Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.482
- Πόντοι
- 3.656
Πολυ μουνι γαμας ρε φιλος απο τα σοσιαλ,ειλικρινα εισαι ο μονος που διαβαζω να πηδαει τοσο μουνι μεσω εφαρμογων.
Πολυ μουνι γαμας ρε φιλος απο τα σοσιαλ,ειλικρινα εισαι ο μονος που διαβαζω να πηδαει τοσο μουνι μεσω εφαρμογων.
Ειναι δυνατον άντρας 30 και 35 χρονων να μη γαμάει ; αντε πες στα 20 και στα 25 εισια λιγο μαλακισμενο ακομη ψευτογαμάς... απο τα 25 κ μετά που χεις πάρει και το κολάει πρέπει να πάρουν φωτιά τα μπουρδελα τα μασαζ οι γκομενες οι κωλομπαρουδες ΓΕΝΙΚΑ οτι υπάρχει. Θεριστε τα όλα ρε μαλακες. Μη γράφετε μαλακιες εδω μέσα και φιλοσοφιες (αναφερομαι στην ομάδα των κλαψιάρδηων του θρέντ.)
Τυπε ενα πραγμα να ξερεις για τα σοσιαλ και της γκομενες, εαν αρεσεις σε μια γκομενα ειτε εμφανισιακα ειτε της τραβηξε κατι αλλο την προσοχη π.χ αυτα που ανεβαζεις..να ξερεις δε πα να χει 5 χιλιαδες ακολουθους και αλλους τοσους ιντερνετικους φιλους..μ εσενα θα ασχοληθει,ετσι λειτουργουν αυτες.Πολυ μουνι γαμας ρε φιλος απο τα σοσιαλ,ειλικρινα εισαι ο μονος που διαβαζω να πηδαει τοσο μουνι μεσω εφαρμογων.Δεν λεω οτι λες ψεμματα,προς Θεου,ουτε που σε ξερω.Απλα μου φαινεται πολυ παραξενο και θα σου πω γιατι.Εχω μια φιλη με την οποια αραζουμε πολυ συχνα εγω και ενας κολλητος μου.Εγω και ο κολλητος μου παμε συχνα στην καφετερια που εχει η κοπελα με το αγορι της-κοινο μας φιλο.Η κοπελα ειναι 23 χρονων,αρκετα εμφανισημη στο προσωπο,167 και στα 52 κιλα.Κωλο απιστευτο,γενικα ειναι ενα 7αρι ανετα.Για εμας που την ξερουμε και ξερουμε οτι ειναι καυσαεριο στο μυαλο ειναι ενα 3αρι συνολικα με το ζορι αλλα αν θελω να ειμαι αντικειμενικος,τοτε οσον αφορα την εμφανιση ειναι 7αρι οπως ειπα πιο πισω.Η κοπελα,οπως και εμεις,ζει σε ενα χωριο της Θεσσαλιας των 1000 κατοικων περιπου.Δεν εχει φυγει ποτε απο το χωριο,δεν βγαινει σχεδον ποτε στην διπλανη μεγαλη πολη της Θεσσαλιας που παμε ολοι,δλδ δεν ειναι να πεις οτι την ξερουν γενικα.Μια αγνωστη εμφανισημη κοπελα απο χωριο.
Να μην τα πολυλογω,ειχα με τον κολλητο μου την κουβεντα αυτη με τις γκομενες γενικα.Γιατι δεν απανταει καμια σχεδον οταν της στελνεις στο ασχετο σε ινστα και φβ,ενω ειμαστε εμφανισημοι και οι δυο αρκετα.Του λεω του φιλου μου,ρε μλκ,αυτη που εστειλες εσυ αιτημα,ξερεις ποσα εκκρεμη αιτηματα εχει?500 του κανω.Εγινε εξαλλος,εισαι υπερβολικος,εισαι μλκ,και τι δεν ακουσα.Φωναζω την Ελενα,την κοπελα που λεω πιο πανω.Φερε λιγο το κινητο σου της κανω,θελω να δω κατι.Παω στο ινστα και δειχνω στον φιλο μου ποσα εκκρεμη αιτηματα ειχε,214 αν θυμαμαι καλα.Ο φιλος μου εμεινε μαλακας.Που θελω να καταληξω,αν μια απλη κοπελιτσα απο ενα χωριο στου διαολου το κερατο εχει τοση ζητηση,ποση ζητηση μπορει να εχει μια κοπελα σε μια μεγαλη πολη οπως η Πρωτευουσα ας πουμε?Και τι μπορει να ειναι αυτο που τις κανει κλικ σε εσενα που δεν τις κανει σε κανεναν αλλο απο τους 100αδες πυρφορους που στελνουν αιτηματα αβερτα?
Ξαναλεω,δεν σε αμφισβητω,απλα απορια το εχω.
Τυπε ενα πραγμα να ξερεις για τα σοσιαλ και της γκομενες, εαν αρεσεις σε μια γκομενα ειτε εμφανισιακα ειτε της τραβηξε κατι αλλο την προσοχη π.χ αυτα που ανεβαζεις..να ξερεις δε πα να χει 5 χιλιαδες ακολουθους και αλλους τοσους ιντερνετικους φιλους..μ εσενα θα ασχοληθει,ετσι λειτουργουν αυτες.
Τυπε ενα πραγμα να ξερεις για τα σοσιαλ και της γκομενες, εαν αρεσεις σε μια γκομενα ειτε εμφανισιακα ειτε της τραβηξε κατι αλλο την προσοχη π.χ αυτα που ανεβαζεις..να ξερεις δε πα να χει 5 χιλιαδες ακολουθους και αλλους τοσους ιντερνετικους φιλους..μ εσενα θα ασχοληθει,ετσι λειτουργουν αυτες.
Αν δεν σαρεσουν τίποτα από αυτά δεν γίνεται;Να τις μιλάμε και να τις πηδάμε σχετικά εύκολα και άμεσα.Να καθόμαστε όλη μέρα γιατί δεν θέλουμε να δούμε άνθρωπο όχι ςAντε να δωσω και καποιες συμβουλες..
Για να τραβηξετε την προσοχη μια γκομενας στα σοσιαλ πρεπει:
Οταν σας δεχτεικε κατι ειδε, δεν το εκανε τυχαια..ξεκιναμε απο αυτο, να καταλαβετε γρηγορα και πριν της μιλησετε τη ειδε.
π.χ ειναι η εμφανιση, ειναι αυτα που ανεβαζεις, ειναι κατι αλλο..πρεπει οπως και δηποτε να καταλαβεις για να γινει πιο ευκολα η επαφη μαζι της.
Αν παρει ομως πρεφα οτι δεν εχεις σχεση με αυτο που την τραβηξε..τοτε θα σε περασει για κανα κοιμισμενο και φυσικα θα σε διαγραψει η ακομα χειροτερα θα σ' εχει εκει μονο για να της κανεις λαικ.
Προσοχη λοιπον..οι γκομενες θελουν να βλεπουν στα σοσιαλ κινηση..να δειχνεις δηλαδη οταν βγαινεις με φιλους πως περνας και τετοια. Αλλα και σε αλλες δραστηριοτητες, χομπι και τετοια τα γουσταρουν..μπαλα αμα παιζεις η αθλησε γενικα οτι καλυτερο.
Ως γνωστον, εσυ για καθε λυση βρισκεις ενα προβλημαΚαι με το που σε ρωτήσει με τι ασχολείσαι και δεν πάρει την απάντηση που θέλει,άντε γεια
Ναι ισχυει και μένα μου έστειλε αίτημα φιλίας μια χθες και μιλάμε. Μάλλον θα τη φάω.
Πιο πολλούς γιατρούς από την Κούβα φαίνεται ότι βγάζουμε στο σοσιαλ μύδια και πιο πολλά στελέχη πολυεθνικών από Αγγλία η Αμερική.Ουτε ανεργία έχουμε ούτε τίποτα ,έτσι;Εσύ έχεις πραγματικό προφίλ/δουλειά ή βαζεις ότι να'ναι όπως άλλοι;
Ρε φίλε,μόλις γύρισα από στούντιο σεξ,τι απίστευτη καύλα είναι αυτή η κοπέλα.Τριτη φορά που πήγα και τέτοιο γαμησι ούτε με την κοπέλα μου δεν έκανα.Πουστη Πούτιν άσε τα κορίτσια μας ήσυχα ρε καριόλη.Για να καταλάβεις,100 χιλιόμετρα έκανα,50 να πάω και 50 να γυρίσω Μην κλαιγεστε ρε για την απόσταση,και 200 θα έκανα για να πάω.Παω να γράψω και στο θέμα Μπουρδέλα σε Τρίκαλα Καρδίτσα γιατί η Βικτώρια με έστειλε.Γαματε ότι μπορείτε και αφήστε τις Ελλεινηδες όπως τις λέτε,αφού δεν καθονται.νομιζεις οτι ολοι μενουμε στις πολεις και εχουμε αυτη τη πολυτελεια των μπουρδελων και μασατζιδικων? εγω μενω στου διαολου τη μανα και προβλεπω ανοιξη να πηγαινω θεσσ/νικη και να παραγγελνω βιζιτα σε ξενοδοχειο. θα της το δωσω στο χερι
Παιζει κι αυτο..στα σοσιαλ θα φας ακυρο, θα ριξεις ακυρο ετσι παει..εχει πολυ πραμα για ολους οποτε μην σκας.Και με το που σε ρωτήσει με τι ασχολείσαι και δεν πάρει την απάντηση που θέλει,άντε γεια
Τα 100 χλμ πάνε -ελα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας συναγωνιστής που σέβεται τον εαυτό του για να βγάζει γούστα και να μην έχει ανάγκη της Ελλεεινιδες.....Ρε φίλε,μόλις γύρισα από στούντιο σεξ,τι απίστευτη καύλα είναι αυτή η κοπέλα.Τριτη φορά που πήγα και τέτοιο γαμησι ούτε με την κοπέλα μου δεν έκανα.Πουστη Πούτιν άσε τα κορίτσια μας ήσυχα ρε καριόλη.Για να καταλάβεις,100 χιλιόμετρα έκανα,50 να πάω και 50 να γυρίσω Μην κλαιγεστε ρε για την απόσταση,και 200 θα έκανα για να πάω.Παω να γράψω και στο θέμα Μπουρδέλα σε Τρίκαλα Καρδίτσα γιατί η Βικτώρια με έστειλε.Γαματε ότι μπορείτε και αφήστε τις Ελλεινηδες όπως τις λέτε,αφού δεν καθονται.
Τα 100 χλμ πάνε -ελα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας συναγωνιστής που σέβεται τον εαυτό του για να βγάζει γούστα και να μην έχει ανάγκη της Ελλεεινιδες.....
και 100 ευρω να μου δωσεις, δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τοσα χιλιομετρα μονο και μονο για να παω με ιεροδουλη.Τα 100 χλμ πάνε -ελα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας συναγωνιστής που σέβεται τον εαυτό του για να βγάζει γούστα και να μην έχει ανάγκη της Ελλεεινιδες.....
Στην Θεσσαλονίκη την πέφτεις και σε καμμία τουρίστρια η φοιτήτρια....όσοι είναι από έξω τι να κάνουν;Να παρακαλάνε;Τα 100 χλμ πάνε -ελα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ένας συναγωνιστής που σέβεται τον εαυτό του για να βγάζει γούστα και να μην έχει ανάγκη της Ελλεεινιδες.....
Καλά λες,και το xhamster καλό είναι.Που να τρέχεις τώρα τόσα χλμ για μια πόρνη.και 100 ευρω να μου δωσεις, δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τοσα χιλιομετρα μονο και μονο για να παω με ιεροδουλη.
Για γκομενα εχω παει και αθηνα και καβαλα και λαρισα..και αλλες περιοχες αλλα σ εκεινες οχι μονο για αυτο.
...και όπως έλεγε ο Γιάννης Ζουγανέλης:"Για να μείνεις εκτός νόσου(τότε μιλούσε για το A.I.D.S)μονάχος σου εκτονώσουν"...πόσο μπροστα ήταν.Καλά λες,και το xhamster καλό είναι.Που να τρέχεις τώρα τόσα χλμ για μια πόρνη.
Τα ?€ που είπες είναι πάνω κάτω όσα χρειάζεται συναγωνιστής απο μακρυα για γούστα,πάνε -ελα και φαγητό.και 100 ευρω να μου δωσεις, δεν υπαρχει περιπτωση να κανω τοσα χιλιομετρα μονο και μονο για να παω με ιεροδουλη.
Για γκομενα εχω παει και αθηνα και καβαλα και λαρισα..και αλλες περιοχες αλλα σ εκεινες οχι μονο για αυτο.