σε αυτο θα συμφωνησω. οι χειροτεροι και οι πιο επικινδυνοι ειμαι οι αυτοκλητοι λευκοι ιπποτες.
ειναι αλλο πραμα να σωσεις μια γυναικα απο κατασταση απειλης-ξυλοδαρμου-μπουλινγκ-βιας
---και αλλο πραμα να πουλας τραμπουκο απροκλητα για να φανεις καλος στα ματια της,εισβαλλοντας σε "ξενα χωραφια"---
τα εχουμε ξαναπει,οι γυναικες ειναι ανασφαλη οντα και ως εκ τουτου εχουν το ακαταλογιστο.
οταν ειναι να μαλωσεις μαζι τους,καλυτερα να σηκωθεις να φυγεις. οπως ακριβως καναμε με τις μητεραδες μας μετα τα 18.
εκ φυσεως,μπορουν να εξαγριωσουν ακομη και το Αγιο Πνευμα. ειναι πονηρες και καριολες στο χαρακτηρα(με φωτεινες εξαιρεσεις).
ακομα και μυγα να μην εχεις πειραξει τη ζωη σου,ειναι ικανες να βγαλουν το τερας απο μεσα σου,ΑΜΑ θελουν.
με την πρωτη μου κοπελα στα 18 ειχα χοντρο θεμα με τον μεγαλυτερο ξαδερφο της ,ο οποιος ηταν πρωταθλητης στο μπραντεφερ
μετα απο ενα (λεκτικο) καβγαδακι μας σε μπιτσομπαρο,αυτη ανεχτηκε να μου ορμηξει ο πιθηκος, και μη σου πω, το απολαμβανε κιολας.
πηγα να την πιασω απο το χερι για να μιλησουμε μακρια απο τον κοσμο και ο πιθηκος μπηκε μπροστα και με απωθησε,με αποτελεσμα να ριξω ολο το μοχιτο στα μουτρα του!
για καλη μου τυχη μπηκε ενας γνωστος μου στη μεση,ειδαλλως μαλλον θα εχανα προωρα κανενα δοντι. και θα ηταν πραγματικα κριμα
μετα απο μια εβδομαδα η ανισορροπη μου τηλεφωνουσε κλαιγοντας για να τα ξαναβρουμε.