ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.039
- Πόντοι
- 1.056
ποιος ειναι ο αλ μπαντυ και ποια ειναι η πεγκυΜην είσαι τόσο προσγειωμένος ...σαν να ακούω τον Αλ Μπαντυ να μιλάει στην Πέγκυ!!!
ποιος ειναι ο αλ μπαντυ και ποια ειναι η πεγκυΜην είσαι τόσο προσγειωμένος ...σαν να ακούω τον Αλ Μπαντυ να μιλάει στην Πέγκυ!!!
Φίλε μου, αν μία συμβίωση ξεκινά έτσι, χωρίς άδολο επιμερισμό βαρών, χεσ΄τα. Φαντάσου να έρθει και κανένα παιδί στη πορεία...και οι δυο εργαζομαστε αλλα προφανως εχουμε διαφορα εισοδηματικη.
βγαζω περισσοτερα χρηματα .
το προβλημα μου δεν ειναι οτι συμμετεχω περισσοτερο στις οικονομικες υποχρεωσεις αλλα η αχαριστια οτι δεν ειμαι επαρκης σε δωρακια κλπ.
με εχει πειραξει πολυ αυτο
"Παντρεμένοι με παιδιά"...ποιος ειναι ο αλ μπαντυ και ποια ειναι η πεγκυ
εγω ενα καλο δωρο που κάνω στον εαυτο μου ειναι να μη ξεκινήσω καν τη διαδικασία γαμουΦίλε μου, αν μία συμβίωση ξεκινά έτσι, χωρίς άδολο επιμερισμό βαρών, χεσ΄τα. Φαντάσου να έρθει και κανένα παιδί στη πορεία...
Προσωπικά μιλώντας, ένα από τα καλύτερα δώρα που έκανα -ευτυχώς στον εαυτό μου- ήταν το διαζύγιο.
Τι εξιγεις τώρα αρχηγέ.. Δεν θα λεμε στους ξένους Copenhagen Stockholm αλλά θα το λέμε ελληνικά κοπενχαγουπολη Στοκχόλμη.. Η μαλακια πάει σινεφο?
ποιος ειναι ο αλ μπαντυ και ποια ειναι η
Married with children επρεπε να παιζει αντι για εκπαιδευτικη τηλεοραση... θα 'χε σωθεί πάρα πολύς ανδρικός πληθυσμός...Δεν το πρόλαβες μάλλον...
Να μαθαίνουν οι μικροί ...τυχαίο που το κύμα πυρφορισμου ξεσπάει εν τη απουσία του Αλ Μπαντυ από τους τηλεοπτικούς δέκτες;Married with children επρεπε να παιζει αντι για εκπαιδευτικη τηλεοραση... θα 'χε σωθεί πάρα πολύς ανδρικός πληθυσμός...
Πλακα κάνεις?θα μου πειτε τη γνωμη σας;
ειμαι με μια γυναικα αρκετο καιρο και αποφασισαμε να συγκατοικισουμε.
εκτος απο το ενοικιο το οποιο μοιραζομαστε σχεδον ολα τα υπολοιπα τα καλυπτω εγω με αποτελεσμα καθε μηνανα ειμαι πανι με πανι.
προσφατα σε κουβεντα αρχισε τα παραπονα οτι δε κανουε πραγματα και οτι δεν τις κανω δωρα κλπ.
μεταξυ σοβαρου και αστειου της εξηγησα οτι απο τη στιγμη που ολα τα εχω αναλαβει εγω ειναι λογικο να μην βγαινω για καποια πραγματα.
τι ηθελα και το ειπα.
καβγας τρικουβερτος του στυλ οτι ειναι υποχρεωση μου να το κανω και οτι αν δεν μπορουσα να μην συγκατοικουσαμε.
και ερωτω:
ειναι λογικο απο τη μια να σου λεει θεωριες περι γυναικιας ανεξαρτησιας κα να στο παιζει αυτονομη αλλα από την αλλη να θεωρει δεδομενο οτι εζεις υποχρεωση οπως σε πατριαρχικη οικογενεια να καλυπτει ο αντρας τα παντα και να ειναι απολυτα τυπικος και σε δωρα και αλλα;
Δεν ειπα ολες τις γυναικες πουτανες.ξερω πολυ καλα λες ολες τις γυναικες πουτανες πραγμα που σημαινει ποτε δε βρηκες μια σωστη και σοβαρη,εσυ μονος σου το λες,και γω σου αφαιρω το δικαιωμα να λες ολες ειναι πουτανες επειδη ποτε δε βρηκες μια σοβαρη.
"Καλα τους κανανε", ε?Ρε τζ8μακο δε σκοτώνεις χωρίς λόγο.. Σκέψου και αφτες τι θα τους είχανε κάνει..
Ακριβως. Φαντασου δηλαδη πώς θα φερθει αυτη η γυναικα στα δυσκολα. Τεραστια ανωριμοτητα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να εχει καποιος σχεση μαζι της. Δεν μπορει να προσφερει τιποτα. Ούτε καν ψυχικη ηρεμια στο συντροφο της.σου εκανε παραπονα οτι δεν της κανεις δωρα και τετοια. ειναι ξεκαθαρο οτι δε σε αγαπαει γιαυτο που εισαι αλλα για αυτα που προσφερεις. το τι θα κανεις, ειναι δικη σου επιλογη. ρε φιλε........... εγω μαυτην που ειμαι τωρα........... περασαμε μαζι ακραια φτωχεια........ ειχαμε μεινει και 3 μερες αστεγοι....... οχι επειδη δεν ειχαμε σπιτι..... αυτη ειχε μαλωσει με τους δικους της.... εγω με τους δικους μου......... και ειμασταν σε μια περιεργη φαση....... οταν καλμαρε το πραμα..... και ηρεμησαν και οι δυο πλευρες και λογικευτηκαν, μας ξανα δεχτηκαν, αποδεχτηκαν τη σχεση μας, και ολα καλα, σιγα σιγα χτισαμε αυτα που εχουμε σημερα........ και συ αναρωτιεσαι τι να κανεις μαυτην? στειλτη στο διαολο.... στα δυσκολα θα σε παρατουσε με τη μια......
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοι έχουν μεγαλώσει και με την τόλμη και γοητεία ??Married with children επρεπε να παιζει αντι για εκπαιδευτικη τηλεοραση... θα 'χε σωθεί πάρα πολύς ανδρικός πληθυσμός...
Ηλιοβασιλεμα τα 45?Ο τύπος είναι 45,δεν τον λες και μικρούλη, λογικό είναι το γκόμενάκι να τη ψαχνετεχσου λέει αφτος μεγάλος είναι, λεφτά δεν έχει, ούτε δώρο δε μου. Κάνει, μιπος να βρω κανένα άλλο? Έχει γεμίσει ο τόπος από λιγουρια και μπακούρια..Μα θέλει απόψε βρίσκει άλλους το γκόμενάκι.. Ο τύπος τώρα 45χρονων και χωρίς λεφτά, βλέπει τα ηλιοβασίλεματα της ζωης?
Τυπε γιατι το λες αυτο,Ριτζ σκληρος καριολης,παντρεμενος με τη μουναρα Καρολαιν και γαμουσε και την Μπρουκ ,ΔασκαλοςΤο πρόβλημα είναι ότι πολλοι έχουν μεγαλώσει και με την τόλμη και γοητεία ??
Να υποθέσω ότι το ζεύγος δεν έχει ηλικίες άνω των 30....Ακριβως. Φαντασου δηλαδη πώς θα φερθει αυτη η γυναικα στα δυσκολα. Τεραστια ανωριμοτητα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να εχει καποιος σχεση μαζι της. Δεν μπορει να προσφερει τιποτα. Ούτε καν ψυχικη ηρεμια στο συντροφο της.
Και Μπρουκ σκληρη καριολα, παντρευτηκε και πατερα και γιο και εκανε παιδι και με τους δυοΤυπε γιατι το λες αυτο,Ριτζ σκληρος καριολης,παντρεμενος με τη μουναρα Καρολαιν και γαμουσε και την Μπρουκ ,Δασκαλος
45 ειναι λεει αυτοςΝα υποθέσω ότι το ζεύγος δεν έχει ηλικίες άνω των 30....
Εγώ δε θυμάμαι λεπτομέρειες η μάνα μου τα ξέρει?Και Μπρουκ σκληρη καριολα, παντρευτηκε και πατερα και γιο και εκανε παιδι και με τους δυο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
45 ειναι λεει αυτος
Στο σχολείο με θεωρούσαν ότι ταίριαζαν με την Καρολα'ι'ν όμως εγώ γούστα την Μπρουκ η οποία ΑΚΟΜΑ έχει να δώσει πολλά στα 60+ της....όταν θα θυμάστε αυτήν που σαν απέρριψε που ίσως χάλασε εμφανισιακά σκεφτείτε την Μπρουκ.Τυπε γιατι το λες αυτο,Ριτζ σκληρος καριολης,παντρεμενος με τη μουναρα Καρολαιν και γαμουσε και την Μπρουκ ,Δασκαλος
Καποια στιγμη σιγουρα γαμησε την Μπρουκ, την οποια πρεπει να την ειχαν παρει και οι καμεραμεν ακομαΕγώ δε θυμάμαι λεπτομέρειες η μάνα μου τα ξέρει?
Ο Θορν ποια γαμουσε ρε σεις? Και αυτός σκληρός καργιόλης ηταν
Και την ανέχεται ακόμα;Δεν σέβεται την ιστορία του;Η κοπέλα ηλικία;Και Μπρουκ σκληρη καριολα, παντρευτηκε και πατερα και γιο και εκανε παιδι και με τους δυο
45 ειναι λεει αυτος