Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.774
Πόντοι
3.506
και οι δυο εργαζομαστε αλλα προφανως εχουμε διαφορα εισοδηματικη.
βγαζω περισσοτερα χρηματα .
το προβλημα μου δεν ειναι οτι συμμετεχω περισσοτερο στις οικονομικες υποχρεωσεις αλλα η αχαριστια οτι δεν ειμαι επαρκης σε δωρακια κλπ.
με εχει πειραξει πολυ αυτο
Φίλε μου, αν μία συμβίωση ξεκινά έτσι, χωρίς άδολο επιμερισμό βαρών, χεσ΄τα. Φαντάσου να έρθει και κανένα παιδί στη πορεία...

Προσωπικά μιλώντας, ένα από τα καλύτερα δώρα που έκανα -ευτυχώς στον εαυτό μου- ήταν το διαζύγιο.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Φίλε μου, αν μία συμβίωση ξεκινά έτσι, χωρίς άδολο επιμερισμό βαρών, χεσ΄τα. Φαντάσου να έρθει και κανένα παιδί στη πορεία...

Προσωπικά μιλώντας, ένα από τα καλύτερα δώρα που έκανα -ευτυχώς στον εαυτό μου- ήταν το διαζύγιο.
εγω ενα καλο δωρο που κάνω στον εαυτο μου ειναι να μη ξεκινήσω καν τη διαδικασία γαμου :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

γιατι οσο ναναι και ο γάμος ειναι λιγο κιντερ εκπληξη

agnwstosx

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
35
Πόντοι
0
Τι εξιγεις τώρα αρχηγέ.. Δεν θα λεμε στους ξένους Copenhagen Stockholm αλλά θα το λέμε ελληνικά κοπενχαγουπολη Στοκχόλμη.. Η μαλακια πάει σινεφο?

ποιος ειναι ο αλ μπαντυ και ποια ειναι η

Δεν το πρόλαβες μάλλον...
Married with children επρεπε να παιζει αντι για εκπαιδευτικη τηλεοραση... θα 'χε σωθεί πάρα πολύς ανδρικός πληθυσμός...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Married with children επρεπε να παιζει αντι για εκπαιδευτικη τηλεοραση... θα 'χε σωθεί πάρα πολύς ανδρικός πληθυσμός...
Να μαθαίνουν οι μικροί ...τυχαίο που το κύμα πυρφορισμου ξεσπάει εν τη απουσία του Αλ Μπαντυ από τους τηλεοπτικούς δέκτες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θα μου πειτε τη γνωμη σας;
ειμαι με μια γυναικα αρκετο καιρο και αποφασισαμε να συγκατοικισουμε.
εκτος απο το ενοικιο το οποιο μοιραζομαστε σχεδον ολα τα υπολοιπα τα καλυπτω εγω με αποτελεσμα καθε μηνανα ειμαι πανι με πανι.
προσφατα σε κουβεντα αρχισε τα παραπονα οτι δε κανουε πραγματα και οτι δεν τις κανω δωρα κλπ.
μεταξυ σοβαρου και αστειου της εξηγησα οτι απο τη στιγμη που ολα τα εχω αναλαβει εγω ειναι λογικο να μην βγαινω για καποια πραγματα.
τι ηθελα και το ειπα.
καβγας τρικουβερτος του στυλ οτι ειναι υποχρεωση μου να το κανω και οτι αν δεν μπορουσα να μην συγκατοικουσαμε.
και ερωτω:
ειναι λογικο απο τη μια να σου λεει θεωριες περι γυναικιας ανεξαρτησιας κα να στο παιζει αυτονομη αλλα από την αλλη να θεωρει δεδομενο οτι εζεις υποχρεωση οπως σε πατριαρχικη οικογενεια να καλυπτει ο αντρας τα παντα και να ειναι απολυτα τυπικος και σε δωρα και αλλα;
Πλακα κάνεις?
Εφυγες ΧΘΕΣ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
ξερω πολυ καλα λες ολες τις γυναικες πουτανες πραγμα που σημαινει ποτε δε βρηκες μια σωστη και σοβαρη,εσυ μονος σου το λες,και γω σου αφαιρω το δικαιωμα να λες ολες ειναι πουτανες επειδη ποτε δε βρηκες μια σοβαρη.
Δεν ειπα ολες τις γυναικες πουτανες.
Ουτε ειπα οτι δε βρηκα καμμια σοβαρη.
Και σκασε επιτελους αν η επομενη σου λεξη δεν ειναι συγγνωμη.
Αντε μπραβο που μου αφαιρεις το δικαιωμα κιολας καραγκιοζακο.
Μας τα κανες τσουρεκια με την πολυλογια σου μελλοντικε κερατα.
Ουστ απο εκει ιντερνετικη χλεπα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρε τζ8μακο δε σκοτώνεις χωρίς λόγο.. Σκέψου και αφτες τι θα τους είχανε κάνει..
"Καλα τους κανανε", ε?
Δεν ντρεπεσαι ρε ναυαγιο?
Γιατι δεν σε εχουν μπαναρει ακομη? Ουστ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
σου εκανε παραπονα οτι δεν της κανεις δωρα και τετοια. ειναι ξεκαθαρο οτι δε σε αγαπαει γιαυτο που εισαι αλλα για αυτα που προσφερεις. το τι θα κανεις, ειναι δικη σου επιλογη. ρε φιλε........... εγω μαυτην που ειμαι τωρα........... περασαμε μαζι ακραια φτωχεια........ ειχαμε μεινει και 3 μερες αστεγοι....... οχι επειδη δεν ειχαμε σπιτι..... αυτη ειχε μαλωσει με τους δικους της.... εγω με τους δικους μου......... και ειμασταν σε μια περιεργη φαση....... οταν καλμαρε το πραμα..... και ηρεμησαν και οι δυο πλευρες και λογικευτηκαν, μας ξανα δεχτηκαν, αποδεχτηκαν τη σχεση μας, και ολα καλα, σιγα σιγα χτισαμε αυτα που εχουμε σημερα........ και συ αναρωτιεσαι τι να κανεις μαυτην? στειλτη στο διαολο.... στα δυσκολα θα σε παρατουσε με τη μια......
Ακριβως. Φαντασου δηλαδη πώς θα φερθει αυτη η γυναικα στα δυσκολα. Τεραστια ανωριμοτητα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να εχει καποιος σχεση μαζι της. Δεν μπορει να προσφερει τιποτα. Ούτε καν ψυχικη ηρεμια στο συντροφο της.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοι έχουν μεγαλώσει και με την τόλμη και γοητεία ??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο τύπος είναι 45,δεν τον λες και μικρούλη, λογικό είναι το γκόμενάκι να τη ψαχνετεχσου λέει αφτος μεγάλος είναι, λεφτά δεν έχει, ούτε δώρο δε μου. Κάνει, μιπος να βρω κανένα άλλο? Έχει γεμίσει ο τόπος από λιγουρια και μπακούρια..Μα θέλει απόψε βρίσκει άλλους το γκόμενάκι.. Ο τύπος τώρα 45χρονων και χωρίς λεφτά, βλέπει τα ηλιοβασίλεματα της ζωης?
Ηλιοβασιλεμα τα 45?
Εισαι τελειως βλακας ε?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοι έχουν μεγαλώσει και με την τόλμη και γοητεία ??
Τυπε γιατι το λες αυτο,Ριτζ σκληρος καριολης,παντρεμενος με τη μουναρα Καρολαιν και γαμουσε και την Μπρουκ ,Δασκαλος :grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Ακριβως. Φαντασου δηλαδη πώς θα φερθει αυτη η γυναικα στα δυσκολα. Τεραστια ανωριμοτητα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να εχει καποιος σχεση μαζι της. Δεν μπορει να προσφερει τιποτα. Ούτε καν ψυχικη ηρεμια στο συντροφο της.
Να υποθέσω ότι το ζεύγος δεν έχει ηλικίες άνω των 30....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τυπε γιατι το λες αυτο,Ριτζ σκληρος καριολης,παντρεμενος με τη μουναρα Καρολαιν και γαμουσε και την Μπρουκ ,Δασκαλος :grin:
Και Μπρουκ σκληρη καριολα, παντρευτηκε και πατερα και γιο και εκανε παιδι και με τους δυο

Να υποθέσω ότι το ζεύγος δεν έχει ηλικίες άνω των 30....
45 ειναι λεει αυτος

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και Μπρουκ σκληρη καριολα, παντρευτηκε και πατερα και γιο και εκανε παιδι και με τους δυο

45 ειναι λεει αυτος
Εγώ δε θυμάμαι λεπτομέρειες η μάνα μου τα ξέρει?

Ο Θορν ποια γαμουσε ρε σεις? Και αυτός σκληρός καργιόλης ηταν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Στο σχολείο με θεωρούσαν ότι ταίριαζαν με την Καρολα'ι'ν όμως εγώ γούστα την Μπρουκ η οποία ΑΚΟΜΑ έχει να δώσει πολλά στα 60+ της....όταν θα θυμάστε αυτήν που σαν απέρριψε που ίσως χάλασε εμφανισιακά σκεφτείτε την Μπρουκ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.865
Πόντοι
1.406
Εγώ δε θυμάμαι λεπτομέρειες η μάνα μου τα ξέρει?

Ο Θορν ποια γαμουσε ρε σεις? Και αυτός σκληρός καργιόλης ηταν
Καποια στιγμη σιγουρα γαμησε την Μπρουκ, την οποια πρεπει να την ειχαν παρει και οι καμεραμεν ακομα :cheesy:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297

45 ειναι λεει αυτος
Και την ανέχεται ακόμα;Δεν σέβεται την ιστορία του;Η κοπέλα ηλικία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom