Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
καλά ρε τύπε δεν χτυπάς γυναίκα ότι και να γίνει.το πλέον άνανδρο πράμα που υπάρχει
Είσαι η απόλυτη απόδειξη, για πιο λόγο οι γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί. Αν σου επιτεθεί κάποια, κάτσε να τις φας, σε στηρίζω απόλυτα. Μην χαρακτηρίζεις όμως αυτούς που αντιδρούν άνανδρους

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
Φιλε συμφωνω μαζι σου, αλλα αμα γυρισει το μυαλο μετα χανεται και ο ελεγχος..

Τωρα φαντασου σε τι κατασταση βρεθηκαν ολοι αυτοι που αναγκαστηκαν να κανουν κατι τετοιο..

Σαφως και δεν τους δικαιολογω αλλα απο την αλλη, οι γυναικες εχουν χαλασει τοσο πολυ, εχουν χασει την ταυτοτητα τους..
Για ποιο λόγο δεν δικαιολογείς όποιον αντιδρά σε μια επίθεση από γυναίκα; πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου;

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
καλά ρε τύπε δεν χτυπάς γυναίκα ότι και να γίνει.το πλέον άνανδρο πράμα που υπάρχει
ασφαλως και την χτυπας εφ οσων της αξιζει.
εναν αντρα γιατι τον χτυπας; γιατι του αξιζει και μπορεις . ετσι και μια γυναικα.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
ναι, επρεπε να την τσακισει. η μαουνα οταν τον εριξε απο την καρεκλα θα μπορουσε να τον αφησει αναπηρο

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
το νημα ψόφησε γιατι εχει γεμίσει με πειραγμένους...
Ψοφάει γιατί έχεις εσάς του πυρφορους να λέτε τι καλές και άγιες που είναι οι ελλεινιδες.. Ο κόσμο ςξελει να διαβάζει για τα κακά των ελλεινιδα, που είναι πάρα πολλά.. Οχι χαζομάρες ότι οι ελλεινιδες είναι καλές.. Άσε που είναι και ψέμματα να λες τι καλές είναι οι ελλεινιδες.. Κάτσε να αρχίσω να λέω τα κακά των ελλεινοδων να δεις που θα πάρει φωτιά το νημα.. Αλλα εκεί φλερταρεις με το μπλόκο.. Οι πυρφοροι βαράνε τις αναφορές σαν κοριτσακια???

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
ναι, επρεπε να την τσακισει. η μαουνα οταν τον εριξε απο την καρεκλα θα μπορουσε να τον αφησει αναπηρο
Αφτη η τρελή άμα ήτανε άντρας θα είχε φύγει με το φορείο.. Αλλα βρίσκουνε και τα κάνουνε οι ελλεινιδες σου λέει αφού δεν θα φάω ξύλο γιατί είναι Ελληνίδα μπορώ να βρίζω και να σπρώχνω όσο θέλω.. Σίχαματα ελλενιδες???

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.453
Πόντοι
216
Αφτη η τρελή άμα ήτανε άντρας θα είχε φύγει με το φορείο.. Αλλα βρίσκουνε και τα κάνουνε οι ελλεινιδες σου λέει αφού δεν θα φάω ξύλο γιατί είναι Ελληνίδα μπορώ να βρίζω και να σπρώχνω όσο θέλω.. Σίχαματα ελλενιδες???
αυτο ακριβως. βρισκουν και τα κανουν

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.090
Πόντοι
1.056
Για ποιο λόγο δεν δικαιολογείς όποιον αντιδρά σε μια επίθεση από γυναίκα; πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου;

Γιατί ο άντρας δεν είναι ίσος με την γυναίκα. Και το πόσο άντρας είμαι, το δείχνω χωρίς να το εκμεταλευομαι..

Τώρα αν φτάσει η άλλη σε τέτοιο σημείο (δεν μου έχει τύχει ποτέ γιατί δεν έχω τέτοιες γυναίκες δίπλα μου) το πολύ πολύ να την δεσω κάπου για τιμωρία χαχα.. (ίσως της βάλω και πιπιλα να μην μιλάει..)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
Γιατί ο άντρας δεν είναι ίσος με την γυναίκα. Και το πόσο άντρας είμαι, το δείχνω χωρίς να το εκμεταλευομαι..

Τώρα αν φτάσει η άλλη σε τέτοιο σημείο (δεν μου έχει τύχει ποτέ γιατί δεν έχω τέτοιες γυναίκες δίπλα μου) το πολύ πολύ να την δεσω κάπου για τιμωρία χαχα.. (ίσως της βάλω και πιπιλα να μην μιλάει..)
Η Ερώτησή μου ήταν σαφέστατη. ...Για ποιο λόγο δεν δικαιολογείς όποιον αντιδρά σε μια επίθεση από γυναίκα; πως το έχεις τοποθετήσει μέσα στο κεφάλι σου.
Απάντησες το παραπάνω.
Πρώτα από όλα σε καταγγέλω σαν σεξιστή. Οι Γυναίκες ισχυρίζονται πως είμαστε ίσοι. Γι αυτό το λόγο και μπαίνουν οι Τρανς άντρες στα Γυναικεία Αποδυτήρια, Τουαλέτες, Σπα, αφού το φύλο είναι Κοινωνική Κατασκευή. Δεύτερο, συνεχίζεις να μην απαντάς στην ουσία της ερώτησής μου. Γιατί είναι εκμετάλλευση το να απαντήσεις σε μια Γυναικεία επίθεση, ακριβώς με τον τρόπο που χρησιμοποίησε η Γυναίκα εναντίον σου; Σέβομαι την απόφασή σου να κάτσεις και να τις φας, δικαίωμά σου είναι. Από που κι ως που αυτή την άποψη, προσπαθείς να την επιβάλλεις και στους υπόλοιπους;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Πιστευω η αντιδραση αυτη ηταν απολυτα δικαιολογημενη, δηλαδη δεν προκαλουσε ουτε πηγαινε γυρευοντας ο αντρας.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δεν κατανοώ την απάντησή σου. Η ουσία της δημοσίευσης είναι πως ΣΗΜΕΡΑ, μια γυναίκα μπορεί να βρίζει αισχρά κάποιον άντρα, να τον απειλεί, κι αντί να βρεθεί αναίσθητη από τις γροθιές του τύπου να την προστατεύουν, άλλοι άντρες
σε αυτο θα συμφωνησω. οι χειροτεροι και οι πιο επικινδυνοι ειμαι οι αυτοκλητοι λευκοι ιπποτες.

ειναι αλλο πραμα να σωσεις μια γυναικα απο κατασταση απειλης-ξυλοδαρμου-μπουλινγκ-βιας
---και αλλο πραμα να πουλας τραμπουκο απροκλητα για να φανεις καλος στα ματια της,εισβαλλοντας σε "ξενα χωραφια"---

τα εχουμε ξαναπει,οι γυναικες ειναι ανασφαλη οντα και ως εκ τουτου εχουν το ακαταλογιστο.
οταν ειναι να μαλωσεις μαζι τους,καλυτερα να σηκωθεις να φυγεις. οπως ακριβως καναμε με τις μητεραδες μας μετα τα 18.
εκ φυσεως,μπορουν να εξαγριωσουν ακομη και το Αγιο Πνευμα. ειναι πονηρες και καριολες στο χαρακτηρα(με φωτεινες εξαιρεσεις).
ακομα και μυγα να μην εχεις πειραξει τη ζωη σου,ειναι ικανες να βγαλουν το τερας απο μεσα σου,ΑΜΑ θελουν.

με την πρωτη μου κοπελα στα 18 ειχα χοντρο θεμα με τον μεγαλυτερο ξαδερφο της ,ο οποιος ηταν πρωταθλητης στο μπραντεφερ:grin:
μετα απο ενα (λεκτικο) καβγαδακι μας σε μπιτσομπαρο,αυτη ανεχτηκε να μου ορμηξει ο πιθηκος, και μη σου πω, το απολαμβανε κιολας.
πηγα να την πιασω απο το χερι για να μιλησουμε μακρια απο τον κοσμο και ο πιθηκος μπηκε μπροστα και με απωθησε,με αποτελεσμα να ριξω ολο το μοχιτο στα μουτρα του!
για καλη μου τυχη μπηκε ενας γνωστος μου στη μεση,ειδαλλως μαλλον θα εχανα προωρα κανενα δοντι. και θα ηταν πραγματικα κριμα :coffee:
μετα απο μια εβδομαδα η ανισορροπη μου τηλεφωνουσε κλαιγοντας για να τα ξαναβρουμε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ασφαλως και την χτυπας εφ οσων της αξιζει.
εναν αντρα γιατι τον χτυπας; γιατι του αξιζει και μπορεις . ετσι και μια γυναικα.
Δηλαδή αν σε χτυπουσε ένα μικρό παιδάκι τι θα έκανες?

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Δηλαδή αν σε χτυπουσε ένα μικρό παιδάκι τι θα έκανες?

θα του τραβουσα το αφτι μεχρι να γινει σαν του Γκουφυ:tooth:

γυναικες εννοειται δε βαραμε,για τους τζιμακους δε ξερω....κανενα χαστουκι σε μικρη ηλικια ισως χρησιμευε.
αλλαξαν και οι εποχες βεβαια. εγω στην πρωτη δημοτικου ειχα την αειμνηστη κυρια Καιτη.
το τι σκαμπιλια και μαλλιοτραβηγματα μας εριχνε δε λεγεται. οταν δε διαβαζαμε ορθογραφια,οταν αντιμιλουσαμε κλπ κλπ

πολυ πολυ παλιοτερα οταν ειχε βγει και η συγκεκριμενη ταινια,στην εποχη που οι γονεις μας πηγαιναν σχολειο...
η παιδαγωγικη μεθοδος "οπου δεν πιπτει λογος,πιπτει ραβδος" ηταν ο κανονας.
φανταστειτε να εβγαινε σημερα μια αντιστοιχη ταινια τι θα γινοταν.

και οι σημερινοι γονεις μικρων παιδιων εχουν διαφορετικη νοοτροπια. σημερα οχι χαστουκακια δε ριχνεις,αλλα ακομη και αν τιμωρησεις καποιο κακομαθημενο (αγορι η κοριτσι),οι δασκαλοι δεχονται επισκεψεις την επομενη μερα.
στη συγκεκριμενη ταινια ο πατερας της Βουγιουκλακη στο τελος συνεχαρη το δασκαλο Παπαμιχαηλ.
αν στη σημερινη εποχη ο δασκαλος χαστουκισει μαθητρια,εχει υπογραψει την καταδικη του .

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656
σε αυτο θα συμφωνησω. οι χειροτεροι και οι πιο επικινδυνοι ειμαι οι αυτοκλητοι λευκοι ιπποτες.

ειναι αλλο πραμα να σωσεις μια γυναικα απο κατασταση απειλης-ξυλοδαρμου-μπουλινγκ-βιας
---και αλλο πραμα να πουλας τραμπουκο απροκλητα για να φανεις καλος στα ματια της,εισβαλλοντας σε "ξενα χωραφια"---

τα εχουμε ξαναπει,οι γυναικες ειναι ανασφαλη οντα και ως εκ τουτου εχουν το ακαταλογιστο.
οταν ειναι να μαλωσεις μαζι τους,καλυτερα να σηκωθεις να φυγεις. οπως ακριβως καναμε με τις μητεραδες μας μετα τα 18.
εκ φυσεως,μπορουν να εξαγριωσουν ακομη και το Αγιο Πνευμα. ειναι πονηρες και καριολες στο χαρακτηρα(με φωτεινες εξαιρεσεις).
ακομα και μυγα να μην εχεις πειραξει τη ζωη σου,ειναι ικανες να βγαλουν το τερας απο μεσα σου,ΑΜΑ θελουν.

με την πρωτη μου κοπελα στα 18 ειχα χοντρο θεμα με τον μεγαλυτερο ξαδερφο της ,ο οποιος ηταν πρωταθλητης στο μπραντεφερ:grin:
μετα απο ενα (λεκτικο) καβγαδακι μας σε μπιτσομπαρο,αυτη ανεχτηκε να μου ορμηξει ο πιθηκος, και μη σου πω, το απολαμβανε κιολας.
πηγα να την πιασω απο το χερι για να μιλησουμε μακρια απο τον κοσμο και ο πιθηκος μπηκε μπροστα και με απωθησε,με αποτελεσμα να ριξω ολο το μοχιτο στα μουτρα του!
για καλη μου τυχη μπηκε ενας γνωστος μου στη μεση,ειδαλλως μαλλον θα εχανα προωρα κανενα δοντι. και θα ηταν πραγματικα κριμα :coffee:
μετα απο μια εβδομαδα η ανισορροπη μου τηλεφωνουσε κλαιγοντας για να τα ξαναβρουμε.
Μα ναι. Έχουν συνηθίσει να μην έχουν επιπτώσεις σε ότι κάνουν, και είναι τουλάχιστον αστείο να βρίζουν την Πατριαρχία και να ισχυρίζονται πως θέλουν ισότητα. Ακόμα κι αν σου ορμήξει κάποια και σε γρατζουνίσει στο πρόσωπο, κι εσύ αντανακλαστικά της δώσεις μια και την ξαπλώσεις, αμέτρητοι Λευκοί Ιππότες, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα σου ρίξουν το φταίξιμο. - Μα καλά, ήταν ανάγκη να τη χτυπήσεις τόσο δυνατά; - είσαι άνανδρος, όπως ισχυρίστηκε κάποιος παραπάνω κλπ κλπ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.250
Πόντοι
3.656

Πιστευω η αντιδραση αυτη ηταν απολυτα δικαιολογημενη, δηλαδη δεν προκαλουσε ουτε πηγαινε γυρευοντας ο αντρας.
'οπως είδες, αν και τον χτύπησε πρώτη, έβαλε τα κλάματα επειδή της ανταπέδωσε το χαστούκι. Αν την ξάπλωνε με γροθιά, αμέτρητα άτομα θα ούρλιαζαν για Αστυνομική Βία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.730
Πόντοι
3.656
Μα ναι. Έχουν συνηθίσει να μην έχουν επιπτώσεις σε ότι κάνουν, και είναι τουλάχιστον αστείο να βρίζουν την Πατριαρχία και να ισχυρίζονται πως θέλουν ισότητα. Ακόμα κι αν σου ορμήξει κάποια και σε γρατζουνίσει στο πρόσωπο, κι εσύ αντανακλαστικά της δώσεις μια και την ξαπλώσεις, αμέτρητοι Λευκοί Ιππότες, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ θα σου ρίξουν το φταίξιμο. - Μα καλά, ήταν ανάγκη να τη χτυπήσεις τόσο δυνατά; - είσαι άνανδρος, όπως ισχυρίστηκε κάποιος παραπάνω κλπ κλπ

Και όχι μόνο για τις γυναίκες

Αν μιλάς κι εναντίον των λάθρο,των πούστηδων,των γύφτων και όλων αυτών,οι ίδιοι σε βγάζουν ρατσιστή,ακροδεξιό,ομοφοβικό.Ειδικά οι νέες γενιές που δυστυχώς είναι διαποτισμένες με πολυπολιτισμικότητες,λοατκισμους κλπ.

Και κάτι που έχω ξαναπεί,τα χειρότερα για τις γυναίκες τα ακούς από άλλες γυναίκες.Το τί θάψιμο πέφτει μεταξύ τους δεν περιγράφεται.Κι εμεις το κάνουμε,αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom