαι τη γυναικα μπορει να ηταν και 3 και 6 η ακομη και 10 οσοι εκανε σεξ.Αλλα σχεσεις να χε οντως 2.Ετσι κανουν οι γυναικες.Παντα λενε λιγοτερους εραστες.
Δεν αλλαζει κατι αξιοπρεπης ειναι.
Μην πιστευεις ρε τυπε τα λογια μιας γυναικας
Και εδω που τα λεμε πως εσυ ξερεις με ποσους πηγε η θεια σου;
Φευγουμε απο εκει
Ξεκολλα φιλε μην εισαι τοσο αφελης
Μια ανεγγιχτη κοπελα θα σε ξεγελασει θα το δεις.
Εχε το νου σου

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.275
Πόντοι
9.297
caroline1.jpg
Eλα ρε τα γαριδάκια Ριτζ δεν τα θυμόμουν...σε ευχαριστώ για την διόρθωση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.275
Πόντοι
9.297
μικρε πρεπει να σε μεταβολαρω δε γίνεται διαφορετικα...επίσης θα σου εκανε και καλο ενα τριτακι γερμανικο...εε τι λες? :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τοτε θα επρεπε της καρολαιν να ειχε μεσα δρακουλινια:confused:
Όχι Φοφικο;

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ρε μκ...τη παλευεις? επιτηδες το κανεις????? θες να με νευριάσεις μεσημεριάτικα? να αρχιζω τωρα να στέλνω ηχητικα??σου λεει οτι ναι υπαρχουν αλλα αυτος ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ....ΔΕΝ τον νοιαζει αν ειναι σοβαρη η οχι η αλλη.
οκ τοτε καταλαβα πως εννοουσε δε υπαρχουν πραγματικα σοβαρες ετσι οπως το ελεγε.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Απο "ανεγγιχτες" κοπελες φιλε ουυουυ εχει βρωμισει ο τοπος
Δε θελω να πω κατι για τη θεια σου αλλα φιλε 46 ετων μονο με 2 ειναι χλωμο.
Σεβομαι τη γυναικα μπορει να ηταν και 3 και 6 η ακομη και 10 οσοι εκανε σεξ.Αλλα σχεσεις να χε οντως 2.Ετσι κανουν οι γυναικες.Παντα λενε λιγοτερους εραστες.
Δεν αλλαζει κατι αξιοπρεπης ειναι.
Μην πιστευεις ρε τυπε τα λογια μιας γυναικας
Και εδω που τα λεμε πως εσυ ξερεις με ποσους πηγε η θεια σου;
Φευγουμε απο εκει
Ξεκολλα φιλε μην εισαι τοσο αφελης
Μια ανεγγιχτη κοπελα θα σε ξεγελασει θα το δεις.
Εχε το νου σου
δε συμφωνουμε καθολου θεωρεις οτι δε υπαρχει κοπελα με λιγες εμπειριες,εγω παιρνω ορκο οτι η θεια μου και η αλλη η κοπελα ειναι ανεγκιχτες ειλικρινα αμα τις δεις θα καταλαβεις,επισης αμα θες με συγουρια να σου πω ειχα φιλους που τα φτιαχναν με κοπελες και ηταν παρθενες,ειχαν ακομα το παρθενικο υμενα οαν προχωραγαν και μιλαμε για κοπελες 25 χρονων απλα δε το πιστευεις γιατι πολυ απλα εσυ επεσες μονο σε γελοιες ή δηθεν σοβαρες που τελικα ηταν γελοιες,πραγματικα σοβαρες ποτε δε γνωρισες,δε αλλαζει αυτη μου η γνωμη και ας τελειωσει αυτο το θεμα,εχουμε διαφορετικες αποψεις ας μη μιλαμε για το συγκεκριμμενο,και σε τοσα μυνηματα δεν ειμαι αγενης μαζι σου αλλα λεω τη γνωμη μου και συγγνωμη αν εγινα καποια στιγμη δε ειχα αυτο σκοπο.

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.275
Πόντοι
9.297
Πίτσα μεξικανα τα είχα ξεσκίσει
Προτιμούσα λιγότερο πικάντικα όπως Φουντούκια και Φοφικο.Δεν έλεγα όχι σε Δρακουλινια ,Πιτσινια και Πίτσα Μεξικάνα αλλά δεν ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Προτιμούσα λιγότερο πικάντικα όπως Φουντούκια και Φοφικο.Δεν έλεγα όχι σε Δρακουλινια ,Πιτσινια και Πίτσα Μεξικάνα αλλά δεν ήταν η πρώτη μου προτεραιότητα.
Πιτσινια-πακοτινια

Και τώρα τα ταραζω αν με πιασει η μαλακια κατεβάζω όλο το περίπτερο και χώνω ταινία

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.275
Πόντοι
9.297
Πίτσα μεξικανα τα είχα ξεσκίσει
Πιτσινια-πακοτινια

Και τώρα τα ταραζω αν με πιασει η μαλακια κατεβάζω όλο το περίπτερο και χώνω ταινία
Και εγώ παθαίνω φλας Μπακ ανεμελιάς με πατατάκια και γαριδάκια κάπου κάπου...

Τα συνδυάζω με κορν φλεικς που έχουν παρόμοια υφή με πατατάκια και έχουν πιο πολλά θρεπτικά συστατικά...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Και εγώ παθαίνω φλας Μπακ ανεμελιάς με πατατάκια και γαριδάκια κάπου κάπου...

Τα συνδυάζω με κορν φλεικς που έχουν παρόμοια υφή με πατατάκια και έχουν πιο πολλά θρεπτικά συστατικά...
Πιτσινια πακοτινια πιτσα μεξικανα και ένα κασόνι μπυρες. Η κοκα κολα ανάλογα τα κέφια

Και καμια σοκολάτα από αυτές με τη φράουλα μέσα η το κερασι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.275
Πόντοι
9.297
Πιτσινια πακοτινια πιτσα μεξικανα και ένα κασόνι μπυρες. Η κοκα κολα ανάλογα τα κέφια

Και καμια σοκολάτα από αυτές με τη φράουλα μέσα η το κερασι
Μου άρεσαν τότε όπως και τώρα οι Break και φυσικά οι γεμιστές.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.496
Πόντοι
446
Πριν κανα 2μηνο σκηνικο.. add στο φεις σε γκομενα ακυρη τελειως,μιλαμε,ολα καλα για κανα 3ημερο,υπονοουμενα ψηνεται φουλ,γελακια,ποτε θα βρεθουμε κτλπ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΛΟΚ.Μου εχει ξανατυχει.Σιγουρα εχει τυχει και σε αλλους πολλους. Κατι τετοια βλεπω και μετα βριζω τις ελλεινιδες και σιχτιριζω με το ποσο καθυστερημενες ειναι και μας την λενε και απο πανω εδω καποιοι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
δε συμφωνουμε καθολου θεωρεις οτι δε υπαρχει κοπελα με λιγες εμπειριες,εγω παιρνω ορκο οτι η θεια μου και η αλλη η κοπελα ειναι ανεγκιχτες ειλικρινα αμα τις δεις θα καταλαβεις,επισης αμα θες με συγουρια να σου πω ειχα φιλους που τα φτιαχναν με κοπελες και ηταν παρθενες,ειχαν ακομα το παρθενικο υμενα οαν προχωραγαν και μιλαμε για κοπελες 25 χρονων απλα δε το πιστευεις γιατι πολυ απλα εσυ επεσες μονο σε γελοιες ή δηθεν σοβαρες που τελικα ηταν γελοιες,πραγματικα σοβαρες ποτε δε γνωρισες,δε αλλαζει αυτη μου η γνωμη και ας τελειωσει αυτο το θεμα,εχουμε διαφορετικες αποψεις ας μη μιλαμε για το συγκεκριμμενο,και σε τοσα μυνηματα δεν ειμαι αγενης μαζι σου αλλα λεω τη γνωμη μου και συγγνωμη αν εγινα καποια στιγμη δε ειχα αυτο σκοπο.
Μπορεις να καταλαβεις κοιτωντας μια γυναικα αν ειναι με πολλες η λιγες εμπειριες;
Στην τελικη τι σε νοιαζει ποσα χιλιομετρα εχει γραψει το μουνι καποιας;
Αν εχει παει με κανενα ενα η δυο η δεκα;
Αυτο καθοριζει τη σοβαροτητα μιας γυναικας;
Αν καποια ειναι ανεγγιχτη στα 25 τοτε ειναι ψυχακι και προβληματικη.
Φιλε αυτα που λες ειναι θεωριες και αμπελοφιλοσοφιες.
Με τετοιες αποψεις οι γυναικες που θα γνωριζεις θα σε θεωρησουν αγαθο με την εννοια του βλακα.
Προσεχε
Καλη συνεχεια

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Μπορεις να καταλαβεις κοιτωντας μια γυναικα αν ειναι με πολλες η λιγες εμπειριες;
Στην τελικη τι σε νοιαζει ποσα χιλιομετρα εχει γραψει το μουνι καποιας;
Αν εχει παει με κανενα ενα η δυο η δεκα;
Αυτο καθοριζει τη σοβαροτητα μιας γυναικας;
Αν καποια ειναι ανεγγιχτη στα 25 τοτε ειναι ψυχακι και προβληματικη.
Φιλε αυτα που λες ειναι θεωριες και αμπελοφιλοσοφιες.
Με τετοιες αποψεις οι γυναικες που θα γνωριζεις θα σε θεωρησουν αγαθο με την εννοια του βλακα.
Προσεχε
Καλη συνεχεια
μια γυναικα που στα 25 δε εχει κανει δε ειναι ψυχακι,απλα δε κανει ξεπετες και ειναι της σχεσης,και ετσι οπως εχουν γινει οι αντρες που μονο ξεπετες θελουν αυτη η κοπελα δε θα γαμηθει με ξεπετα αλλα με σχεση μονο γιατι οποια κανει ξεπετα ειναι πουτανα,και τελως παντων οι αποψεις μας καθολου δε ταιριαζουν,εισαι ανηθικος τελος ενω εγω ειμαι σοβαρος,μη ξανααναπτυξουμε αυτο το θεμα τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom