Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Είναι πολλοί που κρατάνε γκόμενές με τα δώρα.. Εγώ μια αλβανιδα που είχα. Ρέι έτσι τη κράταγα.. Πιγεναμε βολτε στο mall της επερνα ένα μπουφάν με 20εβρο όχι ακριβό, αλλά μάρκα από h and m.. Μετά την άλλη εβδομάδα της επερνα ένα σκουφάκι 15 ευρώ η παπούτσια 40εβρο από ιντερσπορτ.. Φτινα δώρα αλλά η γκόμενά καβλονε που της έκανε δώρα ιθελε γαμισι μετά και δε ξεκολαγε..αλλα Καλές εποχές με το τσιπρα και το σύριζα που είχες πιο καλά μεροκάματο.. Μετράνε πολύ τα δώρα για να βρεις γκομενα

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Η γκόμενές θέλουν δώρα.. Ρούχα παπούτσια και σοκολάτες.. Του αρέσουν οι σοκολάτες.. Άμα την κάνεις δώρα της γκόμενάς δεν θα ξεκολλάει μετά από εσένα.. Το δισκολο είναι αμνα της βρεις τη γκόμενά γιατί γαμιουντε μόνο μέσα από κοινές παρεες
Μας κούρασες με τις παρέες πια έλεος τσουρέκια μας τα έκανες,τον Άλεξ από το πριξιμο αρχιδιων που του έχεις κανει από 50 που είναι θα τον έχεις πάει 60.

Τελευταία τροποποίηση:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Είναι πολλοί που κρατάνε γκόμενές με τα δώρα.. Εγώ μια αλβανιδα που είχα. Ρέι έτσι τη κράταγα.. Πιγεναμε βολτε στο mall της επερνα ένα μπουφάν με 20εβρο όχι ακριβό, αλλά μάρκα από h and m.. Μετά την άλλη εβδομάδα της επερνα ένα σκουφάκι 15 ευρώ η παπούτσια 40εβρο από ιντερσπορτ.. Φτινα δώρα αλλά η γκόμενά καβλονε που της έκανε δώρα ιθελε γαμισι μετά και δε ξεκολαγε..αλλα Καλές εποχές με το τσιπρα και το σύριζα που είχες πιο καλά μεροκάματο.. Μετράνε πολύ τα δώρα για να βρεις γκομενα
Καινούργιο τώρα μετά από τις παρέες είναι τα δώρα έλεος πια με τα κολληματα σου.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Αφού δε σου κάθονται οι Ελληνίδες πήγαινε να προσεγγίσεις είτε στη Αγγλία που είχες πάει και έλεγες είχες σχέση με μια αγγλιδα είτε αλβανεζες αφού είχες αλβανίδα και της έκανες δωρα,όλο και με κάποια θα γίνει κάτι,αφού δε σε θέλουν οι Ελληνίδες πήγαινε στις άλλες,αλλά μάλλον και από τις άλλες πόρτα θα τρως για να γκρινιάζεις εδώ συνέχεια για τις Ελληνίδες που δε θέλουν,άμα έβρισκες τις άλλες δε θα γκρινιαζες για τις Ελληνίδες.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Ντυνεσαι και Αη Βασίλης?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.304
Πόντοι
9.297
Εγώ θυμάμαι και κάτι γαριδάκια Ριτζ και Καρολαιν :dancing:
Σωστοστ...μόνο που Ριτζ δεν ήταν γαριδάκια αλλά οδοντόβουρτσα Ριτς (δεν θυμάμαι την ξένη ορθογραφία,ίσως Reach).

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
εγινες ναι δεν εισαι σοβαρος ανθρωπος με αυτες τις ιδεες αρα μη περιμενεις ποτε να βρεις σοβαρη μονο κατι καριολες,γιαυτο δε μπορεις να βρεις μια πραγματικα σοβαρη γιατι σοβαρες ιδεες δεν εχεις,οταν βλεπεις τις γυναικες μονο ως γαμησι τετοιες θα σου ερθουν μονο καμια σοβαρη,γιαυτο και λες ολες ειναι γελοιες γιατι τετοιες εβρισκες μονο γελοιες και οχι σοβαρες,τεσπα δε θα μαλωσουμε αυτη ειναι η αποψη μου για σενα αλλα οκ,καλη συνεχεια φιλε.
Τυπε μου θα σου πω μονο ενα πραγμα.
Οταν δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στη ζωη,ακολουθεις μια γνωμη και δεν ακους τιποτα αλλο ενω καποια πραγματα σου φαινονται αδιανοητα.
Επισης ο τροπος γραφης σου και οι λεξεις που χρησιμοποιεις ειναι προκλητικες.
Ποσοι εδω μεσα εχουν αλλη αποψη κι ομως αποφευγουν να χαρακτηριζουν προσωπα η καταστασεις με λεξεις οπως γελοιες καριολες κτλ
Κακος δεν εισαι ομως εισαι μικρος.
Κανεις δε σου λεει να μην εχεις αλλη αποψη ομως να μαθεις να τη λες με σεβασμο οταν εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο(και οταν δεν εισαι επισης)
Εδω θα ειμαστε ομως και θα δεις το σκληρο προσωπο της ζωης.Μακαρι οχι.
Θα γνωρισεις καριολες που θα νομιζεις οτι ειναι σωστες.Εισαι ευκολο θυμα για εκεινες.Φαινεται στο πως γραφεις.
Εκτος κι αν εισαι γυναικα με ανδρικο νικ νειμ.
Σε αυτη την περιπτωση ισως εισαι εσυ η νοσοκομα της πληγωμενης μου καρδιας...
:confused::effemine:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Οταν δεν εχεις μεγαλη εμπειρια στη ζωη,ακολουθεις μια γνωμη και δεν ακους τιποτα αλλο ενω καποια πραγματα σου φαινονται αδιανοητα.
Ποσοι εδω μεσα εχουν αλλη αποψη κι ομως αποφευγουν να χαρακτηριζουν προσωπα η καταστασεις με λεξεις οπως γελοιες καριολες κτλ
Κανεις δε σου λεει να μην εχεις αλλη αποψη ομως να μαθεις να τη λες με σεβασμο οταν εισαι πισω απο ενα πληκτρολογιο(και οταν δεν εισαι επισης)
Θα γνωρισεις καριολες που θα νομιζεις οτι ειναι σωστες.Εισαι ευκολο θυμα για εκεινες.Φαινεται στο πως γραφεις.
ωραια του τα λες,μονο που...εσυ φταις για ολα:confused: ...(μη με ρωτήσεις τι εννοω,μαρεσει να λεω λιγα και να εννοω πολλα)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.489
Πόντοι
3.656
Σωστοστ...μόνο που Ριτζ δεν ήταν γαριδάκια αλλά οδοντόβουρτσα Ριτς (δεν θυμάμαι την ξένη ορθογραφία,ίσως Reach).

caroline1.jpg

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.421
Πόντοι
3.296
ωραια του τα λες,μονο που...εσυ φταις για ολα:confused: ...(μη με ρωτήσεις τι εννοω,μαρεσει να λεω λιγα και να εννοω πολλα)
Αμ ποιος φταιει αλλος;
Ειναι μικρος αυτος για ευθυνες...
:babycry:

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ειμαι αντρας και επισης εσυ μονος σου το λες οτι τις γυναικες τις βλεπεις για σεξ μονο,οταν βλεπεις ετσι τις γυναικες πιστευεις θα σου ερθει ποτε σοβαρη?με τιποτα μονο τις γελοιες θα προσελκυεις,ή τις δηθεν σοβαρες που ειναι γελοιες,τις πραγματικα σοβαρες ποτε,επισης για να συνεχιζεις να λες πως θα γνωρισω μονο καριολες ειτε εγω ειτε ο καθενας σημαινει πως θεωρεις πως ολες ειναι καριολες,εγω ομως τις γυναικες δε τις βλεπω μονο για σεξ οπως τις βλεπεις εσυ αρα θα μου ερθει μια πραγματικα σοβαρη,αρα δε θα γινω θυμα γυναικων που ειναι καριολες επειδη εσυ θεωρεις πως ολες ειναι σαν τις σαβουρες που εμπλεκες,υπαρχουν αντρες που τις γυναικες δε τις βλεπουν μονο σαν σεξ αλλα να κανουν σχεση μαζι τους,σε αυτους λοιπον τους αντρες θα ερθουν πραγματικα σοβαρες σε σενα ποτε,και τελος εγω γνωριζω πραγματικα σοβαρες γυναικες οπως ειναι πχ μια θεια μου η οποια εχει κανει 2 σχεσεις στη ζωη της και ειναι 46 επισης μια αλλη κοπελα η οποια ειναι ανεγκιχτη και θελει να βρει καποιον να παντρευτει,αλλα εσυ ποτε δε προκειται να γνωρισεις τετοιες κοπελες γιατι πρωτον δε σου αξιζουν επειδη τις βλεπεις ολες σα κρεας,αυτες οι κοπελες ειναι ποιοτικες της σχεσης οχι σα εσενα,λοιπον αυτη ειναι η αποψη μου και ας μη το συζηταμε αλλο αφου εχουμε διαφορετικη αποψη της ζωης.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
ενταξει ρε φιλε επειδη δεν εισαι της σχεσης και τις βλεπεις και συ ολες για γαμησι λογικο να συμφωνεις,το οτι συμφωνεις δε σημαινει οτι ειναι και σωστη γνωμη ομως.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.714
Πόντοι
41.129
σου εκανε παραπονα οτι δεν της κανεις δωρα και τετοια. ειναι ξεκαθαρο οτι δε σε αγαπαει γιαυτο που εισαι αλλα για αυτα που προσφερεις. το τι θα κανεις, ειναι δικη σου επιλογη. ρε φιλε........... εγω μαυτην που ειμαι τωρα........... περασαμε μαζι ακραια φτωχεια........ ειχαμε μεινει και 3 μερες αστεγοι....... οχι επειδη δεν ειχαμε σπιτι..... αυτη ειχε μαλωσει με τους δικους της.... εγω με τους δικους μου......... και ειμασταν σε μια περιεργη φαση....... οταν καλμαρε το πραμα..... και ηρεμησαν και οι δυο πλευρες και λογικευτηκαν, μας ξανα δεχτηκαν, αποδεχτηκαν τη σχεση μας, και ολα καλα, σιγα σιγα χτισαμε αυτα που εχουμε σημερα........ και συ αναρωτιεσαι τι να κανεις μαυτην? στειλτη στο διαολο.... στα δυσκολα θα σε παρατουσε με τη μια......
τυπε το κουτουπωσες το αστεγο το κοριτσι μεσα στα χαρτοκουτα :think::think:

για περιεγραψε φαση να φτιαξουμε παπαρι :wanker::wanker:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ενταξει ρε φιλε επειδη δεν εισαι της σχεσης και τις βλεπεις και συ ολες για γαμησι λογικο να συμφωνεις,το οτι συμφωνεις δε σημαινει οτι ειναι και σωστη γνωμη ομως.
οχι.....αυτο που του εγραψα μονο ιδιος το κατάλαβε,και δεν εχει να κανει με αυτο που μου λες τωρα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εμπας περιπτωση οταν σου λεμε "εισαι μικρος και εισαι μικρος" δεν το λεμε για να σε υποτιμησουμε.Απλως ειναι κάποια πράγματα που οσο και να στα λέμε,αν δεν τα φας στη μάπα εσυ ο ιδιος ΔΕΝ θα τα καταλάβεις και δεν εχει να κάνει με το θέμα που κουβέντιαζες με τον trouba αλλα γενικότερα..Ολοι περάσαμε απο αυτο το στάδιο.Εσυ τωρα στα 22 σου μπορεις να κάνεις κουβέντα με εναν 10χρονο και να του εξηγήσεις αυτα που ξερεις? μπορει ο ιδιος να καταλάβει το πως και το γιατι του λες αυτα που του λες? ΟΧΙ....ε το ιδιο συμβαινει και με σενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom